Τι να σου πω, τα δημοσιεύματα προ ημερών τα είχα δει και δεν είχα δώσει σημασία, σήμερα μίλησα με άνθρωπο άλλης ομάδας που μόλις το παρήγγειλε και μου εξηγούσε ότι όλες οι ομάδες δίσταζαν μέχρι που το έκανε ο Ολυμπιακός και "του βγήκε", οπότε το έχουν ήδη παραγγείλει άλλες 6-7 ομάδες. Είναι ακριβό πράμα πάντως, λίγο κάτω από 100χιλ λέει.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 22, 2024 10:42 pmστην ουσια ειναι μια πιο φτηνη λυση απο την πισινα..η ρεαλ πχ θυμαμαι ειχα δει οταν ειχε παθει χιαστους ο γιουλ τι εγκαταστασεις ειχε με διαδρομους και ποδηλατα μεσα σε πισινες με ρυθμιζομενο πατο κτλ..δεν ξερω βεβαια μηπως ηταν και για την ποδοσφαιρικη ομαδα..Η ζαλγκιρης επισης εχει τρομερο εξοπλισμο.. Ψιλο ακραιο να μην ειχαμε και εμεις ηδη μια παρομοια λυση με αυτον τον διαδρομο,τωρα μαλλον το κανανε θεμα να φανει οτι ριχνουμε λεφτα στο σεφ.Καπου πηρε το ματι μου οτι φτιαχνουμε και σαουνα και κρυοθεραπεια.
Euroleague Round 11, Olympiacos Piraeus vs Baskonia
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
AlexD έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 23, 2024 12:08 amΤι να σου πω, τα δημοσιεύματα προ ημερών τα είχα δει και δεν είχα δώσει σημασία, σήμερα μίλησα με άνθρωπο άλλης ομάδας που μόλις το παρήγγειλε και μου εξηγούσε ότι όλες οι ομάδες δίσταζαν μέχρι που το έκανε ο Ολυμπιακός και "του βγήκε", οπότε το έχουν ήδη παραγγείλει άλλες 6-7 ομάδες. Είναι ακριβό πράμα πάντως, λίγο κάτω από 100χιλ λέει.
απο 40 ξεκινανε μεχρι 100 ναι,που για ομαδες ευρωλιγκας ειναι αστειο ποσο..Γενικα και τα μηχανηματα που εχουν για υπερηχους ρευματα η κατι μποτες κανουν απο 5χιλ μεχρι 30-40... Τετοιο διαδρομο παντως εχουμε σε φυσιοθεραπευτηριο σε μικρη επαρχιακη πολη εδω και μια δεκαετια.. Ισως να προτιμουσαν πισινες?Δεν ξερω..παντως σιγουρα δεν μιλαμε για καποιο νεο τεχνολογικο επιτευγμα η κατι που δεν γινεται στην αποκατασταση εδω και δεκατιες..georbap έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 23, 2024 12:03 amΠολλάκις έχουμε σούρει τα εξ αμάξης (δικαίως) για το χάλι του ΣΕΦ , αλλά το γυμναστήριο στο οποίο αν δεν κάνω λάθος έγινε ανακίνηση το 21 και το οποίο έχει τιμήσει και ο Γιάννης
είναι σε πολύ καλό επίπεδο και πράγματι έχουν πέσει λεφτά.
Σίγουρα όταν γίνει και η αναμενόμενη παραχώρηση του γηπέδου θα υπάρξουν μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης.
ναι τωρα αν βαλουν και σαουνες και κρυοθεραπειες και αυτον τον διαδρομο θα ναι σε πολυ καλο επιπεδο..μακαρι να φτασουμε και στο επιπεδο ρεαλ/ζαλγκιρις,δεν συζηταω για ΝΒΑ..εκει ειναι αλλο λεβελ τελειως.
1
1

- reignman
- Reactions: 3235
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://graysfitness.com.au/buy/alter-g ... treadmill/AlexD έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 23, 2024 12:08 amΤι να σου πω, τα δημοσιεύματα προ ημερών τα είχα δει και δεν είχα δώσει σημασία, σήμερα μίλησα με άνθρωπο άλλης ομάδας που μόλις το παρήγγειλε και μου εξηγούσε ότι όλες οι ομάδες δίσταζαν μέχρι που το έκανε ο Ολυμπιακός και "του βγήκε", οπότε το έχουν ήδη παραγγείλει άλλες 6-7 ομάδες. Είναι ακριβό πράμα πάντως, λίγο κάτω από 100χιλ λέει.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 22, 2024 10:42 pmστην ουσια ειναι μια πιο φτηνη λυση απο την πισινα..η ρεαλ πχ θυμαμαι ειχα δει οταν ειχε παθει χιαστους ο γιουλ τι εγκαταστασεις ειχε με διαδρομους και ποδηλατα μεσα σε πισινες με ρυθμιζομενο πατο κτλ..δεν ξερω βεβαια μηπως ηταν και για την ποδοσφαιρικη ομαδα..Η ζαλγκιρης επισης εχει τρομερο εξοπλισμο.. Ψιλο ακραιο να μην ειχαμε και εμεις ηδη μια παρομοια λυση με αυτον τον διαδρομο,τωρα μαλλον το κανανε θεμα να φανει οτι ριχνουμε λεφτα στο σεφ.Καπου πηρε το ματι μου οτι φτιαχνουμε και σαουνα και κρυοθεραπεια.
αλλης εταιρειας but still.
0