2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

titsokk

a1greece
Reactions: 177
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 04, 2020 9:43 pm

παιδια τι εγινε, γιατι κλειδωθηκε το Topic??

αποφασιζατε αν θα παρουμε τον Τζος Γκρει σε επιπεδο κορυφης? :roofl:

Ποια ειναι η γνωμη σας? Τον ξερει καποιος? Γκρει ή Πιερ Τζακσον?

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 04, 2020 9:45 pm

δεν με τρελενει ο γκρει. ισως λογικα προτιμω τον μπεικερ απο ολους αυτους και εννοειται τον γκος πρωτον.

αν παμε σε τετοιες λυσεις λογικα δεν θα δωσουμε πολλα λεφτα οποτε θα εξοικονομηθούν για αλλες θεσεις.

ισως μας βγει και σε καλο στο τελος που δεν θα ερθει ο λαπρο παντως.

το πιο σημαντικο θεμα παντως εως ωρας ειναι ο φριντετ.

0
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions: 233
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Αύγ 04, 2020 9:47 pm

Lapro13 έγραψε:
Τρί Αύγ 04, 2020 9:24 pm
Εχει κανεις εικονα απο Τζος Γκρει;

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... gkrei-vids

Θυμιζει λιγο Τζειμς! :D
Δεν τον γνωρίζω αλλά δεν φαίνεται να έχει τα αθλητικά προσόντα του James. Επίσης παίζει να είναι και χειρότερος σουτέρ, αλλά φαίνεται να κατέχει τα fundamentals σε υψηλό βαθμό. Όμως στα 27 του είναι σε οριακό σημείο για περιθώρια εξέλιξης. Εδώ που φτάσαμε σε παίκτη στοίχημα θα κινηθούμε ούτως ή άλλως, οπότε why not...

btw o παίκτης είναι στη φετινή λίστα του hf

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Αύγ 04, 2020 10:27 pm

Μακαρι... :obey: Αλλα εμεις θελουμε ''νταπα ντουπα'' ποιντ γκαρντ...Απεταξαμην αμα δεν βλεπει το καλαθι ''δαχτυληθρα''.... :secret: https://www.tovima.gr/2020/08/04/sports ... provitola/

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Αύγ 04, 2020 11:39 pm

Καμία σχέση με Λαπρο ποιοτικά.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Τετ Αύγ 05, 2020 12:54 am

yorgos έγραψε:
Ναι yorgos μου ....Υστερει στο ''οπλισμενο σκυροδεμα'' οπως προανεφερα... :P https://www.proballers.com/basketball/p ... kia-booker

https://www.euroleague.net/competition/ ... areerstats

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2436
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Αύγ 05, 2020 1:09 am

manj13 έγραψε:
yorgos έγραψε:
Ναι yorgos μου ....Υστερει στο ''οπλισμενο σκυροδεμα'' οπως προανεφερα... :P https://www.proballers.com/basketball/p ... kia-booker

Εχω μια επιφυλαξη γιατι του ενος βλεπουμε νουμερα και ποσοστα στην Ευρωλιγκα του αλλου στη Μουρθια.
Αν δεις ποσοστα και νουμερα Λαπροβιτολα περσι στη Μπανταλονα ειχε παρομοια νουμερα(17 αντι για 21 ποντους αλλα 6 ασσιστ αντι 3,5) με κατι 40αρια τριποντο και βλεπουμε τι εκανε Ευρωλιγκα και με Μπασκονια και με Ρεαλ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Τετ Αύγ 05, 2020 1:18 am

pan24 έγραψε:
manj13 έγραψε:

Εχω μια επιφυλαξη γιατι του ενος βλεπουμε νουμερα και ποσοστα στην Ευρωλιγκα του αλλου στη Μουρθια.
Αν δεις ποσοστα και νουμερα Λαπροβιτολα περσι στη Μπανταλονα ειχε παρομοια νουμερα(17 αντι για 21 ποντους αλλα 6 ασσιστ αντι 3,5) με κατι 40αρια τριποντο και βλεπουμε τι εκανε Ευρωλιγκα και με Μπασκονια και με Ρεαλ
Δεν με βρισκεις εντελως αντιθετο...Αλλα θεωρω και την ACB ενα πρωταθλημα που φτυνεις αιμα να περασεις απο οπουδηποτε...Εχει γινει σε καθε περιπτωση γριφος αυτο το pg.....Υ.Γ: Σημερα ανανεωσα το διαρκειας μου..Ελπιζω να μην παει χαμενο σαν το φετινο..... :sad:

0
basket72
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2020 1:45 am

pan24 έγραψε:

Έτσι είναι. Μεγάλη διαφορά οι διοργανώσεις. Όχι τόσο από άποψης δυναμικότητας αλλά αναφορικά με το μπάσκετ που παίζεται στην Ευρωλίγκα (άμυνες μπετόν) και σε αυτό που παίζεται στην ACB (ας το πούμε allegro-vivace :) ).
Το ζήτημα όμως είναι, ότι ο Άσκια Μπούκερ είναι τύπος με πολύ νεύρο και πολλή όρεξη για μπάσκετ. Έχει αυτό που λέμε ηψηλό work ethic και παράλληλα κρατάει χαμηλά το κεφάλι.
Σίγουρα δεν κάνει για πρώτος με μια πρώτη ματιά. Ενδεχομένως (κι απευκταία - μιας και πουλέν αλλά και καλός τύπος) και με μια δεύτερη :)
Από την άλλη θα παίζει 2 (μπορεί και 3 :) ) φορές καλύτερη άμυνα από τον Λάπρο και είστε μια ομάδα που την χρειάζεστε την άμυνα.
Αν έρθει κι ένας ακόμη, κάτι γίνεται. Αν πάτε μόνο με ΆΣκια Μπούκερ, θα είναι κρίμα, γιατί έχετε πάει καλύτερα στο μεταγραφικό κομμάτι από κάθε άλλη χρονιά τα τελευταία χρόνια. Ακόμα κι ο Ζάχος ο Αύγουστος έχει τη λογική του. Όχι τόσο στο αγωνιστικό, όσο στο ότι δεν πιάνει θέση ξένου κι σάς ήρθε κι απρο-σδό-κη-τα, φθηνός!

Από τη στιγμή όμως που ο ίδιος ο Νέντοβιτς έχει θέσει ψιλό-βέτο περί της θέσης που θα παίζει (2αρι) τότε δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν θα πάτε για 2 άσσους. Πόσο μάλλον όταν ο Μπούκερ θα σας έρθει με 400-500χιλ. και θα σας μείνει κανά 200αρι χαλαρά (συγκρτικά με τα λεφτά που θα δίνατε στον Λάπρο) για να πάτε για έναν τύπου Ρότσεστι.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Αύγ 05, 2020 9:11 am

Ο Μπουκερ είναι αμυντικά και σωματικά άλλη κλάση σε σχέση με το Λαπρο και μάλλον θα έρθει και με μικρότερο τουπέ. Συμφωνώ πως το τέλειο του θα ήταν ένας Ροτσεστι ή έστω ένας Στρελνιεκς των φτωχών. Κάποιος να οργανώνει και να σουτάρει, να ηρεμεί την ομάδα και να μην παίρνει πολλές προσπάθειες. Έναν Παταβουκα βρε αδελφέ. Μη σου πω έστω έναν Βασιλάκη Ξανθοπουλο.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τετ Αύγ 05, 2020 10:23 am

Ανοιγω και κλεινω off topic

οι κανονισμοι οπως εχουν απο την δημιουργια τους αναφερουν οτι

Απαγορεύεται να έχετε διπλούς (ή πολλαπλούς) λογαριασμούς στο φόρουμ.

Ποινή:
Άμεσος αποκλεισμός του μέλους από το φόρουμ - άρση της δυνατότητας ανάγνωσης των μηνυμάτων, και χρήσης των υπόλοιπων λειτουργιών του φόρουμ.

Ως εκ τουτου ο εχω πολλαπλους λογαριασμους αποβαλλεται δια παντως απο το φορουμ. Οτι και να κανετε, εχουμε τους μηχανισμους να σας βρουμε.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι καποιος που δεν θελει να σεβαστει τους κανονες του φορουμ και δεν του αρεσει, μπαινει σε τοσο καπο για να γραφει σε αυτο

Συνεχιζουμε

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5668
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Αύγ 05, 2020 10:58 am

Καπου πηρε το ματι μου οτι πατε για τονι ροτεν,αν εξαιρεσεις οτι στο σουτ ο καλαθης μπροστα του ειναι στεφ καρι ολα τα αλλα τα κανει σε υψηλο επιπεδο..Το θεμα ειναι οτι ετσι οπως ειναι ο παο που δεν εχει καλους σουτερ για βασικους θα σας κλεινουν την ρακετα και οτι γραψει το κοντερ απο το τριποντο.

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Τετ Αύγ 05, 2020 11:12 am

shaq7 έγραψε:
Καπου πηρε το ματι μου οτι πατε για τονι ροτεν,αν εξαιρεσεις οτι στο σουτ ο καλαθης μπροστα του ειναι στεφ καρι ολα τα αλλα τα κανει σε υψηλο επιπεδο..Το θεμα ειναι οτι ετσι οπως ειναι ο παο που δεν εχει καλους σουτερ για βασικους θα σας κλεινουν την ρακετα και οτι γραψει το κοντερ απο το τριποντο.
Με θητεία σε Ανβιλ και Καλεβ Ταλίν??

Δεν ξέρω, νομίζω πέφτει πολύ το επίπεδο με τέτοιες λύσεις

Αυτή τη στιγμή από όσους ακούγονται ο πιο ποιοτικός είναι ο Κίνο Κολομ . Αλλά ακόμη κι αυτός δεν είναι ελεύθερος(ακόμη).

0
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Τετ Αύγ 05, 2020 11:18 am

titsokk έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2020 11:12 am
shaq7 έγραψε:
Με θητεία σε Ανβιλ και Καλεβ Ταλίν??

Δεν ξέρω, νομίζω πέφτει πολύ το επίπεδο με τέτοιες λύσεις

Αυτή τη στιγμή από όσους ακούγονται ο πιο ποιοτικός είναι ο Κίνο Κολομ . Αλλά ακόμη κι αυτός δεν είναι ελεύθερος(ακόμη).
'Οταν η ομάδα στο παρελθόν χρειαζόταν τον Κολομ πεταγαμε χαρταετο, δεν εχω εικόνα απο πέρυσι αλλά αν είναι οπως το θυμόμουν για μπακ απ πολύ καλός για βασικός δεν ξέρω αν μπορεί.

0
basket72
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2020 11:27 am

shaq7 έγραψε:
Κι αυτός κι ο Μπούκερ ήταν από τις προτάσεις που κάναμε το -μεταβατικό- καλοκαίρι αυτό, για τον Παναθηναϊκό. Ως δεύτεροι όμως, ή έστω ως πρωτοδεύτεροι. Π.χ ο Ρότεν (τα πήγε πολύ καλά στην Ισπανία) κολάει μια χαρά με τον Φόστερ. Εκτός του Ρότσεστι, άλλος ένας που θα κόλλαγε ως δεύτερος άσσος (με διαφορετικά χαρακτηριστικά) είναι ο Σέρβος Γιόβαν Νόβακ, που ως φέρελπις του φυτωρίου Μέγκα Λεκς είχε συζητηθεί αρκετά. Έκανε καλή χρονιά στη Γερμανία και φέρνει και σε Ναβάρο :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”