Γιώργος Μπαρτζώκας

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

a1greece
Reactions: 1088
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 28, 2024 12:35 am

Coach B μιλαει στα γρηγορα για τους σταρ παικτες,αν θελει ονοματα στην ομαδα. για το τι χρειαζεται την νεα χρονια, για τον ΔΠΓ κ.α

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Νοέμ 29, 2024 4:38 am

forest79 έγραψε:
Παρ Νοέμ 29, 2024 3:07 am
tokalytero3d έγραψε:
Παρ Νοέμ 29, 2024 1:52 am

Και ότι τον έβριζε σε όλο το παιχνίδι, επίσης κατήγγειλε επίθεση από οπαδό στο τέλος και από τον ταιρικ Τζόουνς, τι φάση οι ουγκανοι;
https://www.instagram.com/reel/DC7q2Jdt ... Y2c3hxcw==

Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται ακριβώς τι έγινε παιδιά και ο καθένας ας βγάλει τα ατομικα δικά του συμπεράσματα στο τι και ποιος φταίει.
εγω βλεπω τον μπαρτζωκα να ζηταει τον λογο σε εκεινον που τον εβριζε σε ολο το ματς,εκεινος τον σπρωχνει και μετα παει να χωθει και ο παικτης..Κερασακι ενας απο τα κορτ σιτς που παει να το παιξει νταης..Δεν νομιζω οτι μπορει να δει κανενας κατι αλλο δηλαδη..εκτος και πιστευει κανενας οτι μπαρτζωκας χωρις λογο πηγε σε καποιον που δεν ξερει ουτε το ονομα του να τσακωθει.

0
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 301
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Νοέμ 29, 2024 5:12 am

shaq7 έγραψε:
forest79 έγραψε:
Παρ Νοέμ 29, 2024 3:07 am

https://www.instagram.com/reel/DC7q2Jdt ... Y2c3hxcw==

Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται ακριβώς τι έγινε παιδιά και ο καθένας ας βγάλει τα ατομικα δικά του συμπεράσματα στο τι και ποιος φταίει.
εγω βλεπω τον μπαρτζωκα να ζηταει τον λογο σε εκεινον που τον εβριζε σε ολο το ματς,εκεινος τον σπρωχνει και μετα παει να χωθει και ο παικτης..Κερασακι ενας απο τα κορτ σιτς που παει να το παιξει νταης..Δεν νομιζω οτι μπορει να δει κανενας κατι αλλο δηλαδη..εκτος και πιστευει κανενας οτι μπαρτζωκας χωρις λογο πηγε σε καποιον που δεν ξερει ουτε το ονομα του να τσακωθει.
Εγώ βλέπω για πολλοστή φορά έναν συγκεκριμένο προπονητή να προκαλεί με την συμπεριφορά του γνωρίζοντας ότι μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση σε μια τόσο καυτή έδρα, και να έχουμε χειρότερα. (Σαν να επιδιώκει να ανάψουν τα αίματα)
Αυτό φαίνεται ακόμα πιο καθαρά στο τέλος του βιντεο, οταν όλοι έχουν ηρεμίσει , με το πως «ψάχνεται» (δες το βλεμμα του) να συνεχίσει η μανούρα με κάποιο τρόπο.
Τώρα αν τον έσπρωξε αυτός η ο Μπαρτζωκας ο καθένας βλέπει ότι θέλει (και εμένα αν μου κούναγες το δάκτυλο πάνω στο στηθος μου, μέσα στο σπίτι μου, θα σε απωθουσα-απομάκρυνα )
Έτσι για την ιστορία σκέψου πέρυσι αν ο Σλουκας ή ο Αταμαν πηγαίνει να ζητήσει το λόγο από αυτούς που τον βριζαν με χυδαιότητες και υβρεις σε κάθε αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ πριν ακόμα ξκενινησει και δεν αναφέρομαι μόνο σε φιλάθλους ή οπαδούς ή τα court seats.
Ακόμα και δίκιο να έχει πχ στη Θεσσαλονίκη που κατά την διάρκεια του ύμνου εβριζαν οι αντίπαλοι οπαδοί τον ΟΣΦΠ -είναι νόμος να μην προκαλείς ! δεν έχεις άραγε ποτέ αναρωτηθεί γιατί μας απασχολεί πάντα ο κύριος Γιώργος με τέτοια θέματα;;;
Όταν ο Σαρούνας κούνησε το δάκτυλο στον Γιώργο (αλλιώς τα γράφατε τότε) δηλαδή ο Σαρούνας έτσι στη τρέλα του πήγε τότε για τον τσαμπουκά ενώ σήμερα ο Γιώργος είχε λόγο σημαντικό να κουνήσει δακτυλάκι να ζητήσει το λόγο.
Τον Γιασικεβίτσιους που κούνησε το δάκτυλο στον Μπαρτζωκα τον είχατε χαρακτηρίσει κομπλεξικό ενώ σήμερα ήταν άλλη ιστορία.

8
5 Εικόνα 3 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος forest79 την Παρ Νοέμ 29, 2024 5:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Νοέμ 29, 2024 5:47 am

forest79 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Εγώ βλέπω για πολλοστή φορά έναν συγκεκριμένο προπονητή να προκαλεί με την συμπεριφορά του γνωρίζοντας ότι μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση σε μια τόσο καυτή έδρα, και να έχουμε χειρότερα. (Σαν να επιδιώκει να ανάψουν τα αίματα)
Αυτό φαίνεται ακόμα πιο καθαρά στο τέλος του βίντεο με το πως «ψάχνεται» (δες το βλεμμα του) να συνεχίσει η μανούρα με κάποιο τρόπο.
Τώρα αν τον έσπρωξε αυτός η ο Μπαρτζωκας ο καθένας βλέπει ότι θέλει (και εμένα αν μου κούναγες το δάκτυλο πάνω στο στηθος μου, μέσα στο σπίτι μου, θα σε απωθουσα-απομάκρυνα )
Έτσι για την ιστορία σκέψου πέρυσι αν ο Σλουκας ή ο Αταμαν πηγαίνει να ζητήσει το λόγο από αυτούς που τον βριζαν με χυδαιότητες και υβρεις σε κάθε αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ πριν ακόμα ξκενινησει και δεν αναφέρομαι μόνο σε φιλάθλους ή οπαδούς ή τα court seats.
Ακόμα και δίκιο να έχει πχ στη Θεσσαλονίκη που κατά την διάρκεια του ύμνου εβριζαν οι αντίπαλοι οπαδοί τον ΟΣΦΠ -είναι νόμος να μην προκαλείς ! δεν έχεις άραγε ποτέ αναρωτηθεί γιατί μας απασχολεί πάντα ο κύριος Γιώργος με τέτοια θέματα;;;
Όταν ο Σαρούνας κούνησε το δάκτυλο στον Γιώργο (αλλιώς τα γράφατε τότε) δηλαδή ο Σαρούνας έτσι στη τρέλα του πήγε τότε για τον τσαμπουκά ενώ σήμερα ο Γιώργος είχε λόγο σημαντικό να κουνήσει δακτυλάκι να ζητήσει το λόγο.
Παντως μιας και επιασες τον παο,ο λεσσορ ειχε παει να βουτηξει οπαδο..(βασικα σε εναν λεωφοριατζη της ειχε ριξει κιολας)ξηλωνε μπασκετες και ο αταμαν εχει επιτεθει σε διατητες αρκετες φορες..Μην πω για τις γροθιες που σηκωνει οταν κερδιζει..Εκει που του πεταγαν μπουκαλια του λεσσορ και αυτος τους αγριοκοιταγε ποιος εφταιγε?ο λεσσορ η αυτοι που τα πεταγαν?Απλα μονο ο μπαρτζωκας φταιει σε ολους ..στους υπολοιπους επειδη δεν υπαρχει ολοκληρος στρατος με αρθρα δεν ασχολειται κανενας..Περσι ο αταμαν στους τελικους τι ειχε κανει?ο σλουκας μες στο σεφ δεν εδειχνε τα αστερια?

Δηλαδη προκαλει ο μπαρτζωκας οταν αντιδραει που τον βριζει ο βοηθος σε ολο το ματς?Τον σαρας δεν τον εβριζε παντως σε ολο το ματς απλα διαμαρτυροταν οτι μπαινει μες στο γηπεδο και δεν παιρνει τεχνικη..εγινε στην αρχη του ματς και ο σαρας το χε κρατησει 2 ωρες μετα :lol: μονο ο μπαρτζωκας διαμαρτυρεται στους διατητες?Ο σαρας εντωμεταξυ με ποσους τσακωνεται καθε φορα..Τοτε παντως κανενας δεν εγραφε να τον απελασουμε τον κακο σαρας αλλα οτι ηταν στην ενταση της στιγμης.

Οχι νομος ειναι οταν βριζουν καποιον να σταματαει το ματς ..αλλα γινεται μονο οταν βριζουν τον σλουκα και την τσαρουχα.

Ναι συμφωνω οτι θα μπορουσε να τα αφηνει να πεσουν κατω και να μην το παιρνει πατριωτικα με ολα..αλλα οτι προκαλει επειδη αντιδραει και οχι οσοι τον βριζουν η του επιτιθονται δεν μπορω να το καταλαβω.Μετα στην συνεντευξη τυπου πηγαινε ο αλλος και τον ρωταγε μια τετοια ομαδα με παικταραδες πως επαιξε τοσο χαλια..Αμα του λεγε τιποτα παλι θα εφταιγε.Το αρνητικο του μπαρτζωκα ειναι οτι χανει την ψυχραιμια του στα καφριλικια και οχι οτι τα κανει αυτος.

Δεν γινεται να δικαιολογουμε τα αουγκανα..Τον βοηθο δως του ενα μηνα να παει σπιτι του,στα παοκια εκκενωσε το γηπεδο και στην σερβια κλεισε τις εδρες που το παιζουν τραμπουκοι,πετανε μπουκαλια πανε να δειρουν προπονητη και η ευρωλιγκα κοιμαται.Να σου πω μετα αν θα το ξανακανουν..Και στον μπαρτζωκα να δωσουν τιμωρια δεν λεω οχι,και το σεφ να εκκενωσουν οταν βριζουν τον σλουκα.

6
5 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3925
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Νοέμ 29, 2024 6:51 am

σιγα το σοβαρο θεμα ρε παιδια οκ βριστηκαν οι παγκοι των ομαδων ε και?
πρωτη φορα θα ειναι?ποσες φορες αλληλοβριζονται παιχτες με προπονητες
για τον οπαδο θα φαει κανα προστιμο η παρτιζαν στυλ 5.000 ευρω και τελος η ιστορια

δηλαδη τι περιμενετε να γινει?θα ακυρωσουν το παιχνιδι η να το χασει η παρτιζαν στα χαρτια?

2
2 Εικόνα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Νοέμ 29, 2024 7:09 am

forest79 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Αυτό φαίνεται ακόμα πιο καθαρά στο τέλος του βιντεο, οταν όλοι έχουν ηρεμίσει , με το πως «ψάχνεται» (δες το βλεμμα του) να συνεχίσει η μανούρα με κάποιο τρόπο.
Τον Γιασικεβίτσιους που κούνησε το δάκτυλο στον Μπαρτζωκα τον είχατε χαρακτηρίσει κομπλεξικό ενώ σήμερα ήταν άλλη ιστορία.
Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει, ανάλογα με το χρώμα των γυαλιών που φοράει...

1
1 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Νοέμ 29, 2024 9:43 am

Κλασική εικόνα Μπαρτζώκα σε όλες τις έδρες το ίδιο γίνεται πλέον.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 29, 2024 10:02 am

Πάντως πως γίνεται ο μόνος που τον μανουριαζουν στα γήπεδα να είναι ο Μπι είναι απορίας άξιο, έχει πλακωθεί με Σάρας, στο Περιστέρι, στο Παλατάκι, με ΠΑΟ, τώρα με Παρτιζάν και στάνταρ ξεχνάω κάτι ακόμα :D :Amen:

8
7 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 511
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Νοέμ 29, 2024 10:18 am

gkostas37 έγραψε:
Πάντως πως γίνεται ο μόνος που τον μανουριαζουν στα γήπεδα να είναι ο Μπι είναι απορίας άξιο, έχει πλακωθεί με Σάρας, στο Περιστέρι, στο Παλατάκι, με ΠΑΟ, τώρα με Παρτιζάν και στάνταρ ξεχνάω κάτι ακόμα :D :Amen:
Είναι τα γυαλιά που ανέφερε κάποιος πιο πάνω...

Ένα από τα θέματα του Μπαρτώκα είναι ότι πέρα από coach, είναι και οπαδός και γι αυτό πολλές φορές χάνει την ψυχραιμία του. Οι συγκρίσεις καλό είναι να λείπουν πάντως, αφενός γιατί δεν ξέρουμε τι κάνει ο Saras στο τουρκικό πρωτάθλημα (στην Ευρώπη δείχνει να τσακώνεται μέχρι και με την σκιά του) ούτε οι υπόλοιποι στα τοπικά τους πρωταθλήματα, αφετέρου γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Χωρίς να έχω ούτε την όρεξη, ούτε το χρόνο να ψάξω συγκεκριμένα περιστατικά, ο Ataman έχει πλέον τεχνική ποινή με το όνομα του για να σταματάει αιφνιδιασμούς, ενώ τα έβαλε και με την διοργανώτρια αρχή γιατί έπαιξε Δευτέρα 17.00 και γι αυτό τάχα μου έχασε η ομάδα του. Ας δεχτούμε λοιπόν ότι ο Β μπορεί να ναι εριστικός πολλές φορές, σίγουρα όμως δεν είναι ο μόνος.

1
1 Εικόνα
redcard

junior
Reactions: 521
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Νοέμ 29, 2024 10:48 am

Για το ματς δεν εχω να πω πολλα, οταν εξαφανιζεσαι απο το γηπεδο στα 3/4 του παιχνιδιου δε γινεται να κερδισεις κανεναν.

Για τον Μπαρτζωκα, δυστυχως τον εχουν καταλαβει παντου οτι μασαει και θελει διαχειριση εκ μερους του η ολη φαση.

Γι αυτους που εχουν εμμονη με τον κοουτς, σου δινουν την εντυπωση οτι αν βουταγε στη θαλασσα να σωσει τη μανα τους απο πνιγμο, θα του λεγαν "γιατι την εσωσες; μηπως θες να της τη πεσεις;". Υπαρχουν και ψυχολογοι ομως, δεν ειναι ταμπου πια ουτε θα γινουν κλεφτες οι ανθρωποι.

0
Delpo1987

junior
Reactions: 245

Παρ Νοέμ 29, 2024 10:55 am

Δεν έχω καταλάβει τι ευαισθησία έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟ με τα νεύρα του Μπαρτζωκα και πως πχ ο Μπαρτζωκας που μανουριαζει σχεδόν παντού φταίει αυτός , αλλά ο Ναν πχ που στο 50% των παιχνιδιών δέχεται τεχνικές ποινές δε φταίει και τόσο αλλά τον έχει στοχοποιήσει η διαιτησία (είπα κάτι light για να μην αναφέρω τον Γιαννακοπουλο ) .
Στα του παιχνιδιού τώρα , έχουμε φέρει την καταστροφή για μια ήττα στο Βελιγράδι με τον Βεζενκοφ εκτός , τον Φουρνιε με μισή προπόνηση και νοσηλεία μέχρι πριν δυο μέρες , τον Ράιτ εκτός και τον Φαλ σκιά του εαυτού του. Δε χάθηκε ο κόσμος ούτε θα τερματίσει κανείς αήττητος.
Τα σχήματα που δοκιμάζει ο Μπαρτζωκας καλά κάνει και τα δοκιμάζει τωρα , ώστε να βλέπει τι λειτουργεί και υπό ποιες συνθήκες για όταν θα χρειάζεται πραγματικά , επίσης κάποια μπορεί να έγιναν και από ανάγκη πχ δεν ξέρουμε πόσο άντεχε να παίξει ο Φουρνιε . Μια κακή εμφάνιση στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου σε εκτός έδρας παιχνίδι , ηρεμία!

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2921
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Νοέμ 29, 2024 12:08 pm

forest79 έγραψε:

Αν ειχα ερθει μεσα στο "σπιτι σου" και με εβριζες non stop οση ωρα ημουν εκει... Προφανως και θα σου ζητουσα τον λογο ακομα και κουνωντας το δαχτυλο πανω στο στηθος ή οπουδηποτε αλλου.
Αν με απωθουσες κιολας σε προσπαθεια να το παιξεις και θιγμενος τοτε θα σου εσκιζα τα ραμματα.
Ε και κερατας και δαρμενος παει πολυ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Νοέμ 29, 2024 12:14 pm

gkostas37 έγραψε:
Πολυ απλο ..ο ολυμπιακος εχει μια ποδοσφαρικη ομαδα(και αλλα αθληματα αλλα η μπαλα νοιαζει τους παντες) που εχει δημιουργησει τρελα κομπλεξ σε ολους τους οπαδους των αλλων ομαδων..Δεν ειναι λιγο να βλεπεις μια ομαδα να παιρνει ολα τα πρωταθληματα.Στο ποδοσφαιρο γινονται τα ιδια ειναι ολοι εναντιων του ολυμπιακου,αυτος ειναι ο κυριως εχθρος. Δεν το λεω οπαδικα ειναι ξεκαθαρο, δεν βλεπω καν ποδοσφαιρο πλεον.. αλλα αντικειμενικα αυτο συμβαινει..Ακομα και χτες παιζαμε με το αδελφοποιημενο σωματειο του παοκ και ειμαστε με τους ντελιζε εμεις.

Εχω κατι φιλαρακια παοκτζηδες που μου λεγαν εμεις πηγαμε να βρισουμε τον ολυμπιακο ,τι να παμε να δουμε ?να χανουμε 40 ποντους?Δυστυχως ετσι συμβαινει στις περισσοτερες εδρες..Ο μπαρτζωκας ειναι δηλωμενος οπαδος και ειναι κατι που δεν χωνευουν με τιποτα.Επισης δεν αφηνει τιποτα να πεσει κατω και ποτε δεν θα γυρισει και το δευτερο μαγουλο..Αν βαλουμε πλεον που μετα το σδνα τον εχουν παρει πρεφα οτι τσιμπαει ,οποιος τον θυμωνει θα νιωθει και περηφανος απο δω και περα.

Παντως πρεπει και ο ιδιος να ριξει νερο στο κρασι του..θα παμε φ4,θα τον βριζουν και αυτος θα ειναι στην μανουρα αντι να προπονει.

3
3 Εικόνα
balkanwarrior

junior
Reactions: 204
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Νοέμ 29, 2024 12:30 pm

Καλά έκανε ο Μπαρτζώκας και ζήτησε τα ρέστα αν τον έβριζαν! Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή, να πει κι ευχαριστώ; Αλλά ξέχασα... Εσείς έχετε μάθει μόνο στον πρόεδρό σας, που βγαίνει και ουρλιάζει, ξεφτιλίζεται στο Instagram και το παίζει μάγκας. Εκεί όμως όλα καλά, ε; Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, μάγκας; σωστά; Μάλλον έχετε μπερδέψει το θράσος με την αξιοπρέπεια. Το ότι ο Μπαρτζώκας ψάχνεται για τσαμπουκάδες είναι καθαρά δικιά σας ερμηνεία και σε καμία περίπτωση η πραγματικότητα.

Αυτή η εμμονή σας με τον Μπαρτζώκα έχει καταντήσει γελοία. Δεν σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο, πέρα από το πώς να τον στοχοποιείτε σε κάθε ευκαιρία.

Αλήθεια, τι να πει κανείς για το πώς αντιλαμβάνεστε τη δικαιοσύνη στην κριτική σας. Γιατί αν ήσασταν δίκαιοι, θα έπρεπε να έχετε βγάλει ολόκληρα κατεβατά για τον Αταμάν κάθε μέρα. Εδώ μιλάμε, η Φενέρ αποφάσισε να μην στείλει παίκτες στην εθνική ομάδα, και δεν ακούστηκε ούτε ένα κιχ από εσάς. Τίποτα, σιωπή. Μάλλον εκεί δεν σας χαλάει η ευαισθησία σας. Όταν είναι ο Μπαρτζώκας όμως, γεμίζετε το ίντερνετ με παράπονα και κριτική. Πραγματικά, αν το πρόβλημά σας δεν είναι η εμμονή, τότε τι είναι;
Αλλά τι να περιμένει κανείς, όταν το αφήγημά σας χτίζεται πάνω στη λάσπη που ανακυκλώνεται καθημερινά από το γνωστό πορτοκαλί site.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
redcard

junior
Reactions: 521
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Νοέμ 29, 2024 12:43 pm

balkanwarrior έγραψε:
Παρ Νοέμ 29, 2024 12:30 pm
Καλά έκανε ο Μπαρτζώκας και ζήτησε τα ρέστα αν τον έβριζαν! Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή, να πει κι ευχαριστώ; Αλλά ξέχασα... Εσείς έχετε μάθει μόνο στον πρόεδρό σας, που βγαίνει και ουρλιάζει, ξεφτιλίζεται στο Instagram και το παίζει μάγκας. Εκεί όμως όλα καλά, ε; Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, μάγκας; σωστά; Μάλλον έχετε μπερδέψει το θράσος με την αξιοπρέπεια. Το ότι ο Μπαρτζώκας ψάχνεται για τσαμπουκάδες είναι καθαρά δικιά σας ερμηνεία και σε καμία περίπτωση η πραγματικότητα.

Αυτή η εμμονή σας με τον Μπαρτζώκα έχει καταντήσει γελοία. Δεν σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο, πέρα από το πώς να τον στοχοποιείτε σε κάθε ευκαιρία.

Αλήθεια, τι να πει κανείς για το πώς αντιλαμβάνεστε τη δικαιοσύνη στην κριτική σας. Γιατί αν ήσασταν δίκαιοι, θα έπρεπε να έχετε βγάλει ολόκληρα κατεβατά για τον Αταμάν κάθε μέρα. Εδώ μιλάμε, η Φενέρ αποφάσισε να μην στείλει παίκτες στην εθνική ομάδα, και δεν ακούστηκε ούτε ένα κιχ από εσάς. Τίποτα, σιωπή. Μάλλον εκεί δεν σας χαλάει η ευαισθησία σας. Όταν είναι ο Μπαρτζώκας όμως, γεμίζετε το ίντερνετ με παράπονα και κριτική. Πραγματικά, αν το πρόβλημά σας δεν είναι η εμμονή, τότε τι είναι;
Αλλά τι να περιμένει κανείς, όταν το αφήγημά σας χτίζεται πάνω στη λάσπη που ανακυκλώνεται καθημερινά από το γνωστό πορτοκαλί site.
To πρόβλημα ξεκινάει απο τον ιδιοκτήτη της ομάδας που βλέπει παντού εχθρούς και συνομωσίες (απο τον Μποντιρογκα μέχρι τον...Καλλίγερο) για να δικαιολογεί στον εαυτό του την ανερμάτιστη συμπεριφορά του, διαχέεται μέσω των υπάκουων γραφιάδων του πορτοκαλί σαίτ (που αν δεν εκαναν αυτή τη "δουλειά", θα πούλαγαν ομπρέλες έξω από το μετρό των Αμπελοκήπων), ενισχύεται από ένα στρατό ΑΑ (ανώνυμοι άεργοι) στο X και καταλήγει μέσω της συστηματικής πλύσης εγκεφάλου στον απλό κόσμο.

Οχι, δεν ειναι ο Μπαρτζώκας ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος στον κόσμο αλλά από εκεί μέχρι αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 3 χρόνια υπάρχει μια παράνοια δρόμος. Και φύσικα υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να υπάρχουν φίλτρα στους υγιείς φιλάθλους αλλά αυτό έιναι δική τους δουλεία ή (αν δεν υπάρχουν) δικό τους πρόβλημα.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”