Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μάλιστα κύριε πανεπιστημονα!golitog7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 19, 2024 2:37 pmΑυτό ακριβώς εννοούσα φίλε, μπράβο. Φέρε μου τον έλεγχο να σου βάλω άρισταvulkanraven έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 18, 2024 9:52 pm
Να ξαναπάρουμε Σικμα και Μπραζντεικις τότε που έκαναν την δουλειά του χαμάλη για να είμαστε σίγουροι ότι θα μας πιάνει εμάς τρόμος μ'αυτα που θα βλέπουμε...

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vulkanraven την Τρί Νοέμ 19, 2024 7:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ίσως είναι καλύτερα έτσι. Ακόμα δεν είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα δημιουργούσε προβλήματα στα αποδυτήρια και δεν θα έκανε άνω κάτω την ομάδα.
Χώρια που, αργά ή γρήγορα θα ερχόταν σε κόντρα με την εξέδρα(αν σκεφτείς τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τους φιλάθλους μας).
Μην παρεξηγηθω, εννοείται πως ο άνθρωπος είναι παικταρας και πέρσι έλειπε ένας τέτοιος από την ομάδα. Όπως και να 'χει όμως, ο συγκεκριμένος δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Κι εκτός αυτού, αν είχαμε πάρει Τζέιμς πέρσι, τώρα δεν θα είχαμε Φουρνιε.
0
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Φουρνιε θα είχαμε. Γιατί οι πρόεδροι για τέτοιους παίχτες αν πούν θέλω να έρθω τα δίνουν. Έβανς δεν θα είχαμε πάρει καθόλου και μάλλον και τον Βιλντοζα.vulkanraven έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 19, 2024 7:36 pmΊσως είναι καλύτερα έτσι. Ακόμα δεν είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα δημιουργούσε προβλήματα στα αποδυτήρια και δεν θα έκανε άνω κάτω την ομάδα.
Χώρια που, αργά ή γρήγορα θα ερχόταν σε κόντρα με την εξέδρα(αν σκεφτείς τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τους φιλάθλους μας).
Μην παρεξηγηθω, εννοείται πως ο άνθρωπος είναι παικταρας και πέρσι έλειπε ένας τέτοιος από την ομάδα. Όπως και να 'χει όμως, ο συγκεκριμένος δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Κι εκτός αυτού, αν είχαμε πάρει Τζέιμς πέρσι, τώρα δεν θα είχαμε Φουρνιε.
Δεν ξέρω πέρσι αν ο Τζέιμς θα ήταν ο έξτρα παίχτης που μας έλειπε στα γκαρντ που θα μας έδινε την κούπα. Μπορεί ναι , μπορεί και όχι.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ίσως να ειναι κι έτσι. Παρόλα αυτά, δεν θα άλλαζα Βιλντοζα και Έβανς(ακόμα κι αν είναι τραυματίας) για τον 34χρονο Τζέιμς.Tsilarxos έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 19, 2024 7:56 pmΦουρνιε θα είχαμε. Γιατί οι πρόεδροι για τέτοιους παίχτες αν πούν θέλω να έρθω τα δίνουν. Έβανς δεν θα είχαμε πάρει καθόλου και μάλλον και τον Βιλντοζα.vulkanraven έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 19, 2024 7:36 pm
Ίσως είναι καλύτερα έτσι. Ακόμα δεν είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα δημιουργούσε προβλήματα στα αποδυτήρια και δεν θα έκανε άνω κάτω την ομάδα.
Δεν ξέρω πέρσι αν ο Τζέιμς θα ήταν ο έξτρα παίχτης που μας έλειπε στα γκαρντ που θα μας έδινε την κούπα. Μπορεί ναι , μπορεί και όχι.
Επίσης, αν είχαμε Τζέιμς και Φουρνιε στην ομάδα, δεν γλυτωναμε με τίποτα το μπαμ στα αποδυτήρια. Σκέψου στον αγώνα με την Εφές να ήταν μέσα ο Τζέιμς και να έδιναν οι παίκτες την τελευταία κατοχή στον Φουρνιε(με τα γνωστά, ατυχή αποτελέσματα).
0
-
- Reactions: 950
- Προειδοποιήσεις:
1
θα ξεκινουσα με γουοκαπ και φαλ στο1-5 που δεν θελουν και πολλες μπαλες αντιθετα μοιραζουν το παιχνιδι στους αλλους τρεις και για δευτερη πενταδα θα ειχα εβανς βιλντοζα( η ντορσευ αναλογαμε την κατασταση των δυο παικτων ) παπ πητερς μιλου και για μπαλαντερ μακκισικ ραιτ λαρε . αν τωρα επεστρεφε πετρουσεφ ισως οι ραιτ και πητερς να περισσευαν οσο κια αν τον πητερς εγω τον θελω στην ομαδα ...tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 19, 2024 2:07 amEvansshaq7 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 18, 2024 12:15 amΤο αρθρο της σπορτ ταιμ παντως ειναι απλα για να παρει κλικ ,χωρις καμια πληροφορια ..το ιδιο αξιοπιστο με αυτους που το γραφουν στο τουιτερ η εμενα που εκανα τον ιδιο συλλογισμο εδω μεσα,απλα αυτος πληρωνεται για να το γραψει.Μπονους οτι δεν τον εχει δει ποτε να παιζει και τον λεει 3ρο4ρι
παντως το μουσα φουρνιε σασα θα ναι υπερβολικα αρρωστημενο επιθετικα..τετοιο πυροβολικο στο 2-3-4 δεν θυμαμαι να εχει υπαρξει ποτε στην ευρωλιγκα.
Fournier
Musa
Vezenkov
Milutinof
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3664
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26
- Reactions: 1034
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εμφιόντου ΚαμπενγκέλεSteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 30, 2024 4:12 pmΑς ξυπνήσουμε το thread.
Περιμένουμε προτάσεις για παικταραδες![]()
2
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- shaq7
- Reactions: 5664
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αυτον δεν τον εδιωξε η αεκ γιατι δημιουργουσε προβληματα απο την πρωτη μερα?Ουτε βδομαδα δεν θα εβγαζε με μπαρτζωκα.kite26 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 30, 2024 4:42 pmΕμφιόντου ΚαμπενγκέλεSteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 30, 2024 4:12 pmΑς ξυπνήσουμε το thread.
Περιμένουμε προτάσεις για παικταραδες![]()
μαζι με μας ψαχνουν 5ρι η μονακο η φενερ και η παρτιζαν απο αυτες που ξερουμε δηλαδη..
0
- berry
- Reactions: 1481
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μου χε γεμίσει το μάτι όταν έπαιζε Βαλενθιααλλα έχω μικρή εικόνα
https://www.facebook.com/share/p/sDMAN5MAPtwuHTne/
https://www.proballers.com/basketball/p ... -alexander
https://www.facebook.com/share/p/sDMAN5MAPtwuHTne/
https://www.proballers.com/basketball/p ... -alexander
1
1

- SteveNashidis
- Reactions: 3664
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 505
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Kyle Alexander δεν μου άρεσε ιδιαίτερα στην Βαλένθια από όσο τον θυμάμαι. Καλός αμυντικός ψηλά αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων στα υπόλοιπα.
Βέβαια δεν τον έχω δει από τότε αλλά θα προτιμούσα κανένα στοίχημα τύπου Ράιτ, παρά κάποιον αποδεδειγμένα μέτριο Ευρωλίγκατο.
Ο Καμπενγκέλε είναι μία τέτοια περίπτωση που ίσως αξίζει το ρίσκο, με ερωτηματικό τον χαρακτήρα του όπως είπε και ο shaq.
Πάντως σε χαρακτηριστικά μοιάζει πολύ με τον Ράιτ. Είναι εξαιρετικός επιθετικά, ενώ νομίζω πως έχει κι αυτός θέματα στην άμυνα.
Βέβαια δεν τον έχω δει από τότε αλλά θα προτιμούσα κανένα στοίχημα τύπου Ράιτ, παρά κάποιον αποδεδειγμένα μέτριο Ευρωλίγκατο.
Ο Καμπενγκέλε είναι μία τέτοια περίπτωση που ίσως αξίζει το ρίσκο, με ερωτηματικό τον χαρακτήρα του όπως είπε και ο shaq.
Πάντως σε χαρακτηριστικά μοιάζει πολύ με τον Ράιτ. Είναι εξαιρετικός επιθετικά, ενώ νομίζω πως έχει κι αυτός θέματα στην άμυνα.
0