Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1472
- Προειδοποιήσεις:
0
4
2
2

- plo koon
- Reactions: 787
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως μπράβο, φαίνεται ότι έπεσες μέσα (χτυπα ξύλο)Christofis έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 20, 2024 4:54 pmΑυτο σημαινει οτι ολα πανε κατευχην οπως τα υπολογισαμε . Τέλη Νοέμβριου μπαινει γηπεδο, απο Γεναρη μπορει να παιξει και περιμενουμε ποτε θα φορμαριστει

Παρότι η πλειοψηφεία έλεγε για Φλεβάρη Μάρτη.
0

-
- Reactions: 1472
- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρις να θελω το ματιασουμε καθως ολα πηγαν βαση προγραμματος. Όσο και να θελω να παρω τα ευσημα, αν και εχω κανει ενα ενεργο εξαμηνο εκπαιδευσης στην ορθοπεδικης κατα την διαρκεια της ειδικοτητας μου εχω ενα καλο επιπεδο γνωσης αλλα δεν ειμαι ειδικος . Πανω στο συγκεκριμενο θεμα απλα μετεφερα πληροφοριες εμμεσα μεσω ειδικου φιλου μεσαζοντα απο τον ιδιο το χειρουργο του Εβανς. Αυτα!! Μακαρι να συνεχισουν να πανε ολα κατευχην και να δουμε τον παικταρα γερο και δυνατο στο παρκε με την φανελα μΣplo koon έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 20, 2024 10:52 pmΠάντως μπράβο, φαίνεται ότι έπεσες μέσα (χτυπα ξύλο)Christofis έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 20, 2024 4:54 pm
Αυτο σημαινει οτι ολα πανε κατευχην οπως τα υπολογισαμε . Τέλη Νοέμβριου μπαινει γηπεδο, απο Γεναρη μπορει να παιξει και περιμενουμε ποτε θα φορμαριστει![]()
Παρότι η πλειοψηφεία έλεγε για Φλεβάρη Μάρτη.
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν χρειάζεται βέβαια ενθουσιασμός, άλλο πράγμα να κάνεις σουτάκια, βάρη, περπάτημα, τρεξιματάκι και άλλο να μπορέσει να δεχτεί πλήρεις επιβαρύνσεις με σπριντ, άλματα, επιβραδύνσεις κλπ. Αν πάντως πάνε όλα κατ' ευχήν και μπορέσει να επιστρέψει χωρίς προβλήματα είναι παραπάνω από υπεραρκετός ο χρόνος από τον Ιανουάριο μέχρι τα play off και στο σύστημα να ενταχθεί και σωματικά να επανέλθει.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 21, 2024 9:58 amΧωρις να θελω το ματιασουμε καθως ολα πηγαν βαση προγραμματος. Όσο και να θελω να παρω τα ευσημα, αν και εχω κανει ενα ενεργο εξαμηνο εκπαιδευσης στην ορθοπεδικης κατα την διαρκεια της ειδικοτητας μου εχω ενα καλο επιπεδο γνωσης αλλα δεν ειμαι ειδικος . Πανω στο συγκεκριμενο θεμα απλα μετεφερα πληροφοριες εμμεσα μεσω ειδικου φιλου μεσαζοντα απο τον ιδιο το χειρουργο του Εβανς. Αυτα!! Μακαρι να συνεχισουν να πανε ολα κατευχην και να δουμε τον παικταρα γερο και δυνατο στο παρκε με την φανελα μΣ
0
- golitog7
- Reactions: 1927
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εμένα μ άρεσε πολύ της Μονακό με ΠΑΟ. Η χρυσή του ΠΑΟ επίσης της πλάκας δε μ άρεσε καθόλου. Αυτά τα μαύρα με χρυσές λεπτομέρειες πολύ ντεμοντέ. Βέβαια όχι τόσο χάλια σαν το κιτσαριο με Ακροπολες και Παρθενωνες αλλά κακή. Ειδικά το μέγεθος, όλες κολλητές μου θύμισαν κάτι εμφανίσεις του Ρομπέν που μπορούσες ν μετρήσεις και τα παΐδια του.
0
- coach blue
- Reactions: 1525
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1551
- Προειδοποιήσεις:
3
- kojito
- Reactions: 2734
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά θα σοβαρευτούμε και θα γυρίσει το ματς, ίσωςκαι πιο πριν από το 4ο δεκάλεπτο. Αλλά ακόμα ένα ματς που είμαστε χαλαροί, και αυτό φαίνεται κυρίως από την άμυνα που (δεν) παίζουμε.
Πολύ άσχημη αυτή η μουσταρδί φανέλα. Καλύτερα να είχαμε μια μαύρη με χρυσές λεπτομέρειες για τρίτη εμφάνιση, παρά αυτό το χάλι.
Πολύ άσχημη αυτή η μουσταρδί φανέλα. Καλύτερα να είχαμε μια μαύρη με χρυσές λεπτομέρειες για τρίτη εμφάνιση, παρά αυτό το χάλι.
1
1

- tsoureki
- Reactions: 446
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ωρες ώρες απορώ με τις γκάφες του Γκος, εύκολα του τρώει θέση ο Έβανς αν δεν επιστρέψει σε τραγική κατάσταση στην Ελλάδα και τον στέλνει τρίτο Ευρώπη. Γενικα δεν παιζουμε καλά αλλά δεν με νοιάζει και πολύ η αγκαρεία του Βleague, περισσότερο θέλω να δω τον Ντόρσευ να παίρνει ψυχολογία, τον Σασα να επιστρέφει μετά το δάχτυλο και Γκος να σταματήσει να είναι καρικατούρα του εαυτού.
0