Euroleague 2024-2025, 13η Αγωνιστική

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3296
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Δεκ 02, 2024 10:23 am

Τρίτη 3 Δεκεμβρίο
19:30 Αναντολού Εφές vs Μπάγερν Μονάχου
21:00 Βιλερμπάν vs Ρεάλ Μαδρίτης
21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ vs Παρί
21:15 Παναθηναϊκός vs Μπαρτσελόνα
21:30 Μπασκόνια vs Φενέρμπαχτσε
21:30 Παρτιζάν vs Ζαλγκίρις Κάουνας

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου
20:00 Μονακό vs Ολυμπιακός
21:30 Αρμάνι Μιλάνο vs Ερυθρός Αστέρας
21:45 Βίρτους Μπολόνια vs Άλμπα Βερολίνου

Διπλή αγωνιστική αυτήν την εβδομάδα με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.
- Η Μπάγερν που φέτος παίζει εξαιρετικά και έχει ήδη 8 νίκες όταν πέρυσι όλη την regulra είχε 13 παίζει με την Εφές που προέρχεται από δύο ήττες από τις 2 γαλλικές ομάδες, Παρί και Βιλερμπαν.
- Στο Μακάμπι-Παρί πλέον το ερώτημα είναι αν θα καταφέρει η Μακάμπι να σταματήσει την Παρί και όχι το αντίθετο.
- Το Παναθηναϊκός Μπαρτσελόνα είναι ένα κλασικό ντέρμπι, και μένει να δούμε αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα συσπειρωθούν ή τα πρόσφατα γεγονότα (;) θα τους επηρεάσουν.
-Στο Παρτιζάν-Ζαλγκίρις θα δούμε 2 από τις πιο σκληρές αμυντικά ομάδες να κοντραζίζονται.
και στο Μονακό-Ολυμπιακός περιμένουμε φυσικά να δούμε αν ο Σπανούλης θα κερδίσει και τον δεύτερο αγώνα του ενάντια στην αγαπημένη του ομάδα αυτήν την φορά.

Σχόλια για την αγωνιστική.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Δεκ 03, 2024 11:50 am

Τρίτη 3 Δεκεμβρίο
19:30 Αναντολού Εφές vs Μπάγερν Μονάχου
Εγώ θα πάω πάλι με Εφες και ας με πρόδωσε την προηγούμενη φορά. Θέλω να δω τους ψηλούς της μια φορά να κάνουν το κάτι παραπάνω. Η Μπαγερν θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση αλλά νομίζω πρέπει να βάλει και άλλα πράγματα στο παιχνίδι της ή να προσποιηθεί έστω πως παίζει και άμυνα.

21:00 Βιλερμπάν vs Ρεάλ Μαδρίτης
Η Βιλερμπάν μου αρέσει τελευταία και η προσθήκη του Ρομπερσον μου φαίνεται ακριβώς αυτό που τους έλειπε εκεί. Η Ρεαλ βέβαια είναι ομαδαρα που με την επιστροφή Μούσα έχει πάλι διάρκεια οπότε δεν μπορώ να της πάω και κόντρα. Όμως με την αφορμή θέλω να πω ότι το μεντάλιτι της Ρεαλ μου φαίνεται άκρως προβληματικό και δεν θα μου κάνει εντύπωση να κυνηγάει πάλι στο ημίχρονο προσπαθώντας να καταλάβει τι έγινε και οι κοινοί θνητοί τους κερδίζουν.

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ vs Παρί
Κερδίστε τα σιωνίδια απλά, χωρίς πολλά πολλά. Να κάνετε μετά την πρώτη σας ήττα από τον Ολυμπιακό.

21:15 Παναθηναϊκός vs Μπαρτσελόνα

Νομίζω θα κερδίσει άνετα ο ΠΑΟ κάνοντας σοβαρή ζημιά στην Μπαρτσα η οποία πρέπει να κάνει 1-2 σοβαρές αλλαγές στο ροστερ της έτσι και αλλιώς. Δε μπορεί ο Σατορανσκι, ούτε αυτό το σχήμα με τα 4 5ρια στο ροστερ...

21:30 Μπασκόνια vs Φενέρμπαχτσε

Με την πλάτη στον τοίχο ο Λάσο και είναι κρίμα. Η Φενέρ από την άλλη παίζοντας αποτελεσματικό μπάσκετ που πονάει στο μάτι κερδαει. Πρώτο λόγο στην Μπασκονια πάντως που αν μπει αποφασισμένη είναι πιο αθλητική και μπορεί να παίρνει ριμπάουντ όλο το βράδυ και με την ελπίδα ότι ήρθε η ώρα να κάνει και ένα πραγματικά καλό ματς ο Χάουαρντ.

21:30 Παρτιζάν vs Ζαλγκίρις Κάουνας

Τι ένταση, Ζοτς-Τρινκιερι μιλάμε ζω για αυτό το ματς. Η Παρτιζαν άρχισε επιτέλους να νικάει μιας και δεν έπαιζε άσχημα, ούτε είχε τόσο χτυπητές αδυναμίες. Από την άλλη, έχει ακόμα δουλειά και τα νεκρά διαστήματα της είναι ακόμα εκεί, πράγμα που μια Ζαλγκιρις περιμένει πώς και πώς να χτυπήσει. Θα πάω με Ζαλγκιρις και φοβερό ματς από Λ. Γουόκερ που δεν βλέπω πως μπορεί η Παρτιζαν να τον σταματήσει. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι αν ήρθε επιτέλους η ώρα να βάλει τρίποντο ο Μίτσελ.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου
20:00 Μονακό vs Ολυμπιακός

Ζόρικο ματς τίγκα στο άγχος. Για την Μονακό δεν μπορείς να ξέρεις ακόμα πως και τι, είναι νωρίς. Για τον Ολυμπιακό πάλι με ανησυχεί λίγο η εικόνα με το Περιστέρι μετά από ήττα στην Σερβία σε συνδυασμό με το ότι Βεζε/Φουρνιε έρχονται από ταλαιπωρία. Ελπίζω να δούμε ένα κλικ καλύτερο Φαλ, πράγμα που θεωρώ και κλειδί. Από κει και πέρα νομίζω ότι θα δούμε εξαιρετικό Γκος που παλεύει για την ζωή του και είναι ξεκάθαρα αγχωμένος αλλά ελπίζω να έγινε μια συζήτηση.

21:30 Αρμάνι Μιλάνο vs Ερυθρός Αστέρας

Τι να πεις για αυτήν την Αρμάνι που είναι κλόουν από την μία, κερδίζει Ρεαλ/Φενέρ κ.α. καλούς από την άλλη; Δεν της έχω εμπιστοσύνη όμως και το ερώτημα είναι κυρίως αν μπορεί ο Ερυθρός να είναι σοβαρός μετά από θρίαμβο. Αν μπορεί, η Αρμάνι δεν μπορεί να κόψει το Μακινταιρ/Πετρούσεφ με κανένα τρόπο, ενώ ο Κάλινιτς περιμένει πώς και πώς τον Μίροτιτς να του πει δύό λόγια. Το όπλο στο τρίποντο από την Αρμάνι ο Ερυθρός ξέρει να το εξουδετερώσει και έχει τα όπλα αν είναι σοβαρός. Άσε που ήρθε η ώρα και για ένα καλό ματς Κανααν.

21:45 Βίρτους Μπολόνια vs Άλμπα Βερολίνου

Σειρά της Βιρτους να πάρει μια ανάσα και ψυχολογία με μια νίκη. Η Άλμπα είναι που είναι επίπεδα κάτω από τους υπόλοιπους, είχε και το μισό ροστερ εκτός τόσο καιρό,τώρα επιστρέφουν Ματ Τόμας/Χερμανσον ενώ από προηγούμενη αγωνιστική έχει πάλι 2ο 5αρι. Όλα αυτά πρέπει να τα δουλέψει για την συνέχεια, κατά πάσα πιθανότητα ενώ χάνει πολύ από την Βιρτους για την οποία ο Κλαιμπερν δείχνει να παίζει για συμβόλαιο και ο Κορντινιε ακόμα πιο απελευθερωμένα μετά την μη μεταγραφή στην Ρεαλ.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 893

Τρί Δεκ 03, 2024 8:39 pm

Ματσάρα στην Τουρκία με έναν εξωπραγματικό Μπούκερ.
Από τα πιο ωραία παιχνίδια που έχω δει φέτος.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Τρί Δεκ 03, 2024 9:43 pm

Η Παρί κερδίζει με 16 πόντους την Μακάμπι :shot: και η Βιλερμπάν κερδίζει τη ρεαλ

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5639
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Δεκ 03, 2024 9:58 pm

η παρι ειναι ο ολυμπιακος του 22/23..μοιραζει 50ρες για πλακα..

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 947
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Τρί Δεκ 03, 2024 11:31 pm

Ματεο η καρέκλα σου τρίζει πλέον

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5639
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Δεκ 03, 2024 11:36 pm

την ρεαλ δεν πρεπει να την ενδιαφερει φετος η χρονια..τανκινγκ κανει..περασε ο πρωτος γυρος και παικτη δεν πηρε..εχασε και η φενερ..με τον ζορι να βγαλουν πρωτο τον ολυμπιακο..ρε δεν θελουμε να βγουμε πρωτοι!!Η παρι βλεπω να σταματιεται στο σεφ παντως.

0
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Τρί Δεκ 03, 2024 11:45 pm

Η Παρί συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της παίζοντας κι ωραίο μπάσκετ, είναι απίστευτο αυτό που γίνεται με την Παρί φέτος. Η Βιλερμπάν έκαναν την έκπληξη και κέρδισαν τη Ρεάλ η οποία όπως πάει με το ζόρι θα μπει πλέι ιν. Η Μπασκόνια κέρδισε εύκολα τη Φενέρ . Η Εφές κέρδισε το ντέρμπι με τη Μπάγερν. Αφού κέρδισε τη Μπαρτσελόνα εκτός έδρας ο Ματέο δεν φεύγει.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Δεκ 03, 2024 11:55 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Με τρία πόδια έχει μείνει

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3925
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Δεκ 04, 2024 7:23 am

Giwrgos_AEK έγραψε:
και να παρουν ποιον? αυτη την στιγμη δεν υπαρχει καποιος αξιολογος ελευθερος

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Δεκ 04, 2024 9:59 am

georbap έγραψε:
Τρί Δεκ 03, 2024 8:39 pm
Ματσάρα στην Τουρκία με έναν εξωπραγματικό Μπούκερ.
Από τα πιο ωραία παιχνίδια που έχω δει φέτος.
Το ευχαριστήθηκα διπλά γιατί στο φαντασι είχα Μπουκερ αρχηγό στην μια ομάδα και Ντ. Τόμσον στην άλλη, έχοντας Κ. Εντουαρντς, Οσμανι και Οτουρου κατά τα άλλα και βλέποντας το ματς μιλάμε ήταν βροχή από pir και στις δύο πλευρές του παρκέ.
Καμία άμυνα όμως ρε φίλε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Η Εφες τουλάχιστον προσποιείται αλλά και πάλι. Δεν θα πάνε μακριά αν δεν βελτιωθούν εκεί.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2531

Τετ Δεκ 04, 2024 11:16 am

H Real όπως πάει νομίζω δεν μπορεί να στοχεύει σε κάτι καλύτερο από το play-in. Αν δεν κάνει τουλάχιστον 2 προσθήκες η εξάδα είναι πολύ μακρινός στόχος. Αυτή την στιγμή υπολείπεται σε σχέση με Φενέρ, ΠΑΟ, Ολυμπιακό, Μονακό, Εφές, Παρί σίγουρα. Το μόνο που μπορεί να ελπίζει είναι να ανέβει κατακόρυφα στον δεύτερο γύρο και στα play-in/play-offs να πέσει με καμία ομάδα που έχει ξεφουσκώσει μέχρι τότε ή είναι άπειρη. Λογικό κάποια στιγμή να ερχόταν ο κορεσμός και η ανάγκη για restart, να πω την αλήθεια περίμενα ίσως να συμβεί από πέρσι κιόλας. Το καλοκαίρι θα έχει Llull στα 38, Campazzo στα 34, Tavares στα 33, Ibaka στα 36 και Musa προς αποχώρηση, μάλλον θα είναι η στιγμή να κάνει γερό rebuild αφού ούτε ο κορμός των υπόλοιπων γηγενών της (Abalde, Garuba, Ndiaye) δείχνει έτοιμος να ηγηθεί.

Η Zalgiris που επίσης ξεκίνησε τούρμπο τις πρώτες 6-7 αγωνιστικές έχει αρχίσει κι αυτή να ξεφουσκώνει, νομίζω ούτε καν στο play-in δεν θα είναι στο τέλος. Αντιθέτως η Armani πλάκα-πλάκα αν κερδίσει σήμερα θα ανέβει στην 8η θέση. Με αυτά και με αυτά και παρά τα παιδαριώδη λάθη του Messina, έχει αρχίσει και βελτιώνεται κάπως.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”