Euroleague Round 13 : Panathinaikos AKTOR Athens vs FC Barcelona
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ούτε το σχήμα με τρείς γκάρντ χωρίς καθαρό τριάρι δουλεύει. Ειδικά όταν τους Λορέντζο και Ναν τους περνάνε στο πρώτο βήμα οι αντίπαλοι τους... Και πίσω τους έχεις Μήτογλου και Γιουρτσέβεν που είναι επίσης τροχονόμοι, τι να δουλέψει. Και ελεύθερα σουτ στην περιφέρεια μπορούν να βγούν εύκολα, και ρήγματα στην ρακέτα, είσαι πραγματικά ανύπαρκτος με αυτά τα σχήματα στην άμυνα. Τα πρώτα 5-6 λεπτά παίξαμε με ορθολογικό σχήμα, στα υπόλοιπα 14 έχουμε δεχθεί 32-35 πόντους....chainsaw έγραψε: ↑Τρί Δεκ 03, 2024 9:58 pmΜα στο δευτερο δεκαλεπτο δεν επαιξαν καθολου μαζι. Οταν δεν υπαρχει βαθος στην αμυνα ή η αμυνα ειναι ανοργανωτη λογω κακων επιθεσεων, αρκει ενα ρηγμα.Elvetos έγραψε: ↑Τρί Δεκ 03, 2024 9:51 pm
όσο επιμένει με Σλούκα, Λορέντζο μαζί, αυτά θα γίνονται. Δεν γίνεται να παίζεις με τρείς περιφερειακούς που θέλουν και οι τρεις την μπάλα στα χέρια, και μετά να εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα στην άμυνα. Βάλε και Γιουρτσεβέν Μήτογλου μαζί, αυτή η πεντάδα είναι η χαρά του επιθετικού. Δεν γίνεται να μην τα βλέπει αυτά..
1
1

Πως λειτουργουσε περυσι; Ο Ναν παιζει καλυτερη αμυνα και απο 3αρι, οταν θελει. Ειναι φοβερα αθλητικος. Ο Γκραντ ειναι ο Γκραντ, δε χρειαζεται να προσθεσουσε κατι. Τους Σλουκα και Λορεντζο περνανε σαν σταματημενους. Ο Ναν αναλογα τα κεφια.Elvetos έγραψε: ↑Τρί Δεκ 03, 2024 10:06 pmΟύτε το σχήμα με τρείς γκάρντ χωρίς καθαρό τριάρι δουλεύει. Ειδικά όταν τους Λορέντζο και Ναν τους περνάνε στο πρώτο βήμα οι αντίπαλοι τους... Και πίσω τους έχεις Μήτογλου και Γιουρτσέβεν που είναι επίσης τροχονόμοι, τι να δουλέψει. Και ελεύθερα σουτ στην περιφέρεια μπορούν να βγούν εύκολα, και ρήγματα στην ρακέτα, είσαι πραγματικά ανύπαρκτος με αυτά τα σχήματα στην άμυνα. Τα πρώτα 5-6 λεπτά παίξαμε με ορθολογικό σχήμα, στα υπόλοιπα 14 έχουμε δεχθεί 32-35 πόντους....
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απο τα οποία τα 7 ήταν τα πρώτα 7, που η άμυνα δούλεψε, κάπως. Τα υπόλοιπα είναι μη ορθολογικά. Όταν μου βάζει τον Γιούρτσεβεν να βγαίνει για hedge out, ενώ δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο παίκτης, δεν φταίει ο παίκτης αλλά ο προπονητής. Αν ήθελε παίκτη να παίζει έτσι, έπρεπε να πάρει άλλου είδους πεντάρι, οπότε δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, δεν ξέρω πως θα παίξει άμυνα φέτος αυτή η ομάδα...
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3980
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
γιατι ποιο σεντερ μας μπορει να παιξει αυτο το ειδος αμυνας?Elvetos έγραψε: ↑Τρί Δεκ 03, 2024 10:10 pm
Απο τα οποία τα 7 ήταν τα πρώτα 7, που η άμυνα δούλεψε, κάπως. Τα υπόλοιπα είναι μη ορθολογικά. Όταν μου βάζει τον Γιούρτσεβεν να βγαίνει για hedge out, ενώ δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο παίκτης, δεν φταίει ο παίκτης αλλά ο προπονητής. Αν ήθελε παίκτη να παίζει έτσι, έπρεπε να πάρει άλλου είδους πεντάρι, οπότε δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία.
δηλαδη το βασικο μας σεντερ που ζηταει 2.5 τον χρονο μπορει να παιξει αυτην την αμυνα η ειναι απτους χειροτερους στην ευρωπη?
0
Ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει μια ειναι ο Ναν, μια ο Λεσσορ, μια ο Γιουτσεβεν, μια ο Μητογλου, μια ο Παπαπετρου μια ο Χουαντσο.
Οσο ο Σλουκας ειναι στην κατασταση αυτη δεν υπαρχει προκοπη.
Ειναι το α και το ω της ομαδας. Δε μπορει να σταθει στο παρκε αμυντικα αλλα δε προσφερει και τιποτα ουσιαστικο επιθετικο. Ο καλος Σλουκας μας δινει ρυθμο και ο ρυθμος μας δινει ενεργεια στην αμυνα και η αμυνα μας δινει ενεργεια στην επιθεση.
Οσο ο Σλουκας ειναι στην κατασταση αυτη δεν υπαρχει προκοπη.
Ειναι το α και το ω της ομαδας. Δε μπορει να σταθει στο παρκε αμυντικα αλλα δε προσφερει και τιποτα ουσιαστικο επιθετικο. Ο καλος Σλουκας μας δινει ρυθμο και ο ρυθμος μας δινει ενεργεια στην αμυνα και η αμυνα μας δινει ενεργεια στην επιθεση.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν παίζαμε small ball πέρυσι, εκτός αν θεωρείς τον γκριγκόνις combo, που δεν έιναι, ούτε σωματικά είναι. Ούτε πέρυσι έπαιζε σοβαρή άμυνα ο Ναν, ήταν απλά υποφερτός. Φέτος δεν κάνει ούτε τα βασικά. Και όταν έσφιξαν τα γάλατα πέρυσι στο τρία έπαιζε ο Παπαπέτρου, και ο Καλαιτζάκης...chainsaw έγραψε: ↑Τρί Δεκ 03, 2024 10:09 pmΠως λειτουργουσε περυσι; Ο Ναν παιζει καλυτερη αμυνα και απο 3αρι, οταν θελει. Ειναι φοβερα αθλητικος. Ο Γκραντ ειναι ο Γκραντ, δε χρειαζεται να προσθεσουσε κατι. Τους Σλουκα και Λορεντζο περνανε σαν σταματημενους. Ο Ναν αναλογα τα κεφια.Elvetos έγραψε: ↑Τρί Δεκ 03, 2024 10:06 pm
Ούτε το σχήμα με τρείς γκάρντ χωρίς καθαρό τριάρι δουλεύει. Ειδικά όταν τους Λορέντζο και Ναν τους περνάνε στο πρώτο βήμα οι αντίπαλοι τους... Και πίσω τους έχεις Μήτογλου και Γιουρτσέβεν που είναι επίσης τροχονόμοι, τι να δουλέψει. Και ελεύθερα σουτ στην περιφέρεια μπορούν να βγούν εύκολα, και ρήγματα στην ρακέτα, είσαι πραγματικά ανύπαρκτος με αυτά τα σχήματα στην άμυνα. Τα πρώτα 5-6 λεπτά παίξαμε με ορθολογικό σχήμα, στα υπόλοιπα 14 έχουμε δεχθεί 32-35 πόντους....
Γενικά πάντως δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει Παο φέτος, αλλά τους Λορέντζο Σλούκα τους χρησιμοποιεί περισσότερο μαζί, παρά ξεχωριστά, το οποίο 100% δεν δουλευει.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σίγουρα καλύτερα απο τον Γιουρτσέβεν...τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Δεκ 03, 2024 10:12 pmγιατι ποιο σεντερ μας μπορει να παιξει αυτο το ειδος αμυνας?Elvetos έγραψε: ↑Τρί Δεκ 03, 2024 10:10 pm
δηλαδη το βασικο μας σεντερ που ζηταει 2.5 τον χρονο μπορει να παιξει αυτην την αμυνα η ειναι απτους χειροτερους στην ευρωπη?
0
- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι η άμυνα σε αυτή την ομάδα είναι θέμα κοουτσαρισματος. Νομίζω είναι θέμα διάθεσης που οι παίκτες δεν την έχουν. Όποτε θέλουν μια χαρά δουλεύει η άμυνα. Το είδαμε και στην Ζαλγκίρις και με Μονακό και σήμερα και σε άλλους αγώνες όταν τρέχαμε να μαζέψουμε διάφορες ή ανοίγαμε την διαφορά. Απλά με το που νιώθουν ότι το παιχνίδι κάπως θα το πάρουν χαλαρώνουν. Είναι φάση του εύκολα ή γρήγορα θα κερδίσουν μόνο και μόνο επειδή έχουν τρομερό επιθετικό ταλέντο. Εκεί είναι η ευθύνη του Αταμάν. Στην νοοτροπία που υπάρχει στους παίκτες κ όχι στο κοουτσαρισμα
1
1