Euroleague Round 13 : Panathinaikos AKTOR Athens vs FC Barcelona

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
SleeperMonk

senior
Reactions: 478
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Δεκ 04, 2024 12:30 am

HackerBaby έγραψε:
Τετ Δεκ 04, 2024 12:28 am
forest79 έγραψε:
Τετ Δεκ 04, 2024 12:24 am
https://www.instagram.com/reel/DDIb3xhM ... k2dXQycm10

Ακόμα πιο σημαντική στιγμή και από τη νίκη ,όταν ο Αταμαν ανακοινώνει ότι ο Παπαπετρου θα είναι πάλι μαζί μας στην ομάδα ,όλοι οι παίκτες ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν .
Εντάξει βγηκε τώρα ο Αταμάν να μας πει ότι συγχωρεί τον Παπαπέτρου λες και είναι κάνα μαθητακι που έκανε σκανδαλιά.

Εγώ αν ήμουν ο Παπαπέτρου δεν θα είχα καμία όρεξη να παίξω. Θα μου πεις και τι έχει κάνει ο Παπαπέτρου τα τελευταία 2-3 χρόνια.

Όπως και να έχει πολύ άκομψο
Είναι τόσο περίεργη η όλη φάση, που πλέον νομίζω ότι οφείλεται σε κάποιο ξέσπασμα του dpg. Άκομψο και μάλλον αχρειαστο τελικά

Edit: επίσης και ο Οσμάν πήρε ελάχιστο χρόνο

1
1 Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 559
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Δεκ 04, 2024 12:35 am

SleeperMonk έγραψε:
Τετ Δεκ 04, 2024 12:27 am
Τώρα γιατί πρέπει πάντα να εμφανίζεται και ο Μπαρτζώκας στην κουβέντα με κάπως μέτριο whataboutism με ξεπερνά.
Ο Μπαρτζωκας φταίει γι αυτά που συμβαίνουν στη Κορέα διάβασα κάπου.

Δε ξέρω αν ισχύει αλλά μου φαίνεται λογικό.

4
2 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
SleeperMonk

senior

Τετ Δεκ 04, 2024 12:56 am

Α! Κάτι τελευταίο, μπορεί να έπαιξε κακή άμυνα ο ΠΑΟ αλλα τα hedge out στον Παντερ και τον εξαφάνισαν σε όλο το παιχνίδι αλλά και τον οδήγησαν να χασει 2 κατοχές στα τελευταία λεπτά.

0
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 302
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Δεκ 04, 2024 12:59 am

SleeperMonk έγραψε:
HackerBaby έγραψε:
Τετ Δεκ 04, 2024 12:28 am

Εντάξει βγηκε τώρα ο Αταμάν να μας πει ότι συγχωρεί τον Παπαπέτρου λες και είναι κάνα μαθητακι που έκανε σκανδαλιά.

Εγώ αν ήμουν ο Παπαπέτρου δεν θα είχα καμία όρεξη να παίξω. Θα μου πεις και τι έχει κάνει ο Παπαπέτρου τα τελευταία 2-3 χρόνια.

Όπως και να έχει πολύ άκομψο
Είναι τόσο περίεργη η όλη φάση, που πλέον νομίζω ότι οφείλεται σε κάποιο ξέσπασμα του dpg. Άκομψο και μάλλον αχρειαστο τελικά

Και εγώ αυτό πιστεύω εξ αρχής (ξέσπασμα dpg) δεν χρειαζόταν αν δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό (πειθαρχικά) να φτάσουμε έως την δημόσια τιμωρία ενός παίκτη (θα αρκούσε off the record) μια συζήτηση και πιθανόν ένα πρόστιμο στον παίκτη.
Ο Γιαννης αποτέλεσε την «θυσία της Ιφιγένειας» προς παραδειγματισμό και τρίτων στην ομάδα. Κάθε αθλητής θα ήταν ξενερωμένος αλλά ίσως λειτουργήσει και ευεργετικά για τον Παπαπετρου αγωνιστικά (να θέλει να αποδείξει πράγματα)
Το σημαντικό είναι ότι μεταξύ τους οι παίκτες δεν έχουν κάτι ,τώρα όσο αφορά το χρόνο συμμετοχής τους (rotation) την ευθύνη της ομάδας την έχει το προπονητικό επιτελείο-και προβλήματα τέτοιου τύπου έχουν και θα έχουν όλες οι ομάδες!
Εμείς ως φίλαθλοι πρέπει να έχουμε υπομονη και κυρίως εμπιστοσύνη στην ομάδα έως το τέλος του δρόμου ,θα είναι μακρύς άλλωστε !

1
1 Εικόνα
SleeperMonk

senior

Τετ Δεκ 04, 2024 1:05 am

forest79 έγραψε:
SleeperMonk έγραψε:

Και εγώ αυτό πιστεύω εξ αρχής (ξέσπασμα dpg) δεν χρειαζόταν αν δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό (πειθαρχικά) να φτάσουμε έως την τιμωρία ενός παίκτη (θα αρκούσε off the record) μια συζήτηση και πιθανόν ένα πρόστιμο στον παίκτη.
Ο Γιαννης αποτέλεσε την «θυσία της Ιφιγένειας» προς παραδειγματισμό και τρίτων στην ομάδα. Κάθε αθλητής θα ήταν ξενερωμένος αλλά ίσως λειτουργήσει και ευεργετικά για τον Παπαπετρου αγωνιστικά (να θέλει να αποδείξει πράγματα)
Το σημαντικό είναι ότι μεταξύ τους οι παίκτες δεν έχουν κάτι ,τώρα όσο αφορά το χρόνο συμμετοχής τους (rotation) την ευθύνη της ομάδας την έχει το προπονητικό επιτελείο. Εμείς ως φίλαθλοι πρέπει να έχουμε υπομονη και κυρίως εμπιστοσύνη στην ομάδα έως το τέλος του δρόμου ,θα είναι μακρύς άλλωστε !
Ναι συμφωνώ ότι μάλλον κάπως έτσι έγινε και το θέτεις σε μια βάση σωστή νομίζω, ότι δηλαδή ο παπι είναι η Ιφιγένεια. Απλά τα mind games, μάλιστα από το νωρίς, εύλογα δημιουργούν μια ανησυχία και πιθανόν πιο βαθιά στην χρόνια να μην είναι εξίσου αποτελεσματικά. Τώρα για τον Οσμάν ίσως να ήταν καθαρά απόφαση που αφορούσε το παιχνίδι. Πάντως ελπίζω να αποτύχει σε όλα ο Αταμάν γιατί είμαι Ολυμπιακός :D :D

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Τετ Δεκ 04, 2024 1:30 am

Πάντως να τονίσουμε πως μετά από αρκετά ματς, ο Ναν φάνηκε λίγο πιο συγκρατημένος στις αντιδράσεις του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 302
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

SleeperMonk έγραψε:
Τετ Δεκ 04, 2024 1:05 am
forest79 έγραψε:

Και εγώ αυτό πιστεύω εξ αρχής (ξέσπασμα dpg) δεν χρειαζόταν αν δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό (πειθαρχικά) να φτάσουμε έως την τιμωρία ενός παίκτη (θα αρκούσε off the record) μια συζήτηση και πιθανόν ένα πρόστιμο στον παίκτη.
Το σημαντικό είναι ότι μεταξύ τους οι παίκτες δεν έχουν κάτι ,τώρα όσο αφορά το χρόνο συμμετοχής τους (rotation) την ευθύνη της ομάδας την έχει το προπονητικό επιτελείο. Εμείς ως φίλαθλοι πρέπει να έχουμε υπομονη και κυρίως εμπιστοσύνη στην ομάδα έως το τέλος του δρόμου ,θα είναι μακρύς άλλωστε !
Ναι συμφωνώ ότι μάλλον κάπως έτσι έγινε και το θέτεις σε μια βάση σωστή νομίζω, ότι δηλαδή ο παπι είναι η Ιφιγένεια. Απλά τα mind games, μάλιστα από το νωρίς, εύλογα δημιουργούν μια ανησυχία και πιθανόν πιο βαθιά στην χρόνια να μην είναι εξίσου αποτελεσματικά. Τώρα για τον Οσμάν ίσως να ήταν καθαρά απόφαση που αφορούσε το παιχνίδι. Πάντως ελπίζω να αποτύχει σε όλα ο Αταμάν γιατί είμαι Ολυμπιακός :D :D
+1 φάουλ τότε γιατί δεν γράφεις ως Ολυμπιακός και με μπέρδεψες :D

1
1 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Δεκ 04, 2024 1:55 am

SleeperMonk έγραψε:
Τετ Δεκ 04, 2024 12:27 am
Δήλωσε ο Αταμάν ότι η παρουσία του Μήτογλου βοήθησε τον Ναν να βρει χώρους, η δική μου αίσθηση είναι ότι ο Μήτογλου απλά έβαλε σημαντικά σουτ και ο υπερπαιχτης Ναν απλά τα εσταζε με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.

Άρρωστη παιχταρα!

Τώρα αυτό που κάνει ο Αταμάν είναι θλιβερό και είναι ο ορισμός του αντιαθλητικου όπου στα αγγλικά η λέξη είναι πιο ακριβής "unsportsmanlike", που είναι συνώνυμο του "dishonored". Τώρα γιατί πρέπει πάντα να εμφανίζεται και ο Μπαρτζώκας στην κουβέντα με κάπως μέτριο whataboutism με ξεπερνά. Ας ελπίσουμε να προβλεφθεί κάτι στον κανονισμό και για αυτές τις περιπτώσεις
εντελως τυχαια γινεται απο φιλους Ολυμπιακους η κριτικη και εκανε λογο για οτι χειροτερο εχουμε δει δλδ εβαλε απο μονος του την συγκριση το εκανε βασικα μη συγκρισιμο μεγεθος τοσο πολυ τον προκαλεσε δλδ...αυτοματα μπαινει στο τραπεζι λοιπον το ποσο πολυ προκαλει ο Μπαρτζωκας γτ κυριως αυτους τους 2 ζουμε και εξεταζουμε περισσοτερες ωρες μπροστα στα ματια μας..αυτες οι αμερικανιες whataboutism ειναι πολυ χαριτωμενες παντως :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 531

Τετ Δεκ 04, 2024 2:09 am

2 πραγματα πρεπει να βελτιωσει η ομαδα στο μελλον:

1) Το ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ! Αμυντικα κι επιθετικα. Με το υπαρχον εμψυχο υλικο δε ξερω ποσο μπορει να το κανει αυτο.
2) Την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ αμυνας μεσα στη ρακετα. Ολοι οι περιφερειακοι μπουκαρουν και κανουν λει απ ανενοχλητοι αφου κανενας δε τους κοβει.

Η παρουσια Κωστα Αντετο θα βελτιωνε την εικονα ειδικα στην αμυνα, ομως το παιδι εχει μονιμως προβλημα στα γονατα και αυτο ειναι πλαον ο κανονας...

Καλα θα κανουν να παρουν παιχτη στη ρακετα, να πορει να μαρκαρει και να κοβει. Αν ο Γιουρτσεβεν συνεχισει τις απαραδεκτες αμυντικα παρουσιες θα χρειαστει σεντερ. Βολευεται ομως η κατασταση και με καλο αμυντικο τεσσαρι.Επιβαλεται να ειναι ριμ προτεκτορ, οποτε οποιοσδηποτε λευκου χρωματος παιχτης δε κανει.
Ο Μπραουν ειναι μια καλη περιπτωση ειναι καλος αμυντικος αλλα τον προσεγγισε ο Ερυθρος Αστερας. Και δεν ειναι ο ορισμος του ριμ προτεκτορ.

Το κακο ειναι πως υπαρχει πληρης εμπιστοσυνη στους Τορυκους παιχτες οι οποιοι μεχρι τωρα ειναι κατωτεροι των περιστασεων.

Φετος οι αντιπαλοι εμαθαν πως παιζει ο ΠΑΟ και τον δυσκολευουν πολυ. Ειναι διαβασμενοι. Και τον χτυπανε στις αδυναμιες του. Η ομαδα επρεπε να ενισχυθει ουσιαστικοτερα το καλοκαιρι, κατι που δεν εγινε. Υπαρχουν και οι τραυματισμοι...

ΥΓ : Η επιστροφη Παπαπετρου ηταν επιβεβλημενη, παραλιγο να πληρωσει ακριβα την απουσια του σημερα η ομαδα αφου θα βοηθουσε σε αμυνα και ριμπαουντ. Και θα εβαζε και κανα σουτ, οχι σα τον Οσμαν... Ο οποιος Οσμαν παιρνει χρονο απο τον Παπαπετρου εντελεως ΑΔΙΚΑ.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 531

Τετ Δεκ 04, 2024 2:25 am

Για τη NOVA:
Οι τηλεοπτικες καλυψεις της πλεον κατατασονται στις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. Απο πλευρας σκηνοθεσιας (χασαμε το 2ο τριποντο απο το κεντρο του Ναν για να βλεπουμε σε ριπλει τον Γουιλι να κανει βηματα και να διαμαρτυρεται) Χασαμε κι ενα τριποντο του Μητογλου.
Και σα να μην εφτανε αυτο, ερχονται οι συνεχομενες διαφημισεις και τα zoom out για ...διαφημισεις να μη μενει χρονος ουτε να ξαναδουμε τις φασεις που χανουμε. To μυαλο τους το εχουν να πεταξουν διαφημησεις κι οχι στη μεταδοση.

Αν ηταν διεθυντης ο Φ.Συριγος ο σκηνοθετης θα ειχε λουστει κανονικα. Γι αυτο δεν ειχαμε ποτε τετοια στα χρονια του. Τον τρεμανε ολοι.

Τετοιες μεταδοσεις μας πανε χρονια πισω σε επιπεδο ΕΡΤ κι ερασιτεχνικων καναλιων....

ΝΤΡΟΠΗ κι ασεβεια στον συνδρομιτη!

Και μη μου λετε παλι τα περι Ευρωλιγκας TV και τα λοιπα, χρονια η NOVA ηταν στην κορυφη στις μεταδοσεις και τις τηλεοπτικες καλυψεις. Αλλωστε και η Ευρωλιγκα εικονα απο τις καμερες της NOVA εχει.

Η ελληνικη ΑΠΛΗΣΤΙΑ καταφερε να ριξει στο καναβατσο τοσα χρονια κορυφαιας τηλεοπτικης καλυψης μπασκετικων γεγονοτων μεσα σε2 χρονακια.

Δε ξερω τι κανουν εκει στη NOVA αλλα αυτο δεν υποφερεται αλλο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 730
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τετ Δεκ 04, 2024 2:36 am

qspock έγραψε:
Τετ Δεκ 04, 2024 2:25 am
Για τη NOVA:
Οι τηλεοπτικες καλυψεις της πλεον κατατασονται στις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. Απο πλευρας σκηνοθεσιας (χασαμε το 2ο τριποντο απο το κεντρο του Ναν για να βλεπουμε σε ριπλει τον Γουιλι να κανει βηματα και να διαμαρτυρεται) Χασαμε κι ενα τριποντο του Μητογλου.
Και σα να μην εφτανε αυτο, ερχονται οι συνεχομενες διαφημισεις και τα zoom out για ...διαφημισεις να μη μενει χρονος ουτε να ξαναδουμε τις φασεις που χανουμε. To μυαλο τους το εχουν να πεταξουν διαφημησεις κι οχι στη μεταδοση.

Αν ηταν διεθυντης ο Φ.Συριγος ο σκηνοθετης θα ειχε λουστει κανονικα. Γι αυτο δεν ειχαμε ποτε τετοια στα χρονια του. Τον τρεμανε ολοι.

Τετοιες μεταδοσεις μας πανε χρονια πισω σε επιπεδο ΕΡΤ κι ερασιτεχνικων καναλιων....

ΝΤΡΟΠΗ κι ασεβεια στον συνδρομιτη!

Και μη μου λετε παλι τα περι Ευρωλιγκας TV και τα λοιπα, χρονια η NOVA ηταν στην κορυφη στις μεταδοσεις και τις τηλεοπτικες καλυψεις. Αλλωστε και η Ευρωλιγκα εικονα απο τις καμερες της NOVA εχει.

Η ελληνικη ΑΠΛΗΣΤΙΑ καταφερε να ριξει στο καναβατσο τοσα χρονια κορυφαιας τηλεοπτικης καλυψης μπασκετικων γεγονοτων μεσα σε2 χρονακια.

Δε ξερω τι κανουν εκει στη NOVA αλλα αυτο δεν υποφερεται αλλο.
Ε δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει η νόβα. Η εικόνα είναι ίδια με την EuroLeague tv και γενικά δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουν καλάθια για να δείξουν ανούσια Ρίπλεϊ (λες και η τέλεια εφαρμογή που έχουν δεν έχει re wind)

Για του λόγου το αληθές στα condensed highlights λείπει το τρίποντο του ναν. Παίζει δλδ να το έχασαν τελείως το πλάνο.

Επίσης οι εκφωνητές έχουν αρκετά καλά (είναι ουδέτεροι και έχουν διαιτητική άποψη) αλλά είναι ΑΣΧΕΤΟΙ. Σε κάθε αγώνα κάνουν τουλάχιστον 5-10 λάθη (ονόματα, διαιτητικές αποφάσεις, κλπ)

Η EuroLeague TV σώζεται από το γεγονός ότι έχει απίστευτα καλή και απλή εφαρμογή.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5678
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Δεκ 04, 2024 3:21 am

εμενα το μεγαλυτερο προβλημα μου με την νοβα ειναι ο καρυδας και αποτι εχω δει σε δημοσκοπηση στο τουιτερ μονο το 1% που ψηφισε θελει να τον ακουει..Ειναι λες και ακους επικηδειο,σε νυσταζει..στους 10 παικτες θα πετυχει τους μισους,απο μπασκετ δεν εχει ιδεα και το μονο που κανει ειναι να κλαιγεται για την διατησια ασταματητα υπερ των ελληνικων ομαδων και να σχολιαζει αν εκανε καλα ο μπαρτζωκας η ο αταμαν που δεν εβγαλε η εβαλε καποιον παικτη στον αγωνα..Και για τα παντα εχει δικιο.
Και ενω ολο το τουιτερ τον βριζει και το ξερει η νοβα τον εχει σε ολα τα ματς και μας τον φορτωνει.Εγω πραγματικα μονο για αυτο θα την εκοβα την νοβα αλλα ετσι που το καναν μονο 3ε δεν αξιζει να πληρωσω γιουρολιγκ τβ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3973
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Δεκ 04, 2024 4:58 am

η ομαδα ειναι πολυ προβληματικη στην αμυνα
την επιθεση δεν την φοβαμαι την βρισκουν εκει την ακρη

γιατι συμβαινει αυτο αφου η ομαδα ειναι σχεδον η ιδια δηλαδη οι πενταδες που ειναι οι ιδιες με περυσι δεν παρουσιαζουν την ιδια αμυντικη αποδοση?
γιατι ολοι εχουν ριξει την ενταση της αμυνας τους αλλοι πολυ αλλοι λιγο και επισης οι αντιπαλοι και μας εχουν μαθει καλυτερα απο περυσι και μας υπολογιζουν πιο πολυ απο περυσι

μονο στο παιχνιδι με την φενερ η ομαδα ηταν οπως πρεπει στα υπολοιπα στην ευρωλιγκα παρουσιαζει απαισια εικονα για καμια 30ρια λεπτα και κερδιζει οταν κερδιζει ειτε απο τυχη ειτε απο την μεγαλη ποιοτητα των παιχτων

πρεπει αν αρχισουν να ανεβαινουν οι ρυθμοι για να μην τρεχουμε και δεν φτανουμε στα πλει οφ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Δεκ 04, 2024 5:00 am

nikosvip έγραψε:
Πάντως να τονίσουμε πως μετά από αρκετά ματς, ο Ναν φάνηκε λίγο πιο συγκρατημένος στις αντιδράσεις του.
ειναι φανερο οτι επεσαν γκαζια,ελπιζω βεβαια να το κρατησει και να μην ηταν για ενα παιχνιδι μονο

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Δεκ 04, 2024 5:03 am

redcard έγραψε:
Τρί Δεκ 03, 2024 11:41 pm
Οντας νεο μέλος στο forum, έχω δεχτεί τη μη συζήτηση για διαιτησία ως όρο του "παιχνιδιου". Και από μένα είναι σωστή ως λογική γιατί η συζήτηση αυτή μεταξύ Ολυμπιακοπαναθηναικών ούτως ή άλλως δε βγάζει πουθενα.

Αλλά πιστεύω δεν απαγορεύεται να σχολιάσω τη "συμμετοχή" του Αταμαν στο παιχνίδι με την είσοδο του στον αγωνιστικο χώρο σχεδόν σε κάθε ματς εν ώρα αιφνιδιασμού. Σήμερα μπήκε 1.5 μέτρο μέσα στο γήπεδο, σε λίγο θα στήνεται κιόλας να πάρει επιθετικό φάουλ.

Δε ξέρω τι μπορεί να κάνει η διοργάνωση αλλά δε μπορεί να επιβραβεύει αυτή τη "τακτικη", είναι τόσο εξώφθαλμο που καταντάει πάρα πολύ ενοχλητικό.
πως την επιβραβευει αφου τρωει τεχνικη ποινη? και αν το κανει και 2η φορα τον αποβαλλουν

τι αλλο να κανουν δηλαδη?

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”