Η ομάδα κέρδισε σβηστά. Κέρδισε με μέτριους όλους τους σταρ που περιμένεις να κουβαλήσουν επιθετικά για νίκη στο πριγκηπάτο (Fournier, Σάσα, Vildoza, Dorsey DNP). Και αυτό λέει πάρα πολλά για το πόσο κυνική είναι ώρες ώρες η ομάδα φέτος.
+++ Τρομερός McKissik, που κάνει ενδεχομένως την καλύτερη του χρονιά στην ομάδα κάτι που δεν πίστευα ούτε με σφαίρες το καλοκαίρι! Ειλικρινά ακόμα δυσκολεύομαι να πιστέψω τι κάνει φέτος και με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί δεν τα έκανε και άλλες χρονιές (πιστέψτε με δεν είναι ότι φέτος βρίσκει χώρους λόγω spacing, εξάλλου τον παίζουν μονίμως under, αλλά ότι δούλεψε πολύ το καλοκαίρι επειδή μάλλον είδε την καρέκλα να τρίζει). Ξεκάθαρα βρίσκει σημαντικό ρόλο στο rotation.
++Πάρα πολύ καλός Goss, που όπως έχουμε πει επανειλημμένως όταν κάνει τα βασικά πράγματα σωστά είναι ο καλύτερος άσος της ομάδας (συνολικά) και top tier για την Ευρωλίγκα.
+ Μου αρέσει πολύ και ο Peters. Επίσης δεν περίμενα στην αρχή της σεζόν να βρει ρόλο και να είναι τόσο ουσιαστικός (δίνει αρκετά πράγματα είτε μπει για 5 είτε για 15 λεπτά και είναι πολύ "οικονομικός"). Βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο τόσο η φυγή Petrusev, όσο και ο αρχηγός που αγνοείται στο αμπέ λαλέ.
--- Πολύ κακός ο αρχηγός. Όσο τον βλέπω φέτος δεν τον αναγνωρίζω. Ακόμα και σε προηγούμενες περιόδους που δεν ήταν καλός επιθετικά, έβρισκε ρόλο μέσα από διάφορα άλλα πράγματα που έκανε σε πολύ καλό βαθμό. Φέτος τον βλέπεις και ώρες ώρες δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, σα να είναι σε άλλη διάσταση. Δεν μπορώ πλέον να το αποδώσω σε κούραση, έχει πόσους μήνες που πάει συντηρητικά. Κάτι άλλο είναι που μόνο ο Κώστας το ξέρει. Θα τη βρει την άκρη δεν τον φοβάμαι.
--- Απίστευτα κακοί σήμερα οι δεινόσαυροι μας. Κάπως εμφανίστηκε στο τέλος ο Milutinov, αλλά γενικά πολύ κακή παρουσία. Ο Fall όντως φαίνεται να έχει ψυχολογικό πλέον μετά τον τραυματισμό και αν όντως επιβεβαιωθεί για νέο πρόβλημα, τότε πολύ φοβάμαι ότι θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει ψυχολογικά.
Στα υπόλοιπα αξίζει να σημειώσω ότι δεν θεωρώ κακή εμφάνιση του Fournier. Άστοχος ήταν ξεκάθαρα, αλλά όλα σχεδόν τα σουτ ήταν ελεύθερα και έπρεπε να τα πάρει. Ήταν δηλαδή σωστές επιλογές. Ναι δεν προσέφερε σε άλλους τομείς, αλλά δε χρειάστηκε κιόλας νομίζω. Εγώ θέλω να τον βλέπω να παίρνει ΟΛΑ τα σουτ που του δίνουν οι αντίπαλοι. Την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι αντίστοιχο (να βρει τόσα ελεύθερα σουτ), εδώ θα είμαστε να λέμε για την 35αρα που έγραψε. Τέλος, νομίζω ότι ο Dorsey είναι ξένο σώμα. Μακάρι να κάνω λάθος. Θέλω πάρα πολύ να δω μια 20αρα σε δυο μέρες. Τον χρειάζεται η ομάδα.