Euroleagure Round 14, Olympiacos Piraues vs Paris Basketball
Συντονιστής: Captains
- Sharp Shooter

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Παρί μας πετυχαίνει αποδεκατισμένους στο 5.
Μπορεί να ξεφουσκώσει.
Μπορεί να μην την περίμενε κανείς να μπει τόσο δυνατά.
Αλλά ρε φίλε αυτό που παρουσιάζει είναι πολύ ωραίο στο μάτι. Ας κερδίζει την ομάδα που υποστηρίζω. Ξέρω πως ακόμα κι αν χάσουμε, θα έχει χορτάσει το μάτι μου μπασκετάκι.
Κι έχω πιάσει πολλές φορές αυτό το δίμηνο τον εαυτό μου να κάνει ζάπινγκ στη Νόβα κι ενώ έχει ματς με «εμπορικότερα» ονόματα, εγώ να ξεχνάω να αλλάξω το κανάλι για να τα δω και να χαζεύω την Παρί.
Στο τέλος της ημέρας το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι. Και είναι ένα θέαμα.
Υ.Γ. Ρε Μπι ώρες ώρες είναι σαν να βάζεις κόφτη σε ένα καθαρόαιμο με τον Φουρνιέ. Άλλο να τον βγάζεις λίγο έξω για να πάρει μια δυο ανάσες σε ένα τόσο γρήγορο παιχνίδι και άλλο να τον έχεις θεατή στο δεύτερο δεκάλεπτο…
Μπορεί να ξεφουσκώσει.
Μπορεί να μην την περίμενε κανείς να μπει τόσο δυνατά.
Αλλά ρε φίλε αυτό που παρουσιάζει είναι πολύ ωραίο στο μάτι. Ας κερδίζει την ομάδα που υποστηρίζω. Ξέρω πως ακόμα κι αν χάσουμε, θα έχει χορτάσει το μάτι μου μπασκετάκι.
Κι έχω πιάσει πολλές φορές αυτό το δίμηνο τον εαυτό μου να κάνει ζάπινγκ στη Νόβα κι ενώ έχει ματς με «εμπορικότερα» ονόματα, εγώ να ξεχνάω να αλλάξω το κανάλι για να τα δω και να χαζεύω την Παρί.
Στο τέλος της ημέρας το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι. Και είναι ένα θέαμα.
Υ.Γ. Ρε Μπι ώρες ώρες είναι σαν να βάζεις κόφτη σε ένα καθαρόαιμο με τον Φουρνιέ. Άλλο να τον βγάζεις λίγο έξω για να πάρει μια δυο ανάσες σε ένα τόσο γρήγορο παιχνίδι και άλλο να τον έχεις θεατή στο δεύτερο δεκάλεπτο…
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Aπιστευτα γρηγορη ομαδα ο Παρι. Δειχνει πως θα παιζεται το μπασκετ σε 4-5 χρονια στην Ευρωπη.
Δν εχει τρελλη ποιοτητα ατομικα αλλα παιζουν σε ενα πλανο και ετσι δε χανουν το μυαλο τους.
Πιστευω στο τελος η προσωπικοτητα του Ολυμπιακου θα κυριαρχισει.
Μου εκανε εντυπωση που ειπαν στην αρχη οτι το καλοκαιρι που εψαχνε προπονητη , ελεγε σε καθε ενδιαφερομενο coach αυτο το μπασκετ παιζουμε εμεις μπορεις να το υπηρετησεις? Σκεψου να το λεγανε σε Αταμαν, Ζοτς , Μπαρτζωκα αυτο....
Δν εχει τρελλη ποιοτητα ατομικα αλλα παιζουν σε ενα πλανο και ετσι δε χανουν το μυαλο τους.
Πιστευω στο τελος η προσωπικοτητα του Ολυμπιακου θα κυριαρχισει.
Μου εκανε εντυπωση που ειπαν στην αρχη οτι το καλοκαιρι που εψαχνε προπονητη , ελεγε σε καθε ενδιαφερομενο coach αυτο το μπασκετ παιζουμε εμεις μπορεις να το υπηρετησεις? Σκεψου να το λεγανε σε Αταμαν, Ζοτς , Μπαρτζωκα αυτο....
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αρχικά όσο δεν ξεφεύγουν θεωρώ ότι το ματς είναι δικό μας
στο πρώτο δεκάλεπτο είδα κάποιες επιθέσεις που τους ωθήσαμε σε μεγάλες επιθέσεις , θετικό
στο δεύτερο έκαναν τα δικά τους
44-49 στο ΣΕΦ είναι πολύ κακό και σε αυτό ευθύνεται ο έλεγχος των ριμπάουντ. Ανησυχητικό
Για πάμε λίγο καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο
στο πρώτο δεκάλεπτο είδα κάποιες επιθέσεις που τους ωθήσαμε σε μεγάλες επιθέσεις , θετικό
στο δεύτερο έκαναν τα δικά τους
44-49 στο ΣΕΦ είναι πολύ κακό και σε αυτό ευθύνεται ο έλεγχος των ριμπάουντ. Ανησυχητικό
Για πάμε λίγο καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομιζω οτι μπορουμε να ακολουθησουμε στον ρυθμο αυτό, ειδικά με μια μερα λιγότερη ξεκούραση.
Και να μη το κάνουμε δε θα με πειραξει ωστόσο, νιωθω οτι ειναι εξισου σημαντικό ένα hats off σ' αυτό το μικρό θαύμα που λέγεται φετινή Παρί (τουλάχιστον ως τωρα).
Αν με στενοχώρησε ένα πράγμα ήταν το χαμένο lay up του Παπ. Πστη χρονε δε σε νικά κανεις.
Και να μη το κάνουμε δε θα με πειραξει ωστόσο, νιωθω οτι ειναι εξισου σημαντικό ένα hats off σ' αυτό το μικρό θαύμα που λέγεται φετινή Παρί (τουλάχιστον ως τωρα).
Αν με στενοχώρησε ένα πράγμα ήταν το χαμένο lay up του Παπ. Πστη χρονε δε σε νικά κανεις.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο παπ αυτά τα χάνει απ τα 20redcard έγραψε: ↑Παρ Δεκ 06, 2024 10:23 pmΔε νομιζω οτι μπορουμε να ακολουθησουμε στον ρυθμο αυτό, ειδικά με μια μερα λιγότερη ξεκούραση.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
- Boston1

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Ματσάρα που θέλω να κερδίσω αλλά δε θα στενοχωρηθώ αν χάσω από αυτήν την ομάδα.
Όσοι κατακρίνουν το Ντόρσει, θα πρέπει να κατανοήσουν την ψυχολογία του αθλητή που ήρθε με σκοπό να παίξει περισσότερο χρόνο και μετά πήραμε τον παικταρά Φουρνιέ. Επιπλέον, ο Ντόρσει προσπαθεί να αποδείξει πολλά στο λίγο χρόνο που παίζει.
Χρειαζόμαστε αθλητικό 5άρι. Η ομάδα παίζει καλά πάντως.
Όσοι κατακρίνουν το Ντόρσει, θα πρέπει να κατανοήσουν την ψυχολογία του αθλητή που ήρθε με σκοπό να παίξει περισσότερο χρόνο και μετά πήραμε τον παικταρά Φουρνιέ. Επιπλέον, ο Ντόρσει προσπαθεί να αποδείξει πολλά στο λίγο χρόνο που παίζει.
Χρειαζόμαστε αθλητικό 5άρι. Η ομάδα παίζει καλά πάντως.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
2-3 προσαρμογης ....
Οταν ειναι ψηλα ο σορτς κλεινεις κεντρικο διαρομο να του κοψεις το ντραιβ . Ετσι περιοριζεις και τις κικ αουτ στα φτερα . Ρισκαρεις στα 45αρια αν γινει εξτρα πασα .
Δεν εχουμε την αθλητικοτητα να πιεσουμε ψηλα σε καταστασεις μαν του μαν .
Ολα αυτα με την προυποθεση οτι δεν κανουμε λαθη στην επιθεση για να τους παμε σε λιγοτερες κατοχες .
Οταν ειναι ψηλα ο σορτς κλεινεις κεντρικο διαρομο να του κοψεις το ντραιβ . Ετσι περιοριζεις και τις κικ αουτ στα φτερα . Ρισκαρεις στα 45αρια αν γινει εξτρα πασα .
Δεν εχουμε την αθλητικοτητα να πιεσουμε ψηλα σε καταστασεις μαν του μαν .
Ολα αυτα με την προυποθεση οτι δεν κανουμε λαθη στην επιθεση για να τους παμε σε λιγοτερες κατοχες .

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο