Euroleagure Round 14, Olympiacos Piraues vs Paris Basketball

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Δεκ 07, 2024 12:26 am

georbap έγραψε:
Σάβ Δεκ 07, 2024 12:18 am
Giwrgos_AEK έγραψε:
Σάβ Δεκ 07, 2024 12:10 am
Ο Shorts το καλοκαίρι θα απασχολήσει και ολυμπιακο και παναθηναικο
Θα απασχολήσει σίγουρα αρκετές ομάδες, αλλά κρατάω μεγάλη επιφύλαξη στο κατά πόσο θα είναι αποδοτικός σε ομάδα που δεν αγωνίζεται στο στυλ της Παρί.
Έχει τεράστια μειονεκτήματα.
O Shorts θα ειναι ο Jeremy Lin της Ευρωλιγκας. Οχι παιχτικα αλλα σαν πορεια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slok την Σάβ Δεκ 07, 2024 12:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Δεκ 07, 2024 12:27 am

assistant έγραψε:
Σάβ Δεκ 07, 2024 12:07 am
Η Παρι ειναι πολυ καλη ομαδα,διαφωνω με αυτους που λενε οτι παιζει αναρχο,streetball μπασκετ.......εχει δημιουργια,εχει spacing,εχει σουτ και ηγεσια μαζι με βασικες αρχες στην αμυνα.....αν επιστρεψει υγιης και ο Χομς θα ειναι υπερπληρης......αλλα και το 22-0 μονο μια ομαδα μπορει να το κανει......δικαιη ηττα,προχωραμε....
Και εγώ συμφωνώ δεν παίζει άναρχο μπάσκετ, ταχύτητα ναι αλλά όχι άναρχα

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Δεκ 07, 2024 12:29 am

nikolakias έγραψε:
Σάβ Δεκ 07, 2024 12:06 am
Δε σχολιάζω πολύ συχνά αλλά αν δεν έγραφα για το αποψινό θα εσκαγα. Πριν κράξω να πω απλά ότι το ευχαριστήθηκα φουλ, κι ας χάσαμε.

Μετά το σημερινό ματς θεωρώ πως πρέπει να συμφωνήσουμε πως ο Βεζένκοφ όταν σφίγγουν τα γάλατα έχει θέμα. Ακόμα με στοιχειώνει ο προπέρσινος τελικός που βαραγε το ένα τρίποντο μετά το άλλο για να φύγει το βάρος από πάνω του. Δεν είναι ο παίκτης που θα σου βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Δεν έχει το κρύο αίμα που θέλουμε από έναν παίκτη του κασέ του – αντίθετα, πανικοβάλλεται. Γιατί μη μου πείτε ότι, παρά το σταθερό του και αθόρυβο σκοράρισμα, γίνεται απόσβεση. Δε νοείται παίκτης του επιπέδου του να έχει 0/5 τρίποντα όταν τον χρειάζεσαι.

Συγγνώμη σε όλους για το ραντ. Γυρίζω στο λαγούμι μου.
O Βεζενκοφ ήταν ξεκάθαρα επηρεασμένος από την αμυγδαλιτιδα που τον ταλαιπωρεί. Ας μην είμαστε τόσο αδικοι στην κριτική μας. Και που έβγαλε τόσα λεπτά θαύμα ήταν.
Όσο για τον τελικό, ένα σουτ είχε παρει όλο κι όλο στο τελευταίο 4λεπτο. Που πανικοβλήθηκε;

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δεν μας παει καθολου με τους τραυματισμους.
εγω ειδα αρκετα θετικα σημερα μεσα στα αρνητικα και με τα δεδομενα πριν το ματς που η ομαδα ειχε διαφορες ατυχιες ειναι μια ηττα απο την πρωτοπορο που θα μπορουσαμε να ειχαμε γλυτωσει αλλα δεν πειραζει.Νομιζω διδακτικη η βραδια σημερα για πολλα συμπερασματα και για την ομαδα μας αλλα και για οταν ξαναπαιξουμε με την Παρι. ειναι αλλιως οταν την μελετας στο βιντεο και αλλιως οταν παιζεις μαζι της. ο κοουτς θα βρει την λυση τωρα που την ειδε στο παρκε.

Και δεν μπορω μου ερχεται μια ανακατωσουρα οταν διαβαζω εχουμε προβλημα στο κλεισιμο των παιχνιδιων. οχι δεν εχουμε. οταν τα παιρναμε ται παιχνιδια στο κλεισιμο ως τωρα γιατι δεν ειχαμε? να θυμισω το αμεσως προηγουμενο παιχνιδι.
οταν κανεις τετοια ανατροπη 22-0 και αντεπιθεση ειναι πολυ πιθανο στο τελος να ξεμεινεις απο ενεργεια και δημιουργια.
προχωραμε.

Εναν καλο ψηλο θελουμε, να βρει ο Σασα την φορμα του και να μην εχουμε αλλες ατυχιες.
Αν μπει και ο ντορσευ στο ροτεσιον και προσφερει θα ειμαστε ακομα καλυτερα.
Μεχρι να δουμε τουλαχιστον τι θα γινει με Εβανς

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Δεκ 07, 2024 12:41 am

Αθλητικό ψηλό…….και καλό μάλιστα !!!! Θα καθορίσει όλη την χρονιά μας αυτή η κίνηση! …….και του χρόνου πρώτη επιλογή ένα ντούκι τριάρι με αξιοπρεπές σουτ , διότι ο Παπ φέτος απλά ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ!!!
ΥΓ 1. Η Παρί είναι ομαδάρα……μακράν η καλύτερη μέχρι στιγμής. Τα play offs όμως είναι άλλη ιστορία
Υγ 2. Στόχος πλέον το 11-6 στο πρώτο γύρο, δηλαδή το 2/3……..ικανοποιητικό μεν, μπορούσε καλύτερο δε!!!

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Σάβ Δεκ 07, 2024 12:46 am

Ένας ΜΑΠ στο 5 έχει τη δυναμική να καθορίσει τη ροή της υπόλοιπης σεζόν για τον Ολυμπιακό. Θυμηθείτε τον Τζόι Ντόρσει ή τον Λάσμε (που προαναφέρθηκε) στον Παναθηναϊκό. Καλοί οι σέβενφούτερ αλλά μπορούν να σου καταστρέψουν τη χρονιά με την επαναλαμβανόμενη ευπάθειά τους.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Σάβ Δεκ 07, 2024 12:51 am

slok έγραψε:
georbap έγραψε:
Σάβ Δεκ 07, 2024 12:18 am

Θα απασχολήσει σίγουρα αρκετές ομάδες, αλλά κρατάω μεγάλη επιφύλαξη στο κατά πόσο θα είναι αποδοτικός σε ομάδα που δεν αγωνίζεται στο στυλ της Παρί.
Έχει τεράστια μειονεκτήματα.
Αυτός καλό παιχτάκι δεν ήταν? Ακουγόταν μερικές φορές παλιά..

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Slow horses 7 έγραψε:
Αθλητικό ψηλό…….και καλό μάλιστα !!!! Θα καθορίσει όλη την χρονιά μας αυτή η κίνηση! …….και του χρόνου πρώτη επιλογή ένα ντούκι τριάρι με αξιοπρεπές σουτ , διότι ο Παπ φέτος απλά ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ!!!
ΥΓ 1. Η Παρί είναι ομαδάρα……μακράν η καλύτερη μέχρι στιγμής. Τα play offs όμως είναι άλλη ιστορία!

Υγ 2. Στόχος πλέον το 11-6 στο πρώτο γύρο, δηλαδή το 2/3……..ικανοποιητικό μεν, μπορούσε καλύτερο δε!!!
οτι ο παπ κοροιδευει το λες και ιεροσυλια..οκ προφανως ειναι αφαντος φετος αλλα σιγουρα δεν το κανει επιτηδες..το σωμα εχει κουραστει.
Καλα μπορει εκει να ηταν αντιαθλητικο και μετα μαλιστα δωσαν ενα κουλο επιθετικο στον μακισικ μαζι με τεχνικη αλλα δεν μπορουμε να μιλαμε για αδικια..Αν θελαν να μας σφαξουν δεν θα μας διναν 43 βολες..Καλη ηταν η διατησια.
Αποτι φαινεται παμε καρφι για 1-2 θεση στην ρεγκιουλαρ,ελπιζω οχι 1 γιατι ειναι και γκαντεμικη.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Σάβ Δεκ 07, 2024 12:58 am

Heisenberg έγραψε:

Και δεν μπορω μου ερχεται μια ανακατωσουρα οταν διαβαζω εχουμε προβλημα στο κλεισιμο των παιχνιδιων. οχι δεν εχουμε. οταν τα παιρναμε ται παιχνιδια στο κλεισιμο ως τωρα γιατι δεν ειχαμε? να θυμισω το αμεσως προηγουμενο παιχνιδι.
οταν κανεις τετοια ανατροπη 22-0 και αντεπιθεση ειναι πολυ πιθανο στο τελος να ξεμεινεις απο ενεργεια και δημιουργια.
προχωραμε.
Για όσα παιχνίδια κερδίσαμε στο τέλος υπάρχουν άλλα τόσα που τα χάσαμε από ξεκάθαρο choking. Fener, Efes, Bayern, Partizan ήταν ματς που αν δεν κάνω λάθος προηγουμασταν στο 4ο δεκάλεπτο και πάθαμε blackout.

Επίσης, δεν μας φταίει κανείς που χρειάστηκε να κάνουμε 22-0 για να μαστε στο +2. Έχουμε ευθύνη που βρεθήκαμε στο -20. Να δεχτώ την ατυχία στην τράκα Peters & Vezenkov. Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται να ψάχνουμε δικαιολογίες. Και οι ίδιοι οι παίκτες ευτυχώς δήλωσαν ότι δεν αξίζαμε την νίκη.

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Δεκ 07, 2024 1:00 am

Sokos έγραψε:
Σάβ Δεκ 07, 2024 12:58 am
Heisenberg έγραψε:

προχωραμε.
Για όσα παιχνίδια κερδίσαμε στο τέλος υπάρχουν άλλα τόσα που τα χάσαμε από ξεκάθαρο choking. Fener, Efes, Bayern, Partizan ήταν ματς που αν δεν κάνω λάθος προηγουμασταν στο 4ο δεκάλεπτο και πάθαμε blackout.

Επίσης, δεν μας φταίει κανείς που χρειάστηκε να κάνουμε 22-0 για να μαστε στο +2. Έχουμε ευθύνη που βρεθήκαμε στο -20. Να δεχτώ την ατυχία στην τράκα Peters & Vezenkov. Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται να ψάχνουμε δικαιολογίες. Και οι ίδιοι οι παίκτες ευτυχώς δήλωσαν ότι δεν αξίζαμε την νίκη.
Μα δεν λεω οτι την αξιζαμε. θα το κλεβαμε.
Διαφωνω στο οτι φετος το προβλημα μας ειναι το κλεισιμο των παιχνιδιων. καποια θα χαθουν στο τελος τι να κανουμε. αλλιως θα ημασταν τρενο ασταματητο.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Δεκ 07, 2024 2:03 am

shaq7 έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
ΥΓ 1. Η Παρί είναι ομαδάρα……μακράν η καλύτερη μέχρι στιγμής. Τα play offs όμως είναι άλλη ιστορία!
Υγ 2. Καταλάβατε τα πρώτα απόνερα της ψηφοφορίας για το Αμπου Ντάμπι σήμερα, έτσι δεν είναι??? Ειδικά ο μη καταλογισμός αντιαθλητικού πάνω στον Σάκη την ώρα που πιάνει η πλημμύρα τους Γάλλους, ήταν σαφέστατο μήνυμα!!!
Υγ 3. Στόχος πλέον το 11-6 στο πρώτο γύρο, δηλαδή το 2/3……..ικανοποιητικό μεν, μπορούσε καλύτερο δε!!!
οτι ο παπ κοροιδευει το λες και ιεροσυλια..οκ προφανως ειναι αφαντος φετος αλλα σιγουρα δεν το κανει επιτηδες..το σωμα εχει κουραστει.
Καλα μπορει εκει να ηταν αντιαθλητικο και μετα μαλιστα δωσαν ενα κουλο επιθετικο στον μακισικ μαζι με τεχνικη αλλα δεν μπορουμε να μιλαμε για αδικια..Αν θελαν να μας σφαξουν δεν θα μας διναν 43 βολες..Καλη ηταν η διατησια.
Αποτι φαινεται παμε καρφι για 1-2 θεση στην ρεγκιουλαρ,ελπιζω οχι 1 γιατι ειναι και γκαντεμικη.
Πάνω από τον Ολυμπιακό……δεν είναι κανένας!! Οκ, ίσως το κοροϊδεύει που είπα να ακούγεται λίγο βαρύ, όμως βρε αδερφέ σε επίπεδο Ευρωλίγκας εφέτος για να κάνει ένα, επαναλαμβάνω έστω ένα, παιχνίδι στοιχειωδώς μέτριο τον περιμένουμε 3 μήνες τώρα. Αλλά από δηλώσεις και Pr όμως πρώτος…….ε δεν συμβαδίζουν και τα δύο βρε αδερφέ! Για τον Αρχηγό του Ολυμπιακού μιλάμε……..να φτάνουμε δηλαδή να παρακαλάμε να βάζει ελεύθερο σουτ από τα τρία μέτρα ή να χάνει μόνος του λέι απ??? Και σου μιλάει κάποιος που έχω υπάρξει από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του.Αλλά τα δύο τελευταία χρόνια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων…….μας ταίζει γλαρόσουπα!!!! Αυτός και ο Μιλουτίνοφ ήταν οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις της διαβολοεβδομάδας, ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας!

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Σάβ Δεκ 07, 2024 8:43 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
slok έγραψε:

Αυτός καλό παιχτάκι δεν ήταν? Ακουγόταν μερικές φορές παλιά..
Αν αναφέρεσαι στον Jeremy Lin, είναι ο ορισμός της μπασκετικής απάτης. Έκανε μερικά καλά ματς με τους Knicks, διαφημίστηκε λόγω μεγάλης αγοράς και έπειτα μετριότητα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Δεκ 07, 2024 9:11 am

Για την διαιτησία να πω ότι είναι δείγμα επιτέλους προόδου του προπονητή αλλά και των παικτών που δεν στέκονται εκεί, μπορεί να μας αδίκησαν σε κάποιες φάσεις, το δεδομένο είναι ότι η Παρί ήταν καλύτερη, άξιζε να κερδίσει και κέρδισε, δεν θα μ' άρεσε να βγει ο Μπαρτζώκας ή κάπόιος παίκτης και να έβρισκε εκεί την βολική δικαιολογία.
Για τον αγώνα έχω πολλές σκέψεις, δυστυχώς το χθεσινό παιχνίδι είχε ένα κοινό με τον περυσινό τελικό που οργίασε ο Σλούκας, ο Μιλού ήταν μόνος και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί όχι στα επιθετικα του καθήκοντα αλλά στα αμυντικά, ενώ ήταν μέσα στην ρακέτα δεν αποτελούσε το φόβητρο που θα απέτρεπε τον αντίπαλο να μπει μέσα. Δεν φταίει ο παίκτης, γιατί δεν είναι ο παίκτης που θα αντέξει να παίξει30+ λεπτά στο ματς και να είναι ακούραστος, απλώς κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη να πάρουμε έναν σέντερ στην θέση του Ράιτ, δεύτερο, τρίτο, όπως θέλετε πείτε το. Ο Μπρούνο που λέγαμε ένα δυο κοψίματα θα τα είχε νομίζω.
Δεύτερον για την Παρί λέμε για την επίθεση όμως παίζει και παθιασμένη άμυνα, εμένα μου θύμισε το φυσικάλιτι του Ολυμπιακού στα πρώτα χρόνια του Μπαρτζώκα, στα όρια του φάουλ ή και του φάουλ για να κόψει τους αντιπάλους και να μην βρίσκουν εύκολα καλάθια, μπορεί να μην κατάφερε πλην της τρίτης περιόδου να περιορίσει ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό όμως τον ανάγκασε να ξοδέψει πού ενέργεια και να κουραστεί για να βάλει κάθε καλάθι.
Να εκφράσω και ακόμα μια φορά την απορία μου για τον Πίτερς, κοιτάζω για άλλη μια φορά τα στατιστικα΄του και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν είναι η κύρια στόχευση μας να του βγάλουμε ελεύθερα σουτ, ο τύπος είναι ότι πιο efficiency υπάρχει από το τρίποντο πέρυσι και φέτος και δεν του βγάζουμε όσα πιο πολλά σουτ μπορούμε, μου είναι ακατανόητο.

Και να κλείσω με την...διαιτησία, Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι έγινε εκεί με το challenge για το φάουλ πάνω σε προσπάθεια; Είναι πίσω από την γραμμή του τριπόντου πάει να ντριμπλάρι τον αμυντικό μας ο οποίος του κάνει φάουλ, δεν σουτάρει καν, δεν ήταν σε προσπάθεια για σουτ εμφανώς, γιατί κάνει challenge o Γάλλος και γιατί το έδωσαν;

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Δεκ 07, 2024 11:40 am

Καλημέρα σε όλους.
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου, σήμερα με (πιό) καθαρό μυαλό.

1. Ο Ολυμπιακός έπαιζε κάτω από το βάρος του σοκ με την απώλεια δύο σέντερ και φοβόταν όσο τίποτα την ενδεχόμενη απώλεια και του εναπομείναντος Μιλού. Συν το ότι έπρεπε ο Μιλού να φυλαχτεί από τα φάουλ και την κούραση (άρα λιγότερη ένταση στο παιχνίδι του).
Επίσης, είχε Φουρνιέ, Βεζένκοφ και Παπ να έχουν ταλαιπωρηθεί από γρίπες, ιώσεις, αμυγδαλίτιδες κλπ, γεγονός που έκανε τους παραπάνω παίκτες να μη μπορούν να αποδώσουν στο 100%.

2. Νομίζω πως από επιλογή διάλεξε να παίξει όσο χαλαρότερα γινόταν, ώστε να μη μείνει πολύ πίσω στο σκορ, και να τα δώσει όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο (έχοντας διαβάσει στο μεταξύ και το παιχνίδι του αντιπάλου) για να ανατρέψει την μικρή διαφορά και να πάρει το παιχνίδι.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν σε κάποιο σημείο η διαφορά έπαψε να είναι μικρή και ελεγχόμενη και έφτασε στους 20 πόντους.
Στην 4η περίοδο η ομάδα έπαιξε έτσι όπως, υπό κανονικές συνθήκες, μπορούσε να παίξει εξ αρχής, έσφιξε την άμυνα στα γνωστά Ολυμπιακά στάνταρντς, και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι.
Διάφορα μπουρδουκλώματα στο τελευταίο δίλεπτο δεν άφησαν να ολοκληρωθεί η ανατροπή.

3. Φάνηκε η κακή ψυχολογική (νομίζω) κατάσταση του Ντόρσεϊ, που νομίζω πως χρειάζεται ειδική διαχείριση και κουβέντα με τον παίκτη, γιατί είναι πράγματι για πολλούς λόγους απαραίτητος.

4. Αν ήταν να χαρακτηρίσω με λίγα λόγια την Παρί, θα την όριζα ως μιά πολύ γρήγορη μετριοκαλή ομάδα, χωρίς ιδιαίτερο ταλέντο, που παίζει το ίδιο πάντα προβλέψιμο γρήγορο μπάσκετ της άμεσης εκδήλωσης επιθέσεων, με έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ, που ρίχνει πολύ ξύλο (το οποίο αν μείνει ατιμώρητο δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο) και που κάνει πολλά λάθη.
Κατά τη γνώμη μου η Παρί σίγουρα δεν θα τερματίσει στην πρώτη 4αδα, αλλά θα παλέψει για την είσοδό της στα playoffs. Πάλι κατά τη γνώμη μου, έχει μηδαμινές ελπίδες για F4.

5. Παρ' όλο που είμαι φουλ αντίθετος στη μεταγραφολογία μεσούσης της σεζόν, αναγνωρίζω (όπως και σχεδόν όλοι οι φίλοι εδώ μέσα) πως πρέπει να αποκτηθεί ΑΜΕΣΑ σέντερ που να μπορεί να παίξει από το επόμενο παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει να είναι project, ούτε να είναι προδιαγραφών για 2ο σέντερ μας, νομίζω πως οπωσδήποτε πρέπει να μπορεί να παίξει ΧΘΕΣ.
Το καλοκαίρι θα δούμε ψύχραιμα τη σωστή στελέχωσή μας (και) στους σέντερ.

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Σάβ Δεκ 07, 2024 11:49 am

Σχόλιο από κάποιον στο FB

Xθες αποδειχτηκε οτι μας λενε οι ειδικοι, οι δημοσιογραφισκοι κ οι προπονηταραδες απλα δεν υπαρχει.
Δεν χρειαζεται πλανο 3ετιας, 5ετιας, δεν υπαρχει το οτι οι ομαδες χτιζονται κ δεν αγοραζονται, οτι θες προσωπικοτητες, εμπειρους 32αρηδες, απο nba, διεθνεις, φανελά, κοσμο, μεγαλο γηπεδο, δημοσιες σχεσεις, εμπειρια διοργανωσης...δεν υπαρχει σκακι, ταβλι, τικιτακα...
Οταν εχεις ενεργεια κ πραγματικο ταλεντο κ τα βασικα τα ξερεις ολα πολυ καλα οπως να σουταρεις , να μαρκαρεις κ κυριως να κινησε διαρκως κ με νεανικο ροστερ ολα ειναι πλεον πολυ πολυ απλα...
Μια ομαδα απ το πουθενα περασε απλα κ σαν σιφουνας απο ολες τις εδρες των "φαβορι" στην πρωτη χρονια στην ευρωλιγκα κ νικησε για πλακα κ τις 2 ελληνικες ομαδες.
Τρομερο! Ευγε!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2024-2025”