Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3271
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- SteveNashidis
- Reactions: 3271
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 242
- Προειδοποιήσεις:
1
Μόλις είδα λίγο στο βίντεο, ας το γράψω εγώ λοιπόν, ως ουδέτερος και με κίνδυνο να τιμωρηθώ. Η απόφαση, για την οποία γίνεται έξαλλος ο Ρεμεντέλας -κακώς γίνεται βεβαίως γιατί πρέπει να υπάρχει και κάποια αυτοσυγκράτηση'- είναι 100-0 λάθος, σφύριγμα υπέρ του Ψυχικού που δίνεται ανάποδα. Αυτό και ας λογοκριθώ. Δεν έχω εικόνα για το υπόλοιπο ματς, για να καταλάβω πόσο δίκιο έχει γενικά ο Ρεμεντέλας (αλλά και πάλι, δεν είναι αντίδραση αυτή, ευτυχώς που οι φίλαθλοι του Ψυχικού είναι νορμάλ, αν ήταν άλλοι, θα είχε πυροδοτήσει μεγάλη ένταση).
1
1

-
- Reactions: 101
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 242
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν έχω λόγο ναι διαφωνήσω γιατί όπως είπα δεν έχω δει όλο το ματς, ήμουν σε άλλο γήπεδο. Εγώ μιλάω μόνο για τη συγκεκριμένη φάση, είναι η προσωπική μου άποψη και φυσικά δεν έχω καμία σχέση με Ψυχικόiraklisiraklis έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 07, 2024 9:11 pmΤο Ψυχικό σήμερα από το πρώτο λεπτό του αγώνα μπήκε με νοοτροπία... εθνικής Ισπανίας. Άσχημη εικόνα!

0
-
- Reactions: 101
- Προειδοποιήσεις:
1
Και όχι μόνο αυτό. Συνεχώς θέατρο σε κάθε φάση για να κερδίσουν φάουλ. Ειδικά ο Κουκάς. Δεν έχω δει ξανά το Ψυχικό εφέτος, ελπίζω να μην γίνεται το ίδιο σε κάθε παιχνίδι. Μου αφήνει πάντως τις χειρότερες εντυπώσεις η σημερινή συμπεριφορά. Κρίμα

Eπίσης για ακόμα μια φορά κακής ποιότητας διαδικτυακή μετάδοση από το γήπεδο του Ψυχικού! Αν θέλουμε να αναβαθμιστεί το προϊόν πρέπει να το δουμε πιο σοβαρά και αυτό το κομμάτι και να κάνουν όλες οι ομάδες τα απαραίτητα.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iraklisiraklis την Σάβ Δεκ 07, 2024 11:10 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγώ ξέρω ότι ο Κούσης απ' όταν σταμάτησε την εκπομπή ο Ηρακλής έχει μόνο νίκες ο Άρης κι ο ΠΑΟΚ πήραν την κάτω βόλτα.... Ισως να τον παρακαλεσετε να γυρίσει στις εκπομπές 

Πλάκα πλάκα ξέρουμε τον αντικαταστάτη? Κάποια άλλη εκπομπή που να ασχολείται με τη κατηγορία υπάρχει ? Πέρα από τη Μύκονο όλες οι άλλες ομάδες δεν είναι σταθερές οπότε σημαίνει ότι η προνομιούχος δεύτερη θέση θα διεκδικηθεί από πολλούς υποψηφίους μέχρι το τελος του πρωταθλήματος
Πλάκα πλάκα ξέρουμε τον αντικαταστάτη? Κάποια άλλη εκπομπή που να ασχολείται με τη κατηγορία υπάρχει ? Πέρα από τη Μύκονο όλες οι άλλες ομάδες δεν είναι σταθερές οπότε σημαίνει ότι η προνομιούχος δεύτερη θέση θα διεκδικηθεί από πολλούς υποψηφίους μέχρι το τελος του πρωταθλήματος
0
Καλησπέρα φίλοι, έχω απορία.
Όταν οι διαιτητές πηγαίνουν στο ινσταντ Ρίπλεϊ μετά από απαίτηση των προπονητών καλώντας Τσάλεντζ,τι βλέπουν;Από ποια κάμερα βλέπουν την φάση σε επανάληψη;Σε τι ποιότητα την βλέπουν, μιλάμε για κοροϊδία αν βλέπουν την φάση από την κάμερα της μετάδοσης, πόσο θα κόστιζε στη λίγκα αν είχαν δύο κάμερες ακόμα κάτω από τις μπασκέτες; Γιατί τέτοια υποβάθμιση;
Να μιλήσουμε για τα κλειστά γήπεδα που μόνο κλειστά δεν είναι;Ο Κόροιβος έπαιξε μια μέρα πιο νωρίς επειδή την Παρασκευή δεν είχε βροχές ενώ το Σάββατο είχε.Το είδαμε κ στο κλειστό των Τρικάλων...κρατικές χρηματοδοτήσεις μόνο σε συγκεκριμένα σωματεία εν ολίγοις.
Όταν οι διαιτητές πηγαίνουν στο ινσταντ Ρίπλεϊ μετά από απαίτηση των προπονητών καλώντας Τσάλεντζ,τι βλέπουν;Από ποια κάμερα βλέπουν την φάση σε επανάληψη;Σε τι ποιότητα την βλέπουν, μιλάμε για κοροϊδία αν βλέπουν την φάση από την κάμερα της μετάδοσης, πόσο θα κόστιζε στη λίγκα αν είχαν δύο κάμερες ακόμα κάτω από τις μπασκέτες; Γιατί τέτοια υποβάθμιση;
Να μιλήσουμε για τα κλειστά γήπεδα που μόνο κλειστά δεν είναι;Ο Κόροιβος έπαιξε μια μέρα πιο νωρίς επειδή την Παρασκευή δεν είχε βροχές ενώ το Σάββατο είχε.Το είδαμε κ στο κλειστό των Τρικάλων...κρατικές χρηματοδοτήσεις μόνο σε συγκεκριμένα σωματεία εν ολίγοις.
0
Και τι κάνει το ΔΣ, πρέπει να λογοδοτησειΓιαννης έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 08, 2024 12:18 pmΚΑΙ δε φτιάχνουμε μια δική μας εκπομπη ?Το έχω προτείνει άλλωστε στο Δ.Σ. του forum.Τοσα ατομα είμαστε. Θα εξαιρεθεί όμως ο Θοδωρής gsparas που υποτιμά την Α2 .Απο την Β Εθνική πηδάει στο Εurocup.Aντε το πολύ πολύ να του δώσουμε μια ενότητα στην εκπομπή να λέει για τα ζώδια.

1
1

Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever