Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6618
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγω ειπα οτι μαρεσει για το μπασκετ μπαρτζωκα λογω πασας κυριως..Ειναι σαν τον φαλ σε αυτον τον τομεα..Ειναι καλος ριμπαουντερ..αλλα ΑΡΓΟΣ και γενικα στην αμυνα οποτε τον εχω δει κανει τον τροχονομο..Το τριποντο του τουλαχιστον φετος ειναι στο 20%.Στην ουσια ο μαυρος λουκ,μονο αν λυνει εξισωσεις δεν ξερω

1
1

- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά αν διακινδυνέψω μία πρόβλεψη, είναι ότι θα κλείσει σχετικά άμεσα ο Trevion Williams. Είναι 100% παίκτης Μπαρτζώκα, μικρός ηλικιακά και μπορεί στα χέρια του κοουτς να εξελιχθεί πάρα πολύ. Έχει πολύ καλή πάσα, είναι αρκετά αθλητικός, απ' όσο τον έχω δει (σε βιντεάκια, αλλά και σε ένα ματς με τον Άρη πέρυσι) πρέπει να χάνεται λίγο στην άμυνα και είναι λίγο αργός, αλλά μπορεί να παίξει δυναμικά hedge out και να προστατέψει above the rim. Η εκτίμηση μου είναι ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις. Να πω την αλήθεια, επειδή βλέπω τον Fall να μην μπορεί να συνέλθει και να πηγαίνει 3ος στο rotation, θα ήθελα κάτι καλύτερο και πιο "έτοιμο", αλλά αν τον επιλέξει τελικά ο κοουτς θα ανυπομονώ να τον δω να κάνει τα μαγικά του και να τον μετατρέπει σε top ψηλό.
0
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

-
- Reactions: 183
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εγω θεωρω πως αν τον παρουμε θα ναι για παιζουμε τα ιδια συστηματα με ολους τους σεντερ..επισης ισως φοβαται ο μπαρτζω οτι ο φαλ δεν μπορει πολλα φετος ..Αν παρεις πχ τον μπρουνο πρεπει να αλλαξεις στυλ παιχνιδιου οσο ειναι μεσα αυτος,βεβαια σου δινει τα στοιχεια που λειπουν..σε αντιθεση με τον τρεβιον που δεν σου δινει τιποτα διαφορετικο.
Για μαυρο αθλητικο δεν τον λες..το τρωει κιολας το φαγακι του,ισως αμα χασει 5κ λιπος να γινει πιο γρηγορος..Για χετζ αουτ δεν τον κοβω,επισης οι κοντοι στο πρωτο βημα θα του στελνουν φιλακια..Λογικα ντροπ θα παιζουμε με αυτον ,ισως με μπαρτζωκα ανεβασει ενταση και ειναι ικανοποιητικος..παντως για ριμ προτεκτορ και τετοια χλωμο.Δεν εχω κανει και διατριβη βεβαια πανω του,απλα τον εχει παρει το ματι μου 2-3 ματς επειδη τον λεγαν παικταρα οι σοτ κλοκ.
Για μαυρο αθλητικο δεν τον λες..το τρωει κιολας το φαγακι του,ισως αμα χασει 5κ λιπος να γινει πιο γρηγορος..Για χετζ αουτ δεν τον κοβω,επισης οι κοντοι στο πρωτο βημα θα του στελνουν φιλακια..Λογικα ντροπ θα παιζουμε με αυτον ,ισως με μπαρτζωκα ανεβασει ενταση και ειναι ικανοποιητικος..παντως για ριμ προτεκτορ και τετοια χλωμο.Δεν εχω κανει και διατριβη βεβαια πανω του,απλα τον εχει παρει το ματι μου 2-3 ματς επειδη τον λεγαν παικταρα οι σοτ κλοκ.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2254
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εφόσον δηλώνεις ένθερμος υποστηρικτής του Μπαρτζώκα θα πρέπει να ξέρεις ότι ο κοουτς ξέρει τι κάνει. Εγώ δεν είμαι ένθερμος υποστηρικτής του κοουτς και μάλιστα τον έχω κράξει ουκ ολίγες φορές. Παρόλα αυτά του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και θεωρώ πως πολύ σωστά δεν βιάζεται. Από την απόφαση για το σέντερ που θα πάρουμε θα κριθεί κατά πόσο μπορούμε να υλοποιήσουμε τις προσδοκίες του καλοκαιριού περί κατάκτησης της Ευρωλίγκας. Φέτος είναι μια χρόνια με μεγάλες προσδοκίες, οπότε καταλαβαίνεις πως κάθε απόφαση πρέπει να είναι ιδιαίτερα εύστοχη και όχι τσατρα πατρα απλά για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Με λίγα λόγια, η ομάδα χρειάζεται να κάνει ουσιαστικές κινήσεις και όχι απελπισίας.montechristo έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 08, 2024 8:54 pmΕίμαι ένθερμος θαυμαστής του κόουτς Μπαρτζώκα και έχω πάρει ένα σωρό τιμωρίες και φάουλ υποστηρίζοντάς τον.
Αν, όμως, δεν πάρουμε ΤΩΡΑ τον πρώτο διαθέσιμο σέντερ που να μπορεί να παίξει ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ μέχρι το τέλος της σεζόν (π.χ. Γουότσον από Καρδίτσα, που είναι σχεδόν ίδιος με τον Ράιτ) και τύχει και τραυματιστεί ο Μιλού και κατεβαίνουμε στα παιχνίδια δίχως σέντερ, η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά και μόνο του Μπαρτζώκα.
Δεν μπορούμε να βγάλουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια μόνο με ένα σέντερ, που δεν θα αποδίδει κιόλας όσο μπορεί από το φόβο τραυματισμού και φάουλ.
Τον καλό παίκτη ας τον πάρουμε το καλοκαίρι.
Κι εγώ θέλω να κλείσει το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά να κλείσει με την σωστή επιλογή και όχι με μπαλώματα.
Ο Γουότσον της Καρδίτσας που αναφέρεις είναι πολύ καλός αλλά θα χρειαστεί ένα χρονικό περιθώριο για να μπορέσει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και συμμετέχει στην Ευρωλίγκα. Κι αν ο παίκτης καταρρεύσει από το βάρος των ευθυνών και των προσδοκιών που θα του φορτώσουν, τι γίνεται; Θα τον διώξουν κι αυτόν για να πάρουν άλλον πάλι στην θέση του ή θα τον παρκάρουν στην άκρη μέχρι το τέλος της σεζόν;
Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ για τον Μιλού, ξέρει ο κοουτς τι κάνει. Σήμερα παίζαμε με τον Κολοσσό που είναι χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλος(μέχρι κι ο Σπαρταλης είχε αξιόλογη παρουσία) και την Παρασκευή παίζουμε με Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος θα κατέβει χωρίς Πετρουσεφ-Μπολομποι, που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός θα είναι χαμηλοτερος για τον Μιλού, άρα το ίδιο λιγότερη θα είναι και η ταλαιπωρία του(πάντα με βάση πώς θα ήταν αν βρίσκαμε απέναντι μας έναν από τους παίκτες που έφερα παραπάνω). Επίσης, μέχρι τότε πιθανόν να έχει επιστρέψει κι ο Φαλ ώστε να ξεκουράσει για μερικά λεπτά τον Σέρβο.
Με λίγα λόγια... Υπομονή!
Φιλικά πάντα!
1
1

- georbap
- Reactions: 1036
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Williams τον είχα προτείνει πέρυσι, προτού όμως έρθει ο Ράιτ.
Την δεδομένη στιγμή , με τα στοιχεία που φαίνεται να λείπουν από την ομάδα, αλλά και σε συνδυασμό με την εικόνα του Φάλ για φέτος , είμαι πιο επιφυλακτικός για την προσθήκη αυτή.
Πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν στο Eurocup με μέσο όρο 14.8p , 10.8reb, 4.3ast και 22.1 PIR.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη φαίνεται να χρειάζεται μια πολύ γερή ένεση αθλητικότητας και ο Trevion όσο τον έχω δει , αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι soft, δεν είναι ταυτόχρονα και ο πρώτος που θα σου έρθει στο μυαλό μιλώντας για αθλητικούς center.
Στα θετικά να αναφέρουμε ότι δεν είναι ο παίκτης που τον αφήνεις ελεύθερο στο τρίποντο (όχι ότι είναι βέβαια καλός σουτέρ) , αλλά και μόνο που παίρνει προσπάθειες θα μπορέσει να τραβήξει λίγο πιο έξω την άμυνα και να ανοίξει λίγο το spacing.
Επίσης είναι περίπτωση παίκτη που έχει τα φόντα να σου βγει από πολυτέλεια για 3ος έως και πολύ αξιόπιστος για 2ος στην ιεραρχία της θέσης 5.
Τα υπόλοιπα περί καλής δημιουργίας κλπ , τα ανέφεραν από πάνω τα παιδιά.
Την δεδομένη στιγμή , με τα στοιχεία που φαίνεται να λείπουν από την ομάδα, αλλά και σε συνδυασμό με την εικόνα του Φάλ για φέτος , είμαι πιο επιφυλακτικός για την προσθήκη αυτή.
Πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν στο Eurocup με μέσο όρο 14.8p , 10.8reb, 4.3ast και 22.1 PIR.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη φαίνεται να χρειάζεται μια πολύ γερή ένεση αθλητικότητας και ο Trevion όσο τον έχω δει , αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι soft, δεν είναι ταυτόχρονα και ο πρώτος που θα σου έρθει στο μυαλό μιλώντας για αθλητικούς center.
Στα θετικά να αναφέρουμε ότι δεν είναι ο παίκτης που τον αφήνεις ελεύθερο στο τρίποντο (όχι ότι είναι βέβαια καλός σουτέρ) , αλλά και μόνο που παίρνει προσπάθειες θα μπορέσει να τραβήξει λίγο πιο έξω την άμυνα και να ανοίξει λίγο το spacing.
Επίσης είναι περίπτωση παίκτη που έχει τα φόντα να σου βγει από πολυτέλεια για 3ος έως και πολύ αξιόπιστος για 2ος στην ιεραρχία της θέσης 5.
Τα υπόλοιπα περί καλής δημιουργίας κλπ , τα ανέφεραν από πάνω τα παιδιά.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
παντως μην ξεχναμε οτι δεν ειναι ευκολο να βρεις σεντερ τετοια εποχη,ειδικα οταν ψαχνουν αλλες 5 ομαδες ταυτοχρονα με σενα..Η μονη περιπτωση που ξεχωριζει ειναι ο μπρουνο ο οποιος μπορει μεχρι και συμβολαιο στο νβα να βρει και να μεινεις ξεκρεμαστος αν τον περιμενεις κανα μηνα.Ο οποιος δεν εχει και ευρωπαικη εμπειρια...
Υπαρχει ο γκειμπριελ και ο χολ που δεν ξερουμε αν μας τους δινουν..ειδικα ο χολ θα θελει 1εκ ο κερεχετα..
Ο καμπεγκελε που λενε οτι ειναι περιεργος χαρακτηρας..Μετα πια παμε σε τρεβιον η κανα κορνελι η μπιρτς,που εχουν ολοι τα θεματακια τους..
Τωρα για αυτον της καρδιτσας ειναι ψιλο αστειο να το συζηταμε..Το οτι εκανε 2-3 καλα ματς στην α1 που μπαινει μεσα ο σπαρταλης και βαζει 10π και 10ρ δεν λεει κατι..οι πιθανοτητες να μπορει να σταθει στην ευρωλιγκα απευθειας ειναι μηδαμινες.
Υπαρχει ο γκειμπριελ και ο χολ που δεν ξερουμε αν μας τους δινουν..ειδικα ο χολ θα θελει 1εκ ο κερεχετα..
Ο καμπεγκελε που λενε οτι ειναι περιεργος χαρακτηρας..Μετα πια παμε σε τρεβιον η κανα κορνελι η μπιρτς,που εχουν ολοι τα θεματακια τους..
Τωρα για αυτον της καρδιτσας ειναι ψιλο αστειο να το συζηταμε..Το οτι εκανε 2-3 καλα ματς στην α1 που μπαινει μεσα ο σπαρταλης και βαζει 10π και 10ρ δεν λεει κατι..οι πιθανοτητες να μπορει να σταθει στην ευρωλιγκα απευθειας ειναι μηδαμινες.
0
- coach blue
- Reactions: 1367
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απο την στιγμη που η ομαδα ειναι διατεθειμενη να σπασει συμβολαιο και υπαρχει προτιμηση για παικτη με αγωνιστικο ρυθμο απο ευρωλιγκα για μενα η καλυτερη περιπτωση ειναι ο γκαμπριελ .
Μπορει να ειναι ο πιο ωμος απο οσους εχουν ακουστει αλλα εχει στοιχεια που λειπουν απο την ομαδα .
Αδιανοητη αθλητικοτητα , παιχνιδι πανω απο το στεφανι και κυριως τεραστιο ποτενσιαλ αν βελτωθει τεχνικα . Παιζει αυριο το πρωι και ειναι παικτης για χρονια αν εχει αφησει στην ακρη τις βλεψεις για επιστροφη στο nba .
Μπορει να ειναι ο πιο ωμος απο οσους εχουν ακουστει αλλα εχει στοιχεια που λειπουν απο την ομαδα .
Αδιανοητη αθλητικοτητα , παιχνιδι πανω απο το στεφανι και κυριως τεραστιο ποτενσιαλ αν βελτωθει τεχνικα . Παιζει αυριο το πρωι και ειναι παικτης για χρονια αν εχει αφησει στην ακρη τις βλεψεις για επιστροφη στο nba .
4
1
3