Παναθηναικός - Offtopic
Συντονιστής: Captains
-
villiskabas

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω είναι μια πολύ ωραία κουβέντα , ας ανοίξουμε ένα νέο θέμα , υπάρχει πολύ ψωμί...
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Άντονυ Πάρκερ εννοώ, ο Λαρκιν είχε 22, 2 πόντους με 55,6%, 50,9%,99,3% και 4,1 ασσίστ! O Βουισιτς έχει κάνει κυριαρχική σεζόν και είπες για τον καλύτερο παίκτη που έχει παίξει Ευρώπη αν δεν κάνω λάθος.villiskabas έγραψε: ↑Τρί Δεκ 17, 2024 10:43 pmο Βουισιτς δεν νομιζω ..ο Λαρκιν σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερος απο τον Ναν ουτε στην καλυτερη του χρονια.. ο Παρκερ ηρθε για ενσημα σαν τον Ντομινικ ο Μποντιρογκα δεν ηρθε απο το ΝΒΑ
-
villiskabas

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θελω να το συνεχισω παρολαυτα ειπα απο το ΝΒΑ ,,, αλλα και παλι τα νουμερα δεν τους κανουν καλυτερους...εγω ειπα την αποψη μου οτι τον θεωρω ικανοτερο παικτη που εχει ερθει απο το ΝΒΑ.. και σε ηλικια πολυ ενεργη...ακομα δεν επιασε το ταβανι του επισηςConan1982 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 17, 2024 10:49 pmΤον Άντονυ Πάρκερ εννοώ, ο Λαρκιν είχε 22, 2 πόντους με 55,6%, 50,9%,99,3% και 4,1 ασσίστ! O Βουισιτς έχει κάνει κυριαρχική σεζόν και είπες για τον καλύτερο παίκτη που έχει παίξει Ευρώπη αν δεν κάνω λάθος.villiskabas έγραψε: ↑Τρί Δεκ 17, 2024 10:43 pm
ο Βουισιτς δεν νομιζω ..ο Λαρκιν σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερος απο τον Ναν ουτε στην καλυτερη του χρονια.. ο Παρκερ ηρθε για ενσημα σαν τον Ντομινικ ο Μποντιρογκα δεν ηρθε απο το ΝΒΑ
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε άσε και εσυ να φτάσει το ταβάνι να περάσει και κανένας χρόνος ακόμα να βγει από την εικοσαετία και ο Αντονι Πάρκερ που ήταν καλύτερος . Από τον Λάρκιν είναι πολύ πιο ταλαντούχος , αλλά δεν έχει κάνει χρόνια ακόμα σαν την καλύτερη του Λάρκιν .villiskabas έγραψε: ↑Τρί Δεκ 17, 2024 10:51 pmΔεν θελω να το συνεχισω παρολαυτα ειπα απο το ΝΒΑ ,,, αλλα και παλι τα νουμερα δεν τους κανουν καλυτερους...εγω ειπα την αποψη μου οτι τον θεωρω ικανοτερο παικτη που εχει ερθει απο το ΝΒΑ.. και σε ηλικια πολυ ενεργη...ακομα δεν επιασε το ταβανι του επισης
Φαγωθήκατε να τους βγάλετε καλύτερους όλους , ο Σλούκας ίδιο επίπεδο με Διαμαντίδη κ Σπανούλη , ο Ναν ο καλύτερος από το ΝΒΑ. Ηρεμήστε λίγο .
-
villiskabas

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μην με βαζεις στο τσουβαλι για τον Σλουκα εγω δεν εχω πει τπτ για τον Σλουκα...αν θελεις την γνωμη μου σε καμια περιπτωση...αλλα για τον Ναν εχω αυτη την αποψη... ενταξει δεν παιζει στην ομαδα σας δεν πειραζει πολυ αυτοDelpo1987 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 17, 2024 10:58 pmΕ άσε και εσυ να φτάσει το ταβάνι να περάσει και κανένας χρόνος ακόμα να βγει από την εικοσαετία και ο Αντονι Πάρκερ που ήταν καλύτερος . Από τον Λάρκιν είναι πολύ πιο ταλαντούχος , αλλά δεν έχει κάνει χρόνια ακόμα σαν την καλύτερη του Λάρκιν .villiskabas έγραψε: ↑Τρί Δεκ 17, 2024 10:51 pm
Δεν θελω να το συνεχισω παρολαυτα ειπα απο το ΝΒΑ ,,, αλλα και παλι τα νουμερα δεν τους κανουν καλυτερους...εγω ειπα την αποψη μου οτι τον θεωρω ικανοτερο παικτη που εχει ερθει απο το ΝΒΑ.. και σε ηλικια πολυ ενεργη...ακομα δεν επιασε το ταβανι του επισης
Φαγωθήκατε να τους βγάλετε καλύτερους όλους , ο Σλούκας ίδιο επίπεδο με Διαμαντίδη κ Σπανούλη , ο Ναν ο καλύτερος από το ΝΒΑ. Ηρεμήστε λίγο .
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα μεταφερα, αν θέλετε μπορώ να τα βάλω και σε ξεχωριστό τοπικ.
Δεν θέλω να στην πω villiskabas αλλά είπες κατά λέξη "ο καλύτερος παίκτης που έχει παίξει στην Ευρώπη μαζί με τον Ντομινίκ" οπότε δεν αναφέρες ούτε ΝΒΑ, ούτε 20ετια αλλά δέχομαι ότι αυτό εννοούσες, όμως την αδιανόητη σεζόν του Λαρκιν και κυρίως του Πάρκερ; Και ο τελευταίος τι έκανε μετά και στο ΝΒΑ.
-
villiskabas

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο Παρκερ ηρθε απο το ΝΒΑ? ή μετα πηγε?Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 17, 2024 11:02 pmΤα μεταφερα, αν θέλετε μπορώ να τα βάλω και σε ξεχωριστό τοπικ.
Δεν θέλω να στην πω villiskabas αλλά είπες κατά λέξη "ο καλύτερος παίκτης που έχει παίξει στην Ευρώπη μαζί με τον Ντομινίκ" οπότε δεν αναφέρες ούτε ΝΒΑ, ούτε 20ετια αλλά δέχομαι ότι αυτό εννοούσες, όμως την αδιανόητη σεζόν του Λαρκιν και κυρίως του Πάρκερ; Και ο τελευταίος τι έκανε μετά και στο ΝΒΑ.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μετά, δεν φταίω εγώ για την αρχική σου διατύπωση. Οπότε δεν θα αναφερω και τον μεγάλο Luis Scola που ξέχασα από τους σύγχρονους.villiskabas έγραψε: ↑Τρί Δεκ 17, 2024 11:03 pmο Παρκερ ηρθε απο το ΝΒΑ? ή μετα πηγε?Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 17, 2024 11:02 pm
Τα μεταφερα, αν θέλετε μπορώ να τα βάλω και σε ξεχωριστό τοπικ.
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για όλους τους άλλους το συζητάμε και κατά πάσα πιθανότητα είναι καλύτερος από όλους . Από τον Αντονι Πάρκερ όμως όχι δεν ήταν σε κανένα τομέα του παιχνιδιού καλύτερος (ίσως στο 3 πόντο ) , εκείνος ήταν άλλο πράγμα . Τεσπα αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι ασύλληπτος παιχτης και μακάρι να φύγει και από φέτος από εσάςvilliskabas έγραψε: ↑Τρί Δεκ 17, 2024 11:00 pmΜην με βαζεις στο τσουβαλι για τον Σλουκα εγω δεν εχω πει τπτ για τον Σλουκα...αν θελεις την γνωμη μου σε καμια περιπτωση...αλλα για τον Ναν εχω αυτη την αποψη... ενταξει δεν παιζει στην ομαδα σας δεν πειραζει πολυ αυτοDelpo1987 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 17, 2024 10:58 pm
Ε άσε και εσυ να φτάσει το ταβάνι να περάσει και κανένας χρόνος ακόμα να βγει από την εικοσαετία και ο Αντονι Πάρκερ που ήταν καλύτερος . Από τον Λάρκιν είναι πολύ πιο ταλαντούχος , αλλά δεν έχει κάνει χρόνια ακόμα σαν την καλύτερη του Λάρκιν .
Φαγωθήκατε να τους βγάλετε καλύτερους όλους , ο Σλούκας ίδιο επίπεδο με Διαμαντίδη κ Σπανούλη , ο Ναν ο καλύτερος από το ΝΒΑ. Ηρεμήστε λίγο .![]()
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδιά οκ είπε κάτι ο άνθρωπος πάνω στον ενθουσιασμό του από αυτό που έκανε σήμερα ο Ναν , οκ δεν έγινε και κάτι . Ηταν στα πλαίσια της υπερβολής . Αν είπε γενικά ο καλύτερος μετά το Ντομινίκ ,για να μην αραδιάζετε ονόματα χωρίς λόγο έχει παίξει Ευρωλίγκα ο Ντονσιτς , τελειώνει η κουβέντα εκεί . Αν είπε ο καλύτερος που έχει έρθει από ΝΒΑ επίσης είναι ο Αντονι Πάρκερ καλύτερος . Αλλά ούτε η υπερβολή βλάπτει ούτε λίγο πλάκα , μπασκετακι βλεπουμε …
Παλεύουμε ποιος θα την πει στον άλλο
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω να τον προσβαλα, όταν λέμε κάτι θεωρώ είναι θεμιτό να υπάρχει και ο αντίλογος.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 17, 2024 11:14 pmΡε παιδιά οκ είπε κάτι ο άνθρωπος πάνω στον ενθουσιασμό του από αυτό που έκανε σήμερα ο Ναν , οκ δεν έγινε και κάτι . Ηταν στα πλαίσια της υπερβολής . Αν είπε γενικά ο καλύτερος μετά το Ντομινίκ ,για να μην αραδιάζετε ονόματα χωρίς λόγο έχει παίξει Ευρωλίγκα ο Ντονσιτς , τελειώνει η κουβέντα εκεί . Αν είπε ο καλύτερος που έχει έρθει από ΝΒΑ επίσης είναι ο Αντονι Πάρκερ καλύτερος . Αλλά ούτε η υπερβολή βλάπτει ούτε λίγο πλάκα , μπασκετακι βλεπουμε …
-
Delpo1987

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θεμιτό είναι , καταλαβαίνω τι λες , αλλά οκ. Ξέρει και αυτός μόλις φύγει ο ενθουσιασμός πχ ότι ο Ναν δεν είναι καλύτερος από τον Ντονσιτς ούτε καν ο Ντομινίκ δεν είναι καλύτερος από τον Ντονσιτς . Γενικά στην Ελλάδα ενθουσιαζόμαστε εύκολα και έχουμε και την αίσθηση ότι παίζουμε μόνο εμείς μπάσκετ . Παίζουν και οι άλλοι και έχουν βγει παιχταράδες και από αλλού, απλά εμείς τους δικούς μας τους έχουμε λίγο παραπάνω .Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 17, 2024 11:21 pmΔεν νομίζω να τον προσβαλα, όταν λέμε κάτι θεωρώ είναι θεμιτό να υπάρχει και ο αντίλογος.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 17, 2024 11:14 pm
Ρε παιδιά οκ είπε κάτι ο άνθρωπος πάνω στον ενθουσιασμό του από αυτό που έκανε σήμερα ο Ναν , οκ δεν έγινε και κάτι . Ηταν στα πλαίσια της υπερβολής . Αν είπε γενικά ο καλύτερος μετά το Ντομινίκ ,για να μην αραδιάζετε ονόματα χωρίς λόγο έχει παίξει Ευρωλίγκα ο Ντονσιτς , τελειώνει η κουβέντα εκεί . Αν είπε ο καλύτερος που έχει έρθει από ΝΒΑ επίσης είναι ο Αντονι Πάρκερ καλύτερος . Αλλά ούτε η υπερβολή βλάπτει ούτε λίγο πλάκα , μπασκετακι βλεπουμε …
Πχ σε μια κουβέντα πρόσφατα με κάποιους φίλους του ΠΑΟ (25 χρόνων ο μεγαλύτερος βέβαια) προσπαθούσα να τους πείσω ότι Ντεκολο και Τεόντοσιτς ήταν καλύτερα γκαρντ από το Σλουκα .
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα ειπαμε παικταρα ο Ναν αλλα οχι και ο καλυτερος . Ο ντομινικ ακομη και στα γεραματα του, ο μπαιρον σκοτ, ο Ντινο ραντζα, ο στογιακοβιτς, ο ντονσιτς, ο μπογκντανοβιτς ο κροατης, ο Σκολα, ο τζινομπιλι, ο παρκερ, ο βουισιτς ο Μποντιρογκα, Ακομη και ο Λαρκιν στο πραιμ του ηταννπιο ντομιναντ απο τον μεχρι τωρα Ναν. Και μιλαμε για τους παλαιοτερους σε πολυ πιο δυσκολες καταστασεις αμυνας. Ο ναν φανταζει τοσο ντομιναντ στα ματια μας γιατι εχει αλλαξει το μπασκετ και δεν επιτρεπει τοσο το ξυλο του παρελθοντος, και γιατι ολοι οι καλοι παικτες αργα οι γρηγορα πανε στο ΝΒΑ. Παικταρα μεγαλη και καψουρα απο τοτε που ηταν στο Μαιαμι αλλα λιγο ιεροσυλια. Παντως αν συνεχισει ετσι σιγουρααυτο μπορει να αλλαξει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο