Εμένα για τον Ουάιτ αυτό που μου προκάλεσε αρνητική εντύπωση είναι ότι φαίνεται να έχει χάσει την αθλητικότητά του. Θυμόμουν ένα παίκτη που είχε παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, καλά πλάγια βήματα, επιτόπιο άλμα και είδα έναν παίχτη σα γερασμένο

, τόσο που τσέκαρα την ηλικία του. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι τραυματισμός (ή τραγικά κακή εξωγηπεδική ζωή, φάση Τζεντίλε, αλλά δεν το πιστεύω).
Τώρα στον άσο πιστεύω ότι θα είναι βασικά ο ξένος κι αν χρειαστεί θα βοηθούν Νέντοβιτς, Μποχώ και Φόστερ, με το Μποχώ να έχουμε διαβάσει ότι έχει βελτιωθεί πολύ στον τομέα, μακάρι. Αν δούμε Σαντ Ροος να κατεβάζει μπάλα (μη σου πω και Φριντέτ) δεσμεύομαι ότι θα βγω γυμνός στο μπαλκόνι μου και θα ανεβάσω και φωτό σε παγκόσμια αποκλειστικότητα στο basketforum.
Το Βόβορα δεν τον φοβάμαι τακτικά, ελπίζω να ελέγχει τα αποδυτήρια, που επειδή υπάρχει και team manager κλπ πιστεύω να μην είναι πρόβλημα. Οι τραυματισμοί θα είναι μεγάλο θέμα, το ότι η χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς κόσμο μπορεί και να είναι αρχικά καλό, το κενό στο 5 θα εξαρτηθεί από την υπερπροσπάθεια που θα γίνει στις υπόλοιπες θέσεις. Δε ζητάω πολλά, μόνο να μη γίνουμε η χαρά στο φάντασι όποιου ψηλού παίζει εναντίον μας, που ήταν και το περσινό φαντασιακό στάνταρ. Ανάσταση κάνανε και οι πεθαμένοι μαζί μας, μόνο που δε μπήκε ο Λανές με το Μπιλή να γράψουν κι αυτοί αριθμούς απέναντι στον Παπατζόναρο. Στοιχειωδώς άμυνα να παίξουμε στο 5 και θα είμαι ευχαριστημένος.
Για το Φριντέτ, το βρίσκω πολύ εξτρίμ να τον αφήσουν στην κερκίδα. Θα είναι κακή εικόνα και για το σύλλογο σε μάνατζερ και παίκτες, δε γίνονται αυτά. Θα βρεθεί μια χρυσή τομή ελπίζω και ή θα παίξει ή θα μας αφήσει για κάποιο ποσό που θα του δώκουμε, να μη μείνει κι αυτός άνεργος στην κρίση , να μη μπορεί να αγοράσει "ένα παγωτό στα παιδιά μου βρε παιδιά, να μου ζητάει το παιδί παγωτό και να μην μπορώ να κατέβω από το κότερο να του το προσφέρω", που έλεγε και ο τέως. Δε θέλει και πολύ πάντως, έναν αχίλλειο να σπάσει κανένας Χίλιαρντ ή Κάρολ (καλά να είναι τα παιδιά, παράδειγμα δίνω) και όλα γίνονται, άμεση ζήτηση θα έχει ο Τζίμερ.
Πολλές μέρες μέχρι να ξεκινήσει η Ευρωλίγκα ρε παιδιά. Πάρα πολλές. Πώς θα περάσουν οι μέρες; Με τις επαναλήψεις του shopping star και του "θα γίνει της πολυκατοικίας"; Δε βάζουν κι ένα Ρετιρέ με την ΚΑτερίνα Γιουλάκη που μεγάλωσε γενιές και γενιές, αθάνατε Δαλιανίδη