Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2941
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Δεκ 18, 2024 1:34 pm

Ρε παιδια τον Γκορντον δεν τον πηραμε απο το Μαρουσι?
Μετα απο εμας δεν πηγε τουρκια? Μια χαρα τον ειδαμε αυτον :Ρ τους αλλους δεν βλεπουμε

0
kraftf

sophomore
Reactions: 70
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Δεκ 18, 2024 3:58 pm

vulkanraven έγραψε:
Δευ Δεκ 16, 2024 6:15 pm
kraftf έγραψε:
Δευ Δεκ 16, 2024 3:22 pm

Αργησα λίγο αλλά πρεπει να σου απαντήσω.
Αναφορικά με τα bullets που έβαλες:
Α) Είναι σε προχωρημένη μπασκετική ηλικία αλλά όχι 33. 32 στα 33 είναι. Ας είμαστε ακριβείς σε αυτά που παραθέτουμε.
Β) Αυτό ισχύει για τα βαριά κορμιά αλλά ο Φαλ δεν θεωρείται ότι έχει σοβαρό τραυματισμό ούτε είχε ποτέ σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του, ούτε ήταν επιρρεπής σε τραυματισμού όπως ο Μιλουτινοφ. Αντιθέτως πέρυσι και λόγω της ροπής του Μιλουτίνοφ σε τραυματισμούς εβγαλε το 50% της χρονιάς παίζοντας 30λέπτα γεγονός που πιθανότατα έπαιξε ρόλο στον τραυματισμό κόπωσης χωρίς βέβαια να είναι υπεύθυνος ο Μιλου για αυτό.
Γ) Δεν υπάρχει κανόνας στο πότε επανέρχονται οι παίκτες μετά από τραυματισμό, μόνο εκτιμήσεις γίνονται και σίγουρα δε βγαίνουν συμπεράσματα από την αργοπορημένη επαναφορά από ένα μεμονωμένο τραυματισμό για την ικανότητα ίασης ενός οργανισμού. Για τον Μιλουτίνοφ έχει παρατηρηθεί ότι πάντα αργεί να επανέλθει σε σχέση με τις εκτιμήσεις που αρχικά γίνονται και θέλει και extra χρόνο για να βρει φόρμα.
Δ) Το γεγονός ότι έπαθε θλάση δε σημαίνει ότι συνδέεται απαραίτητα με το κάταγμα κόπωσης που είχε το Μαιο.

Ολοι καταλαβαίνουν ότι ο Φαλ είναι μακριά από τον καλό του εαυτό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σχετίζεται με τον τραυματισμό του. Ο μεγάλος χρόνος απουσίας σίγουρα παίζει ρόλο μαζί με την ηλικία του παίκτη. Μπορεί βέβαια να υπάρχουν και άλλες παράμετροι που απλά δεν τις γνωρίζουμε. Με το που επανήλθε όμως, αμέσως άλλαξε εικόνα η ομάδα και στην άμυνα και στην επίθεση σε συνδυασμό πάντα και με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ.
Σε κάθε περίπτωση ακόμη και κακός που είναι την παρούσα χρονική στιγμή στην άμυνα είναι μέρα με τη νύχτα συγκριτικά με το Μιλουτίνοφ. Έχει 109 DTRG ενώ ο Μιλου 123. Το ζητούμενο από έναν παίκτη είναι το ισοζύγιο προσφοράς. Ο Μιλου με την αμυντική του απόδοση είναι χρήσιμος μόνο αν ο Ολυμπιακός σκοράρει με 125 OTRG και πάνω, το οποίο λόγω της ποιότητας μας συμβαίνει συχνά φέτος. Όταν όμως παίζεις με ομάδες που σε περιορίζουν επιθετικά όπως στα τελευταία 4 παιχνίδια δε μπορείς να είσαι χωνί στην άμυνα. Το ίδιο θα γίνει και στα playoff σίγουρα.
Με ρωτάς λοιπόν που κολλάει ο Μιλουτινοφ? Μήπως παίζει στον Ολυμπιακό και είναι ο 2ος σεντερ? Μοιράζονται τη θέση του ψηλού γι 'αυτό και τον βάζουμε στο ζύγι. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από τη σύγκριση? Η σύγκριση δε γίνεται για να δούμε ποιος είναι καλύτερος αλλά για το πως αυτοί οι 2 αλληλοσυμπληρώνουν τη θέση.
Το δικό μου σκεπτικό λοιπόν είναι αυτό που ακολούθησε η ομάδα και έφερε παίκτη να συμπληρώσει τη θέση 5 με αμυντικά χαρακτηριστικά και όχι πρωτοκλασσατο για να αντικαταστήσει το Φαλ(όπως πολλοί ηλπιζαν!!) αλλά για να παίξει ως 3ος. Ελπίζω να το κατάλαβες αυτό. Ελπίζω να κατάλαβες ότι ο Μπαρτζώκας βασίζεται στον Φαλ.
Τώρα αν ο Φαλ δεν καταφέρει να πιάσει τα γνωστά επίπεδα απόδοσης ή αν σωματικά παρουσιάσει προβλήματα σίγουρα ούτε μάγος είμαι ούτε γιατρός της ομάδας για να στα απαντήσω. Από ότι φαίνεται βέβαια εσύ τα έχεις απαντημένα αυτά γιατί μπορεί να κατέχεις και τις 2 αυτές ιδιοτητες!!!!
Θα μπορούσα να σου απαντήσω με επιπλέον επιχειρήματα(όπως πχ ότι ένας τραυματισμός που αφήνει έναν παίκτη 6 μήνες εκτός κάθε δραστηριότητας δεν μπορεί να μην θεωρείται σοβαρός)αλλά επειδή ειρωνεύεσαι και, απ' ότι φαίνεται δεν ξέρεις να κάνεις διάλογο, κάτσε και μίλα μόνος σου...
Δε νομίζω ότι ήμουν εγώ ο πρώτος που ειρωνεύτηκε. Δες λίγο τις αναρτήσεις σου και θα καταλάβεις πιστεύω. Π.χ για τα όνειρα που ανέφερες ότι κάνω για τον Φαλ.

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Δεκ 18, 2024 4:58 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Δεκ 17, 2024 9:16 pm
Christofis έγραψε:
Τρί Δεκ 17, 2024 9:05 pm

Με συγχωρειτε αλλα υπηρχαμε και εμεις οινλιγοι που λεγαμε για τον Ντιαλο και τον Καρτερ οτι πρεπει να τους παρουμε. Μην ξεχναμε οτι ειχαμε ποκυ χαμηλο μπατζετ. Ακουγονταν και για πακετο σε εμας που ηταν πολυ υπαρκτο σεναριο. Τελικα ο Ντιαλο κατεληξε στον Παο οπου δεν τον υπολογισε ενω δεν κοστιζε και τιποτε σε μια εποχη με χαλια ξενους και ειχε και μηδινο κοστος και ο παικτης εφυγε ελευθερος γιατι δεν υπολογιζοταν(μεγαλο ματι εκεινο το επιτελειο του Παο. Δεν ηταν εροιμος εννοειται αλλα οτι ειχε ποτενσιαλ φωναζε. Οπως εχει καινο Γουατσον ο οποιος για μενα πρεπει να αποκτηθει οπωσδηποτε με τριετες και ας δοθει ενα χρονο δανεικος αν μας βγει ο Μενσα εκτος και αν ειναι να γυρίσει ο Πετρουσεφ πραγμα αδυνατο ομως. Πιστευω οτι μπορει να αντικαταστησει τον Φαλ ως προστατης της ρακετας.

Δικη μου προβλεψη παντως οτι αν κανει ακομη ασχημα παιχνιδια ο Παο μεχρι το τελος του Μηνα θα καταληξει στον Παο ο Γουατσον
ναι και ο καρτερ που τοτε ειχε φαγωθει ολο το φορουμ οτι ειναι παικταρας που κατεληξε?Εγω απο τοτε ελεγα οτι 40κιλα ανθρωπος δεν μπορει να παιξει ευρωλιγκα..Καθε χρονο υπαρχουν 2-3 παικτες στην α1 που παιζουν καλα επειδη το επιπεδο ειναι του πεταματου και ο κοσμος λεει ειναι ο νεος ταδε..θα παει στην μπασκονια και θα κλαιμε κτλ..Απο τους 100 παικτες που εχουν γραφτει 2-3 καναν οντως καριερα και ολοι οι υπολοιποι το πολυ γιουροκαπ..Εμενα πχ μονο τζειμς γουιλμπεκιν και ντιαλλο μου ερχονται.
Ναναλι!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Δεκ 18, 2024 5:17 pm

ο γιαννης λεει οτι αν παρει τα μισα λεφτα του ΝΒΑ θελει να ρθει ευρωπη..Ας πουμε σε ενα παραλληλο συμπαν οτι διναμε 15εκ και ερχοταν..θεωρειται οτι θα παιρναμε τις ευρωλιγκες την μια μετα την αλλη??Και δεν εννοω να εχουμε και φουρνιε μιλου κτλ..αντε εναν βεζε,γουοκαπ κανα βιλντοζα..Γιατι το μπατζετ στους αλλους θα επρεπε να πεσει πολυ.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2771
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Δεκ 18, 2024 5:39 pm

shaq7 έγραψε:
ο γιαννης λεει οτι αν παρει τα μισα λεφτα του ΝΒΑ θελει να ρθει ευρωπη..Ας πουμε σε ενα παραλληλο συμπαν οτι διναμε 15εκ και ερχοταν..θεωρειται οτι θα παιρναμε τις ευρωλιγκες την μια μετα την αλλη??Και δεν εννοω να εχουμε και φουρνιε μιλου κτλ..αντε εναν βεζε,γουοκαπ κανα βιλντοζα..Γιατι το μπατζετ στους αλλους θα επρεπε να πεσει πολυ.
Στην συνέντευξη λέει σε 5-7 χρόνια οπότε θα πρέπει να μπει σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο η σκέψη. Με Γιάννη τώρα, ναι, παίρνεις Ευρωλίγκες στη σειρά. Με Γιάννη στα 36...δεν ξέρω. Προφανώς θα είναι τρομερός για Ευρώπη απλά δεν ξέρω αν θα είναι τόσο dominant. Αν έχει αλλάξει το παιχνίδι του και μπορεί να παίξει κοντά στο καλάθι σαν πιο κλασσικός σεντερ χωρίς να εξαρτάται τόσο από την "κατηφόρα" στο coast to coast ή αν έχει καλύτερο σουτ ώστε να μπορεί να σταθεί επαρκώς σαν stretch τότε με την ικανότητα του στα rebound και στην πάσα, μπορεί να είναι και MVP. Κλασσικά όμως θα πρέπει να στηθεί σωστά η ομάδα γύρω του γιατί με τουβλαδόρους στα σημαντικά παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα.

0
Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1170

Τετ Δεκ 18, 2024 5:59 pm

vulkanraven έγραψε:
Τετ Δεκ 18, 2024 4:58 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Δεκ 17, 2024 9:16 pm

ναι και ο καρτερ που τοτε ειχε φαγωθει ολο το φορουμ οτι ειναι παικταρας που κατεληξε?Εγω απο τοτε ελεγα οτι 40κιλα ανθρωπος δεν μπορει να παιξει ευρωλιγκα..Καθε χρονο υπαρχουν 2-3 παικτες στην α1 που παιζουν καλα επειδη το επιπεδο ειναι του πεταματου και ο κοσμος λεει ειναι ο νεος ταδε..θα παει στην μπασκονια και θα κλαιμε κτλ..Απο τους 100 παικτες που εχουν γραφτει 2-3 καναν οντως καριερα και ολοι οι υπολοιποι το πολυ γιουροκαπ..Εμενα πχ μονο τζειμς γουιλμπεκιν και ντιαλλο μου ερχονται.
Ναναλι!
Τον ειχα ξεχασει αυτον

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Στην συνέντευξη λέει σε 5-7 χρόνια οπότε θα πρέπει να μπει σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο η σκέψη. Με Γιάννη τώρα, ναι, παίρνεις Ευρωλίγκες στη σειρά. Με Γιάννη στα 36...δεν ξέρω. Προφανώς θα είναι τρομερός για Ευρώπη απλά δεν ξέρω αν θα είναι τόσο dominant. Αν έχει αλλάξει το παιχνίδι του και μπορεί να παίξει κοντά στο καλάθι σαν πιο κλασσικός σεντερ χωρίς να εξαρτάται τόσο από την "κατηφόρα" στο coast to coast ή αν έχει καλύτερο σουτ ώστε να μπορεί να σταθεί επαρκώς σαν stretch τότε με την ικανότητα του στα rebound και στην πάσα, μπορεί να είναι και MVP. Κλασσικά όμως θα πρέπει να στηθεί σωστά η ομάδα γύρω του γιατί με τουβλαδόρους στα σημαντικά παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα.
Α δεν το ειδα αυτο..ε νταξει στα 36 τι να τον κανουμε..αν ειναι να παρει και 15εκ..Φτιαχνεις ομαδαρα all star μεικτη κοσμου με τα λεφτα που ειναι να του δωσεις.Εγω και για τωρα δεν ειμαι σιγουρος οτι αν τον βαλεις στην αλμπα πχ θα το παρει αερα πατερα..Ο ιδιος θα βαζει 20ρο30ρες συνεχεια αλλα η ομαδα θα κερδιζει?

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2771
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Δεκ 18, 2024 6:07 pm

shaq7 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Α δεν το ειδα αυτο..ε νταξει στα 36 τι να τον κανουμε..αν ειναι να παρει και 15εκ..Φτιαχνεις ομαδαρα all star μεικτη κοσμου με τα λεφτα που ειναι να του δωσεις.Εγω και για τωρα δεν ειμαι σιγουρος οτι αν τον βαλεις στην αλμπα πχ θα το παρει αερα πατερα..Ο ιδιος θα βαζει 20ρο30ρες συνεχεια αλλα η ομαδα θα κερδιζει?
Εννοούσα στον Ολυμπιακό συγκεκριμένα, όχι σε οποιαδήποτε ομάδα, σόρι για το μπέρδεμα.

0
Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1170

Τετ Δεκ 18, 2024 6:26 pm

shaq7 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Εξαρταται την ομαδα. Στον σημερινο Παο ο Αντετοκουμπο θα εβαζε 50 ποντους καθε αγωνα. Δηλαδη με τον Ναν, τον Σλουκα, τον Μπραουν να μπορουν να παιξουν πικ εν ρολ ο Λεσορ βαζει 15 ποξντους μεσο ορο ο Γιαννης θα κανει πλακα στους Παντες. Στον σημερινο
ολυμπιακο μπορει να μην εβαζε 50 ποντους και να εβαζε 25-30 αλλα θα εβαζε 30 ο Βεζενκοφ, ο Φουρνιε και ο πιτερς σε καθε μα καθε παιχνιδι. Δηλαδη αν μπορει να πασαρει ο Φαλ και να ανοιξει το παιχνιδι ο Γιαννης θα τελειωνει με 10 ασσιστ για πλακα σε καθε παιχνιδι.

Στη σημερινη αλμπα και ο πραιμ τζορνταν να κατεβει ευρωλιγκα δεν θα παρει. Το παιχνιδι ειναι ομαδικο απο τονπιο χαμηλο μεχρι το ψηλοτερο επιπεδο

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Δεκ 18, 2024 6:56 pm

ναι ενταξυ ο τωρινος γιαννης αν ερθει σε ομαδα ηδη 20εκ προφανως και τα παιρνει ολα..εδω τον λονι γουοκερ να παρεις και το κανεις..Αλλα αν μια ομαδα δωσει 15 στον γιαννη δεν θα μπορει να εχει και 20εκ για τους υπολοιπους γιαυτο λεω αν πηγαινε σε ομαδα με μπατζετ 5-10εκ..Ο ντονσιτς θεωρω η ο καρι θα τα σηκωσουν ολα ακομα και στην αλμπα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1039
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Δεκ 18, 2024 7:24 pm

Ακομα και στα 36 να ερθει αν ειναι σε καλη ομαδα οσα χρονια παιξει θα παρει ισαριθμες ευρωλιγκες .

Αν ερχοταν τωρα , με τα πλεις που υπαρχουν για τον βεζενκοφ μονο θα εβαζε 60αρες .

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Τετ Δεκ 18, 2024 7:47 pm

Στα 36 του που θα έχει βγάλει άπειρα λεφτά να έρθει με ένα ποσό της τάξης των 3 με 4 μυρίων το χρόνο για το τυπικό της υπόθεσης και να παίξει για να γουστάρει όπου πάει.

*Γενικά Ολυμπιακός ήταν ο Γιάννης.

0
melagis

junior
Reactions: 51

Παρ Δεκ 20, 2024 3:54 pm

Ας έρθει τι καλοκαίρι ο Μούσα που μας λείπει στο 3......

Και ας καταφέρουμε μια αναβάθμιση στα γκαρντ με Μαλεντον για αντί Γκος ας πούμε.....

Και όταν έρθει η ώρα για Αντετοκουνμπο εδώ θα είμαστε να τα ξαναπουμε

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947

Παρ Δεκ 20, 2024 5:45 pm

shaq7 έγραψε:
οσο πηραμε ευρωμπασκετ ...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 525

Παρ Δεκ 20, 2024 5:57 pm

Μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα.

Τι σχεση εχει η εθνικη ομαδα με τον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο?

Μια προσθηκη του Γιαννη θα τους ανεβαζε επιπεδο. Και θα μπορουσε ο προπονητης να χτισει την ομαδα με σουτερ τριγυρω. Οχι οπως στην εθνικη που εβγαινε ελευθερος να σουταρει ο Γουκαπ και ο Παπαγιαννης.

Εκτος αν με τα λεφτα που διναν για να τον φερουν μετα εμενε ο Λαρετζακης ο Παπ και ο Λουτζης στον Ολυμπιακο. Τοτε ενταξει, συγκρινονται... Και παλι, ξενους τσαμπα να παιρνανε καλυτερη ομαδα θα ηταν.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”