Euroleague Round 17: Panathinaikos AKTOR Athens vs Baskonia
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6789
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
μπορει να ειναι ελαφρυ καταγμα ,δεν νομιζω να του γινε σμπαραλια,σε κατι τετοιες φασεις πεταγεται και εξω το κοκκαλο.slok έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 19, 2024 9:25 pmΔεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ξανά φέτος ..shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 19, 2024 9:24 pm
και εγω που το εβαλα σε αργη κινηση στην χειροτερη μου φαινεται οτι ειναι καταγμα κνημης..που ειναι απο τα πολυ θετικα σεναρια..θα ελεγα οτι μπορει και να την γλιτωσε αλλα για να ουρλιαζει ετσι μαλλον το σπασε.Αμα δεν πειραχτηκαν συνδεσμοι και τετοια θα γυρισει ταυρος πισω σε κανα 3-4μηνο ,λιγο το κακο.
θα το ειχαν καταλαβει και αμεσως υποθετω οι γιατροι..τεσπα ας περιμενουμε να δουμε οι γιατροι τι θα πουνε.
ο γιανγκ αποτι θυμαμαι χιαστους ειχε παθει,καμια σχεση με λεσσορ.
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3371
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kojito
- Reactions: 2706
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Χιαστούς είχε πάθει ναι, αλλά και οι χιαστοί και το κάταγμα κνήμης-περόνης που πιθανόν να έπαθε ο Lessort είναι τραυματισμοί που επηρεάζουν έναν αθλητή και μετά που επιστρέφει, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα, αφού στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ακόμα παραμένουν επιφυλακτικοί. Σωματικά μπορεί να είναι εντάξει, αλλά υπάρχει και το ψυχολογικό βάρος.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 19, 2024 9:32 pmμπορει να ειναι ελαφρυ καταγμα ,δεν νομιζω να του γινε σμπαραλια,σε κατι τετοιες φασεις πεταγεται και εξω το κοκκαλο.
θα το ειχαν καταλαβει και αμεσως υποθετω οι γιατροι..τεσπα ας περιμενουμε να δουμε οι γιατροι τι θα πουνε.
ο γιανγκ αποτι θυμαμαι χιαστους ειχε παθει,καμια σχεση με λεσσορ.
0
Πολύ άτυχη στιγμή και περίοδος για τον Πάο και τον Ματτιας πάνω που η ομάδα έβρισκε τη φόρμα της.
Από τη μια ο Λεσσορ έπαιζε στα κόκκινα για 2 χρόνια και κυρίως έπαιζε σα κατσίκι . Από την άλλη κάτι τέτοιο δεν αξίζει σε κανένα αθλητή.
Η ωμή αλήθεια είναι πως η ζωή συνεχίζεται και τα ορθοπεδικά είναι μέρος της ζωής των αθλητών.
Ο Παο δεν έχει άλλη επιλογή από τον αντικαταστήσει δυστηχως . Και η αξία του για όλους που τον κράζαμε θα φανεί τώρα.
Δε ξέρω .... ότι καλύτερο για το συμπαθή Γάλλο
Από τη μια ο Λεσσορ έπαιζε στα κόκκινα για 2 χρόνια και κυρίως έπαιζε σα κατσίκι . Από την άλλη κάτι τέτοιο δεν αξίζει σε κανένα αθλητή.
Η ωμή αλήθεια είναι πως η ζωή συνεχίζεται και τα ορθοπεδικά είναι μέρος της ζωής των αθλητών.
Ο Παο δεν έχει άλλη επιλογή από τον αντικαταστήσει δυστηχως . Και η αξία του για όλους που τον κράζαμε θα φανεί τώρα.
Δε ξέρω .... ότι καλύτερο για το συμπαθή Γάλλο
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παίδες αθλητές σε αυτή την ηλίκιά δεν σπάνε κνήμη στα δύο χωρίς λόγο. Αυτός ο τραυματισμός είναι συνήθης αν πέσει πάνως σου τίποτα αυτοκίνητο η μηχανάκι. Για να κόψεις στα δύο κνήμη χωρίς την παρουσία οστεοπορωσης είναι μάλλον θέμα οveruse, το οποίο δημιουργεί συνεχώς μικρά tears, το οστό σιγα σιγά εξασθενεί, και γίνεται εν τέλει κάτι τέτοιο.
1
1

- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παίδες καλά να είναι ο άνθρωπος και οι τίτλοι κλπ έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Γενικά πάντα τον φοβάμαι όταν σηκώνεται γιατί φαίνεται σαν να παίζει με άγνοια κινδύνου. Πολλές φορές έχει πάει να καρφώσει από πολυ μακριά κλπ, πράγμα που άλλοι παίκτες δεν κάνουν για να προστατεύσουν το σώμα τους. Μου θυμίζει λίγο φάση Rose που δεν καταλάβαινε τίποτα μέχρι να τραυματιστεί. Αυτό που φοβάμαι κυρίως για τον Λεσορ σαν αθλητή είναι ότι όπως έγραψε κ ένας φίλος πιο πάνω, συνήθως παίκτες που επιστρέφουν μετά από τέτοιους τραυματισμούς είναι άλλοι παίκτες καθώς τους βγαίνει ενστικτωδώς ο φόβος νέου τραυματισμού. Όλοι θυμόμαστε πως γύρισε ο Ματσιγιαουσκας...
2
2

Νομίζω πάτησε το πέλμα του Μονέκε (ο οποίος φυσικά δεν φταίει, κινούνταν προς αντίθετη κατεύθυνση) και "τσούλησε" το πέλμα του Λεσόρ πάνω στο πέλμα του Μονέκε, με αποτέλεσμα να πάρει πολύ περίεργη γωνία το άλλο πόδι που τραυματίστηκε ... Πολύ άσχημο. Περαστικά, μακάρι να επανέλθει στο 100%, το πότε έχει δευτερεύουσα σημασία. Πολύ άτυχος ...
0