Euroleague Round 17: Panathinaikos AKTOR Athens vs Baskonia
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 128
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3973
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
μια χαρα παιχτης αλλα περιεργος χαρακτηρας και δεν εννοουμε να ζηταει να παιζει πιο πολυ και τετοια αλλα μπορει ενα ωραιο πρωινο να τον ψαχνεις στην αμερικη που θα εχει παει να δει την θεια του
0
-
- Reactions: 1193
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1
- Αγαπημένος παίκτης: M.J.
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να γυρίσει όσο πιο γρήγορα ο Λεσορ, γνώμη μου πως από ευρωλίγκα παίζουν 2 σενάρια: 1 Μονέκε, και Μήτογλου στο 5, και 2ο Οτούρου από εφές επειδή κάτι ψιλό είχε ακουστεί. Ιδανικό για μένα μια ανταλλαγή με Οσμάν, βέβαια από το μυαλό μου τη βγάζω την πιθανότητα ανταλλαγής
Απο eurocup εκτός απο Καμπόκλο , παίζει και του Μότλει
0
-
- Reactions: 1212
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα
- Reactions: 3973
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
η μπασκονια ζηταει 1 εκατ και ο μητογλου δεν μπορει να ειναι το βασικο μας 5αριJonas έγραψε: ↑Παρ Δεκ 20, 2024 12:36 amΜακάρι να γυρίσει όσο πιο γρήγορα ο Λεσορ, γνώμη μου πως από ευρωλίγκα παίζουν 2 σενάρια: 1 Μονέκε, και Μήτογλου στο 5, και 2ο Οτούρου από εφές επειδή κάτι ψιλό είχε ακουστεί. Ιδανικό για μένα μια ανταλλαγή με Οσμάν, βέβαια από το μυαλό μου τη βγάζω την πιθανότητα ανταλλαγής
0
-
- Reactions: 1
- Αγαπημένος παίκτης: M.J.
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ζητάει, αλλά τον πλασάρει ως "πωλείται" από μόνη της, δεν τον ζήτησε κανείς άμεσα. Για μεταγραφή από ευρωλίγκα η προθεσμία λήγει σε 5 μέρες και είναι ο μόνος που έχει ακουστεί πως δίνεται. Μήτογλου δεν θα είναι το βασικό 5αρι αλλα θα μοιράζεται το χρόνο με τους άλλους 2. Όλο αυτό το σενάριο δεν το δηλώνω ως επιθυμία μου αλλά ως ένα λογικό σενάριο, δεν νομίζω να μη στηρίξει Γιουρτσέβεν ο Αταμάν και το βλέπω ως πιθανότητα.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Δεκ 20, 2024 1:14 amη μπασκονια ζηταει 1 εκατ και ο μητογλου δεν μπορει να ειναι το βασικο μας 5αριJonas έγραψε: ↑Παρ Δεκ 20, 2024 12:36 amΜακάρι να γυρίσει όσο πιο γρήγορα ο Λεσορ, γνώμη μου πως από ευρωλίγκα παίζουν 2 σενάρια: 1 Μονέκε, και Μήτογλου στο 5, και 2ο Οτούρου από εφές επειδή κάτι ψιλό είχε ακουστεί. Ιδανικό για μένα μια ανταλλαγή με Οσμάν, βέβαια από το μυαλό μου τη βγάζω την πιθανότητα ανταλλαγής
Καμπόκλο, Μότλει , τους προτιμούσα από το καλοκαίρι αντι του Γιουρτσε που ηρθε
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τραγική στιγμή για τον Lessort, τι το θελε να πηδηξει να σώσει τη μπάλα?!?!
Υγεία σε όλους τους παιχτες ευχόμαστε και πόσο μάλλον στον Thias που πέρα από παιχταράς είναι και ψυχάρα! Στεναχωρήθηκα λες και χτύπησε φίλος μου... Μακάρι να γυρίσει πιο δυνατός από πριν, πνευματικά μπορεί, είναι τέρας!
Αυτό που έγινε στο γήπεδο για τον Lessort ήταν πρωτόγονο.
Πλέον θα εκτιμήσουμε πραγματικά τι έδινε ο Mathias... δηλαδή ο καλύτερος σεντερ στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Tavares.
Η περίοδος μεταγραφών στη Euroleague λήγει τη Τετάρτη 25/12, άρα η ομάδα πρέπει να βιαστεί να βρει παίχτη. Ο Yurtseven θα μείνει να δίνει σκορ από τον πάγκο, μπροστά του θέλουμε έναν σούπερ αμυντικό που στο τέλος της σεζόν θα κάνει διδυμο με Lessort. Οι επιλογές είναι Caboclo και Fernando.
Υγεία σε όλους τους παιχτες ευχόμαστε και πόσο μάλλον στον Thias που πέρα από παιχταράς είναι και ψυχάρα! Στεναχωρήθηκα λες και χτύπησε φίλος μου... Μακάρι να γυρίσει πιο δυνατός από πριν, πνευματικά μπορεί, είναι τέρας!
Αυτό που έγινε στο γήπεδο για τον Lessort ήταν πρωτόγονο.
Πλέον θα εκτιμήσουμε πραγματικά τι έδινε ο Mathias... δηλαδή ο καλύτερος σεντερ στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Tavares.
Η περίοδος μεταγραφών στη Euroleague λήγει τη Τετάρτη 25/12, άρα η ομάδα πρέπει να βιαστεί να βρει παίχτη. Ο Yurtseven θα μείνει να δίνει σκορ από τον πάγκο, μπροστά του θέλουμε έναν σούπερ αμυντικό που στο τέλος της σεζόν θα κάνει διδυμο με Lessort. Οι επιλογές είναι Caboclo και Fernando.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2472
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι εγγενής η ανάγκη σας να κρίνετε και να συγκρίνετε πώς μπορεί να νιώθει ο καθένας και αν «πρέπει»;tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Δεκ 20, 2024 1:05 amΑυτό με τις λιποθυμίες τι είναι τώρα ρε παιδιά;
Γιατί τέτοιες υπερβολές;
0

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ειναι καν συναισθημα. Υπαρχουν οι ανθρωποι που λιποθυμανε οταν βλεπουν αιμα ή βελονες ή κατι ανατριχιαστικο. Αυτο οφειλεται σε υπερ αναπτυγμενο αντανακλαστικο του παρασυμπαθητικου νευρικου συστηματο που ειναι ας πουμε μαζι με το συμπαθητικο το αυτονομο ξευρικο συστημα το οποιο ειναι υπευθυνο για την λειτουργια των κινησεων των οργανων που γινεται αυτοματα και δεν χρειαζεται να δωσουμε εμεις εντολη. Το συμπαθητικο συστημα ειναι το τουρμπο και το παρασυμπαθητικο συστημα ειναι το χαλιναρι το φρενο. Οταν το σωμα μας νιωσει απειλει αντανακλαστικα το παρασυμπαθητικο προαπαθεο να μας επιστησει την προσοχη. Πως; Μας προκαλει μια βραδυκαρδια, ταση για εμετο, λιποθυμικη ταση με σκοπο να μας επιστησει το οτι δεν ειμαστε καλα. Ετσι αυτοι οι ανθρωποι ειδαν εναν βιαιο τραυματισμο και αντανακλαστικα χωρις να το θελουν δεν ενιωσαν καλαnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Δεκ 20, 2024 6:57 amΕίναι εγγενής η ανάγκη σας να κρίνετε και να συγκρίνετε πώς μπορεί να νιώθει ο καθένας και αν «πρέπει»;tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Δεκ 20, 2024 1:05 amΑυτό με τις λιποθυμίες τι είναι τώρα ρε παιδιά;
Γιατί τέτοιες υπερβολές;
2
2

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Παντως εγω δεν θα πηγαινα σε παικτη οπως ονκαμποκλο καθως μαι μεν παικταρας αλλα ασταθης και το μονο που θελει ο παναθηναικος τωρα που βρισκει τα πατηματα του ειναι ενας αλλος ασταθης παικτης και ψυχολογικά και στονπαρκε.
Ιδανικες λυσεις για μενα ειναι ο Μοτλευ απο ευρωπη για να δωσει το σκορ του Λεσορ ή η αναμονη για τυχον αποδεσμευση του Μπρουνο Φερναντο οποιος θα ειναι τερας και στις μεριες αλλα δεν ξερω ποσο μπορει να περιμενει ο Παο. Θα προσθετα και τον Γουατσον ως επιπελον καποιου απο του δυο για να δωσει λυσεις ως ριπ προτεκτορ και με στοχο αν εξελιχθει να μεινει ως δευτερο τριτος του χρονου αντι του Γιουρτσεβεν
Ιδανικες λυσεις για μενα ειναι ο Μοτλευ απο ευρωπη για να δωσει το σκορ του Λεσορ ή η αναμονη για τυχον αποδεσμευση του Μπρουνο Φερναντο οποιος θα ειναι τερας και στις μεριες αλλα δεν ξερω ποσο μπορει να περιμενει ο Παο. Θα προσθετα και τον Γουατσον ως επιπελον καποιου απο του δυο για να δωσει λυσεις ως ριπ προτεκτορ και με στοχο αν εξελιχθει να μεινει ως δευτερο τριτος του χρονου αντι του Γιουρτσεβεν
0
Εντάξει περαστικά στο παιδί,είναι εξαιρετικός παίχτης και μεγάλη απώλεια.
Ο ΠΑΟ προφανώς και πρέπει να πάρει παίχτη αλλά πιστεύω ότι ο Γιουρτσεβεν τώρα που θα πάρει υποχρεωτικά αρκετό χρόνο θα ανταποκριθεί καλά.Δεν είναι κακός παίχτης και μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα.Καπου είχα ακούσει και τον Φουρνιε να λέει ότι είναι πολύ καλός παίχτης και underrated στην Ευρώπη.Τωρα είναι η ευκαιρία του αν δεν την αρπάξει τότε δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό.
Ο ΠΑΟ προφανώς και πρέπει να πάρει παίχτη αλλά πιστεύω ότι ο Γιουρτσεβεν τώρα που θα πάρει υποχρεωτικά αρκετό χρόνο θα ανταποκριθεί καλά.Δεν είναι κακός παίχτης και μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα.Καπου είχα ακούσει και τον Φουρνιε να λέει ότι είναι πολύ καλός παίχτης και underrated στην Ευρώπη.Τωρα είναι η ευκαιρία του αν δεν την αρπάξει τότε δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό.
0