Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2697
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μου αρέσει πάντως πολύ αυτή η χαλαρότητα που παρουσιάζουμε συχνά στην Ελλάδα. Γιατί νομίζω είναι θέμα κυρίως χαλαρότητας, φαίνεται από την άμυνα. Θα το καταλάβαινα ίσως αν ήμασταν χαλαροί στην Ελλάδα για κάνουμε συντήρηση δυνάμεων για Ευρωλίγκα ή αν αυτό συνέβαινε όταν τα παιχνίδια πήγαιναν στους 25-30 πόντους και καθάριζαν νωρίς, αλλά συχνά δεν συμβαίνει κανένα από τα δύο.
Όπως πάει το ματς, πάλι θα φάμε 90 πόντους στην έδρα μας και αυτή την φορά όχι από τοπ ομάδα της Ευρωλίγκα, αλλά από το Μαρούσι.
Όπως πάει το ματς, πάλι θα φάμε 90 πόντους στην έδρα μας και αυτή την φορά όχι από τοπ ομάδα της Ευρωλίγκα, αλλά από το Μαρούσι.
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2253
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- georbap
- Reactions: 1033
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όταν δέχεσαι 90+ από το Μαρούσι στο ΣΕΦ , δεν μιλάμε πλέον για χαλαρότητα αλλά για πλήρη αδιαφορία.kojito έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 22, 2024 3:40 pmΔεν μου αρέσει πάντως πολύ αυτή η χαλαρότητα που παρουσιάζουμε συχνά στην Ελλάδα. Γιατί νομίζω είναι θέμα κυρίως χαλαρότητας, φαίνεται από την άμυνα. Θα το καταλάβαινα ίσως αν ήμασταν χαλαροί στην Ελλάδα για κάνουμε συντήρηση δυνάμεων για Ευρωλίγκα, αλλά και στην Ευρωλίγκα κουρασμένοι είμαστε αρκετές φορές.
Θα προτιμούσα χίλιες φορές να τελειώσουμε με 80 πόντους και να δεχόμασταν 70 , παρά αυτό το πράγμα.
0
- montechristo
- Reactions: 1893
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πάντως είναι προτιμότερο να βλέπουμε ματς στο 110-95 παρά στο 60-45.kojito έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 22, 2024 3:40 pmΔεν μου αρέσει πάντως πολύ αυτή η χαλαρότητα που παρουσιάζουμε συχνά στην Ελλάδα. Γιατί νομίζω είναι θέμα κυρίως χαλαρότητας, φαίνεται από την άμυνα. Θα το καταλάβαινα ίσως αν ήμασταν χαλαροί στην Ελλάδα για κάνουμε συντήρηση δυνάμεων για Ευρωλίγκα ή αν αυτό συνέβαινε όταν τα παιχνίδια πήγαιναν στους 25-30 πόντους και καθάριζαν νωρίς, αλλά συχνά δεν συμβαίνει κανένα από τα δύο.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2253
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
3
3

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Ο κοουτς είπε ότι παίζουμε χαλαρά λόγω ΧριστουγέννωνCoach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 22, 2024 3:47 pmΕίμαστε ομάδα όσα φάμε όσα βάλουμε
Θα λήξει 110-100 ξέρω γω με το Μαρούσι στο ΣΕΦ
Λυπάμαι τον κοουτς, θα τον σκάσουν
0
-
- Reactions: 2383
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Εντάξει, είναι και το στυλ της κάθε ομάδας. Το Μαρούσι είναι ομάδα που κοιτάει την επίθεση και όχι την άμυνα, αντίθετα ο Άρης με τον οποίο θα παίξουμε εμείς το βράδυ παίζει πολύ σκληρή άμυνα. Πάντως τέτοια παιχνίδια είναι ευχάριστα για κάποιον που θα καθίσει να τα δει για να περάσει η ώρα.
0