Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- nikolakias
- Reactions: 449
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Το παρακολούθησα χθες με μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως στο σημείο για τον Έβανς που αναφέρεις. Απ' ό,τι κατάλαβα περισσότερο τρενάρουν την ενσωμάτωσή του στο αγωνιστικό ρόστερ από φόβο μη διαταραχθεί η χημεία της ομάδας παρά για οτιδήποτε άλλο -- το δηλώνει κι ο ίδιος άλλωστε ότι, ενώ προφανώς θέλει σαν τρελός να παίξει, αυτό δεν αναιρεί και την πιο "αλτρουιστική" οπτική. Εσείς τι πιστεύετε, υπάρχει κίνδυνος να βλάψει τη χημεία η ένταξη του Κίναν;
0
- shaq7
- Reactions: 7272
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δεν το τρεναρουν για αυτο..θα μπορουσε να κανει απλα ομαδικες προπονησεις..ο ιδιος ειπε οτι αν ηταν στο χερι του θα ειχε ξεκινησει ηδη να παιζει αλλα η ομαδα θελει λαου λαου.
κοιτα μονο που ο ιδιος λεει οτι δεν θελει να διαταραξει την ομαδα παει να πει οτι δεν περιμενει να μπει και να ειναι βασικος η οτι θα δουλευουν ολοι για αυτον..αποτι ειπε δεν εχει προβλημα να τα σηκωσει ολα η ομαδα και αυτος απλα να παρει τα μπονους του.. Οποτε ας μπει σιγα σιγα και αν ειναι τοσο καλος προφανως και θα διαταραξει τις ισορροπιες αλλα υποθετω προς το θετικο για την ομαδα..οκ καποιο γκαρντ θα χασει τον χρονο του αλλα το θεμα ειναι να πετυχουμε τους στοχους.
κοιτα μονο που ο ιδιος λεει οτι δεν θελει να διαταραξει την ομαδα παει να πει οτι δεν περιμενει να μπει και να ειναι βασικος η οτι θα δουλευουν ολοι για αυτον..αποτι ειπε δεν εχει προβλημα να τα σηκωσει ολα η ομαδα και αυτος απλα να παρει τα μπονους του.. Οποτε ας μπει σιγα σιγα και αν ειναι τοσο καλος προφανως και θα διαταραξει τις ισορροπιες αλλα υποθετω προς το θετικο για την ομαδα..οκ καποιο γκαρντ θα χασει τον χρονο του αλλα το θεμα ειναι να πετυχουμε τους στοχους.
2
2

https://www.gazzetta.gr/basketball/2419 ... ko-gia-sef
Υπάρχουν νεότερα σχετικά με το αίτημα παραχώρησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στην ΚΑΕ Ολυμπιακός; Πρόσφατα είδαμε να στάζουν νερά από την οροφή, προχωράνε και εκεί κάποια βελτιωτικά έργα;
- Είμαστε στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη, ιστορική ομάδα που οφείλουμε να διευκολύνουμε για να αποκτήσει και αυτή όπως ο Παναθηναϊκός το δικό της υπερσύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ.
Επιθυμούμε να ικανοποιήσουμε τον Ολυμπιακό, που μαζί με τον Παναθηναϊκό αποτελούν δύο από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά της Ευρώπης και είμαστε ευτυχείς που πρωταγωνιστούν στις μεγάλες διασυλλογικές διοργανώσεις, διαφημίζουν τη χώρα μας διεθνώς και παρακινούν τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το Κράτος έχει κάποιες διαδικασίες που πρέπει να τηρούνται, διότι υπάρχουν και οι αντίστοιχοι ελεγκτικοί μηχανισμοί.
Η επιθυμία είναι δεδομένη: ο Ολυμπιακός θα πάρει ό,τι δικαιούται, αλλά με απόλυτη νομιμότητα και διαφανείς διαδικασίες.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ακολουθείται το ΣΕΦ, μετά την για πρώτη φορά γενναία χρηματοδότησή του από 1/1/2024, με 2 εκ ευρώ, έχουν δρομολογηθεί παρεμβάσεις που θα αντιμετωπίσουν διαχρονικά προβλήματα δεκαετιών.
Συνολικά, οι παρεμβάσεις αυτές στοχεύουν στη βελτίωση της λειτουργικότητας, της ασφάλειας και της ενεργειακής απόδοσης (ψύξη – θέρμανση), διασφαλίζοντας παράλληλα τη μακροχρόνια βιωσιμότητα του σταδίου.
Υπάρχουν νεότερα σχετικά με το αίτημα παραχώρησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στην ΚΑΕ Ολυμπιακός; Πρόσφατα είδαμε να στάζουν νερά από την οροφή, προχωράνε και εκεί κάποια βελτιωτικά έργα;
- Είμαστε στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη, ιστορική ομάδα που οφείλουμε να διευκολύνουμε για να αποκτήσει και αυτή όπως ο Παναθηναϊκός το δικό της υπερσύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ.
Επιθυμούμε να ικανοποιήσουμε τον Ολυμπιακό, που μαζί με τον Παναθηναϊκό αποτελούν δύο από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά της Ευρώπης και είμαστε ευτυχείς που πρωταγωνιστούν στις μεγάλες διασυλλογικές διοργανώσεις, διαφημίζουν τη χώρα μας διεθνώς και παρακινούν τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το Κράτος έχει κάποιες διαδικασίες που πρέπει να τηρούνται, διότι υπάρχουν και οι αντίστοιχοι ελεγκτικοί μηχανισμοί.
Η επιθυμία είναι δεδομένη: ο Ολυμπιακός θα πάρει ό,τι δικαιούται, αλλά με απόλυτη νομιμότητα και διαφανείς διαδικασίες.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ακολουθείται το ΣΕΦ, μετά την για πρώτη φορά γενναία χρηματοδότησή του από 1/1/2024, με 2 εκ ευρώ, έχουν δρομολογηθεί παρεμβάσεις που θα αντιμετωπίσουν διαχρονικά προβλήματα δεκαετιών.
Συνολικά, οι παρεμβάσεις αυτές στοχεύουν στη βελτίωση της λειτουργικότητας, της ασφάλειας και της ενεργειακής απόδοσης (ψύξη – θέρμανση), διασφαλίζοντας παράλληλα τη μακροχρόνια βιωσιμότητα του σταδίου.
0
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
μα τι κακο αυτο με το ελληνικο κρατος.....ολα να πρεπει να γινονται με ΄΄απολυτη νομιμοτητα και διαφανεις διαδικασιες΄΄.....καντε μια φορα τα στραβα ματια.....tarp7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 11, 2025 2:38 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/2419 ... ko-gia-sef
2
2

- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 399
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για αυτό θέλουμε το Μπαρτζωκα ! Πέρα από το ότι κατά καιρούς έχει παρουσιάσει ομαδάρες που παίζουν καταπληκτικό μπάσκετ είναι ένας από εμάς!
«Είναι πολύ έντονα συναισθήματα. Είμαι πολύ τυχερός που από πολύ μικρός, πήγαινα στο Καραϊσκάκη από 5 χρονών ή στο Παπαστράτειο όταν έπαιζε η ομάδα του μπάσκετ και τώρα είχα την τύχη να είμαι σε δύο θητείες και να είμαι συνολικά 7-8 χρόνια στον Ολυμπιακό.
Είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ομάδα. Είμαι κάτι παραπάνω από ένας απλός υποστηρικτής. Είναι όλη μου η ζωή».
«Είναι πολύ έντονα συναισθήματα. Είμαι πολύ τυχερός που από πολύ μικρός, πήγαινα στο Καραϊσκάκη από 5 χρονών ή στο Παπαστράτειο όταν έπαιζε η ομάδα του μπάσκετ και τώρα είχα την τύχη να είμαι σε δύο θητείες και να είμαι συνολικά 7-8 χρόνια στον Ολυμπιακό.
Είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ομάδα. Είμαι κάτι παραπάνω από ένας απλός υποστηρικτής. Είναι όλη μου η ζωή».
0
-
- Reactions: 1470
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειπαμε ο εβανς μπορουσε να μπει σε ομαδικες εδω και πολυ καιρο τουλαχιστον 15-20 ημερες. Αν η ομαδα δεν ηταν καλα αγωνιστικα ή υπηρχε αλλο τεχνικο τιμ αυτονθα γινοταν σιγουρα. Τωρα το πανε οντως πολυ αργα γιατι θελουν ο παικτης να μπει και να ειναι οσο πιο ετοιμος γινεται σωματικα . Εγω πιστευω θα μπει μετα το φαιναλ 8 σε προπονησεις και μετα την επανεναρξη αρχες μαρτιου θα μπει σε αγωνιστικο ρυθμο ως μια απο τις αλλαγες. Ο ταιτ αν ισχυει αυτο που μου ειπανε θα μπορει να επανελθει σε αγωνιστικο ρυθμο μεσα Μαρτιου
1
1

-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
- golitog7
- Reactions: 1927
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τι εστί θρύλος24? Το αντίστοιχο sdna?balkanwarrior έγραψε: ↑Τρί Φεβ 18, 2025 4:04 pmhttps://www.thrylos24.gr/to-sef-pou-ana ... ha-ginoun/
0
-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3