pan24 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2024 11:13 amΛογικά τα περίπου 2,5 τον χρόνο στον Λεσόρ και για εμας και για αυτόν. Εμείς κρατάμε ψηλό που δεν θα ξαναβρίσκαμε και αυτός κλείνει τεράστιο συμβόλαιο που δεν θα έβρισκε περισσότερα. Ο μόνος ψηλός που θα παίρνει περισσότερα είναι ο Ταβάρες ο οποίος υπέγραψε το καλοκαίρι 5ετες και θα παίρνει 3εκ το χρόνο μέχρι τα 37 του(!!!).
Μένει να δούμε αν θα έχει και nba out το καλοκαίρι, πιστεύω πως ναι.Πολύ καλό που έκατσες να κάνεις την σύγκριση των πρώτων 11 παιχνιδιών τους.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2024 4:20 amΗ μεγάλη διαφορά όμως είναι το τι κάνεις στα do or die παιχνίδια του Μαΐου.
Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει άλλος Ναν, το έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο Λονι αυτό, ο τύπος είναι φαινόμενο και ίσως ο καλύτερος Αμερικάνος που έπαιξε ποτέ στη γιουρολιγκ μαζί με τον Παρκερ της Μακαμπι, όχι σαν όνομα, αλλά σαν προσφορά. Εκεί είναι ο πήχης πλέον. Τέτοιοι παίχτες ανήκουν στο ΝΒΑ δυστυχώς, ελπίζω με όλο μου το είναι να μείνει, αν όμως φύγει... συμφωνώ κι εγώ ότι το κενό του αναπληρώνεται ΜΟΝΟ με πακέτο Μισιτς ΚΑΙ Λονι Γουοκερ, ένας από τους δύο δεν αρκεί.
Γενικά έχουμε την τάση να συγκρίνουμε τον τωρινό Ναν με τον τωρινό Γουόκερ αλλά λόγω των σούπερ εμφανίσεων του τείνουμε να ξεχνάμε ότι ο Ναν των πρώτων μηνών λίγη σχέση είχε με τον τωρινό.
Μπορεί και ο Γουόκερ να έχει αντίστοιχη πορεία μπορεί και οχι.
Να προσθέσω μόνο ότι το συνολικό PIR του Ναν της περινής σεζόν που περιλαμβάνει και τα στατιστικά από playoffs και final 4 είναι 11,7 ενώ του Γουόκερ ηδη 11,4.
Σε τέτοιες περιπτώσεις το να γράφεις τα ίδια νούμερα σε μια χειρότερη ομάδα μπορεί να είναι και πιο δύσκολο. Γιατί τον Ναν δεν τον επηρεάζει αρνητικά το ότι έχει καλούς συμπαίκτες αφού πάλι όσες επιθέσεις θέλει παίρνει αυτός, ο Αταμάν του έχει δώσει απόλυτη ελευθερία δεν τον περιορίζει κάπως. Όμως το ότι έχει καλούς συμπαίκτες αναγκάζει την άμυνα να ασχολείται και με τους άλλους, δεν μπορεί όλη η άμυνα να προσαρμοστεί πάνω στον Ναν όπως ενδεχομένως θα μπορούσε να κάνει αν έπαιζε σε μια ομάδα με το ταλέντο της Ζαλγκίρις. Ή για τις ασσίστ που γράφτηκαν, είναι πιο εύκολο να γράψεις ασσίστ αν η πάσα σου καταλήγει στον Σλούκα ή τον Λεσόρ από ότι αν πηγαίνει στον Φρανσίσκο ή τον Μπιρούτις.
Άμεση σύγκριση θα μπορεί να γίνει αν ο Γουόκερ μείνει Ευρώπη του χρόνου και πάει σε κάποιο από τα φαβορί.
Δεν ξέρω αν ο Γουόκερ θα μπορούσε να είναι τόσο clutch όσο ο Ναν αλλά συνολικά περιμένω ότι αν τους συγκρίνεις στο ίδιο πλαίσιο θα είναι σε πολύ παρόμοιο επίπεδο, σε κάποιους τομείς θα είναι ο ένας λίγο καλύτερος σε άλλους ο άλλος.

Για αρχη να πω οτι τους εχω δει και τους 2 στο ΝΒΑ και δυο καλοκαιρια επρηζα μπαλες να λεω οτι ετσι και ερθουν (η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβαινα πως δεν θα μεινουν ) θα κανουν οργια στην ευρωλιγκα ..(οπως και για τον φουρνιε που το 90% τον ελεγε παλαιμαχο και εβαζε στατιστικα και πλεον εχουν εξαφανιστει).
Στο μονο που ισως υστερει ο λονι ειναι το κλατς στοιχειο που δεν μπορουμε να το ξερουμε οσο ειναι στην ζαλγκιρις..Να θυμισω ομως οτι εχει κουβαλησει τον λεμπρον !!!
Σιγουρα ομως ο ναν εχει αποδειξει οτι ειναι μοναδικος οταν καιει μπαλα οποτε δεν ξερω αν μπορει να τον φτασει ο λονι σε τετοιο επιπεδο.
Ο ναν στον παο κανει οτι θελει οπως ειπε και ο pan24..ο γουοκερ στην ζαλγιρις παιζει σε πιο κλειστο πλαισιο,σε περιπτωση που επαιρνε την θεση του ναν με αταμαν στον παγκο στανταρ θα εγραφε καλυτερα νουμερα και παρομοια του ναν.
*το οτι για να αντικαταστησεις τον ναν θες μισιτς λονι ειναι απο τις μεγαλυτερες υπερβολες που χω διαβασει παντως

συμφωνω οτι ειναι ο καλυτερος παικτης της ευρωλιγκας αλλα να θες 2 παικτες επιπεδου mvp για να αντικαταστησεις 1 ειναι ακραιο..