Euroleague Round 19 : Zalgiris Kaunas vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
-
Jamesharden13

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ενα πραγμα λειπει απο αυτη την ομαδα προπονητης.Ο ανθρωπος οσο και να τον στηριζα ειναι αστειος πλεον.Ναι ο μιλουτινοφ σας φταιει ρε πολυ νοθρος.ΧΑ ΧΑ πολυ αστειο ας εχω τον καλυτερο ψηλο στην ευρωλιγκα στο 1β1 και να τον βαζω να τρεχει πανω κατω για σκριν και να κανει αλλαγες στην αμυνα.Με το που εβαλε εναν παιχτη που μπορει να υποστηριξει της αλλαγες οπως τον μενσα αλλαξε η αμυνα προς το καλυτερο.Ο τυπος ειναι τρομαχτικα κολλημενος
- nikolakias

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Πέμ Ιαν 02, 2025 8:57 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντα στον αθλητισμό υπάρχει και η τύχη. Αν ο Καλάθης π.χ. βάλει 5/5 "σκοτωμένα" τρίποντα, τότε προφανώς και μιλάμε για τύχη.Μυστικό Αρκούδι έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 02, 2025 8:46 pmΔεν υπάρχει τύχη στα μπασκετικά σουτ. Ούτε αέρα έχει ούτε τίποτα. Αν τη βαρέσεις εύστοχα, θα μπει. Ικανότητα είναι.
Όταν έχουν βάλει τόσα αμαρκάριστα, ανεβαίνει και η ψυχολογία τους φυσιολογικά και θα βάλουν και μερικά απίθανα.
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Ολες οι ομάδες πια σουτάρουν πάνω από 40%στο τρίποντο απέναντι μας και στο τέλος μας βάζουν κοντά 90 πόντους,δεν πας πουθενά έτσι.
Δύο λόγια για τον Μιλουτίνοφ που όταν ήρθε πέταγα από την χαρά μου αφού τον θεωρούσα τοπ ψηλό στην Ευρωλίγκα.Η εικόνα του τα τελευταία 2 χρόνια είναι εικόνα πρώην αθλητή και είναι μόλις 30 χρονών.Τρύπα στην άμυνα,ελάχιστα επιδραστικός στην επίθεση και στο μόνο που είναι καλός πια είναι στα ριμπάουντ και αυτό λόγο καλών τοποθετήσεων.Πραγματικά είμαι απογοητευμένος μαζί του από πέρσι αλλά βλέπω ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.
Δύο λόγια για τον Μιλουτίνοφ που όταν ήρθε πέταγα από την χαρά μου αφού τον θεωρούσα τοπ ψηλό στην Ευρωλίγκα.Η εικόνα του τα τελευταία 2 χρόνια είναι εικόνα πρώην αθλητή και είναι μόλις 30 χρονών.Τρύπα στην άμυνα,ελάχιστα επιδραστικός στην επίθεση και στο μόνο που είναι καλός πια είναι στα ριμπάουντ και αυτό λόγο καλών τοποθετήσεων.Πραγματικά είμαι απογοητευμένος μαζί του από πέρσι αλλά βλέπω ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ασχετο με το θέμα, αλλά και εγώ πιστεύω ότι το καλοκαίρι δεν πρέπει να είμαστε συναισθηματικοί στο συγκεκριμένο θέμα.Rice έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 02, 2025 8:55 pmΟλες οι ομάδες πια σουτάρουν πάνω από 40%στο τρίποντο απέναντι μας και στο τέλος μας βάζουν κοντά 90 πόντους,δεν πας πουθενά έτσι.
je suis jazz thrillos 
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο