JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 5:57 am
Απτο καθεστωτικό είχαμε σήμερα καλά και κακά νέα. Καταρχάς μάθαμε πως το sport24 είχε δίκιο για τον νέο μισθό του Lessort, που όντως είναι 2,5+2,5+2,8. Ο παίχτης ουσιαστικά υπέγραψε με 2+1, δηλαδή τον 3ο χρόνο έχει option ενεργοποίησης η ομάδα, ενώ ο παίχτης έχει ένα NBA out που δεν μου φαίνεται και πολύ πιθανό να ενεργοποιηθεί στα 32 του να πω την αλήθεια. Επίσης ο Juancho ανανέωσε με κλειστό 2ετες και αμοιβή 2,2+2,2. Στα καλά νέα της ημέρας πως φάνηκαν αρκετά αισιόδοξοι στο θέμα Nunn, είπαν πως η ομάδα είναι διατεθειμένη να αναπροσαρμόσει προς τα πάνω το συμβόλαιο του (3,5-4 εκατ τον χρόνο) για να τον πείσει να βγάλουν το NBA out από τους όρους και φάνηκαν αρκετά αισιόδοξοι ως προς αυτό.
Στα κακά νέα πως είπαν ότι ο Αβδάλας υπολογίζεται κανονικά στην ομάδα από τον Αταμαν για του χρόνου αν δεν πάει στο ΝΒΑ. Το θεωρώ τραγικό λάθος αν γίνει κάτι τέτοιο, θα καεί το παιδί, θα παίζει όσο παίζει φέτος ο Σαμοντούροφ, θα είναι μεγάλο κρίμα. Αφήστε τους νέους παιχτες σε ομαδες που θα μπορούν να παίζουν, έλεος!
Επίσης για Μισιτς δεν θεωρούν καθόλου δεδομένο πως θα ρθει, είπαν μάλιστα πως το πιο πιθανό είναι να παραμείνει ο παίχτης στο ΝΒΑ. Ούτως ή άλλως αν δεν αποχωρήσει ο Λορενζο δεν πρόκειται να πάρουμε παίχτη. Γιατί να του δώσει ο Αταμαν 3ετες αν μέσα σε έναν χρόνο θέλει να τον διώξει? Αντε πες τον Βιλντόζα πέρσι τον υπέγραψε η ομάδα πριν έρθει ο αταμαν με αποτέλεσμα τελικά να τον στείλουμε πληρωμένο στον οσφπ. Τώρα για τον Μπράουν ποια είναι η δικαιολογία?
Τα λεφτά για τον Ναν είναι πολλά αλλά θα πρέπει να έχει αφήσει την φιλοδοξία να πάει nba.
Πρόβλεψη μου είναι ότι αν δεν βρει φέτος αυτό που θέλει από απέναντι θα μείνει για πάντα με τέτοιο συμβόλαιο στα 3,5-4εκ αλλά αν βρει φέτος κάποιον να πιστέψει σε αυτόν και να του δώσει συμβόλαιο τύπου Μίσιτς/Βεζένκοφ θα την κάνει.
Ο Μίσιτς στο μεταξύ τον τελευταίο 1-1,5 μήνα παίζει αρκετά, έχει αρκετά παιχνίδια με πάνω από 30 λεπτά. Με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με option της ομάδας, αν παίζει και θέλουν να τον κρατήσουν δε νομίζω να ζητήσει ο ίδιος να φύγει.
Για Αβδάλα συμφωνώ 100%. Αρκετά πιθανό να επιλεγεί στο draft αλλά θα είναι στον δεύτερο γύρο όπου (συνήθως) δεν τους παίρνουν κατευθείαν, τους αφήνουν Ευρώπη και παρακολουθούν την εξέλιξη τους. Το ιδανικό για τον Αβδάλα θα ήταν να τον διαλέξει μια ομάδα που κάνει tanking και να τον πάρει κατευθείαν να τον δουλέψει και να του δώσει χρόνο. Ακόμα και αν δεν πιάσει και γυρίσει Ευρώπη μετά από 2-3 χρόνια το να παίζει εκεί θα του κάνει καλό.
Το χειρότερο θα είναι να πάει εκεί ή να έρθει σε εμάς και να τρώει τον πάγκο της ζωής του. Σε εμάς αυτό θα γίνει. Αν έρθει το πολύ να έχει ρόλο Μωραίτη δηλαδή εκτός 12αδας Ευρωλίγκα και κανα 10λεπτο Α1.
BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 10:33 am
τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 6:07 am
ειπαν οτι το συμβολαιο ηταν μικροτερο αλλα το αυξησαμε οταν τραυματιστηκε
εμενα και τα 2.3 -2.3-2.5 πολλα μου φαινονται
ειχε λεει προταση απο την φενερ με 3 τον χρονο πριν τον τραυματισμο,δυστυχως δεν τα πηρε
ο χουαντσο καπου εκει θα υπεγραφε ετσι και αλλιως δεν γινοταν να δεχτει μειωση ενω ολοι ακομα και ο καλαιτζακης πηραν αυξηση
Όταν βέβαια ο Πουαριε παίρνει 2.600.000 το χρόνο, δεν είναι παράλογα τα λεφτά που θα παίρνει ο Λεσόρ.
Πουθενά δεν βρήκα για 2,6 στον Πουαριέ...αλλού βλέπω 1,7 αλλού 2. Και πάλι πολλά είναι για αυτό που προσφέρει αλλά εξαργύρωσε την 3ετια στη Ρεάλ.
Για τον Λεσόρ πιθανό το βλέπω να ήταν η αρχική μας 2.3-2.3-2.5 και μετά μόλις μάθαμε για την πρόταση με 3εκ από Φενέρ να ανεβήκαμε στο 2.5-2.5-2.8 + μπόνους και ο ίδιος έχοντας και τον τραυματισμό δεν το σκέφτηκε και υπέγραψε.