Περιστέρι winmasters - Νέα και Μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
Lavertis Robinson

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρεπορταζ από τον χθεσινό αγώνα Προμηθέας - Περιστέρι
Ο αγωνας ήταν "μαζευτηκαμε 10, δεν παίζουμε κανενα διπλό και μετά για σουβλάκια?" - οπότε δεν ειναι για πολυ σοβαρα συμπερασματα για τις ομαδες.
Το παλευανε ομως στις αμυνες και στις αλλαγες στην αμυνα - στην επίθεση ήταν για οφθαλμιατρο.
Προφανως το Περιστέρι γενικά δεν εχει ιδιαίτερο βαθος, ποιοτητα και ταλεντο. Αναμενόμενο.
Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η τρομερή απειθαρχία γενικώς εντός γηπέδου και εκτός γηπέδου.
Μιλάμε για παιδική χαρά, γελάκια, χαβαλές. Μάλιστα έπιασα και καποια δυσαρεσκεια από τους παλιους (Πουλιανιτη, Ζουγρη).
Ο Χαρις είναι καλός παίχτης, θα πρεπει να τραβηξει στο σκοραρισμα οπωσδηποτε. Εχθες έπαιζε δυάρι.
Ο Εντι στο τέσσερα είναι μια κλάση πανω από ολους .
Στον άσσο Πουλιανιτης γιατί σοβαρος Playmaker αλλος δεν υπάρχει.
Στο 3 Αβδαλας - πολύ ταλαντούχος, φοβερό κορμί που εχει σιγουρα δουλεψει το καλοκαιρι. Επαιζε σαν μεγάλος, οχι σαν πιτσιρικάς. Τον βλέπω πενταδάτο αν δεν αλλαξει κατι.
Στο πέντε Ζουγρης γιατί ο Πάτον δεν βλεπόταν. Αυτός κυρίως ήτανε και ολο γελακια με έναν ακόμα αμερικανό που ήταν στη 12δαδα (αλλα δεν επαιξε). Ισως τον δοκιμαζουν. Στην προθερμανση φαινόταν για SF. Δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομα (χάλια ρεπορτάζ
)
Ο Κοφι εχθες έπαιξε πίσω από Εντι ή Ζούγρη. Κι αυτός θα βοηθήσει πιστευω.
Από εκεί και περα Κάρμπερι μου φανηκε σαν παιχτης της σειράς. Πάππας βγαζει ενεργεια μεν αγριοκάτσικο δε...
Στα πολύ αρνητικά ο Πάτον
Στα πολύ θετικά ο Αβδάλας, που προσωπικα δεν μου άρεσε σαν κινηση από την πλευρά του Περιστερίου. Αλλά το παιδί έπαιξε σχεδον ενα 10λεπτο στον άσσο, ενω στην αμυνα στις αλλαγες μπορούσε να μαρκάρει όλες τις θέσεις!
Ο αγωνας ήταν "μαζευτηκαμε 10, δεν παίζουμε κανενα διπλό και μετά για σουβλάκια?" - οπότε δεν ειναι για πολυ σοβαρα συμπερασματα για τις ομαδες.
Το παλευανε ομως στις αμυνες και στις αλλαγες στην αμυνα - στην επίθεση ήταν για οφθαλμιατρο.
Προφανως το Περιστέρι γενικά δεν εχει ιδιαίτερο βαθος, ποιοτητα και ταλεντο. Αναμενόμενο.
Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η τρομερή απειθαρχία γενικώς εντός γηπέδου και εκτός γηπέδου.
Μιλάμε για παιδική χαρά, γελάκια, χαβαλές. Μάλιστα έπιασα και καποια δυσαρεσκεια από τους παλιους (Πουλιανιτη, Ζουγρη).
Ο Χαρις είναι καλός παίχτης, θα πρεπει να τραβηξει στο σκοραρισμα οπωσδηποτε. Εχθες έπαιζε δυάρι.
Στο 3 Αβδαλας - πολύ ταλαντούχος, φοβερό κορμί που εχει σιγουρα δουλεψει το καλοκαιρι. Επαιζε σαν μεγάλος, οχι σαν πιτσιρικάς. Τον βλέπω πενταδάτο αν δεν αλλαξει κατι.
Στο πέντε Ζουγρης γιατί ο Πάτον δεν βλεπόταν. Αυτός κυρίως ήτανε και ολο γελακια με έναν ακόμα αμερικανό που ήταν στη 12δαδα (αλλα δεν επαιξε). Ισως τον δοκιμαζουν. Στην προθερμανση φαινόταν για SF. Δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομα (χάλια ρεπορτάζ
Από εκεί και περα Κάρμπερι μου φανηκε σαν παιχτης της σειράς. Πάππας βγαζει ενεργεια μεν αγριοκάτσικο δε...
Στα πολύ θετικά ο Αβδάλας, που προσωπικα δεν μου άρεσε σαν κινηση από την πλευρά του Περιστερίου. Αλλά το παιδί έπαιξε σχεδον ενα 10λεπτο στον άσσο, ενω στην αμυνα στις αλλαγες μπορούσε να μαρκάρει όλες τις θέσεις!
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να είναι όπως τα λες για τον Αβδάλα, έχει πολλά προσόντα., αν καταφέρει να σουτάρει σχετικά καλά θα γίνει καλός παίκτης. Αλλιώς αναβαθμισμένος Καλαιτζάκης.Lavertis Robinson έγραψε: ↑Παρ Σεπ 13, 2024 2:54 pmΡεπορταζ από τον χθεσινό αγώνα Προμηθέας - Περιστέρι
Στο πέντε Ζουγρης γιατί ο Πάτον δεν βλεπόταν. Αυτός κυρίως ήτανε και ολο γελακια με έναν ακόμα αμερικανό που ήταν στη 12δαδα (αλλα δεν επαιξε). Ισως τον δοκιμαζουν. Στην προθερμανση φαινόταν για SF. Δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομα (χάλια ρεπορτάζ)
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ευχαριστούμε για το ρεπορτάζ:) Μήπως ο ξένος που δοκιμάζουν είχε το Νο15? Γιατί σε ένα βιντεάκι από το πρώτο φιλικό που είδα, υπήρχε ένας παίκτης στον πάγκο με το Νο15 που δεν τον αναγνώρισα κι εγώ.Lavertis Robinson έγραψε: ↑Παρ Σεπ 13, 2024 2:54 pmΡεπορταζ από τον χθεσινό αγώνα Προμηθέας - Περιστέρι
Στο πέντε Ζουγρης γιατί ο Πάτον δεν βλεπόταν. Αυτός κυρίως ήτανε και ολο γελακια με έναν ακόμα αμερικανό που ήταν στη 12δαδα (αλλα δεν επαιξε). Ισως τον δοκιμαζουν. Στην προθερμανση φαινόταν για SF. Δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομα (χάλια ρεπορτάζ)
Οι 3 ξένοι(Χάρις,Έντι,Κόφι) κι οι Έλληνες δεν είναι κακοί παίκτες,άρα κάτι θα δούμε κι φέτος από την ομάδα
Favorite players: Kobe Bean Bryant
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακούγεται έντονα ότι ο αντικαταστάτης του Patton θα είναι ο Raduljica και ότι θα ανακοινωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα το αργότερο.
Δεν είμαι σίγουρος βέβαια ότι ο Σέρβος είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης. Ναι μεν είναι έμπειρος και ξέρει την κατηγορία, αλλά νομίζω στο 5 το Περιστέρι ήθελε έναν αθλητικό παίκτη με έφεση στην άμυνα. Ο Raduljica έχει βαρύνει πάρα πολύ. Εκτός αν σκοπεύουν να κάνουν κι άλλη μια κίνηση με τεσσαροπεντάρι (αρκετά πιθανό), αφού πίσω από τον Coffey υπάρχουν μόνο ο Σταυρακόπουλος και ο Τσουργιάννης αυτή την στιγμή.
Δεν είμαι σίγουρος βέβαια ότι ο Σέρβος είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης. Ναι μεν είναι έμπειρος και ξέρει την κατηγορία, αλλά νομίζω στο 5 το Περιστέρι ήθελε έναν αθλητικό παίκτη με έφεση στην άμυνα. Ο Raduljica έχει βαρύνει πάρα πολύ. Εκτός αν σκοπεύουν να κάνουν κι άλλη μια κίνηση με τεσσαροπεντάρι (αρκετά πιθανό), αφού πίσω από τον Coffey υπάρχουν μόνο ο Σταυρακόπουλος και ο Τσουργιάννης αυτή την στιγμή.
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κι ο Patton που είχε έρθει ως θεωρητικά καλός αμυντικός ήταν απίστευτα soft,κι συχνά δεν ήξερε που βρισκόταν αμυντικά. Οπότε νταξει δεν θα αλλάξει κάτι τρομακτικά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Το μεγάλο θέμα είναι κατά πόσο ο νέος τραυματισμός του Ζουγρη θα είναι σοβαρός. Εάν χάσει μεγάλο διάστημα,τότε ναι δεν είναι η καλύτερη περίπτωση ο Ραντουλιτσα στην συγκεκριμένη φάση της καριέρας του... Το έγραφα κι το καλοκαίρι, χρειάζεται επειγόντως παίκτη κι στην θέση "4" κι ο Αγραβάνης παραμένει ελεύθερος.
Το μεγάλο θέμα είναι κατά πόσο ο νέος τραυματισμός του Ζουγρη θα είναι σοβαρός. Εάν χάσει μεγάλο διάστημα,τότε ναι δεν είναι η καλύτερη περίπτωση ο Ραντουλιτσα στην συγκεκριμένη φάση της καριέρας του... Το έγραφα κι το καλοκαίρι, χρειάζεται επειγόντως παίκτη κι στην θέση "4" κι ο Αγραβάνης παραμένει ελεύθερος.
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βλάντο Γιάνκοβιτς(μόλις ανακοινώθηκε) κι Chad Brown ως αντί Patton οι τελευταίες προσθήκες της ομάδας.
Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζουν κι οι 2 αγωνιστικα,αλλά αφού φέτος οι κινήσεις είναι πολύ προσεγμενες,κάθε ενίσχυση σε θέση που πονούσε η ομάδα είναι καλοδεχούμενη.Ο Γιάνκοβιτς λογικά θα παίζει στο "4" την περισσότερη ώρα,σε μια θέση που σίγουρα χρειαζόμασταν ενίσχυση ποσοτικά κι ποιοτικά
Anyway, ο στόχος της ομάδας από δω κι πέρα λογικά είναι να μην μπλέξει στα play out κι στα συναφή κι να δει τι μπορεί να πετύχει στα play in με την Derthona.
Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζουν κι οι 2 αγωνιστικα,αλλά αφού φέτος οι κινήσεις είναι πολύ προσεγμενες,κάθε ενίσχυση σε θέση που πονούσε η ομάδα είναι καλοδεχούμενη.Ο Γιάνκοβιτς λογικά θα παίζει στο "4" την περισσότερη ώρα,σε μια θέση που σίγουρα χρειαζόμασταν ενίσχυση ποσοτικά κι ποιοτικά
Anyway, ο στόχος της ομάδας από δω κι πέρα λογικά είναι να μην μπλέξει στα play out κι στα συναφή κι να δει τι μπορεί να πετύχει στα play in με την Derthona.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
2 προσθήκες για το Περιστέρι τις τελευταίες μέρες. Πρώτη ο Chad Brown που επιστρέφει στην ομάδα μετά από 3 χρόνια για να καλύψει το κενό που υπήρχε στο 5 αφού ο Patton δεν τράβηξε για πολλούς λόγους και αποχώρησε.
Δεύτερη αυτή του Γιάνκοβιτς, και έτσι γέμισε το ρόστερ παραπάνω στο 3-4 με έναν ποιοτικό Έλληνα. Ναι μεν έχει μπει στα 35, ναι μεν φέτος ήταν χωρίς ομάδα, αλλά για τον ρόλο που τον πήρε το Περιστέρι ίσως ήταν από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) επιλογές διαθέσιμου Έλληνα εκεί έξω.
Υπάρχει και μια θέση ξένου διαθέσιμη ακόμα, δεν ξέρω αν υπάρχει μπάτζετ για να έρθει ένας φτηνός ξένος στους ψηλούς ή αν το 5 θα βγει με Brown-Ζούγρη και τον Coffey αν χρειαστεί. Η λογική λέει πάντως ότι δεν θα γίνει άλλη κίνηση, εκτός κι αν κινδυνεύσει το Περιστέρι, που δεν διαφαίνεται προς το παρόν.
Δεύτερη αυτή του Γιάνκοβιτς, και έτσι γέμισε το ρόστερ παραπάνω στο 3-4 με έναν ποιοτικό Έλληνα. Ναι μεν έχει μπει στα 35, ναι μεν φέτος ήταν χωρίς ομάδα, αλλά για τον ρόλο που τον πήρε το Περιστέρι ίσως ήταν από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) επιλογές διαθέσιμου Έλληνα εκεί έξω.
Υπάρχει και μια θέση ξένου διαθέσιμη ακόμα, δεν ξέρω αν υπάρχει μπάτζετ για να έρθει ένας φτηνός ξένος στους ψηλούς ή αν το 5 θα βγει με Brown-Ζούγρη και τον Coffey αν χρειαστεί. Η λογική λέει πάντως ότι δεν θα γίνει άλλη κίνηση, εκτός κι αν κινδυνεύσει το Περιστέρι, που δεν διαφαίνεται προς το παρόν.
-
Lavertis Robinson

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υπαρχει και ο Ζαν Λουι που ανακοινωθηκε πριν 2,5 μηνες και δεν ειναι καν στο γηπεδο...kojito έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 1:40 pmΥπάρχει και μια θέση ξένου διαθέσιμη ακόμα, δεν ξέρω αν υπάρχει μπάτζετ για να έρθει ένας φτηνός ξένος στους ψηλούς ή αν το 5 θα βγει με Brown-Ζούγρη και τον Coffey αν χρειαστεί. Η λογική λέει πάντως ότι δεν θα γίνει άλλη κίνηση, εκτός κι αν κινδυνεύσει το Περιστέρι, που δεν διαφαίνεται προς το παρόν.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Έχει πάει σε ομάδα της Elite League, αν θυμάμαι καλά.Lavertis Robinson έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 4:48 pmΥπαρχει και ο Ζαν Λουι που ανακοινωθηκε πριν 2,5 μηνες και δεν ειναι καν στο γηπεδο...kojito έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 1:40 pmΥπάρχει και μια θέση ξένου διαθέσιμη ακόμα, δεν ξέρω αν υπάρχει μπάτζετ για να έρθει ένας φτηνός ξένος στους ψηλούς ή αν το 5 θα βγει με Brown-Ζούγρη και τον Coffey αν χρειαστεί. Η λογική λέει πάντως ότι δεν θα γίνει άλλη κίνηση, εκτός κι αν κινδυνεύσει το Περιστέρι, που δεν διαφαίνεται προς το παρόν.
- gspara

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστος,εχει παιξει ηδη 5 παιχνιδια με Πρωτεα Βουλας.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 5:29 pmΈχει πάει σε ομάδα της Elite League, αν θυμάμαι καλά.Lavertis Robinson έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 4:48 pm
Υπαρχει και ο Ζαν Λουι που ανακοινωθηκε πριν 2,5 μηνες και δεν ειναι καν στο γηπεδο...
-
Lavertis Robinson

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- gspara

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://basketa.gr/peristeri-tzeilen-ra ... c4y0c63nld
Κλείνει κι ο Jaylen Riley σύμφωνα με το Basketa. Καλή κίνηση,αν κι εξαρχής έπρεπε να υπήρχε ένας ξενος άσσος μαζί με Πουλιανιτη-Ξανθοπουλο.
Χωρίς να έχω ακούσει κάτι,για να έρχεται κι 7ος ξένος τόσο αργά στην σεζόν κι με την Ευρώπη εκτός πλαισίου, λογικά ο τραυματισμός του CJ Harris ίσως είναι αρκετά σοβαρός..
Γενικά είναι μεταβατική σεζόν η φετινή, κι ευτυχώς δεν έχουν γίνει πολλές προσθαφαιρέσεις όπως γινόταν παλιότερα
Κλείνει κι ο Jaylen Riley σύμφωνα με το Basketa. Καλή κίνηση,αν κι εξαρχής έπρεπε να υπήρχε ένας ξενος άσσος μαζί με Πουλιανιτη-Ξανθοπουλο.
Χωρίς να έχω ακούσει κάτι,για να έρχεται κι 7ος ξένος τόσο αργά στην σεζόν κι με την Ευρώπη εκτός πλαισίου, λογικά ο τραυματισμός του CJ Harris ίσως είναι αρκετά σοβαρός..
Γενικά είναι μεταβατική σεζόν η φετινή, κι ευτυχώς δεν έχουν γίνει πολλές προσθαφαιρέσεις όπως γινόταν παλιότερα
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Ράιλι από όσο τον θυμάμαι στον ΠΑΟΚ, ήταν παίκτης που κοιτούσε κυρίως το σκοράρισμα και όχι να μοιράσει την μπάλα. Δε ξέρω κατά πόσο είναι αυτό που χρειάζεται το Περιστέρι αντί του Χάρις.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Παρ Ιαν 17, 2025 10:11 pmhttps://basketa.gr/peristeri-tzeilen-ra ... c4y0c63nld

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο