Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2705
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας προσπαθήσει παραπάνω ο Dorsey, ειδικά στην άμυνα, ας συνειδητοποιήσει ποιος είναι ο ρόλος του αυτή την στιγμή και ας αφήσει τις μουρμούρες.
Και ο Λάρι φέτος έχει πιο περιορισμένο ρόλο, αλλά είναι υπόδειγμα επαγγελματία. Ακόμα και 5-10 λεπτά να παίζει, προσπαθεί και με το παραπάνω στην άμυνα.
O Dorsey πέρα από το πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό στο Σουπερ Καπ και 2-3 σποραδικά πεντάλεπτα στην Euroleague, δεν έχει προσφέρει τίποτα άλλο φέτος. Αν δεν ήταν Έλληνας αργά ή γρήγορα θα είχε φύγει ήδη.
Και ο Λάρι φέτος έχει πιο περιορισμένο ρόλο, αλλά είναι υπόδειγμα επαγγελματία. Ακόμα και 5-10 λεπτά να παίζει, προσπαθεί και με το παραπάνω στην άμυνα.
O Dorsey πέρα από το πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό στο Σουπερ Καπ και 2-3 σποραδικά πεντάλεπτα στην Euroleague, δεν έχει προσφέρει τίποτα άλλο φέτος. Αν δεν ήταν Έλληνας αργά ή γρήγορα θα είχε φύγει ήδη.
2
2

- shaq7
- Reactions: 6703
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ναι δεν μιλαμε για το τι προσφερει μεχρι τωρα,τον ξερουμε τον ντορσει τοσα χρονια.. αλλος ελληνας να μπορει να σταθει ευρωλιγκα οπως ο ντορσει δεν υπαρχει.tsoureki έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 5:50 pmΔεν νομίζω να είναι πολυ δύσκολο να βρείς Έλληνα με την προσφορά του Ντόρσευ στην ομάδα.
Εκτός άμα η τελευταία φορά που τον θυμάσαι να παίζει είναι το πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς με Πάο που έβαλε 19π. γιατί μετά από αυτό ήταν στην καλύτερη εμφάνιση του μέτριος.
0
-
- Reactions: 1385
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Στην Ευρωλίγκα ακόμη περισσότερο δεν τον έχουμε ανάγκη που δεν παίζει και καθολου και με την επιστροφή του Έβανς δεν θα χωράει στην Ευρώπηshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 5:52 pmναι δεν μιλαμε για το τι προσφερει μεχρι τωρα,τον ξερουμε τον ντορσει τοσα χρονια.. αλλος ελληνας να μπορει να σταθει ευρωλιγκα οπως ο ντορσει δεν υπαρχει.tsoureki έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 5:50 pm
Δεν νομίζω να είναι πολυ δύσκολο να βρείς Έλληνα με την προσφορά του Ντόρσευ στην ομάδα.
Εκτός άμα η τελευταία φορά που τον θυμάσαι να παίζει είναι το πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς με Πάο που έβαλε 19π. γιατί μετά από αυτό ήταν στην καλύτερη εμφάνιση του μέτριος.
0
- tsoureki
- Reactions: 446
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Επειδή μιλάμε για Ντόρσευ και την προσφορά του(διαβατήριο) μπορεί κάποιος να πεί αν το συμβόλαιο του είναι μεγαλύτερο από του Ρογκά( με ή χωρίς το buy out αν έχει)?
Γιατί στα μάτια μου αν θέλουμε Έλληνα με προοπτική να προσφέρει στην ομάδα είναι το μόνο όνομα που σκέφτομαι.
Αν θέλουνε ανταλλαγή με Πετρουσέφ δεν θα με χάλαγε να φύγει ο άλλος πόλος γκρίνιας από την ομάδα και να κερδίσουμε και κάτι.
Γιατί στα μάτια μου αν θέλουμε Έλληνα με προοπτική να προσφέρει στην ομάδα είναι το μόνο όνομα που σκέφτομαι.
Αν θέλουνε ανταλλαγή με Πετρουσέφ δεν θα με χάλαγε να φύγει ο άλλος πόλος γκρίνιας από την ομάδα και να κερδίσουμε και κάτι.
1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ειναι ελληνας με ποιοτητα ευρωλιγκας αυτο εννοω..δεν ειναι το ιδιο ο ντορσει με τον τολιοπουλο ξερω γω..
ακομα και ο ρογκα δεν ειναι στο επιπεδο του ντορσει..Βεβαια ετσι οπως παιζει και του δινουμε και 1.5εκ ναι δεν εχει νοημα να μεινει..
ο ρογκα σιγα μην παιρνει πανω απο 500χιλ στην μπασκονια.απλα ουτε αυτος θα ρθει να παιζει μονο στην α1.μεχρι και ο λονγκ ζητησε να φυγει.
0
- tsoureki
- Reactions: 446
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Για αυτό ρωτάω και εγώ, γιατί αυτή την στιγμή ο Ρογκα περισσότερο προσφέρει στην ομάδα απο ότι ο Ντόρσευ.
Δεν λέω να έρθει και να τον παρκάρουμε, απλά να πάρει τις ευκαιρίες που πήρε τον τελευταίο καιρό ο Ντόρσευ στην Ευρώπη.
Και για τον Λονγκ, μπορεί να ζήτησε να φύγει, δεν έχω ενημέρωση, αλλά κι εγώ αν ήμουν στην θέση του και έβλεπα τον Γκος να παίζει όπως παίζει και μην κουνιέται φύλλο θα ζητούσα και εγώ να φύγω.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ειδικα αν του πουμε αυτο θα γελασει και θα κλεισει το τηλεφωνο..Ποιες ευκαιριες πηρε ο ντορσει ..4/5 ματς δεν παιζει καθολου και στο 1 που τον βαζει τον βγαζει με καντηλια στο 5λεπτο.ο ρογκα θα ερχοταν αν ειναι να παιζει 20λ στην ευρωλιγκα,κατι που δεν προκειται να συμβει εκτος και γυρισουμε σε μπατζετ 10εκ.
0
-
- Reactions: 800
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σίγουρα μανουριάσανε, αλλιώς δεν έχει λογική να μην τον ξαναχρησιμοποιησει, ειδικά τώρα που έχει τελειώσει το ματς.
Ο Πίτερς τι παιχτάρα είναι ρε φίλε.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
μην ψαχνεις λογικη σε καθε ματς αυτο του κανει..θα τον ρωτησουν λογικα μετα θα μαθουμε...
ασχετο αλλα ο σπικερ οσο κερδιζε ο αρης ηταν μες στον ενθουσιασμο λες και ειναι ο μπουγατσας απο τον ραπτοπουλο..και αποταν το γυρισε ο ολυμπιακος επαθε καρυδα και ειναι κηδεια η μεταδοση.
0
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο Ντόρσεϊ είναι πολύ ανώτερος παίχτης από τον ρογκαβοπουλο και οποιονδήποτε Έλληνα υπάρχει διαθέσιμος. Απλά θέλει ρόλο βασικού.Ξεκαθαρα ο Μπαρτζώκας έχασε τον παίχτη. Και ουδέποτε έδειξε ότι τον εμπιστεύεται. Στο πρώτο λάθος έξω. Αν πλήρωνα τα συμβόλαια θα έκανα μια κουβέντα Μπαρτζώκα που επέλεξε τον Ντόρσεϊ και του έδωσα 1.500.000 συμβόλαιο. Να βρεί τρόπο να τον εκμεταλλευτεί.
0