Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- montechristo
- Reactions: 1922
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
0
-
- Reactions: 1303
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο γκος ειναι μια χαρα παικταρας για αναπληρωματικος ασσος και εφοσον συνεχισει να ανεβαινει οπως κανει σχεδον καθε σεζον τα τελευταια χρονια στο τελος και παρεμενει υγιης οπως σε γενικες γραμμες φετος εχω δεν εχω κανενα προβλημα εαν μεινει στην ομαδα και του χρονου. Δηλαδη μια εξαδα γκαρντ γουοκαπ, υγιη και σε περσινα έιπεδα εβανς,Φουρνιε γκος, βιλντοζα, Ντορσει ή Λαρεντζακη και και ενα καλο τριαρι(δεν ξερω αν ειναι ο μουσα συν Παπανικολαου και αν θελει ο Σακ να συνεχισει εγω ειναι υπερευχαριστημενος και την θεωρω και την πιο πληρη γραμμη περιφερειας στην Ευρωπη(εφοσον δεν ερθει ο μισιτς στον Παο). Σταματηστε να του χρεωνεται τα χιλια μυρια λες και ο Φουρνιε δεν εχει κανει πατατες, ο γουοκαπ το ιδιο για να μην πω τα αβιαστα λαθη του Σασα τα τελευταια παιχνιδια. Ο γκος πληρωνει τπ χαμενο σουτ στο περσινο τελικο που ομως λογω εκεινου καταφεραμε να φτασουμε εκει. Ο ντορσει πιστευω θα το γυρισει και αν δεν το γυρισει μονο κακο στον εαυτο του θα κανει.
2
2

- montechristo
- Reactions: 1922
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Επιθετικά μου φαίνεται κατώτερος του Ράιτ, αμυντικά όντως χάνεται (όπως και ο Ράιτ, άλλωστε), αλλά είναι πιό αλτικός για τον ρόλο του (ας πούμε) rim protector. Με τον καιρό νομίζω πως θα βελτιωθεί κάπως.AO DAFNIS έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 11:26 pmΟ Μενσα από το μικρό δείγμα πως σας φαίνεται; Πολύ νωρίς ακόμα αλλά επιθετικά μου φαίνεται 2 επίπεδα κάτω από Wright ενώ και αμυντικά χάνεται εύκολα στις περιστροφές. Θα βελτιωθεί σε αυτό νομίζω αλλά προς το παρόν μου μοιάζει με υποβάθμιση σε σχέση με wright. (ή ήταν πολυτέλεια ο wright για 3ος και καλομάθαμε)
Πάντως η σύγκριση νομίζω πως δεν είναι ανάμεσα σε Μενσά και Ράιτ, αλλά ανάμεσα σε Μενσά και στον κανένα.
Τέτοια ώρα που έτυχε του Ράιτ, πάλι καλά να λέμε...
Ας είναι καλά Μιλού και Φαλ και δεν θα έχουμε πρόβλημα.
1
1

-
- Reactions: 1303
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο ραιτ αν επιστρεψει στο μπασκετ(λεω αν γιατι δεν ξερουμε τι εχει) εχει ποτενσιαλ να γινει τοπ 3 επιθετικος σεντερ στην ευρωπη καθως και το σουτ του δεν ειναι ασχημο και αν το σταθεροποιήσει θα εχει ενα πληρες πακετο. Θα μπορουσε δηλαδη να ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του λεσορ( ο οποιος ηταν γυρολογος πριν πεσει στα χερια του Ζοτς). Το θεμα του Ραιτ ηταν οτι επειδη δεν επαιξε ποτε προηγουμενως μπασκετ ψηλου επιπεδου και σε ομαδα με αναγκη για σοβαρη αμυνα ειναι αλλου για αλλου στις αμυντικες του τοποθετησεις στο πως αμυνεται η ομαδα καθως στην προαωπικη αμυνα δεν ηταν καθολου κακος. Αυτο θελει τονους δουλειας και χρονο και εμπειρια μεσα απο τα λαθη σου. Εγω εχω πει την αποψη μου οτι θα τον ανανεωνα τιμητικα για 1 χρονο εφοσον εχει κατι που θα του επιτρεψει οντως να γυρισει στα παρκε και εφοσον φυαικα το θέλει και ο ιδια και ας μην αποδωσει αυτα που θα περιμεναμε απο αυτον.montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 11:33 pmΕπιθετικά μου φαίνεται κατώτερος του Ράιτ, αμυντικά όντως χάνεται (όπως και ο Ράιτ, άλλωστε), αλλά είναι πιό αλτικός για τον ρόλο του (ας πούμε) rim protector. Με τον καιρό νομίζω πως θα βελτιωθεί κάπως.AO DAFNIS έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 11:26 pmΟ Μενσα από το μικρό δείγμα πως σας φαίνεται; Πολύ νωρίς ακόμα αλλά επιθετικά μου φαίνεται 2 επίπεδα κάτω από Wright ενώ και αμυντικά χάνεται εύκολα στις περιστροφές. Θα βελτιωθεί σε αυτό νομίζω αλλά προς το παρόν μου μοιάζει με υποβάθμιση σε σχέση με wright. (ή ήταν πολυτέλεια ο wright για 3ος και καλομάθαμε)
Πάντως η σύγκριση νομίζω πως δεν είναι ανάμεσα σε Μενσά και Ράιτ, αλλά ανάμεσα σε Μενσά και στον κανένα.
Τέτοια ώρα που έτυχε του Ράιτ, πάλι καλά να λέμε...
Ας είναι καλά Μιλού και Φαλ και δεν θα έχουμε πρόβλημα.
Ο μενσα ειναι ατσαλος παικτης επιθετικα, δεν εχει το ταλεντο του Ραιτ αλλα σιγουρα ειναι πολυ πιο αξιοπιστος αμυντικα και αυτο γιατι αυτο εμαθε να κανει μεχρι τωρα στην καριερα του απο το κολλεγιο μεχρι και σημερα. Θα προστατεψει ψηλα το καλαθι, θα κυνησησει ακόμη και κοντο καθως εχει καλα πλαγια βηματα και τεραστια ακρα. Σιγουρα υοβαθμιση σε συγκριση με τον Ραιτ. Αν αποδωσει ισως να βγει πιο χρησιμος απο τον Ραιτ τουλαχιατον για φετος
4
4

-
- Reactions: 799
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1. Κάθε φορά που βλέπεις κάποιον να σχολιάζει αρνητικά για Μπαρτζώκα θολώνεις και δεν διαβάζεις τι πραγματικά θέλει να πει ο άλλος. Ούτε τον Κεμζούρα θέλω πίσω στην ομάδα, ούτε είμαι αντί-Μπαρτζωκικός επειδή σχολίασα κάτι που είπε.montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 10:54 pm1. Ελπίζω να μου επιτρέπεις να διαλέγω εγώ πότε θα μασάω και πότε θα μιλάω. Δεν χρειάζομαι υποδείξεις.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 04, 2025 9:30 pmΦίλε δεν έχεις καταλάβει καν τι εννοώ, οπότε καλύτερα να μασάς πάρα να μιλάς ώρες ώρες.
Πότε δεν είπα ότι ο Ντόρσει πρέπει να παίζει περισσότερο. Στάθηκα στις δηλώσεις Μπαρτζώκα περί αξιοκρατίας που τις ακούω βερεσέ. Πιο τίμιο θα ήταν να βγει να πει ότι ο παίκτης κοροϊδεύει στις προπονήσεις ή δεν είναι αρκετά καλός, όπως κάνει ο Άταμαν.
Το να λέει, όμως, ότι οποίος ακολουθεί το πλάνο θα παίζει, αποδεδειγμένα και διαχρονικά είναι τουλάχιστον υποκριτικό, όταν παίκτες όπως ο Πίτερς που ακολουθεί πίστα το πλάνο από τότε που ήρθε στην ομάδα, ακόμα και στις καλές του βραδιές δεν θα ξεπεράσει τα 15 λεπτά, ενώ παίκτες όπως ο Γκός, ο οποίος πάμπολλες φορές έχει εκτελέσει επίθεση με διείσδυση στην ρακέτα και αποτυχημένο φλόατερ στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα της επίθεσης χωρίς να έχει αλλαχθεί πάσα, μένει στο παρκέ 20αλεπτα (χωρίς να συνυπολογίσω τα λάθη που κάνει).
Οποίος δεν το καταλαβαίνει αυτό, συγγνώμη, αλλά φοράει Μπαρτζωκικά γυαλιά.
Χ
2. Θεωρείς ως υποκριτική τη δήλωση του Μπαρτζώκα πως όποιος ακολουθεί το πλάνο θα παίζει. Και φέρνεις σαν παράδειγμα τον Πίτερς, που ακολουθεί πιστά το πλάνο, και τί θεωρείς; Ότι ο Πίτερς δεν παίζει; Ο Πίτερς κάνει ό,τι του ζητηθεί. Αν του ζητηθεί να παίξει 5 λεπτά, θα παίξει 5, αν του ζητηθεί να παίξει 35, θα παίξει 35. Και μη ξεχνάς πως έχει μπροστά του τον Βεζένκοφ. Όμως ο Πίτερς ποτέ δεν έχει μανουριάσει, ούτε έχει κάνει "μουτράκια", ούτε χαζεύει σαν αποβλακωμένος το διάστημα. Ακόμα και από τον πάγκο συμμετέχει στο παιχνίδι, το ζει. Δείχνει αγωνία, πανηγυρίζει. Καμμιά σχέση με τα βεντετιλίκια του (κατώτερου) Ντόρσεϊ.
3. Σε σχέση με τον Γκος, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι του έχει ζητηθεί ακριβώς να κάνει. Αυτά που αναφέρεις εσύ για τον Γκος είναι πιθανά λάθη του παίκτη, αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν είναι αγνόηση του πλάνου. Υπάρχει διαφορά.
4. Όποιος δεν τα καταλαβαίνει αυτά, συγγνώμη, αλλά δεν φοράει καν γυαλιά, γιατί δεν τα χρειάζεται. Είναι τυφλός!
2. Ο coach δήλωσε αυτολεξεί ότι «οποίος ακολουθεί το πλάνο θα παίζει, θα παίζει πολύ, αποδεδειγμένα και διαχρονικά». Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκα και έφερα το παράδειγμα του Πίτερς, ο οποίος ακολουθεί το πλάνο, αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να παίξει πολύ, γιατί πολύ απλά έχει μπροστά του τον Σάσα, όπως πολύ σωστά σπεύσατε να αναφέρετε οι περισσότεροι. Άρα, αυτό που δήλωσε ο coach εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να ισχύσει. Έτσι, λοιπόν κατέληξα ότι οι δηλώσεις του ήταν υποκριτικές.
Δλδ, θα το θέσω διαφορετικά, για όποιον δεν καταλαβαίνει ή δεν θέλει να καταλάβει αυτό που λέω. Αν ο Ντόρσει σκιζόταν στις προπονήσεις, έμπαινε μέσα σε κάθε αγώνα για 5 λεπτά και κόλλαγε ένα τρίποντο και έπαιζε κι 2-3 καλές άμυνες, θα έπαιζε παραπάνω και θα είχε ρόλο φέτος στην ομάδα; Στην θέση ποίου; Του Φουρνιέ; Ποιος δεν θα έπαιζε για να παίξει ο Ντόρσει; Κατά την γνώμη μου το ρόστερ είναι υπερβολικά μεγάλο και ήταν δεδομένο ότι κάποιος θα θυσιαζόταν. Τώρα αν έκανε καλά ή όχι ο coach που έχει παρκάρει τον Ντόρσει, με την εικόνα που έχει ο παίκτης, αυτό δεν διαπραγματεύεται.
3. Αναφορικά με τον Γκός, αυτό που κάνει με μεγάλη συχνότητα, που τρέχει δλδ μέσα στην ρακέτα μόνος του και κάνει φλοατερ στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα της επίθεσης είναι ο ορισμός της αγνόησης του πλάνου. Γι αυτό και κάθε φορά που το κάνει βλέπουμε τον Μπαρτζώκα στον πάγκο να κουνάει τα χέρια στον αέρα στην γνωστή του κίνηση απελπισίας. Δεν τον έχω δει, όμως, να τον κάνει πότε αλλαγή μετά από μια τέτοια ενέργεια.
4. Ευτυχώς που έχουμε ακόμα μάτια και βλέπουμε!
0
Αυτή είναι η μισή αλήθεια φίλε μου. Αν συγκρινει κάνεις το χρόνο συμμετοχής και τη διαχείριση των Λαρεντζάκη και Ντορσευ το καταλαβαίνει. Και οι 2 παρκαρονται σε πολλά ματς και εναλλάσονται στα υπόλοιπα, λογω του συνωστισμού του ρόστερ. Όμως, βλέπεις ότι ο Ντορσευ παίζει 5 έως 10 λεπτα στο πρώτο ημίχρονο και μετά παρκαρεται, ενώ ο Λαρεντζάκης στα ματς που έχει χρόνο συμμετοχής, παίζει πολύ περισσότερο και σε πιο κρίσιμα σημεία των ματς. Προφανώς υπάρχει λόγος για αυτό. Μπορεί να παίζει ρόλο και το πώς κουμπώνει ο καθένας στις υπόλοιπες 5αδες, αλλά σίγουρα υπάρχει ερωτηματικο εδώ.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 05, 2025 11:53 am2. Ο coach δήλωσε αυτολεξεί ότι «οποίος ακολουθεί το πλάνο θα παίζει, θα παίζει πολύ, αποδεδειγμένα και διαχρονικά». Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκα και έφερα το παράδειγμα του Πίτερς, ο οποίος ακολουθεί το πλάνο, αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να παίξει πολύ, γιατί πολύ απλά έχει μπροστά του τον Σάσα, όπως πολύ σωστά σπεύσατε να αναφέρετε οι περισσότεροι. Άρα, αυτό που δήλωσε ο coach εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να ισχύσει. Έτσι, λοιπόν κατέληξα ότι οι δηλώσεις του ήταν υποκριτικές.
Δλδ, θα το θέσω διαφορετικά, για όποιον δεν καταλαβαίνει ή δεν θέλει να καταλάβει αυτό που λέω. Αν ο Ντόρσει σκιζόταν στις προπονήσεις, έμπαινε μέσα σε κάθε αγώνα για 5 λεπτά και κόλλαγε ένα τρίποντο και έπαιζε κι 2-3 καλές άμυνες, θα έπαιζε παραπάνω και θα είχε ρόλο φέτος στην ομάδα; Στην θέση ποίου; Του Φουρνιέ; Ποιος δεν θα έπαιζε για να παίξει ο Ντόρσει; Κατά την γνώμη μου το ρόστερ είναι υπερβολικά μεγάλο και ήταν δεδομένο ότι κάποιος θα θυσιαζόταν. Τώρα αν έκανε καλά ή όχι ο coach που έχει παρκάρει τον Ντόρσει, με την εικόνα που έχει ο παίκτης, αυτό δεν διαπραγματεύεται.
Δε νομίζω επίσης οτι έχει κάποιο πρόβλημα ο κοουτς να αφησει σε ματς της Α1 ένα παίκτη στο παρκε 5 λεπτά παραπάνω έναντι του Φουρνιε ή του Γκος. Μην υπερβάλλουμε. Αρκεί όπως είπε ο ίδιος, να ακολουθεί το πλάνο, να έχει διάθεση και στις 2 πλευρές του παρκέ και να είναι ομαδικος.
Δε θέλω να ρίξω το φταίξιμο εξ'ολοκληρου στον Ντορσευ, μιας και κάθε παίκτης διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις διαφορετικά. Όμως εννοείται ότι έχει μερίδιο ευθύνης. Στην τελική, έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ ήδη 2,5 χρόνια. Δε γίνεται πάντα να φταίνε οι αλλοι. Θεωρώ πως είναι κυριως θέμα κινήτρου και δευτερευοντως θέμα εμπιστοσυνης. Πρόπερσυ το μάτι του γυαλιζε.
Ο Τάιλερ ΠΡΕΠΕΙ να μείνει στην ομάδα, γιατί οι εποχές αλλάζουν και ένας γηγενης παίκτης με ταλέντο είναι πάντα χρήσιμος. Δε θα έχουμε πάντα το σούπερ ντουπερ ρόστερ στη θέση του. Και μην ξεχνάμε ότι είναι σχετικά μικρός ηλικιακα. Βλέπουμε ότι η συνεισφορά του Λαρυ διαχρονικά στην Α1 ειναι πολύ σημαντική, αλλα και αυτός έχει φτάσει 31-32 ετών. Ας γίνει και συζήτηση μαζί του και να βρεθεί φόρμουλα, να κάνει υπομονή.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν είναι τόσο κακός ο Γκος γενικά. Νομίζω τον κράζετε άδικα τόσο πολύ. Μετά τον Γουόκαπ είναι ο μοναδικός μας άσος. Νομίζω κουμπώνει καλά και με Φουρνιέ αν ο Γάλλος έχει το χέρι του στον αγώνα. Γουόκαπ και Γκος έχουν ανάγκη να παίζουν με ένα σούτινγκ γκαρντ που γράφει πόντους και μπορεί να πάρει σκοτωμένα. Τίμια είμαστε με αυτούς τους 2 στον άσο. Είχαμε περιόδους που είμασταν χειρότερα ποιοτικά και οργανωτικά, απλά είχαμε Σπανούλη να παίρνει τη μπαγκέτα. Τώρα έχουμε τον Γάλλο.
1
1

- forest79
- Reactions: 339
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κατά την γνώμη μου και Μπαρτζωκας και κυρίως ΝΤΟΡΣΕΙ έπεσαν ουσιαστικά «εκτός πλάνων» λόγω της extra μεταγραφής του Εβαν ΦΟΥΡΝΙΕΡ
Ο αρχικός σχεδιασμός του προπονητή ήταν να έρθει ο Τάιλερ στην ομάδα ,είχε κάνει μαζί του την καλύτερη χρονιά του, είναι από τους καλύτερους σουτέρ 3π στην Ευρώπη και κυρίως είχε ΕΛΛΗΝΙΚΟ διαβατήριο.
Βέβαια από το καλοκαίρι (εκτός από τον Γάλλο) η ομάδα μάζεψε πολλούς παίκτες στα γκαρντ κατά την άποψη μου average αξίας και λογικό ήταν να υπάρχουν ανισορροπίες
Walkup -Goss -Evans -Vildoza -Dorsey -Fournier- Larentzakis Mitrou Long (και ΜΑΚΙΣΙΚ )
Σχεδόν μπορούσε να κατεβάσει 12αδα με γκαρντ ,ο Θεός ο ίδιος να ήταν δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί αυτό το ρόστερ και ακομα δεν έχει επιστρέψει ο Έβανς
Θεωρώ στη παρούσα φάση το πιο πιθανό είναι να περάσουν σε απόλυτα DNP (Dorsey & Larentzakis) και σταδιακά (ανάλογα βέβαια και την απόδοση του Έβανς) να περιοριστεί ακόμα περισσότερο η συμμετοχή του Vildoza και ίσως μάξιμουμ κάποιο -4 λεπτό από τον Goss
Ο παίκτης σαφώς έχει ξενερώσει που δεν αγωνίζεται και προφανώς πριν υπογράψει διαφορετικές συζητήσεις είχαν κάνει ,ο προπονητής θέλοντας να δικαιολογήσει τη μη χρησιμοποίηση του Τάιλερ (τον έχει κάνει μαύρο πρόβατο -είναι σαν τον Λαρεντζακη της προηγούμενης διετίας δηλαδή)
Το πρόβλημα θα γίνει ακόμα πιο πολύπλοκο το καλοκαίρι καθώς ο παίκτης έχει αν δεν κάνω λάθος κλειστό συμβόλαιο με 1,500.000 το χρόνο. (Για ακόμα μια 2ετια δηλαδή -3.000.000€)
Δεν είναι τόσο απλό να τον διώξεις χωρίς να πάρει κάποια αποζημίωση -ο μόνος τρόπος να φύγει είναι να βρει κάποιο συμβόλαιο ίδιου μεγέθους στην Ευρώπη που εκτίμηση μου είναι ότι είναι απίθανο (αυτή τη στιγμή η αξία του ίσως έχει πέσει σε συμβόλαια τύπου 500.000 έως 750.000€)
Ο αρχικός σχεδιασμός του προπονητή ήταν να έρθει ο Τάιλερ στην ομάδα ,είχε κάνει μαζί του την καλύτερη χρονιά του, είναι από τους καλύτερους σουτέρ 3π στην Ευρώπη και κυρίως είχε ΕΛΛΗΝΙΚΟ διαβατήριο.
Βέβαια από το καλοκαίρι (εκτός από τον Γάλλο) η ομάδα μάζεψε πολλούς παίκτες στα γκαρντ κατά την άποψη μου average αξίας και λογικό ήταν να υπάρχουν ανισορροπίες
Walkup -Goss -Evans -Vildoza -Dorsey -Fournier- Larentzakis Mitrou Long (και ΜΑΚΙΣΙΚ )
Σχεδόν μπορούσε να κατεβάσει 12αδα με γκαρντ ,ο Θεός ο ίδιος να ήταν δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί αυτό το ρόστερ και ακομα δεν έχει επιστρέψει ο Έβανς
Θεωρώ στη παρούσα φάση το πιο πιθανό είναι να περάσουν σε απόλυτα DNP (Dorsey & Larentzakis) και σταδιακά (ανάλογα βέβαια και την απόδοση του Έβανς) να περιοριστεί ακόμα περισσότερο η συμμετοχή του Vildoza και ίσως μάξιμουμ κάποιο -4 λεπτό από τον Goss
Ο παίκτης σαφώς έχει ξενερώσει που δεν αγωνίζεται και προφανώς πριν υπογράψει διαφορετικές συζητήσεις είχαν κάνει ,ο προπονητής θέλοντας να δικαιολογήσει τη μη χρησιμοποίηση του Τάιλερ (τον έχει κάνει μαύρο πρόβατο -είναι σαν τον Λαρεντζακη της προηγούμενης διετίας δηλαδή)
Το πρόβλημα θα γίνει ακόμα πιο πολύπλοκο το καλοκαίρι καθώς ο παίκτης έχει αν δεν κάνω λάθος κλειστό συμβόλαιο με 1,500.000 το χρόνο. (Για ακόμα μια 2ετια δηλαδή -3.000.000€)
Δεν είναι τόσο απλό να τον διώξεις χωρίς να πάρει κάποια αποζημίωση -ο μόνος τρόπος να φύγει είναι να βρει κάποιο συμβόλαιο ίδιου μεγέθους στην Ευρώπη που εκτίμηση μου είναι ότι είναι απίθανο (αυτή τη στιγμή η αξία του ίσως έχει πέσει σε συμβόλαια τύπου 500.000 έως 750.000€)
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Παιδιά αν δεν τον χρειαζόμαστε τον παίχτη συζητάνε και λύνουν το συμβόλαιο με κοινή συναίνεση και κάποια αποζημίωση που προβλέπεται ή απλά ο παίχτης μένει και αποδέχεται το ρόλο του αλλά και παίζει καλύτερα. Αν τον βάζεις μέσα και τα σπάει μπροστά και δεν παίζει και άμυνα γιατί να τον έχουμε μέσα στο γήπεδο.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μίλησα συγκεκριμένα για την Α1, συνολικά μιλησα. Ο Λαρετζάκης και ο κάθε Λαρετζάκης δεν θα βρει χρόνο στην Ευρωλίγκα ότι και να κάνει και δικαίως, γιατί όπως προείπα το ρόστερ είναι υπερβολικά μεγάλο και δεν υπάρχει χώρος για όλους. Ο Ντόρσει έχει έρθει με ένα βαρύ συμβόλαιο υποτίθεται για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και για να πάρει χοντρά λεπτά στην Ευρωλίγκα.chainsaw έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 05, 2025 12:23 pmΑυτή είναι η μισή αλήθεια φίλε μου. Αν συγκρινει κάνεις το χρόνο συμμετοχής και τη διαχείριση των Λαρεντζάκη και Ντορσευ το καταλαβαίνει. Και οι 2 παρκαρονται σε πολλά ματς και εναλλάσονται στα υπόλοιπα, λογω του συνωστισμού του ρόστερ. Όμως, βλέπεις ότι ο Ντορσευ παίζει 5 έως 10 λεπτα στο πρώτο ημίχρονο και μετά παρκαρεται, ενώ ο Λαρεντζάκης στα ματς που έχει χρόνο συμμετοχής, παίζει πολύ περισσότερο και σε πιο κρίσιμα σημεία των ματς. Προφανώς υπάρχει λόγος για αυτό. Μπορεί να παίζει ρόλο και το πώς κουμπώνει ο καθένας στις υπόλοιπες 5αδες, αλλά σίγουρα υπάρχει ερωτηματικο εδώ.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 05, 2025 11:53 am2. Ο coach δήλωσε αυτολεξεί ότι «οποίος ακολουθεί το πλάνο θα παίζει, θα παίζει πολύ, αποδεδειγμένα και διαχρονικά». Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκα και έφερα το παράδειγμα του Πίτερς, ο οποίος ακολουθεί το πλάνο, αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να παίξει πολύ, γιατί πολύ απλά έχει μπροστά του τον Σάσα, όπως πολύ σωστά σπεύσατε να αναφέρετε οι περισσότεροι. Άρα, αυτό που δήλωσε ο coach εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να ισχύσει. Έτσι, λοιπόν κατέληξα ότι οι δηλώσεις του ήταν υποκριτικές.
Δε νομίζω επίσης οτι έχει κάποιο πρόβλημα ο κοουτς να αφησει σε ματς της Α1 ένα παίκτη στο παρκε 5 λεπτά παραπάνω έναντι του Φουρνιε ή του Γκος. Μην υπερβάλλουμε. Αρκεί όπως είπε ο ίδιος, να ακολουθεί το πλάνο, να έχει διάθεση και στις 2 πλευρές του παρκέ και να είναι ομαδικος.
Δε θέλω να ρίξω το φταίξιμο εξ'ολοκληρου στον Ντορσευ, μιας και κάθε παίκτης διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις διαφορετικά. Όμως εννοείται ότι έχει μερίδιο ευθύνης. Στην τελική, έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ ήδη 2,5 χρόνια. Δε γίνεται πάντα να φταίνε οι αλλοι. Θεωρώ πως είναι κυριως θέμα κινήτρου και δευτερευοντως θέμα εμπιστοσυνης. Πρόπερσυ το μάτι του γυαλιζε.
Ο Τάιλερ ΠΡΕΠΕΙ να μείνει στην ομάδα, γιατί οι εποχές αλλάζουν και ένας γηγενης παίκτης με ταλέντο είναι πάντα χρήσιμος. Δε θα έχουμε πάντα το σούπερ ντουπερ ρόστερ στη θέση του. Και μην ξεχνάμε ότι είναι σχετικά μικρός ηλικιακα. Βλέπουμε ότι η συνεισφορά του Λαρυ διαχρονικά στην Α1 ειναι πολύ σημαντική, αλλα και αυτός έχει φτάσει 31-32 ετών. Ας γίνει και συζήτηση μαζί του και να βρεθεί φόρμουλα, να κάνει υπομονή.
Θα ήταν αφελές να πιστέψει κάποιος ότι ο Ντόρσει, ο οποίος κλαψούριζε που ο Σάρας δεν τον έβαζε πάνω από 15 λεπτά πέρυσι, να ήρθε στον Ολυμπιακό χωρίς να έχει κάνει συζήτηση με τον coach για τον χρόνο συμμετοχής του.
Και για να το συνεχίσω, εγώ ρίχνω αποκλειστικά το φταίξιμο στον Ντόρσει. Επειδή πέσατε οι περισσότεροι να με φάτε, επειδή τάχα μου υποστήριξα τον παίχτη. Πότε δεν μου άρεσαν συμπεριφορές entitled παικτών, όταν δεν είναι στο μέγεθος του James και άνω.
Η μόνη μου διαφωνία με τον coach είναι ότι θα προτιμούσα να βγει και να πει ωμά ότι ο παίκτης δεν παίζει επειδή έχει λάθος νοοτροπία και δεν προσπαθεί όσο παίζει, όπως κάνει ο Άταμαν όταν θέλει να βγάλει κάποιον παίκτη στην σέντρα. Αυτό περί πλάνου το θεώρησα ατυχές γιατί όπως έχω αναλύσει πιο πάνω δεν ισχύει ούτε πρόκειται να ισχύσει στην πράξη σε καμία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.
Ειχε πολλές αφορμές να κάνει αντίστοιχο καψόνι στον Γκός φέτος, αλλά δεν το έκανε, γιατί πολύ απλά τον θεωρεί υπερπολύτιμο για τους μακροπρόθεσμους στόχους της ομάδας και δεν είχε την πολυτέλεια να το κάνει. Το να λέμε, όμως, ότι οποίος ακολουθεί το πλάνο θα παίζει, διαχρονικά και πολύ, αυτό είναι λάθος. Αν δεν το καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να το εξηγήσω.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ 100%.forest79 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 05, 2025 1:19 pmΚατά την γνώμη μου και Μπαρτζωκας και κυρίως ΝΤΟΡΣΕΙ έπεσαν ουσιαστικά «εκτός πλάνων» λόγω της extra μεταγραφής του Εβαν ΦΟΥΡΝΙΕΡ
0
- shaq7
- Reactions: 6689
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο ντορσει επαιξε μια χρονια με τον μπαρτζω πριν 3 χρονια και απο τοτε εχει τσιμπησει ενα 3ετες 1.8 με φενερ που εκανε τουρισμο και τωρα αλλο ενα 3 ετες με 1,5..κοντα 10εκ ξυνοντας τα φρυδια του..Παντως πλεον ετσι και θελει να φυγει ,αφου υποθετω στον παο δεν θα τον δωσουμε ..οριακα αν βρει ομαδα ευρωλιγκας..που ποσα να του δωσει?1εκ και πολλα λεω..που λογικα ποιος σοβαρος προπονητης θα τον θελει μετα απο τις τελευταιες του χρονιες?Οποτε δεν τον παιρνει να συνεχισει ετσι αν εχει μυαλο..Αν δεν θελει δηλαδη να καταληξει στο γιουροκαπ και να χασει και τα εκατομμυρια που ειναι να παρει απο τον ολυμπιακο.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4514
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αυτο λειτουργει και με τον αναποδο τροπο
θα ηταν αφελες να πιστεψει καποιος οτι ο ντορσει μιλησε με τον μπαρτζωκα και του ειπε θα παιζεις 10λεπτα στην α1 και αυτο μονο αν εισαι καλος και αυτος να το δεχτηκε
οποτε στην μεταξυ τους συζητηση ενας απτοςυ 2 ειπε παπαζτες
ο ντορσει ηρθε πριν τον φουρνιε αν ηταν το αντιθετο δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ηθελε να ερθει ο ντορσει
ο ντορσει ειναι προβληματικος στον χρονο συμμετοχης του,θεωρει οτι πρεπει να παιζει 20 λεπτα τουλαχιστον στην ευρωλιγκα,την α1 ουτε καν την υπολογιζουν οι παιχτες την βλεπουν σαν μια βαρετη υποχρεωση
η συζητηση ειναι μια λουπα της περιπτωσης πετρουσεφ
ο μεσος οπαδος σκεφτεται μονο το ιδανικο για την ομαδα του και θεωρει οτι επειδη πληρωνεται καποιος θα πρεπει αν ειναι εκει οταν χρειαζεται πιστος στρατιωτης αγνοωντας οτι οι παιχτες εχουν πρωτα απολα ατομικες φιλοδοξιες που δεν εχουν καμια σημασια αν ειναι σωστες η οχι
η περιπτωση του θα ληξει με 2 τροπους
η θα του βρουν τροπο να παιζει 20 λεπτα ευρωλιγκα η θ φυγει το καλοκαιρι η καποιο αλλο καλοκαιρι στραβωμενος διχως να εχει προσφερει κατι
για τα επιπεδα στραβωματος ντορσει που ξερουμε τον βλεπω να εχει κανει και μεγαλη υπομονη ως τωρα να πω την αληθεια
1
1