Ή απορία μου είναι γιατί δεν τον απέκτησε φέτος το καλοκαίρι και πήγε και πήρε Μπριτς Μαριανοβιτς και κράτησε Σανλι.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 05, 2025 8:27 pmθα παει στην φενερ που και του δινει πολλα παραπανω και του δινει ρολο βασικου σεντερ και δεν θα τον βριζουν οι αντιστοιχοι τουρκοι <<επιστημονες>> η τουλαχιστον θα τρωει το κραξιμο που του αναλογει αφου θα ειναι ο πρωτος σεντερ εκειforest79 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 05, 2025 8:09 pm
Ο Γιουρτσεβεν επίσης ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας ,οι τοποθετήσεις του επιθετικά είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη .
Στη δικιά μου μπασκετική λογική ,επιβάλλεται να παραμείνει στην ομάδα -αποτελεί ΣΤΑΘΕΡΑ μεγάλη επιθετική απειλή για το αντίπαλο καλάθι
ο γκεμπριελ θα μεινει εκτος απροοπτου για δευτερο σεντερ εκτος αν βγει τελειως σαπακι
και αυτος βεβαια θα φυγει το επομενο καλοκαιρι
Παίκτης με potential ,διαβατήριο και νορμαλ αποδοχες .
Έχω την εντύπωση ότι αν συνεχίσει έτσι ,δεν θα τον αφήσει ο Παναθηναϊκός και ο Αταμαν (να πάει ειδικά στη Φενέρμπαχτσε) έχουμε οψιον για +1 χρόνο .
Αν ο παίκτης πάρει αγωνιστικά λεπτά και δείξει πράγματα δεν θα φύγει ,καθώς όλα θα αλλάξουν σε σχέση με το τώρα (χρόνος συμμετοχής του, αποδοχή του κόσμου και φυσικά δικαίωση Αταμαν) -αρκεί να δείξει μια μικρη αμυντική βελτίωση και να συνεχίσει να απειλεί το αντίπαλο καλάθι με την ίδια συχνότητα.
Όλα θα κριθούν στη διαδρομή έως τον Μάιο ,ήδη τον έχουμε φορτώσει μεγαλύτερο φορτίο από αυτό που έπρεπε μετά τον τραυματισμό του Ματίας ,πιθανόν όμως αποδεχθεί και καρμικο στην εξέλιξη του παίκτη καθώς είναι ένας παίκτης ψυχολογίας που θέλει αγωνιστικά λεπτά !
Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει θα αποδεσμευτεί σε περίπτωση που τα καταφέρει δεν υπάρχει λόγος να φύγει.