Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

SleeperMonk

senior
Reactions: 466
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιαν 17, 2025 4:31 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Παρ Ιαν 17, 2025 4:24 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Ιαν 17, 2025 3:59 pm

Δεν σημασία ποιοι καταλαβαίνουμε και τι καταλαβαίνουμε όταν δεν ξέρουμε τι έχει στο κεφάλι του ο διπλανός που μπορεί να μην νοιάζεται για το nuance που δίνεις εσύ. Πάρε για παράδειγμα την διαιτησία στο παρόν φόρουμ. Μπορεί να γίνει μια φαινομενικά οκ συζήτηση σε συγκεκριμένα πλαίσια με συγκεριμένους ανθρώπους αλλά πρακτικά έχεις δει τι συμβαίνει.
Δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι έχει ο καθένας στο μυαλό του (αν και σε ένα φόρουμ που ανταλλάζονται διαρκώς απόψεις, αυτό είναι πιο εύκολο να γίνει σε βάθος χρόνου). Σε κάθε περίπτωση όταν βλέπουμε κάτι που φαίνεται αμφιλεγόμενο, ζητούμε διευκρινίσεις και όσο ξετυλίγεται η σκέψη του άλλου, γίνεται πιο καθαρό αυτό που θέλει να πει αλλά δεν γνωρίζει τον τρόπο να το κάνει σωστά ή απλά προσπαθεί με διάφορους νομικίστικους ακροβατισμούς να το κρύψει.
παιδιά να κουλάρουμε λίγο, είναι αρκετά πολύπλοκη συζήτηση (αρκετά πολύπλοκη ώστε να συμφωνώ με όλες τι οπτικές που δίνετε ) και δεν πρόκειται να καταλήξουμε κάπου.

Οχι τίποτα άλλο είστε απο τους ενδιαφέροντες συμμέτοχους τούτου του φόρουμ, και αν είναι να γίνει κανένα φαουλ ας είναι τουλάχιστον για την διαιτησία :banana: :banana:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1410
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Παρ Ιαν 17, 2025 4:36 pm

SleeperMonk μην ανησυχείς ρε συ. Δεν διαφωνώ με τον Νικόλα... Χαλαρή συζήτηση γίνεται για να βλέπουμε περισσότερες οπτικές σε ένα περίπλοκο ζήτημα... :cool:

3
3 Εικόνα
since1925

junior
Reactions: 41
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιαν 17, 2025 4:55 pm

Ρε συ Τζονη για όνομα του θεού και της Παναγίας, σε κάθε νίκη του Ολυμπιακού σε πιάνει κάτι.

0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ankostas333

sophomore
Reactions: 92
Αγαπημένη θέση: SG

Παρ Ιαν 17, 2025 5:04 pm

Εγώ την ξαναείδα πάντως

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιαν 17, 2025 5:06 pm

since1925 έγραψε:
Ρε συ Τζονη για όνομα του θεού και της Παναγίας, σε κάθε νίκη του Ολυμπιακού σε πιάνει κάτι.
Δείξε μου τη τελευταία νίκη του οσφπ που με έπιασε κάτι. Είχατε και 6/6 πριν το χθεσινό με τη Ρεαλ. Οχι, επιμένω, θέλω να μου κάνεις quote τις φορές που με έπιασε κατι στις προηγούμενες 6 νίκες σας. Περιμένω. Αλλιώς ανακάλεσε σε παρακαλώ.

Απάντησα στον έναν που μου είπε να κάτσω στον πάγκο μου και στον άλλον που μας είπε πως δεν ξέρουμε τον κανονισμό, φυσικά οι απαντήσεις μου δεν ήταν καθόλου προκλητικές.

0
since1925

junior
Reactions: 41

Παρ Ιαν 17, 2025 5:17 pm

JohnnyPao έγραψε:
since1925 έγραψε:
Δείξε μου τη τελευταία νίκη του οσφπ που με έπιασε κάτι. Είχατε και 6/6 πριν το χθεσινό με τη Ρεαλ. Οχι, επιμένω, θέλω να μου κάνεις quote τις φορές που με έπιασε κατι στις προηγούμενες 6 νίκες σας. Περιμένω. Αλλιώς ανακάλεσε σε παρακαλώ.

Απάντησα στον έναν που μου είπε να κάτσω στον πάγκο μου και στον άλλον που μας είπε πως δεν ξέρουμε τον κανονισμό, φυσικά οι απαντήσεις μου δεν ήταν καθόλου προκλητικές.
Σε όλες τις νίκες του Ολυμπιακού είσαι σε όλα τα νήματα και σχολιάζεις περισσότερο και από εμάς!

Την προηγούμενη φορά προσπάθησες να μας πείσει ότι ο dpg δεν πήρε επιδότηση για το ΟΑΚΑ, γενικά έχεις την γραμμή του καθεστωτικού.

Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα (....)

Παίζει και η ομάδα σου διαβολοβδομαδα, επικεντρώσου εκεί.

Δεν έχω λόγο να ανακαλέσω για τίποτα.

Και να πω ότι είσαι και μικρό παιδί και βράζει το αίμα σου οκ...

Ολόκληρος άνδρας είσαι.

5
5 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SteveNashidis την Παρ Ιαν 17, 2025 5:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Απρεπεις εκφράσεις
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
JohnnyPao

champion

Παρ Ιαν 17, 2025 5:24 pm

since1925 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Σε όλες τις νίκες του Ολυμπιακού είσαι σε όλα τα νήματα και σχολιάζεις περισσότερο και από εμάς!

Την προηγούμενη φορά προσπάθησες να μας πείσει ότι ο dpg δεν πήρε επιδότηση για το ΟΑΚΑ, γενικά έχεις την γραμμή του καθεστωτικού.

Ολόκληρος άνδρας είσαι.
Θέλω να μου δείξεις αποσπάσματα που αποδεικνύουν ότι σχολιάζω περισσότερο από εσάς, παράθεσε μου έστω ΕΝΑ σχόλιο μου σε κάθε μια από τις 6 τελευταίες νίκες σας πριν τη σημερινή, αν το κάνεις θα σου ζητήσω συγνώμη για το τρόπο μου!

Δεν ζητάω καν για όλη τη σεζόν, έστω ΕΝΑ σχόλιο μου στις τελευταίες 6 σου ζητάω, αφού γράφω περισσότερο κι από εσάς σίγουρα θα βρεις άφθονα.

(...), αυτό που κάνεις είναι (...) παραπληροφόρηση και δημιουργία εντυπώσεων, δεν προκειται να σου δώσω άλλη σημασία, αν δεν γουστάρεις κανε με μπλοκ, εγω θα συνεχίσω να λέω την άποψη μου και αναμένω εκ μέρους να μας δείξεις τα σχόλια μου στις προηγούμενες σας νίκες.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SteveNashidis την Παρ Ιαν 17, 2025 5:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Χαρακτηρισμοί
redcard

junior
Reactions: 523
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Ιαν 17, 2025 5:38 pm

Επειδη το να μετραμε τα εκατοστα του δευτερολεπτου στο fadeaway του Μιλουτινοφ σε ματς 20 πόντων (το οποιο ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε ούτως ή άλλως και αρα ουτε η διαφορα θα είχε σημασία στη τελική κατάταξη) το θεωρω και αποπροσανατολιστικό και εκ του πονηρου, παμε στη μεγαλη εικονα. Και η μεγαλη εικονα λεει τα εξης:

- Η Ρεαλ ως σύλλογος διαχρονικα ειναι απο τις πιο ευνοημενες ομαδες του πλανήτη, αν οχι η πιο ευνοημενη. Οι δε Ισπανοί στο σύνολο τους έχουν ως προσφιλή τους τακτική να γκρινιάζουν με το παραμικρό και σε καθε φαση οχι επειδη αδικούνται σωνει και ντε βεβαιως αλλα μπας και κερδίσουν την επόμενη. Στην προκειμένη δε περίπτωση, επειδή το ματς εχει χαθεί από πολύ νωρίς, στήνουν ένα θέατρο (απόδειξη το ποσο ψύχραιμοι ήταν στο τέλος όλοι στα αποδυτήρια) και για το κοινό τους που σίγουρα δε νιώθει άνετα να τρώει +20 στην έδρα του και ψάχνει άλλοθι και - το κυριότερο - για το μέλλον εκεί που πραγματικά μπορεί κάτι να φανεί χρήσιμο δλδ από το Top8 και μετά. Υπο αυτή την έννοια τα νεύρα του κατατρεγμένου απο την μοιρα Ταβαρες τα ακούω βερεσε, είναι και αυτά μέρος του θεατρου.

- Οι ανωνυμοι φίλοι του Παναθηναικού στο Χ που ξεσπαθώνουν εναντιον της διαιτησίας και σήμερα το πήγαν ενα βήμα παρακάτω (ποσταρισματα για βαλιτσες κλπ), αν τους παρεις εναν εναν στο τηλεφωνο να εξηγησουν τι ακριβώς εννοουν το 99% θα τα παρει όλα πίσω κλαίγοντας και θα βαλουν τον μπαμπα τους να καθαρίσει καθ' ο,τι οι περισσοτεροι δε πρεπει να ειναι πανω απο 20 χρονων (ή αν δεν ειναι, σκεφτονται σαν 20). Αυτο γι αυτους που σπαζονται με αυτα που διαβαζουν εκει μεσα.

- Φυσικα η τοξικότητα καταλήγει σε αυτούς αλλα ξεκιναει απο τον πρόεδρο (που δε μπορει ποτε να αποδειξει τίποτα περα απο αινιγματικα στορυ στο ινστα) και μέσα από εκει διαχέεται στα δικα του media και απο εκει στα 20χρονα που λεγαμε πιο πριν. Τωρα οποιος πιστευει στα σοβαρα οτι εχει ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ συμφερον η Ευρωλιγκα να "κυνηγησει" τον Γιαννακοπουλο και τα πολλά λεφτα που βαζει απο περσι και μετα (συν τα ΟΑΚΑ experience κλπ), εχει σοβαρο προβλημα κατανοησης πως λειτουργει ο καπιταλισμος, το οποιο εν ετει 2025 το λες και ανεπιτρεπτο. Ωραιο το παραμυθακι οτι μαχόμαστε εναντιον ολων για να νιωθουμε ηρωες και καλα αλλα η κοινη λογικη ειναι αμειλικτη.

Αυτη ειναι η μεγάλη εικονα imo. Και τωρα συνεχιστε να μετρατε τα εκατοστα του δευτερολεπτου.

7
6 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SteveNashidis την Παρ Ιαν 17, 2025 5:45 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3289
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Ιαν 17, 2025 5:44 pm

since1925 έγραψε:

Ολόκληρος άνδρας είσαι.
Οι οπαδικές προτιμήσεις του καθενός και απόψεις του καθενός δεν επηρεάζουν το που θα σχολιάζει και πόσο, δεν αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει το περισσότερο από εμάς

Σε παρακαλώ μην κάνεις ξανά υποδείξεις σε κάποιον σε ποια θέματα θα γράφει και πόσο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιαν 17, 2025 5:52 pm

ρε σεις μαγκες ειμαστε πρωτοι με 2-3 νικες διαφορα..πατησαμε την ρεαλ μεχρι και με 25ρα εκει μεσα μεχρι να σβησουμε μηχανες με εναν μαγικο φουρνιε και εδω και 5 σελιδες ασχολουμαστε με τα δαχτυλα του μιλου στο +20,τι ειπε ο ταβαρες που εφαγε τεχνικη γιατι εκανε σαν τον παλαβο ενω ειχε πεσει σαν κατσικι πανω στο φαλ και ποσο ευνοημενος ειναι ο ολυμπιακος..Περσι για καποιο λογο κανεις δεν ασχολιοταν με τα σχολια που καναν παικτες και προπονητες κατα της διατησιας με συγκεκριμενη ομαδα..Ξεκιναει κατι ο λαλακης του σδνα ,το παιρνουν τα μποτακια στο Χ και μετα ερχεται και εδω μεσα..μην παιζετε στο παιχνιδι τους..το επομενο στο προγραμμα ειναι τα στορις με παικτες του ολυμπιακου που φουσκωσαν απο πορτοκαλαδες..εδω και δεκαετιες βλεπουμε ακριβως την ιδια γραμμη.

5
5 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιαν 17, 2025 6:03 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιαν 17, 2025 5:52 pm
ρε σεις μαγκες ειμαστε πρωτοι με 2-3 νικες διαφορα..πατησαμε την ρεαλ μεχρι και με 25ρα εκει μεσα μεχρι να σβησουμε μηχανες με εναν μαγικο φουρνιε και εδω και 5 σελιδες ασχολουμαστε με τα δαχτυλα του μιλου στο +20,τι ειπε ο ταβαρες που εφαγε τεχνικη γιατι εκανε σαν τον παλαβο ενω ειχε πεσει σαν κατσικι πανω στο φαλ και ποσο ευνοημενος ειναι ο ολυμπιακος..Περσι για καποιο λογο κανεις δεν ασχολιοταν με τα σχολια που καναν παικτες και προπονητες κατα της διατησιας με συγκεκριμενη ομαδα..Ξεκιναει κατι ο λαλακης του σδνα ,το παιρνουν τα μποτακια στο Χ και μετα ερχεται και εδω μεσα..μην παιζετε στο παιχνιδι τους..το επομενο στο προγραμμα ειναι τα στορις με παικτες του ολυμπιακου που φουσκωσαν απο πορτοκαλαδες..εδω και δεκαετιες βλεπουμε ακριβως την ιδια γραμμη.
Προβλέψιμοι μέχρι αηδιας. Βλέπεις τον τρόμο στο μάτι τους

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιαν 17, 2025 6:06 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιαν 17, 2025 3:40 pm
Tsilarxos έγραψε:
Παρ Ιαν 17, 2025 2:35 pm
Δηλώσεις Ματέο: Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι.

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του
https://www.sport24.gr/basket/tavares-g ... 44034.html
Τι σχέση έχει αυτό. Τον είπε θεατρινο και αντέδρασε ο Ταβαρες. Η κεφαλή της ομάδας ο προπονητής έκανε ξεκάθαρες δηλώσεις περί δίκαιης νίκης του Ολυμπιακού. Τελειώνει εκεί η κουβέντα. Δυστυχώς η προπαγάνδα που πας να περάσεις έμμεσα περί εύνοιας Ολυμπιακού εδώ δεν περνάει. Αυτά να τα λέτε μεταξύ σας στο συγκεκριμένο site να χαίρεστε

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Παρ Ιαν 17, 2025 6:12 pm

since1925 έγραψε:
Γιατί σβήστηκαν τα δικά μου σχόλια και οχι αυτό? Αναμένω να μας δείξει ο συγκεκριμένος στις προηγούμενες 6 νίκες του οσφπ τι με έπιασε...

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Σάβ Ιαν 18, 2025 5:45 pm

Tsilarxos έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιαν 17, 2025 3:40 pm

https://www.sport24.gr/basket/tavares-g ... 44034.html
Τι σχέση έχει αυτό. Τον είπε θεατρινο και αντέδρασε ο Ταβαρες. Η κεφαλή της ομάδας ο προπονητής έκανε ξεκάθαρες δηλώσεις περί δίκαιης νίκης του Ολυμπιακού. Τελειώνει εκεί η κουβέντα. Δυστυχώς η προπαγάνδα που πας να περάσεις έμμεσα περί εύνοιας Ολυμπιακού εδώ δεν περνάει. Αυτά να τα λέτε μεταξύ σας στο συγκεκριμένο site να χαίρεστε
https://www.sdna.gr/mpasket/1275133_o-a ... eros-ta-13

Και αυτός τοξικος που θέλει να προκαλέσει από το basketnews?

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Σάβ Ιαν 18, 2025 9:48 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιαν 18, 2025 5:45 pm
Tsilarxos έγραψε:

https://www.sdna.gr/mpasket/1275133_o-a ... eros-ta-13

Και αυτός τοξικος που θέλει να προκαλέσει από το basketnews?
Επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να κρίνω πράγματα με τα δικά μου ματια και μυαλό, εγώ είδα ένα καθαρότατο ματς. Θες να ήταν 45-55 υπερ του Ολυμπιακού αντί για 50-50? Οκ, το ακούω. Αλλά νταξει οι μεγάλες, εμπορικές και ακριβές ομάδες έχουν διαχρονικά τέτοια διαχείριση και το 55-45 δεν αλλάζει ένα ματς 10-20 πόντων.

Και να σου πω την αλήθεια μου, το να μας βοηθάνε οι διαιτητές στην Regular δε μου λέει κάτι. Αν μου πρότεινες να ανταλλάξω το ό,τι "σκοτεινό και διεστραμμένο" γίνεται στην RS υπέρ του ΟΣΦΠ, με τη διαιτησία που είχε ο ΠΑΟ στα τελευταία 5 παιχνίδια της σαιζόν πέρσυ, το αγόραζα τώρα. Οπότε, ας κρατήσουμε όλοι τις κρίσεις μας μέχρι να τελειώσει η σαιζόν και ας μη γινόμαστε πιόνια στη προπαγάνδα του S**A. Αυτοί πληρώνονται τουλάχιστον. :peace:

5
5 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”