GBL 15η Αγωνιστική, Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός

Συντονιστής: Captains

tarp7

allstar
Reactions: 2139
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 20, 2025 11:31 pm

forest79 έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 11:27 pm
Ο Οσμαν ήταν καταλυτικός στην εξέλιξη του παιχνιδιού ,τρομερή ενέργεια και κυρίως εκπληκτικη άμυνα ,σαΐτα στον αιφνιδιασμό ,αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη «μεταγραφή» της φετινής ομάδας μας.
18 πόντους με 6 ριμπάουντ και 2 κλεψ-μπλοκ

Ο Γκραντ που έπαιξε με ενοχλήσεις στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν καταλύτης στον να πάρει η ομάδα ένα σημαντικό προβάδισμα ,εκπληκτικές άμυνες και έβαλε μεγάλα ΕΛΕΥΘΕΡΑ τρίποντα που του έδωσε η ομάδα του ΟΣΦΠ δεν ξέρω αν ήταν λόγω καλής κυκλοφορίας της ομάδας ή επιλογή του προπονητή Μπαρτζωκα.
Ο Σλούκας ήταν αυτός που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα και τη νίκη για την ομάδα μας ,στα κρίσιμα τελευταία λεπτά όταν είχε βραχυκυκλώσει η ομάδα μας επιθετικά σωματικά και πνευματικά ,ο Κωστής έδωσε αυτό που θέλει η ομάδα από αυτόν 10-15 ποιοτικά λεπτά και μεγάλα σουτ.
Απαράδεκτο «κράξιμο» και κυρίως άνευ λόγου και αιτίας στον Λαρεντζακη από τον Μπαρτζωκα ,πραγματικά βγάζω το καπέλο στους παίκτες του ΟΣΦΠ για την τεράστια ανοχή που δείχνουν πολλές φορές στα εμετικά ξεσπάσματα κατά των παικτών του.
Κάνε παρατήρηση ,κάνε τον αλλαγή πες του κάτι σε έντονο ύφος αλλά το παραταταμενο έντονο κραξιμο που συνοδεύετε με ακατανόμαστες εκφράσεις είναι επιεικώς απαράδεκτο από οποιοδήποτε προϊστάμενο εργασίας.
Το παράδοξο για εμένα ήταν ότι ο Λαρεντζακης όσο αγωνίστηκε ,αρχικά πέτυχε το πρώτο τρίποντο του ΟΣΦΠ έπαιξε 8 λεπτά ,είχε 2 ρ και 2 ασίστ και 0 λαθη (ενώ η ομάδα του ΟΣΦΠ με παρουσία του Γιαννουλη στη πεντάδα ήταν +5)
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί του μίλησε τόσο άσχημα αποτελώντας το εξιλαστήριο θύμα της κακής σημερονησ εμφάνισης του ΟΣΦΠ .
Στο παραπάνω σκηνικό αντέδρασε προς τιμή του ο αρχηγός της ομάδας Παπανικολάου .
Και είναι ακόμα πιο ενοχλητικό στο σύνολο του σαν συμπεριφορά όταν ουσιαστικά ο κύρος Μπαρτζωκας έχει τέτοια συμπεριφορά απέναντι στο τελευταίο τροχό της αμάξης στους μεγάλους σταρ ή στους πραγματικούς υπαίτιους της σημερινής εμφάνισης απλά δεν τολμά να μιλήσει κατ αυτό το τρόπο.
Αν κάποιος σήμερα πρέπει να τιμωρηθεί με πρόστιμο δεν είναι οι παίκτες που αναφέρει ένα μέλος του φόρουμ παραπάνω αλλά ο προπονητής της ομάδας.
Τεχνικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πέρασε ελάχιστες φορές η μπάλα κοντά στο καλάθι ,μη εκμεταλλευόμενος την υπεροχή του κοντά σε αυτό και ποιοτικά και ποσοτικά και κυρίως την τρομερή έμπνευση που είχε όταν βγήκε με πέντε φάουλ ο Γκαμπριέλ να παίξει και ο ΟΣΦΠ με χαμηλό σχήμα (στο τέσσερα και πέντε Πίτερς με Βεζενκοφ) αξίζει το βραβείο fair play της χρονιάς .
Για το Λάρι αντέδρασε ο Παπανικολάου, αν το έκανε για αυτό έχει 💯 δίκιο

0
redcard

senior
Reactions: 839
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιαν 20, 2025 11:34 pm

forest79 έγραψε:
Ο Οσμαν ήταν καταλυτικός στην εξέλιξη του παιχνιδιού ,τρομερή ενέργεια και κυρίως εκπληκτικη άμυνα ,σαΐτα στον αιφνιδιασμό ,αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη «μεταγραφή» της φετινής ομάδας μας.

Ο Γκραντ που έπαιξε με ενοχλήσεις στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν καταλύτης στον να πάρει η ομάδα ένα σημαντικό προβάδισμα ,εκπληκτικές άμυνες και έβαλε μεγάλα ΕΛΕΥΘΕΡΑ τρίποντα που του έδωσε η ομάδα του ΟΣΦΠ δεν ξέρω αν ήταν λόγω καλής κυκλοφορίας της ομάδας ή επιλογή του προπονητή Μπαρτζωκα.
Ο Σλούκας ήταν αυτός που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα και τη νίκη για την ομάδα μας ,στα κρίσιμα τελευταία λεπτά όταν είχε βραχυκυκλώσει η ομάδα μας επιθετικά σωματικά και πνευματικά ,ο Κωστής έδωσε αυτό που θέλει η ομάδα από αυτόν 10-15 ποιοτικά λεπτά και μεγάλα σουτ.
Απαράδεκτο «κράξιμο» και κυρίως άνευ λόγου και αιτίας στον Λαρεντζακη από τον Μπαρτζωκα ,πραγματικά βγάζω το καπέλο στους παίκτες του ΟΣΦΠ για την τεράστια ανοχή που δείχνουν πολλές φορές στα εμετικά ξεσπάσματα κατά των παικτών του.
Κάνε παρατήρηση ,κάνε τον αλλαγή πες του κάτι σε έντονο ύφος αλλά το παραταταμενο έντονο κραξιμο που συνοδεύετε με ακατανόμαστες εκφράσεις είναι επιεικώς απαράδεκτο από οποιοδήποτε προϊστάμενο εργασίας.
Το παράδοξο για εμένα ήταν ότι ο Λαρεντζακης όσο αγωνίστηκε ,αρχικά πέτυχε το πρώτο τρίποντο του ΟΣΦΠ έπαιξε 8 λεπτά ,είχε 2 ρ και 2 ασίστ και 0 λαθη (ενώ η ομάδα του ΟΣΦΠ με παρουσία του Γιαννουλη στη πεντάδα ήταν +5)
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί του μίλησε τόσο άσχημα αποτελώντας το εξιλαστήριο θύμα της κακής σημερονησ εμφάνισης του ΟΣΦΠ .
Στο παραπάνω σκηνικό αντέδρασε προς τιμή του ο αρχηγός της ομάδας Παπανικολάου .
Και είναι ακόμα πιο ενοχλητικό στο σύνολο του σαν συμπεριφορά όταν ουσιαστικά ο κύρος Μπαρτζωκας έχει τέτοια συμπεριφορά απέναντι στο τελευταίο τροχό της αμάξης στους μεγάλους σταρ ή στους πραγματικούς υπαίτιους της σημερινής εμφάνισης απλά δεν τολμά να μιλήσει κατ αυτό το τρόπο.
Αν κάποιος σήμερα πρέπει να τιμωρηθεί με πρόστιμο δεν είναι οι παίκτες που αναφέρει ένα μέλος του φόρουμ παραπάνω αλλά ο προπονητής της ομάδας.
Τεχνικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πέρασε ελάχιστες φορές η μπάλα κοντά στο καλάθι ,μη εκμεταλλευόμενος την υπεροχή του κοντά σε αυτό και ποιοτικά και ποσοτικά και κυρίως την τρομερή έμπνευση που είχε όταν βγήκε με πέντε φάουλ ο Γκαμπριέλ να παίξει και ο ΟΣΦΠ με χαμηλό σχήμα (στο τέσσερα και πέντε Πίτερς με Βεζενκοφ) αξίζει το βραβείο fair play της χρονιάς .
Προσοχή, θα παραιτηθει καμια μερα ο Μπαρτζωκας, θα παει σπίτι του και θα παθετε τσοκο οι φιλοι του Παναθηναικου, δε θα ξερετε πλεον με ποια αλλη υπερτατη μορφη του Κακου να τα βαλετε και ποιος θα φταιει για ολα τα δεινα της ατιμης της κοινωνιας σε παγκοσμιο level.

Και ο Βολντεμορτ ειναι και μυθικο πλασμα και δε βολευει ρε γμτ.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5018
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιαν 20, 2025 11:39 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 11:25 pm

Στους τελικούς της Α1 πλέον η κάθε ομάδα μπορεί να κάνει απεριόριστες αλλαγές ξένων.

ΥΓ. Και να μην ίσχυε αυτό, 1 αλλαγή ξένου ο ψηλός που θα ρθει αντι του Γιουρτσεβέν, δεύτερη αλλαγή ή επιστροφή Λεσσορ και τρίτη αλλαγή για την επιστροφή Γκριγκονις ΙΣΩΣ. Ο Γιουρτσεβεν δεν υπάρχει λόγος να ξαναδωλωθει.
αν τελικα παρουμε παιχτη η καριερα του τουρκου στον παο τελειωνει νωριτερα απτο καλοκαιρι που θα εφευγε ετσι και αλλιως

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1124

Δευ Ιαν 20, 2025 11:43 pm

Επειδή έγραψα πολλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού , να διευκρινήσω τώρα κάποια πράγματα από μεριάς μου.
Θεωρούσα το σημερινό ματς ένα παιχνίδι χωρις καμία ιδιαίτερη βαρύτητα όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, αλλά από την άλλη ένα ντέρμπι μεταξύ "αιωνίων" δεν είναι, ούτε θα μπορέσει ποτέ να χαρακτηριστεί αδιάφορο.

Είχα μάλιστα γράψει ότι οι πιθανότητες γέρνουν υπέρ του ΠΑΟ λόγω συγκυριών που ήταν "υποχρεωμένος" και λόγω έδρας να αντιδράσει , δεν περίμενα όμως ποτέ ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μπεί σχεδόν ποτέ στο παιχνίδι.

Δέχομαι την ήττα λόγω κακής βραδιάς, λόγω ανωτερότητας του αντιπάλου, λόγω ότι γενικά δεν σε πήγε ένα παιχνίδι κλπ κλπ.
Δεν δέχομαι και ούτε θα μπορέσω ποτέ να δεχτώ όμως, νοοτροπία όπως η σημερινή και μάλιστα σε ντέρμπι.
Θα μου πεις πρόβλημα σου.
Οκ , δεκτό και δεν απαιτώ να συμμεριστούν όλοι την δική μου συλλογιστική.

Στην τελική μπες μέσα , παίξε και χάσε .
Παίξε όμως.
Στα δύο παιχνίδια που έχασε φέτος η ομάδα από τον ΠΑΟ σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ , δεν μπήκε ποτέ.
Αντιθέτως στο ένα που κέρδισε στην Ευρωλίγκα, ο ηττημένος ΠΑΟ ήταν πάρα πολύ καλός και έχασε στις λεπτομέρειες από έναν εξαιρετικό Ολυμπιακό.

Το τονίζω και πάλι.
Δεν με νοιάζει η ήττα , ούτε και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός σήμερα έχασε κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι.
Με νοιάζει και με κόφτει όμως, ότι είδα κάποιους (όχι όλους) να λυγίζουν στην πίεση και να μην πατούν στα πόδια τους για σχεδόν 40 λεπτά.
Ας μην γράψω συγκεκριμένα ονόματα , γιατί με την διάθεση που έχω από αυτό που είδα σήμερα υπάρχει κίνδυνος να πω πράγματα που θα μετανιώσω .

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 344
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 20, 2025 11:46 pm

redcard έγραψε:
forest79 έγραψε:

Προσοχή, θα παραιτηθει καμια μερα ο Μπαρτζωκας, θα παει σπίτι του και θα παθετε τσοκο οι φιλοι του Παναθηναικου, δε θα ξερετε πλεον με ποια αλλη υπερτατη μορφη του Κακου να τα βαλετε και ποιος θα φταιει για ολα τα δεινα της ατιμης της κοινωνιας σε παγκοσμιο level.

φίλε εσύ αυτό καταλαβαίνεις ότι με ενδιαφέρει ο Μπαρτζωκας ,σχολιάζω την απαράδεκτη συμπεριφορά που έχει ,αν εσένα σου αρέσει ή δεν σε ενδιαφέρει η εικόνα που περνάει προς τα έξω είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.
Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι ή που εργάζεσαι αλλά βάλε λίγο για ένα μόνο λεπτό στη θέση του κάθε Λαρεντζακη τον εαυτό σου .
Να ακούς από τον προϊστάμενο σου ακατανόμαστες εκφράσεις και υβρεις κυρίως αν ξέρεις ότι εσύ ευθύνεσαι στο μικρότερο ποσοστό σε σχέση με τους συναδέλφους σου και το κερασάκι να γίνεται δημόσια να σε εκθέτει στο Πανελλήνιο ΚΑΤ αυτό το τρόπο.
Καλό ειναι να μη συγκαλύπτουμε τέτοιες συμπεριφορές και ακόμα καλύτερο θα ήταν να δρούμε μαζικά στο να καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές και όχι να σχολιάζουμε επειδή κάποιος ανέφερε κάτι που του κανει τρομερή εντύπωση.

6
2 Εικόνα 4 Εικόνα
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Δευ Ιαν 20, 2025 11:49 pm

Λοιπόν, το τούρκικο άτι (Τσέντι Όσμαν), μπορεί να εξελιχθεί του χρόνου σε παίκτη καλύτερου του Μάριο...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Δευ Ιαν 20, 2025 11:52 pm

Elvetos έγραψε:
Λοιπόν, το τούρκικο άτι (Τσέντι Όσμαν), μπορεί να εξελιχθεί του χρόνου σε παίκτη καλύτερου του Μάριο...
Του Λιθουανού η του Κροάτη ?

0
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Δευ Ιαν 20, 2025 11:53 pm

slok έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 11:52 pm
Elvetos έγραψε:
Του Λιθουανού η του Κροάτη ?
Χεζόνια. Απο τον Λιθουανό έχει ήδη μεγαλύτερο ιμπακτ.

1
1 Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 839
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Ιαν 20, 2025 11:55 pm

forest79 έγραψε:
redcard έγραψε:

φίλε εσύ αυτό καταλαβαίνεις ότι με ενδιαφέρει ο Μπαρτζωκας ,σχολιάζω την απαράδεκτη συμπεριφορά που έχει ,αν εσένα σου αρέσει ή δεν σε ενδιαφέρει η εικόνα που περνάει προς τα έξω είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.
Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι ή που εργάζεσαι αλλά βάλε λίγο για ένα μόνο λεπτό στη θέση του κάθε Λαρεντζακη τον εαυτό σου .
Να ακούς από τον προϊστάμενο σου ακατανόμαστες εκφράσεις και κυρίως αν ξέρεις ότι εσύ ευθύνεσαι στο μικρότερο ποσοστό σε σχέση με τους συναδέλφους σου και το κερασάκι να γίνεται δημόσια να σε εκθέτει στο Πανελλήνιο ΚΑΤ αυτό το τρόπο.
Καλό ειναι να μη συγκαλύπτουμε τέτοιες συμπεριφορές και ακόμα καλύτερο θα ήταν να δρούμε μαζικά στο να καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές και όχι να σχολιάζουμε επειδή κάποιος ανέφερε κάτι που του κανει τρομερή εντύπωση.
Δεν εργαζομαι σε ομαδα με τους παλμους στο 200 οποτε δε μπορω να μπω στη θεση του Λαρρυ και του Μπαρτζωκα. Επισης παω στοιχημα οτι Μπαρτζωκας και Λαρεντζακης (ειδικα αυτοι οι δυο) θα ειναι οκ οταν κρυωσει το αιμα οποτε κακως μπαινουμε εμεις στη μεση να κανουμε τους διαιτητες. O Παπ ας το κανει, εμεις που κολλαμε δε ξερω. Οταν δηλαδη ο Ομπραντοβιτς ουρλιαζει κατακοκκινος στη μουρη των παιχτων του ειναι ολα καλα;

Τωρα επειδη χθεσινοι δεν ειμαστε και δε κανει να κοροιδευομαστε μεταξυ μας, το να πιστεψω οτι εχει πιασει οποιονδηποτε φιλο του Παναθηναικου ο πονος για το Λαρεντζακη και το πως εκτεθηκε δημοσια στο πανελληνιο, ε οχι, δε θα το πιστεψω ουτε μια στο εκατομμυριο. Ειμαι αδικος; Μπορει. Αλλα εχει φτασει σε τετοιους βαθμους παρανοιας η εμμονη ενος ολοκληρου οργανισμου με εναν προπονητη που δεν μπορω να μου δωσω αδικο, σορρυ κιολας (Αγραβανης mode).

7
6 Εικόνα 1 Εικόνα
Delpo1987

senior
Reactions: 399

Τρί Ιαν 21, 2025 12:01 am

forest79 έγραψε:
redcard έγραψε:

Να ακούς από τον προϊστάμενο σου ακατανόμαστες εκφράσεις και υβρεις κυρίως αν ξέρεις ότι εσύ ευθύνεσαι στο μικρότερο ποσοστό σε σχέση με τους συναδέλφους σου και το κερασάκι να γίνεται δημόσια να σε εκθέτει στο Πανελλήνιο ΚΑΤ αυτό το τρόπο.
Ναι φίλε Φόρεστ αυτό σε ενδιαφέρει , μπήκες σε τοπικ του ολυμπιακού στο ματς με την Παρτιζαν , ανέβασες εσύ το βιντεάκι από το διαπληκτισμό στο τέλος και έγραψες ένα κείμενο τριών τεσσάρων παραγράφων για να καταλήξεις με βάση τη δική σου λογική πόσο κομπλεξικός είναι ο Μπαρτζωκας .

4
4 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιαν 21, 2025 12:13 am

πονος για τον Μπαρτζωκα παλι. μετα απο τετοια νικη με ολα τα στραβα.
ευχαριστουμε που νοιαζεστε για τον Λαρεντζακη .

καλα εχω πει οτι εδω συγκρατουνται καποιοι να μην γραψουν πραγματα που τα γραφουν και αλλου.

αδικαιολογητη νευρικοτητα και αλλου για αλλου το πνευματικο επιπεδο.
απο κει χασανε το ματς και απο πουθενα αλλου. φανηκε απο την αρχη.
χωρις λογο ολο αυτο.
μου θυμισε κατι ματς στο ποδοσφαιρο που μενει ο αντιπαλος με 10 και παιζουν χειροτερα μετα αντι να επικρατησουν.

Ο παναθηναικος προσπαθει να μπουσταρει την ψυχολογια του λεγοντας σχεδον ολοι μετα οτι νικησαν την καλυτερη ομαδα στην ευρωλιγκα. απο καπου πρεπει να ντοπαριστουν.και ειναι λογικο με τοσα στραβα που τους ετυχαν

Εμεις μπηκαμε ως φαβορι και ως πρωτοι στην ευρωλιγκα και παθαμε πατατρακ.
δεν ειχαμε κατι να αποδειξουμε προς τι ολος αυτος ο εκνευρισμος?
παρτε το αλλιως μπαρτζωκας και παικτες. αυτοσαμποταρεστε ψυχολογικα.

3
3 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τρί Ιαν 21, 2025 12:13 am

redcard έγραψε:
forest79 έγραψε:

Τη γνώμη του έγραψε για την συμπεριφορά του μπαρτζω και τις προπονητικες του επιλογες και μάλιστα πολύ κομψά και με επιχειρήματα, δεν χρειάζονται ειρωνείες. Αν θες να απαντήσεις και να βοηθήσεις τη κουβέντα πες μας μπασκετικα γιατί οι επιλογές του Μπαρτζω σήμερα ήταν σωστές ή γιατί είναι σωστή η συμπεριφορά του προς τον Λαρε.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Τρί Ιαν 21, 2025 12:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions: 583

Τρί Ιαν 21, 2025 12:14 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 10:37 pm
agnwstos_nikos έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 10:36 pm
Φέτος ήταν η σειρά μας να εφαρμόσουμε το σύστημα "Βασίλης Δανιήλ" με επιτυχία.
Πέρυσι ο ολυμπιακός σε ένα ντέρμπι βρέθηκε με σέντερ τον Πετρούσεφ και το ματς πήγε στον πόντο, φέτος αποσύραμε όλα μας τα σέντερ για να αποσυντονήσουμε τον Μπαρτζώκα.
ο οποιος ακουληθησε εβγαλε και αυτος τα σεντερ
Εξαιερετικη κινηση μιλαμε και εκ του αποτελεσματος! Ο αλλος δεν εχει κανενα σεντερ. κι εσυ αποσυρεις Φαλ και Μιλουτινοφ...

Μονον ο Μπαρτζωκας.

Εδω λοιπον με αυτη την κινηση ο κοουτς αναδεικνυει το ολο του σκεπτικο στο πως κανει τις αλλαγες παιχτων:
Δεν διναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια σημασια στην επιθεση και η λογικη των αλλαγων του βασιζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ στην αμυνα.
Στην επιθεση τυφλος τελειως...

Παντελως παθητικη και λανθασμενη λογικη διαχειρησης ροστερ.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Τρί Ιαν 21, 2025 12:18 am, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τρί Ιαν 21, 2025 12:15 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 11:39 pm
JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 11:25 pm

Στους τελικούς της Α1 πλέον η κάθε ομάδα μπορεί να κάνει απεριόριστες αλλαγές ξένων.

ΥΓ. Και να μην ίσχυε αυτό, 1 αλλαγή ξένου ο ψηλός που θα ρθει αντι του Γιουρτσεβέν, δεύτερη αλλαγή ή επιστροφή Λεσσορ και τρίτη αλλαγή για την επιστροφή Γκριγκονις ΙΣΩΣ. Ο Γιουρτσεβεν δεν υπάρχει λόγος να ξαναδωλωθει.
αν τελικα παρουμε παιχτη η καριερα του τουρκου στον παο τελειωνει νωριτερα απτο καλοκαιρι που θα εφευγε ετσι και αλλιως
Ακριβώς. Έτσι κι αλλιώς για Φενερ τον βλέπω του χρόνου, με χειζ και κολσον από δίπλα να τον κρύβουν αμυντικά. Καθόλου δεν θα μου λείψει.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 577
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Ιαν 21, 2025 12:18 am

Για να πω κι εγώ την αμπελοφιλοσοφία μου, ένα βασικό πρόβλημα του Ολυμπιακού φέτος είναι η εξάρτηση από τον Fournier. Σήμερα φάνηκε να ειναι αντίστοιχη αυτής του ΠΑΟ από τον Nunn.

Σήμερα, είτε λόγω σωστής αμυντικής προσέγγισης του Παναθηναϊκού, είτε λόγω κακής μέρας ή έλλειψης συγκέντρωσης του Γάλλου, είτε λόγω συνδυασμού αυτών, η περιφέρεια του Ολυμπιακού πήρε συνολικά κάτω από την βάση. 13 πόντοι οι υπόλοιποι, 17 όλοι μαζί. Ο ΠΑΟ ναι μεν ουσιαστικά χρησιμοποίησε 2 guard ακόμα (πέραν του Nunn, που συνολικά βέβαια προσέφερε πολύ περισσότερα από τον Fournier), αλλά είχαν τουλάχιστον την ποιότητα να προσφέρουν πολύ περισσότερα πράγματα. Ο ένας παίκτης που ίσως θα μπορούσε να προσφέρει πράγματα για τον Ολυμπιακό ήταν εκτός 6αδας ξένων.

Προφανώς είναι τελείως μπακαλίστικο αυτό που γράφω, αλλά όπως ακριβώς συζητιέται ότι αν περιορίσει κάποιος τον Nunn έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι, το ίδιο ισχύει και σε μεγάλο βαθμό για τον Fournier. Όσο προχωράει η σεζόν και σκληραίνουν τα πράγματα αυτό είναι κάτι που πρέπει να δει ο Β. Αν ο Evans βέβαια επιστρέψει σε καλή κατάσταση θα μιλάμε τελείως διαφορετικά.

Να πω επίσης ότι δεν βλέπω λόγο να μην περνάς συνεχώς την μπάλα σε Fall & Milutinov και να τους έχεις να πηγαίνουν κωλο κωλο όποιον βρουν μπροστά τους. Το σχόλιο του Μπαρτζωκα για τα σφυρίγματα το θεωρώ και άστοχο και άσχετο. Δεν είναι ότι πήραν και τόσες μπάλες ώστε να φανεί αν κερδίζουν φάουλ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”