Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- kein
- Reactions: 868
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1091
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω φιλτατε δεν θα σου πω τι να αφησεις και τι να μην αφησεις.
Και γενικα δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος, να λεω στον αλλον τι να λεει και τι να μη λεει.
Μπορεις να πεις την αποψη σου και να ακουσεις την αποψη των αλλων.
Αν δε συμφωνεις μπορεις να διαφωνεις. Και να συζητας.
Οσον αφορα το πανο, αλλος το ανεφερε ενω δεν επρεπε κι ανακατεψε το μπασκετ με την πολιτικη για να κανει το κοματι του.
Το ποιον να υποστηριξεις στη συγκεκριμενη περιπτωση δε θα σου πω εγω.
Η αποψη μου λοιπον ειναι πως ο κοουτς Αταμαν μεροληπτει υπερ των συμπατριωτων του εις βασος αλλων παιχτων και τελικα εις βαρος της ομαδας.
Αρα λοιπον μπασκετικα μιλαω, απλα εσυ δε με καταλαβαινεις.
3
2
1

Άγνωστο. Προφανώς αν ο Μπρούνο έχει πρόταση μέχρι 2027 όπως λένε, θα προτιμήσει να πάει Ρεαλ πάρα να έρθει εδώ και να του πουν θα δούμε σε 2 μήνες που θα επιστρέψουν οι αλλοι.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 6:11 pmΕφόσον ο παναθηναϊκός πάρει ψηλό, τι συμβόλαιο θα του δώσει? Σε διάρκεια. Είναι κι αυτό ένα θεμα
0
-
- Reactions: 2651
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Πως κατάφερες να μην πετύχεις τίποτα όμως, θέλει προσπάθεια...qspock έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 5:46 pm
Ειναι τρομερη η αφελεια καποιων, να μη μπορουν να διαβασουν τις καταστασεις...
Για να σε προλαβω πριν μου κανεις dislike για τριτη φορα, Ισως ειναι και θεμα ηλικιας, δεν το κριτικαρω ετσι?
Απλα φιλικα στο λεω, στη ζωη δεν ειναι ολα αθωα... Οσο μεγαλωνει το καταλαβαινει κανεις.
Γνωμη μου λοιπον, κι εχει δωσει ο κοουτς Αταμαν ΚΑΘΕ δικαιωμα, ειναι πως μεροληπτει υπερ των 2 συμπατριωτων του. Απο καθε αποψη και βαζοντας σε δευτερη μοιρα το καλο της ομαδας.
Πλεον, με την αποφαση να μην παρει παιχτη, αυτο αποδυκνυεται και στον πλεον δυσπιστο.
2
2

- xomitsious
- Reactions: 692
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πίστεψε με, την καταλάβαμε την άποψη σου καθώς την είπες ήδη 2-3 φορές και την έχεις ξαναπεί στο παρελθόν.
Ο Billy διαφώνησε μαζί σου και τον θεώρησες αφελή και μικρό σε ηλικία.
Ο Kein διαφώνησε μαζί σου και σε ενόχλησε και αυτό.
Τον Αταμάν τον κρίνουμε σαν προπονητή. Το αν είναι πατριώτης "με τον τρόπο που το εννοούν οι Τούρκοι" όπως λες, είναι κάτι που είναι ελεύθερος να το κάνει.
Εσύ εκτιμάς ότι αυτός ο υποτιθέμενος πατριωτισμός βλάπτει τον ΠΑΟ. Το καταλάβαμε. Και μερικοί από εμάς διαφωνούμε. Και μερικοί ακόμα θεωρούμε ότι ο Οσμάν ήταν εξαιρετική μεταγραφή και ο Γιουρτσεβεν μια χαρά για 2ος ψηλός.
Και κανείς που σε διαβάζει δεν σε θεωρεί πιστό Ολυμπιακό. Απλά αντιπαθείς τους Τούρκους. Και κατά τη γνώμη μου, αυτή σου η αντιπάθεια σε κάνει να έχεις αυτή την άποψη.
Με την οποία κάποιοι διαφωνούμε.
Εγώ από τις δηλώσεις του καταλαβαίνω ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε ούτε υπεραξίες ούτε τρέλα buy out. Αν βρούμε κάποιον που μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά, και η ομάδα του τον δίνει, θα τον πάρουμε.
3
1
2

-
- Reactions: 2606
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ρε συ θα μας τρελάνεις? Καταρχάς αυτά με τα πατριωτικά που γράφεις που κολλάνε στη συζήτηση? Δηλαδή πέρσι που πήρε τον Balcerowski και δεν τον αντικατέστησε ολη τη χρονια τι ήθελε να προμοταρει την εθνική Πολωνίας? Αν ήταν άδικος θα έβαζε τον Yurtseven όλη τη χρονιά 15 λεπτά βρέξει χιονίσει, όχι κάτι 3λεπτα που τον έβαζε όταν δεν έπαιζε καλά. Καμία μεροληψία δεν βλέπω, το ότι έφερνε συμπατριώτες του στην ομάδα μου φαίνεται λογικό γιατί τους ξέρεις και τους ξέρουν, όπως έφερνε ο ιτουδης Έλληνες στη φενερ, όπως έφερνε ο Ζοτς κάτι αμπαλους Σέρβους στον παο, όπως θα φέρνει ο σπανουλης Έλληνες στη Μονακο, κλπ.qspock έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 5:46 pm
Για να σε προλαβω πριν μου κανεις dislike για τριτη φορα, Ισως ειναι και θεμα ηλικιας, δεν το κριτικαρω ετσι?
Απλα φιλικα στο λεω, στη ζωη δεν ειναι ολα αθωα... Οσο μεγαλωνει το καταλαβαινει κανεις.
Γνωμη μου λοιπον, κι εχει δωσει ο κοουτς Αταμαν ΚΑΘΕ δικαιωμα, ειναι πως μεροληπτει υπερ των 2 συμπατριωτων του. Απο καθε αποψη και βαζοντας σε δευτερη μοιρα το καλο της ομαδας.
Πλεον, με την αποφαση να μην παρει παιχτη, αυτο αποδυκνυεται και στον πλεον δυσπιστο.
Το ότι δεν θα πάρει παίχτη η ομάδα δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ, κυριολεκτικά όλα τα σάιτ γράφουν πως πάμε για παίχτη, το sdna ανέφερε και συγκεκριμένα ονόματα που κοιτάμε (Kabengele, Robinson, κλπ) και ο ίδιος ο Αταμαν είπε ότι θα πάρουμε ποιοτικό παίχτη, όχι έναν όποιον να ναι.
4
4

Δε γίνεται να μπαίνει στην ίδια πρόταση ο Οσμαν με τον Ομέρ.
Για δεύτερος ψηλός ισως κάνει, σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου ο Λεσορ ηταν υγιείς και έπαιζε στα κρίσιμα 30 +.
Αυτό πλέον δεν υπάρχει, οπότε για βασικός ψηλός ομάδας που έχει στόχο τη κορυφή για μενα δε κανει.
Ο καθένας λέει την άποψη του φυσικά, εγώ ξέρω πως αν δεν ήταν οι άμυνες και η ενέργεια του Γκάμπριελ τα πράγματα με Ολυμπιακό θα ήταν δυσκολα.
Προφανώς και θα πάρουμε παίκτη, μακάρι αν δεν είναι ο Μπρούνο όπως φαίνεται, να είναι ο Καμπεγκελε.
Μου άρεσε πολύ στην Αεκ.
Για δεύτερος ψηλός ισως κάνει, σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου ο Λεσορ ηταν υγιείς και έπαιζε στα κρίσιμα 30 +.
Αυτό πλέον δεν υπάρχει, οπότε για βασικός ψηλός ομάδας που έχει στόχο τη κορυφή για μενα δε κανει.
Ο καθένας λέει την άποψη του φυσικά, εγώ ξέρω πως αν δεν ήταν οι άμυνες και η ενέργεια του Γκάμπριελ τα πράγματα με Ολυμπιακό θα ήταν δυσκολα.
Προφανώς και θα πάρουμε παίκτη, μακάρι αν δεν είναι ο Μπρούνο όπως φαίνεται, να είναι ο Καμπεγκελε.
Μου άρεσε πολύ στην Αεκ.
1
1

-
- Reactions: 1477
- Προειδοποιήσεις:
0
O καγκεμπελε εαν μπορει να ερθει χωρις να πληρωσει ο Παο ενα σκασμο λεφτα σε buyout ειναι φοβερο φιτ. Αν αποδωσει κιολας τον κρατας και για του χρονου με Λεσορ, Καγκεμπελε Γκαμπριελ εχεις παικτες για ολα τα γουστα(ενταξει οχι Δεινοσαυρο αλλα δεν χρησιμοποιει κιολας τετοιους ο
αταμαν αν δεν σουταρουν απο μακρια) και μαζι με Χουαντσο, Μητογλου, Οσμαν(ημουν σιγουρος οτι θα εβγαινε οταν ολοι τον κραζανε) χτιζει φοβερη οπισθοφυλακη. Ο κουκ και ο Ρομπινσον δεν μου αρεσουν για αυτο που χρειαζεται ο Παο.
αταμαν αν δεν σουταρουν απο μακρια) και μαζι με Χουαντσο, Μητογλου, Οσμαν(ημουν σιγουρος οτι θα εβγαινε οταν ολοι τον κραζανε) χτιζει φοβερη οπισθοφυλακη. Ο κουκ και ο Ρομπινσον δεν μου αρεσουν για αυτο που χρειαζεται ο Παο.
3
3

Aν ίσχυουν αυτα τα 1 μυριο buy out που ζηταει η Venecia απλα γελαμε και παιζουμε με Κωστα Αντ. μεχρι να μην υπαρξει μυς στο κορμι του που να μην εχει υποστει θλασηChristofis έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 8:09 pmO καγκεμπελε εαν μπορει να ερθει χωρις να πληρωσει ο Παο ενα σκασμο λεφτα σε buyout ειναι φοβερο φιτ. Αν αποδωσει κιολας τον κρατας και για του χρονου με Λεσορ, Καγκεμπελε Γκαμπριελ εχεις παικτες για ολα τα γουστα(ενταξει οχι Δεινοσαυρο αλλα δεν χρησιμοποιει κιολας τετοιους ο
1
1

- forest79
- Reactions: 344
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτο που βλέπεις εσυ ουδεμία σχέση έχει με τη πραγματικότητα «ότι μεροληπτεί υπέρ των δύο συμπατριωτών του» και δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με βασικά θέματα αντίληψης του καθε ανθρώπου !qspock έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 5:46 pm
Ο Αταμαν από το ξεκίνημα της χρονιάς έπραττε ακριβώς το αντίθετο ,δηλαδή ελάχιστο χρόνο συμμετοχής σε Γιουρτσεβεν (αν θυμάσαι είχε κάνει και δηλώσεις ) και ο δε Οσμαν ήταν εκτός δηλωμένων ξένων στην GBL ενώ στην Ευρωλίγκα έπαιζε ελάχιστα τους πρώτους μήνες χρόνους ανάλογους με τον Παπαπετρου (είχαν 1,5 λεπτό διαφορά)
Ενώ πολλές φορές σε δηλώσεις του είχε εκθέσει δημόσια τους Τουρκους καλαθοσφαιριστές , έκανε ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που περιγράφεις.
Ο Γιουρτσεβεν χρόνο βρήκε όταν τραυματίστηκε ο Λεσσορτ (σε Ευρωλίγκα) ενώ ο Οσμαν (εξαιτίας του τραυματισμού του Γκριγκονις και τη μέτρια παρουσία του Παπαπετρου)
Απλά προφανώς λόγω «πατριωτικού» εικάζω υποβάθρου που έχεις ως προσωπικότητα ,βλέπεις τη κόκκινη σημαία και ερεθίζει το μυαλό σου σε θεωρίες συνωμοσίας .
Ο Αταμαν είναι επαγγελματίας προπονητής τον ενδιαφέρει να πάρει την Ευρωλίγκα με τους καλύτερους παίκτες !
ΥΓ. Μια χαρά παίκτες είναι και ο Οσμαν και ο Γιουρτσεβεν.
3
3

- τουλουμπα
- Reactions: 5031
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ναι οτι ο οσμαν επρεπε να βαλει μεσον για να περασει στο ροτεισον τον παπαπατρου και τον γκριγκονις ας πουμεforest79 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 8:48 pmΑυτο που βλέπεις εσυ ουδεμία σχέση έχει με τη πραγματικότητα «ότι μεροληπτεί υπέρ των δύο συμπατριωτών του» και δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με βασικά θέματα αντίληψης του καθε ανθρώπου !qspock έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 5:46 pm
Ο Αταμαν από το ξεκίνημα της χρονιάς έπραττε ακριβώς το αντίθετο ,δηλαδή ελάχιστο χρόνο συμμετοχής σε Γιουρτσεβεν (αν θυμάσαι είχε κάνει και δηλώσεις ) και ο δε Οσμαν ήταν εκτός δηλωμένων ξένων στην GBL ενώ στην Ευρωλίγκα έπαιζε ελάχιστα τους πρώτους μήνες χρόνους ανάλογους με τον Παπαπετρου (είχαν 1,5 λεπτό διαφορά)
Ενώ πολλές φορές σε δηλώσεις του είχε εκθέσει δημόσια τους Τουρκους καλαθοσφαιριστές , έκανε ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που περιγράφεις.
Ο Γιουρτσεβεν χρόνο βρήκε όταν τραυματίστηκε ο Λεσσορτ (σε Ευρωλίγκα) ενώ ο Οσμαν (εξαιτίας του τραυματισμού του Γκριγκονις και τη μέτρια παρουσία του Παπαπετρου)
Απλά προφανώς λόγω «πατριωτικού» εικάζω υποβάθρου που έχεις ως προσωπικότητα ,βλέπεις τη κόκκινη σημαία και ερεθίζει το μυαλό σου σε θεωρίες συνωμοσίας .
Ο Αταμαν είναι επαγγελματίας προπονητής τον ενδιαφέρει να πάρει την Ευρωλίγκα με τους καλύτερους παίκτες !
ΥΓ. Μια χαρά παίκτες είναι και ο Οσμαν και ο Γιουρτσεβεν.
1
1

-
- Reactions: 223
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ξεκόλλα φίλεqspock έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 6:12 pmΕγω φιλτατε δεν θα σου πω τι να αφησεις και τι να μην αφησεις.
Και γενικα δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος, να λεω στον αλλον τι να λεει και τι να μη λεει.
Μπορεις να πεις την αποψη σου και να ακουσεις την αποψη των αλλων.
Αν δε συμφωνεις μπορεις να διαφωνεις. Και να συζητας.
Οσον αφορα το πανο, αλλος το ανεφερε ενω δεν επρεπε κι ανακατεψε το μπασκετ με την πολιτικη για να κανει το κοματι του.
Το ποιον να υποστηριξεις στη συγκεκριμενη περιπτωση δε θα σου πω εγω.
Η αποψη μου λοιπον ειναι πως ο κοουτς Αταμαν μεροληπτει υπερ των συμπατριωτων του εις βασος αλλων παιχτων και τελικα εις βαρος της ομαδας.
Αρα λοιπον μπασκετικα μιλαω, απλα εσυ δε με καταλαβαινεις.
Εκτίθεσαι
1
1