Σεβαστή η άποψη σου αδερφέ, αλλά δυστυχώς σε αυτό το επίπεδο υπάρχει από τον εκάστοτε προπονητή ένα είδος ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ και όχι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!Ας αφήσουμε τα κλισέ περί ότι αντιδρούν έτσι λόγω οικειότητας κτλ, διότι μιλάμε αφενός για τον Αρχηγό της ομάδας και αφετέρου για παιχνίδι που κάθε συμπεριφορά διογκώνεται και γίνεται η τρίχα τριχιά, ούτως ή άλλως, οπότε οφείλει ο καθένας να είναι αντάξιος των περιστάσεων και των ευθυνών του δύο φορές παραπάνω από μία συνήθη κατάσταση!!!!……η άποψη μου εν τέλει (για να μην σε πρήζω άλλο), είναι ότι τα τρία χαμένα φάιναλ φορ και το περυσινό χαμένο πρωτάθλημα με τον τρόπο που ήρθε, έχουνε ραγίσει το γυαλί και τις σχέσεις προπονητή και Ελλήνων παικτών!! Γιατί τότε είμαστε πρώτοι στην Ευρωλίγκα και γιατί αυτό το πράγμα δεν εμφανίστηκε νωρίτερα???? Απάντησα παραπάνω…….λογω Σάσα και Εβάν!!!! Απαράδεκτος πάντως ο Παπ…….ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!georbap έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 11:38 pmΜε συγχωρείς φίλε μου αλλά θα διαφωνήσω.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 10:51 pm
Αδερφέ με όλο τον σεβασμό και επειδή έχω παίξει χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο (και το σταματάω εδώ) , όχι μόνο δεν το μεγαλοποιώ αλλά αυτό δείχνει ότι ο προπονητής έχει δυστυχώς ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ!!! Απλά σκέψου αντίστοιχο ενδεχόμενο να είχε συμβεί σε Ομπράντοβιτς, Ντούντα ή ακόμα και στον Αταμάν………..δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναέβλεπες τον παίκτη αυτόν, όπως και να λεγότανε με την φανέλα ξανά ενεργό!!!! Όπως πιστεύω κατανοείς , δεν φταίει μόνο ο Παπ, αλλά και ο κόουτς που έχει επιτρέψει τέτοιες συμπεριφορές!!!
Το συμπέρασμα ότι ο Μπαρτζώκας έχει χάσει τα αποδυτήρια , πέρα από αυθαίρετο είναι και πολύ βαρύ για να το λέμε με τέτοια ευκολία.
Ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια είναι ίσως η ομάδα με την πιο ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα και αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι όλοι ακολουθούν το πλάνο του προπονητή.
Δεν ξέρω πως αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε μια ομάδα με χαμένα αποδυτήρια.
Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ πιο συνθέτες από ένα δίλεπτο πλάνο που δείχνει προπονητή και παίκτη να μαλώνουν.
Μετά από τόσα χρόνια και χιλιάδες ώρες συνύπαρξης , πιστεύεις δεν γνωρίζουν οι παίκτες ότι αυτός είναι ο τρόπος που ο εκδηλώνεται ο Μπαρτζώκας στην διάρκεια του παιχνιδιού;
Αν πραγματικά ενοχλούνταν από αυτό, θα έμεναν τόσα χρόνια δίπλα του και θα μιλούσαν ουκ ολίγες φορές με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν;
Αντίστοιχα το γεγονός ότι και οι παίκτες αντιδρούν κάποιες φορές υπερβολικά όπως ο Παπ στην προκειμένη , είναι ίσως αποτέλεσμα της οικειότητας που αισθάνονται απέναντι στον προπονητή. Το γεγονός τώρα ότι κάποια "αντικειμενικά" μέσα ψοφάνε να παρουσιάσουν τα αποδυτήρια ως εμπόλεμη ζώνη είναι άλλη ιστορία.
Τους μάθαμε τόσα χρόνια.
Στην τελική προτιμώ να βλέπω παίκτες και προπονητή που δεν μασάνε να δείξουν τα συναισθήματα τους ακόμα και όταν ξέρουν ότι κάποιοι περιμένουν στην γωνία για να βγάλουν είδηση , παρά κάτι περιπτώσεις τύπου Ρεάλ που βγαίνουν οι παίκτες μετά το παιχνίδι και σφάζουν με το γάντι προπονητή και συμπαίκτες.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 812
- Δημοσιεύσεις: 936
- Εγγραφή: Σάβ Οκτ 26, 2024 4:20 pm
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

-
- Reactions: 812
- Δημοσιεύσεις: 936
- Εγγραφή: Σάβ Οκτ 26, 2024 4:20 pm
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Υγεία είναι βρε αδερφέ να διαφωνούμε…..αν και με τα περισσότερα που έγραψες μάλλον συμφωνούμε, αλλά έστω και έτσι ίσα ίσα χαίρομαι διότι παραθέτεις και επιχειρήματα και όχι ότι να ναι! Επειδή λοιπόν είσαι ξύπνιος και μπασκετικός, βγάλε τελείως έξω την ομάδα μας και πάρε την χ,ψ, όποια άλλη ομάδα σου έρχεται στο μυαλό ή οποία παρουσιάζει τα εξής χαρακτηριστικά………georbap έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 11:52 pmΝομίζω δεν θα συμφωνήσουμε πουθενά σήμερα. Χαχαχαχα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 11:12 pm
Ακριβώς αυτό……δεν υπάρχει καθόλου versatile ρόστερ στους κοντούς και στο 4-5!!! Όλοι οι παίκτες μας σε αυτές τις θέσεις έχουνε πανομοιότυπα χαρακτηριστικά!!! Απλά ο Σάσα με τον Εβάν μας κρατάνε ψηλά φέτος, πολύ ψηλότερα αντικειμενικά από εκεί που έπρεπε να είμαστε, γιατί πολύ απλά είναι οι δύο από τους τρεις καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκας ( ο άλλος είναι ο Ναν)!!! …….και είναι τόσο μεγάλοι παίκτες που στο τέλος μπορεί και να τους κάνουν όλους και ΜΑΓΚΕΣ ( ο νοών νοείτο)!!!![]()
Από που προκύπτει ότι είμαστε ψηλότερα από ότι θα έπρεπε μόνο λόγω Σάσα και Φουρνιέ;
Ξεκάθαρα παικταράδες που μας ανέβασαν επίπεδο και αυτό δεν το αμφισβητεί κάνεις , αλλά και ο περσινός αντικειμενικά προβληματικός (ειδικά επιθετικά) Ολυμπιακός , πήγε F4 αποκλείοντας με μειονέκτημα την Μπαρτσελόνα και έχασε στο 5ο παιχνίδι και τις λεπτομέρειες το Ελληνικό πρωτάθλημα .
Για το versatile βέβαια και γενικά για το έλλειμμα αθλητικότητας θα συμφωνήσω και είχα αναφερθεί σε αυτό από την αρχή της σεζόν, παρόλα αυτά όμως ο Ολυμπιακός κάνει πολλά άλλα πράγματα σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτός είναι ο λόγος που είναι ψηλά.
Το γεγονός ότι κλείσαμε τον Κίναν πριν ακόμα λήξει η περσινή σεζόν δείχνει ότι ο coach ήθελε guard με χαρακτηριστικά που του έλειπαν αλλά δυστυχώς έγινε ότι έγινε.
Τώρα για τις υπόλοιπες θέσεις και την σύνθεση των ψηλών, έχουμε επίσης αναφέρει ότι οι συγκυρίες έφεραν έτσι τα πράγματα που δεν χωρούσε για τώρα τουλάχιστον η προσθήκη αλλού ψηλού με διαφορετικά χαρακτηριστικά που να είναι μάλιστα και παίκτης υψηλού επιπέδου.
1) ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΕΝΤΑΡΙΑ με copy paste αθλητικά χαρακτηριστικά, πάναργα στις πλάγιες καλύψεις, με αδυναμίες στην πικ εν ρολ άμυνα και στην drop και βέβαια σε κακό momentum τον περισσότερο καιρό λόγω τραυματισμών,
2) Τρίτο πεντάρι, να μην μιλήσω αν έχει………..πιστεύω καταλαβαίνεις τι θα γράψω. Πάντως μπορούσες να πάρεις πολύ καλύτερο παίκτη…….μην λέμε ότι θέλουμε!
3) Τεσσάρια με επίσης πολύ αργά πόδια……..αμυντικά μιλάμε πάντα!! Το tweener 4-5 άρι που είχαμε, θεωρήσαμε ότι έπρεπε να το στείλουμε σε άλλες πολιτείες! ΕΓΚΛΗΜΑ!!
4) Έχει στα φτερά και στην θέση 3 μηδέν αθλητικότητά, πλην Μακ Κίσικ που κάνει υπέρβαση, γιατί ο Παπ φέτος άστο καλύτερα………
Υγ.1 Θα θεωρούσες λοιπόν ποτέ ότι αυτή η υποθετική χ,ψ ομάδα θα ήταν πρώτη των πρώτων??? Προφανώς και όχι . Εκτός αν είχε δύο super star που καλύπτουν πολλές αδυναμίες…….και βέβαια μερικούς πολύ καλούς ρολίστες!!! Όπως και συμβαίνει……έχει τους δύο από τους τρεις καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκας. Υπέρ μας είναι αυτό, δεν είναι μειονέκτημα.
Υγ.2 Η περσινή πορεία το έχω ξαναπεί…….είναι το μεγαλύτερο παράσημο του Μπαρτζώκα σε όλα τα χρόνια που είναι στην ομάδα! Όμως θα συμφωνήσεις πιστεύω ότι ΑΛΛΟ το επίπεδο εφέτος!!!
Ευχαριστώ για την ωραία Διαφωνία………να σαι καλά να τα λέμε!!,
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4477
- Δημοσιεύσεις: 8471
- Εγγραφή: Σάβ Μαρ 21, 2020 10:50 am
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο οσφπ εχει πολυ βαρια φανελλα εχει πολυ καλο προπονητη ομαδα με φιλοσοφια ετων που την νικας δυσκολα αυτο το επεδειξε περυσι διχως τον βεζενκοφ και τον φουρνιε οπου βγηκε 3η καλυτερη ομαδα στην ευρωπηSlow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2025 11:12 pm
Ακριβώς αυτό……δεν υπάρχει καθόλου versatile ρόστερ στους κοντούς και στο 4-5!!! Όλοι οι παίκτες μας σε αυτές τις θέσεις έχουνε πανομοιότυπα χαρακτηριστικά!!! Απλά ο Σάσα με τον Εβάν μας κρατάνε ψηλά φέτος, πολύ ψηλότερα αντικειμενικά από εκεί που έπρεπε να είμαστε, γιατί πολύ απλά είναι οι δύο από τους τρεις καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκας ( ο άλλος είναι ο Ναν)!!! …….και είναι τόσο μεγάλοι παίκτες που στο τέλος μπορεί και να τους κάνουν όλους και ΜΑΓΚΕΣ ( ο νοών νοείτο)!!!
φυσικα οπως γινεται σε ολες τις ομαδες παντα θα υπαρχει καποιο κενο η καποια λαθος επιλογη παιχτη/ων
οπως αυτη του πητερς που παροτι ειναι συμπεθεστατος και αρκετα καλος παιχτης δεν επρεπε να τον ανανεωσετε ,επρεπε να κραταγατε τον πετρουσεφ να παιζει πισω απο σασα και αν αυτος δεν ηθελε ναπαιρνατε παρομοιο παιχτη
στην θεση 5 τον αθλητικο ψηλο νομιζω οτι ο μπαρτζωκας θεωρει κατι τετοιο τον φαλ ειχατε και τον ραιτ
ολες οι ομαδες εχουν σε καποια θεση καποιο κενο καποιον που δεν παιζει καλα καποιον που δεν θα βγει κτλ
0
- Sokos
- Reactions: 550
- Δημοσιεύσεις: 1492
- Εγγραφή: Σάβ Ιαν 26, 2008 4:24 am
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω το ανέφερε και ο Conan πριν κάποιες μέρες. Δεν είναι λογικό οι σταρ να ανεβάζουν τις ομάδες? Ο ΠΑΟ που θα ήταν χωρίς τον Nunn? H Real χωρίς Campazzo ή Tavares? Η Monaco χωρίς James? H Fener χωρίς Hayes - Davis?Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 12:20 am
Υγ.1 Θα θεωρούσες λοιπόν ποτέ ότι αυτή η υποθετική χ,ψ ομάδα θα ήταν πρώτη των πρώτων??? Προφανώς και όχι . Εκτός αν είχε δύο super star που καλύπτουν πολλές αδυναμίες…….και βέβαια μερικούς πολύ καλούς ρολίστες!!! Όπως και συμβαίνει……έχει τους δύο από τους τρεις καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκας. Υπέρ μας είναι αυτό, δεν είναι μειονέκτημα.
Όλες θα ταν αρκετές θέσεις πιο κάτω.
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3558
- Δημοσιεύσεις: 7071
- Εγγραφή: Πέμ Ιουν 12, 2014 1:43 pm
- Τοποθεσία: Κρήτη
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Πετρούσεφ να θυμίσω ότι ο ίδιος ο παίκτης πίεζε να φύγει και έκανε και ένα προκλητικά αδιάφορο στην άμυνα ματς με την Εφές για να μας το κάνει κατανοητό. Τι θα έπρεπε να κρατήσουμε έναν παίκτη που θα αδιαφορούσε; Δεν είχε νόημα.
Για τον Μενσά θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη επιλογή αλλά το έλεγα ότι ο Μπαρτζώκας δεν θα θέλει να καπελώσει ούτε τον Μιλού ούτε τον Φαλ, Από εκεί βέβαια μέχρι την απόσταση του να πάρουμε έναν αμερικάνο χαμηλού επιπέδου με μηδαμινή εμπειρία επαγγελματική και κυρίως στην Ευρώπη έχει μια απόσταση, εκεί δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς το σκεπτικό.
Για τον Μενσά θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη επιλογή αλλά το έλεγα ότι ο Μπαρτζώκας δεν θα θέλει να καπελώσει ούτε τον Μιλού ούτε τον Φαλ, Από εκεί βέβαια μέχρι την απόσταση του να πάρουμε έναν αμερικάνο χαμηλού επιπέδου με μηδαμινή εμπειρία επαγγελματική και κυρίως στην Ευρώπη έχει μια απόσταση, εκεί δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς το σκεπτικό.
4
4

- montechristo
- Reactions: 1901
- Δημοσιεύσεις: 1556
- Εγγραφή: Παρ Ιουν 14, 2024 1:12 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Με αυτή τη λογική, η επόμενη ερώτηση που μπαίνει στο τραπέζι είναι:Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 12:20 amΥγεία είναι βρε αδερφέ να διαφωνούμε…..αν και με τα περισσότερα που έγραψες μάλλον συμφωνούμε, αλλά έστω και έτσι ίσα ίσα χαίρομαι διότι παραθέτεις και επιχειρήματα και όχι ότι να ναι! Επειδή λοιπόν είσαι ξύπνιος και μπασκετικός, βγάλε τελείως έξω την ομάδα μας και πάρε την χ,ψ, όποια άλλη ομάδα σου έρχεται στο μυαλό ή οποία παρουσιάζει τα εξής χαρακτηριστικά………
1) ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΕΝΤΑΡΙΑ με copy paste αθλητικά χαρακτηριστικά, πάναργα στις πλάγιες καλύψεις, με αδυναμίες στην πικ εν ρολ άμυνα και στην drop και βέβαια σε κακό momentum τον περισσότερο καιρό λόγω τραυματισμών,
2) Τρίτο πεντάρι, να μην μιλήσω αν έχει………..πιστεύω καταλαβαίνεις τι θα γράψω. Πάντως μπορούσες να πάρεις πολύ καλύτερο παίκτη…….μην λέμε ότι θέλουμε!
3) Τεσσάρια με επίσης πολύ αργά πόδια……..αμυντικά μιλάμε πάντα!! Το tweener 4-5 άρι που είχαμε, θεωρήσαμε ότι έπρεπε να το στείλουμε σε άλλες πολιτείες! ΕΓΚΛΗΜΑ!!
4) Έχει στα φτερά και στην θέση 3 μηδέν αθλητικότητά, πλην Μακ Κίσικ που κάνει υπέρβαση, γιατί ο Παπ φέτος άστο καλύτερα………
Υγ.1 Θα θεωρούσες λοιπόν ποτέ ότι αυτή η υποθετική χ,ψ ομάδα θα ήταν πρώτη των πρώτων??? Προφανώς και όχι . Εκτός αν είχε δύο super star που καλύπτουν πολλές αδυναμίες…….και βέβαια μερικούς πολύ καλούς ρολίστες!!! Όπως και συμβαίνει……έχει τους δύο από τους τρεις καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκας. Υπέρ μας είναι αυτό, δεν είναι μειονέκτημα.
Υγ.2 Η περσινή πορεία το έχω ξαναπεί…….είναι το μεγαλύτερο παράσημο του Μπαρτζώκα σε όλα τα χρόνια που είναι στην ομάδα! Όμως θα συμφωνήσεις πιστεύω ότι ΑΛΛΟ το επίπεδο εφέτος!!!
Ευχαριστώ για την ωραία Διαφωνία………να σαι καλά να τα λέμε!!,
Σε ποιά θέση θα ήταν ο ΠΑΟ χωρίς Σλούκα και Ναν ή, ακόμα, η Ρεάλ χωρίς Καμπάτσο και Ταβάρες;
Το θέμα είναι να δούμε τι μπορεί να κάνει μιά ομάδα, όταν οι ακρογωνιαίοι της λίθοι για κάποιον λόγο δεν παίζουν.
Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι χωρίς Σάσα ή/και Φουρνιέ μιά χαρά τα πηγαίνει. Αντίθετα, δεν πιστεύω πως ο ΠΑΟ χωρίς Σλούκα και Ναν θα ήταν σε θέση να πάρει έστω και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε δυνατή ομάδα. Το ίδιο και για τη Ρεάλ.
0
-
- Reactions: 1239
- Δημοσιεύσεις: 1045
- Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 13, 2023 12:42 pm
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο Μουσταφα Φαλ δεν ειναι αθλητικος ψηλος παντως. σε ενα μηνα μπαινει στα 33. τετοια κορμια καταπονουνται περισσοτερο οσο γερνανε.(π.χ Ταβαρες που ειναι και 1 μηνα μικροτερος του Φαλ) και ο φαλ του χρονου θα ειναι ακομα πιο δυσκινητος.δυστυχως αγκαθι το συμβολαιο.
ΜΕ εχει εκνευρισει ο Μιλου γιατι οποτε θυμαται παιζει και ωρες ωρες βγαζει μια σοφτιλα λες και ειναι απο βουτυρο. ο Μιλου ειναι 30 ομως.
Ο μεσος ορος ηλικιας της ομαδας καλο ειναι να πεσει λιγο.
Του χρονου θα εχεις 2 35αρηδες. Παπ και Μακ.
ο φουρνιε θα ειναι 32 στα 33 και ο Γουοκαπ το ιδιο.
Θελουμε πραγματικα αθλητικο ψηλο για 1ο στην θεση του ενος πυργου.
Γκος ,Μακ χαιρετανε , και παιρνεις 2 καλυτερους στην θεση τους.
και καποιον σιγουρα πιο νεο απο Μακ κισικ που να δωσει νεα ενεργεια και ωθηση.
(εμενα η αδυναμια μου ειναι ο Ντιαλό.απο τοτε που επαιζε Λαυριο)
Θα πρεπει να κανει μια προσπαθεια η ομαδα το προτζεκτ πετρουσεφ να μην χαθει εφοσον ειναι δικος μας.
Δινεις πητερς και παιρνεις πετρουσεφ πισω. και στο 4 εχεις μονο Σασα και Πετρουσεφ.
Ο πετρουσεφ εχει χαρακτηριστικα στο παιχνιδι του που δεν τα εχει κανεις παικτης του Ολυμπιακου και τα εχουν λιγοι στην Ευρωλιγκα.
ΜΕ εχει εκνευρισει ο Μιλου γιατι οποτε θυμαται παιζει και ωρες ωρες βγαζει μια σοφτιλα λες και ειναι απο βουτυρο. ο Μιλου ειναι 30 ομως.
Ο μεσος ορος ηλικιας της ομαδας καλο ειναι να πεσει λιγο.
Του χρονου θα εχεις 2 35αρηδες. Παπ και Μακ.
ο φουρνιε θα ειναι 32 στα 33 και ο Γουοκαπ το ιδιο.
Θελουμε πραγματικα αθλητικο ψηλο για 1ο στην θεση του ενος πυργου.
Γκος ,Μακ χαιρετανε , και παιρνεις 2 καλυτερους στην θεση τους.
και καποιον σιγουρα πιο νεο απο Μακ κισικ που να δωσει νεα ενεργεια και ωθηση.
(εμενα η αδυναμια μου ειναι ο Ντιαλό.απο τοτε που επαιζε Λαυριο)
Θα πρεπει να κανει μια προσπαθεια η ομαδα το προτζεκτ πετρουσεφ να μην χαθει εφοσον ειναι δικος μας.
Δινεις πητερς και παιρνεις πετρουσεφ πισω. και στο 4 εχεις μονο Σασα και Πετρουσεφ.
Ο πετρουσεφ εχει χαρακτηριστικα στο παιχνιδι του που δεν τα εχει κανεις παικτης του Ολυμπιακου και τα εχουν λιγοι στην Ευρωλιγκα.
0
- montechristo
- Reactions: 1901
- Δημοσιεύσεις: 1556
- Εγγραφή: Παρ Ιουν 14, 2024 1:12 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Σωστές καταρχήν οι επισημάνσεις σου για το τι χρειάζεται η ομάδα.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:22 amο Μουσταφα Φαλ δεν ειναι αθλητικος ψηλος παντως. σε ενα μηνα μπαινει στα 33. τετοια κορμια καταπονουνται περισσοτερο οσο γερνανε.(π.χ Ταβαρες που ειναι και 1 μηνα μικροτερος του Φαλ) και ο φαλ του χρονου θα ειναι ακομα πιο δυσκινητος.δυστυχως αγκαθι το συμβολαιο.
ΜΕ εχει εκνευρισει ο Μιλου γιατι οποτε θυμαται παιζει και ωρες ωρες βγαζει μια σοφτιλα λες και ειναι απο βουτυρο. ο Μιλου ειναι 30 ομως.
Ο μεσος ορος ηλικιας της ομαδας καλο ειναι να πεσει λιγο.
Του χρονου θα εχεις 2 35αρηδες. Παπ και Μακ.
ο φουρνιε θα ειναι 32 στα 33 και ο Γουοκαπ το ιδιο.
Θελουμε πραγματικα αθλητικο ψηλο για 1ο στην θεση του ενος πυργου.
Γκος ,Μακ χαιρετανε , και παιρνεις 2 καλυτερους στην θεση τους.
και καποιον σιγουρα πιο νεο απο Μακ κισικ που να δωσει νεα ενεργεια και ωθηση.
(εμενα η αδυναμια μου ειναι ο Ντιαλό.απο τοτε που επαιζε Λαυριο)
Θα πρεπει να κανει μια προσπαθεια η ομαδα το προτζεκτ πετρουσεφ να μην χαθει εφοσον ειναι δικος μας.
Δινεις πητερς και παιρνεις πετρουσεφ πισω. και στο 4 εχεις μονο Σασα και Πετρουσεφ.
Ο πετρουσεφ εχει χαρακτηριστικα στο παιχνιδι του που δεν τα εχει κανεις παικτης του Ολυμπιακου και τα εχουν λιγοι στην Ευρωλιγκα.
Όμως για το πώς θα στελεχωθεί, νομίζω πως είναι νωρίς ακόμα να πούμε οτιδήποτε.
Επίσης, πιστεύω πως το κεφάλαιο Πετρούσεφ έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό, γιατί ο παίκτης δεν έρχεται με τίποτα για πίσω από τον Σάσα και για λίγα "μερεμέτια" στη θέση 5. Σ' ένα χρόνο που λήγει το συμβόλαιό του δεν θα θέλει να μας βλέπει ούτε ζωγραφιστούς (το πρόβλημα είναι σαφώς δικό του και όχι της ομάδας). Ας πάει στο ΝΒΑ, γιατί ακούγεται ότι υπάρχουν κάτι πάγκοι που θέλουν ξεσκόνισμα!
0
-
- Reactions: 1239
- Δημοσιεύσεις: 1045
- Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 13, 2023 12:42 pm
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Φιλε μου με την χρονια που κανει ο Πετρουσεφ στον Ερυθρο θα βρει συμβολαιο και σε μεγαλυτερη ομαδα απο τον Αστερα δεν θα παει να σκουπιζει παγκους στο ΝΒΑ.montechristo έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:53 amΣωστές καταρχήν οι επισημάνσεις σου για το τι χρειάζεται η ομάδα.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:22 amο Μουσταφα Φαλ δεν ειναι αθλητικος ψηλος παντως. σε ενα μηνα μπαινει στα 33. τετοια κορμια καταπονουνται περισσοτερο οσο γερνανε.(π.χ Ταβαρες που ειναι και 1 μηνα μικροτερος του Φαλ) και ο φαλ του χρονου θα ειναι ακομα πιο δυσκινητος.δυστυχως αγκαθι το συμβολαιο.
ΜΕ εχει εκνευρισει ο Μιλου γιατι οποτε θυμαται παιζει και ωρες ωρες βγαζει μια σοφτιλα λες και ειναι απο βουτυρο. ο Μιλου ειναι 30 ομως.
Ο μεσος ορος ηλικιας της ομαδας καλο ειναι να πεσει λιγο.
Του χρονου θα εχεις 2 35αρηδες. Παπ και Μακ.
ο φουρνιε θα ειναι 32 στα 33 και ο Γουοκαπ το ιδιο.
Θελουμε πραγματικα αθλητικο ψηλο για 1ο στην θεση του ενος πυργου.
Γκος ,Μακ χαιρετανε , και παιρνεις 2 καλυτερους στην θεση τους.
και καποιον σιγουρα πιο νεο απο Μακ κισικ που να δωσει νεα ενεργεια και ωθηση.
(εμενα η αδυναμια μου ειναι ο Ντιαλό.απο τοτε που επαιζε Λαυριο)
Θα πρεπει να κανει μια προσπαθεια η ομαδα το προτζεκτ πετρουσεφ να μην χαθει εφοσον ειναι δικος μας.
Δινεις πητερς και παιρνεις πετρουσεφ πισω. και στο 4 εχεις μονο Σασα και Πετρουσεφ.
Ο πετρουσεφ εχει χαρακτηριστικα στο παιχνιδι του που δεν τα εχει κανεις παικτης του Ολυμπιακου και τα εχουν λιγοι στην Ευρωλιγκα.
Όμως για το πώς θα στελεχωθεί, νομίζω πως είναι νωρίς ακόμα να πούμε οτιδήποτε.
Επίσης, πιστεύω πως το κεφάλαιο Πετρούσεφ έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό, γιατί ο παίκτης δεν έρχεται με τίποτα για πίσω από τον Σάσα και για λίγα "μερεμέτια" στη θέση 5. Σ' ένα χρόνο που λήγει το συμβόλαιό του δεν θα θέλει να μας βλέπει ούτε ζωγραφιστούς (το πρόβλημα είναι σαφώς δικό του και όχι της ομάδας). Ας πάει στο ΝΒΑ, γιατί ακούγεται ότι υπάρχουν κάτι πάγκοι που θέλουν ξεσκόνισμα!
επισης παιζει 19 λεπτα στον ερυθρο και μια χαρα κανει οτι κανει. στον ολυμπιακο με πητερς και σασα δεν εβρισκε ουτε 10.
με σασα μονο μπροστα του και λιγο στο 5 η ο σασα στο 3 τα 19-20 λεπτα μπορει να τα εχει.
0
-
- Reactions: 776
- Δημοσιεύσεις: 1062
- Εγγραφή: Παρ Ιούλ 05, 2024 9:50 am
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτή την τάση για μεταγραφολογία μεσούσης της σεζόν. Την θεωρώ εκτός τόπου και χρόνου. Η χρόνια έχει αρχίσει και μπαίνει στην τελική ευθεία, η ομάδα με τα καλά και τα κακά της και τις παθογένειες της είναι πρώτη μέχρι στιγμής στην regular και είναι από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωκούπας και εμείς συζητάμε τι θα γίνει το καλοκαίρι;
Δλδ αν ο Μακίσικ συνεχίσει σε αυτούς τους δαιμονιωδεις ρυθμούς και σου βάλει 25 πόντους στον τελικό και κατακτήσεις το τρόπαιο τον διώχνεις του χρόνου; Η αν ο Μίλου κάνει dominant εμφανίσεις σε ημιτελικό-τελικό φίναλ φουρ τον διώχνεις επειδή δεν είναι αθλητικός και δεν παίζει καλή άμυνα στο pnr;
Όλοι οι παίκτες θα κριθούν στο τέλος της χρονιάς ανάλογα με την επίδοση της ομάδας και τις ατομικές τους επιδόσεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.
Δλδ αν ο Μακίσικ συνεχίσει σε αυτούς τους δαιμονιωδεις ρυθμούς και σου βάλει 25 πόντους στον τελικό και κατακτήσεις το τρόπαιο τον διώχνεις του χρόνου; Η αν ο Μίλου κάνει dominant εμφανίσεις σε ημιτελικό-τελικό φίναλ φουρ τον διώχνεις επειδή δεν είναι αθλητικός και δεν παίζει καλή άμυνα στο pnr;
Όλοι οι παίκτες θα κριθούν στο τέλος της χρονιάς ανάλογα με την επίδοση της ομάδας και τις ατομικές τους επιδόσεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.
3
3

- golitog7
- Reactions: 1846
- Δημοσιεύσεις: 2352
- Εγγραφή: Τρί Απρ 11, 2017 12:18 pm
- Τοποθεσία: Munich
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Έτσι όπως είναι η βαθμολογία τώρα δεν αποκλείω ένα διασταύρωμα μας με Ρεάλ, Αρμάνι ή Παρτίζαν. Φυσικά είναι νωρίς ακόμα αλλά έχει μια βάση αυτή η πρόβλεψη. Εγώ φυσικά θα ήθελα ή Μπάγερν ή Παρί αλλά λογικά αυτές θα υποχωρήσουν γιατί έχουν αρκετά κοντό ροτέισον. Αν το επεκτέινουμε λίγο θα βρούμε σίγουρα μπροστά μας μία εκτων Ερυθρός Αστέρας, Αρμάνι, Παρτίζαν με πλεονέκτημα έδρας. Ποια θα προτιμούσατε από τις 3? Εγώ θα πήγαινε μάλλον με Αρμάνι πρώτα, Αστέρα μετά και τέλος Παρτίζαν.
0
- kein
- Reactions: 796
- Δημοσιεύσεις: 984
- Εγγραφή: Τρί Μάιος 02, 2023 5:43 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οποιαδήποτε εκτός από την ΡΕΑΛ θα είναι μια καλή διασταύρωση. Δεν θα είναι πρόβλημα για τον ολυμπιακό οι άλλες 3 που αναφέρεις, θα τις "καταπιεί" με συνοπτικές διαδικασίες.golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 12:28 pmΈτσι όπως είναι η βαθμολογία τώρα δεν αποκλείω ένα διασταύρωμα μας με Ρεάλ, Αρμάνι ή Παρτίζαν. Φυσικά είναι νωρίς ακόμα αλλά έχει μια βάση αυτή η πρόβλεψη. Εγώ φυσικά θα ήθελα ή Μπάγερν ή Παρί αλλά λογικά αυτές θα υποχωρήσουν γιατί έχουν αρκετά κοντό ροτέισον. Αν το επεκτέινουμε λίγο θα βρούμε σίγουρα μπροστά μας μία εκτων Ερυθρός Αστέρας, Αρμάνι, Παρτίζαν με πλεονέκτημα έδρας. Ποια θα προτιμούσατε από τις 3? Εγώ θα πήγαινε μάλλον με Αρμάνι πρώτα, Αστέρα μετά και τέλος Παρτίζαν.

0







11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- montechristo
- Reactions: 1901
- Δημοσιεύσεις: 1556
- Εγγραφή: Παρ Ιουν 14, 2024 1:12 pm
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Φίλε μου, σαφώς και ο Πετρούσεφ μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στην ευρωλίγκα. Το ΝΒΑ το ανέφερα, γιατί έχω καταλάβει ότι αυτό είναι το όνειρο του παίκτη και ότι την όποια καριέρα κάνει εδώ θα τη χρησιμοποιήσει για να πάει εκεί.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 12:08 pmΦιλε μου με την χρονια που κανει ο Πετρουσεφ στον Ερυθρο θα βρει συμβολαιο και σε μεγαλυτερη ομαδα απο τον Αστερα δεν θα παει να σκουπιζει παγκους στο ΝΒΑ.
επισης παιζει 19 λεπτα στον ερυθρο και μια χαρα κανει οτι κανει. στον ολυμπιακο με πητερς και σασα δεν εβρισκε ουτε 10.
με σασα μονο μπροστα του και λιγο στο 5 η ο σασα στο 3 τα 19-20 λεπτα μπορει να τα εχει.
Επίσης, σαφώς και ο παίκτης χωράει στον Ολυμπιακό (χωρίς Πίτερς), αλλά το θέμα είναι αν το θέλει και ο ίδιος. Νομίζω πως δεν το θέλει.
0
-
- Reactions: 812
- Δημοσιεύσεις: 936
- Εγγραφή: Σάβ Οκτ 26, 2024 4:20 pm
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν μπαίνω αδερφέ αναλυτικά σε θέμα σύγκρισης με Πάο, για να μην δημιουργήσω παρεξηγήσεις ένθεν και ένθεν . Μας θεωρώ σε γενικές γραμμές καλύτερη ομάδα, αλλά θεωρώ ότι έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα στην περιφέρεια ο Πάο και ΚΥΡΙΩΣ δεν έχει το ΠΡΕΠΕΙ που είναι σημαντικό στους μονούς αγώνες……..όσο για αυτό που λες περί απουσιών, το ένα ή τα δύο παιχνίδια χωρίς τον ένα ή τον άλλο σταρ το λύνεις με τεχνάσματα και λοιπές αλχημείες εκ των έσω , αλλά πάντα θα συμβεί επιτυχημένα ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ !! Η μακρά απουσία είναι αυτή που εκτροχιάζει την ομάδα!!!! Είναι αυτό που κινδυνεύει να πάθει ο Πάο με την απουσία του Λεσόρ ή πιο απλά δες πως είμασταν εμείς χωρίς Φαλ ( που δεν ανήκει στους σούπερ σταρ μας)…………montechristo έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:20 amΜε αυτή τη λογική, η επόμενη ερώτηση που μπαίνει στο τραπέζι είναι:Slow horses 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 12:20 amΥγεία είναι βρε αδερφέ να διαφωνούμε…..αν και με τα περισσότερα που έγραψες μάλλον συμφωνούμε, αλλά έστω και έτσι ίσα ίσα χαίρομαι διότι παραθέτεις και επιχειρήματα και όχι ότι να ναι! Επειδή λοιπόν είσαι ξύπνιος και μπασκετικός, βγάλε τελείως έξω την ομάδα μας και πάρε την χ,ψ, όποια άλλη ομάδα σου έρχεται στο μυαλό ή οποία παρουσιάζει τα εξής χαρακτηριστικά………
1) ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΕΝΤΑΡΙΑ με copy paste αθλητικά χαρακτηριστικά, πάναργα στις πλάγιες καλύψεις, με αδυναμίες στην πικ εν ρολ άμυνα και στην drop και βέβαια σε κακό momentum τον περισσότερο καιρό λόγω τραυματισμών,
2) Τρίτο πεντάρι, να μην μιλήσω αν έχει………..πιστεύω καταλαβαίνεις τι θα γράψω. Πάντως μπορούσες να πάρεις πολύ καλύτερο παίκτη…….μην λέμε ότι θέλουμε!
3) Τεσσάρια με επίσης πολύ αργά πόδια……..αμυντικά μιλάμε πάντα!! Το tweener 4-5 άρι που είχαμε, θεωρήσαμε ότι έπρεπε να το στείλουμε σε άλλες πολιτείες! ΕΓΚΛΗΜΑ!!
4) Έχει στα φτερά και στην θέση 3 μηδέν αθλητικότητά, πλην Μακ Κίσικ που κάνει υπέρβαση, γιατί ο Παπ φέτος άστο καλύτερα………
Υγ.1 Θα θεωρούσες λοιπόν ποτέ ότι αυτή η υποθετική χ,ψ ομάδα θα ήταν πρώτη των πρώτων??? Προφανώς και όχι . Εκτός αν είχε δύο super star που καλύπτουν πολλές αδυναμίες…….και βέβαια μερικούς πολύ καλούς ρολίστες!!! Όπως και συμβαίνει……έχει τους δύο από τους τρεις καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκας. Υπέρ μας είναι αυτό, δεν είναι μειονέκτημα.
Υγ.2 Η περσινή πορεία το έχω ξαναπεί…….είναι το μεγαλύτερο παράσημο του Μπαρτζώκα σε όλα τα χρόνια που είναι στην ομάδα! Όμως θα συμφωνήσεις πιστεύω ότι ΑΛΛΟ το επίπεδο εφέτος!!!
Ευχαριστώ για την ωραία Διαφωνία………να σαι καλά να τα λέμε!!,
Σε ποιά θέση θα ήταν ο ΠΑΟ χωρίς Σλούκα και Ναν ή, ακόμα, η Ρεάλ χωρίς Καμπάτσο και Ταβάρες;
Το θέμα είναι να δούμε τι μπορεί να κάνει μιά ομάδα, όταν οι ακρογωνιαίοι της λίθοι για κάποιον λόγο δεν παίζουν.
Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι χωρίς Σάσα ή/και Φουρνιέ μιά χαρά τα πηγαίνει. Αντίθετα, δεν πιστεύω πως ο ΠΑΟ χωρίς Σλούκα και Ναν θα ήταν σε θέση να πάρει έστω και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε δυνατή ομάδα. Το ίδιο και για τη Ρεάλ.
0
-
- Reactions: 812
- Δημοσιεύσεις: 936
- Εγγραφή: Σάβ Οκτ 26, 2024 4:20 pm
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Μα το ίδιο ακριβώς λέω……..όταν στο 4 και στο 5 δεν έχεις αθλητικότητα και εφόσον με τον Πετρούσεφ αποφάσισες να πορευτείς χώρια ( ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ), όφειλες εφόσον οι ψηλοί σου δεν σου εξασφαλίζουν και καμία σταθερότητα ή ασφάλεια σε θέματα απόδοσης και τραυματισμών, να κινηθείς για έτοιμο αθλητικό ψηλό, να κάνει τουλάχιστον τα αυτονόητα…….μέχρι και ο 35άρης Ταρίκ Μπλακ θα μας έδινε λύσεις πιστεύω. Αλλά αυτό με τον Μένσα ήταν ακατανόητα πρόχειρη επιλογή! Επίσης για πιο καπέλωμα των ψηλών βρε αδερφέ μιλάμε??? Έτσι όπως παίζουνε και οι δύο από την αρχή της χρονιάς……….το καπέλωμα θα σκεφτούμε? Είπαμε στόχος η Ευρωλίγκα φέτος,με τοὺς συναισθηματισμούς που ασχολούμαστε τόσα χρόνια εκτροχιαστήκαμε εν τέλεια από τους στόχους μας!!!!Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 10:59 amΓια τον Πετρούσεφ να θυμίσω ότι ο ίδιος ο παίκτης πίεζε να φύγει και έκανε και ένα προκλητικά αδιάφορο στην άμυνα ματς με την Εφές για να μας το κάνει κατανοητό. Τι θα έπρεπε να κρατήσουμε έναν παίκτη που θα αδιαφορούσε; Δεν είχε νόημα.
Για τον Μενσά θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη επιλογή αλλά το έλεγα ότι ο Μπαρτζώκας δεν θα θέλει να καπελώσει ούτε τον Μιλού ούτε τον Φαλ, Από εκεί βέβαια μέχρι την απόσταση του να πάρουμε έναν αμερικάνο χαμηλού επιπέδου με μηδαμινή εμπειρία επαγγελματική και κυρίως στην Ευρώπη έχει μια απόσταση, εκεί δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς το σκεπτικό.
1
1
