Euroleague Round 23, Panathinaikos AKTOR Athens vs Zalgiris Kaunas
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 3136
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ παράξενο παιχνίδι με εντελώς παράδοξο αποτέλεσμα. Καλός χρυσός ο Γκάμπριελ αλλά με εκείνον μέσα η επίθεση κολλάει πάρα πολύ. Κάθε φορά που πάει να πιάσει τη μπάλα σε πάσα μας πιάνει η καρδιά μας για το αν θα τα καταφέρει και τι θα την κάνει. Στο ριμπάουντ είναι με τις ώρες του. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε 5ρι νομίζω, δεν γίνεται αλλιώς. Ο Μήτογλου έχει βλακέψει χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Δεν ξέρω τι έπαθε κι αυτός. Με τον Κώστα λογικά παίζει κάτι; Δεν γίνεται σε τέτοιο ματς να μην τον έβαλε λεπτό ένα ολόκληρο ημίχρονο.
Έχω δει άμυνες καλύτερες από του Ναν σε τουρνουά μίνι στον Έσπερο. Όπως είπε και κάποιος πάνω δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πήραν λίγο παραπάνω χρόνο Καλαιτζάκης και Παπαπέτρου. Ήταν αρκετά θετικοί όσο έπαιξαν.
Αντίθετα, δεν έχω θέμα με το τρίποντο. Shooters shoot, τι να γίνει;
Δεν σουτάρουμε με άσχημες προυποθέσεις, δεν γίνεται να σταματήσουμε.
Έχω δει άμυνες καλύτερες από του Ναν σε τουρνουά μίνι στον Έσπερο. Όπως είπε και κάποιος πάνω δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πήραν λίγο παραπάνω χρόνο Καλαιτζάκης και Παπαπέτρου. Ήταν αρκετά θετικοί όσο έπαιξαν.
Αντίθετα, δεν έχω θέμα με το τρίποντο. Shooters shoot, τι να γίνει;

0

- kein
- Reactions: 801
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ψυχραιμία παίδες, αναμενόμενο ότι θα μας χτυπήσει στη ρακέτα ο Τρινκέρι, δεν είναι Μπαρτζώκας που βρέξει χιονίσει θα παραμείνει πιστός στο πλάνο, ο Ιταλός μυρίστηκε αίμα και έκανε ντου. το μαρτυράει και το ποσοστό στα δίποντα τι γίνεται στη ρακέτα μας. Μέσα σε όλο αυτό το πανικό, έχουμε και απίστευτη αστοχία στο μακρινό σουτ. Αν δεν απειλείς από κοντά και τουβλαρεις απο μακριά, λογικό να βάλεις μόνο 34 πόντους στο ημίχρονο. Το πρόβλημα που έχεις φάει 51, δηλαδή εφόσον δεν σου βγαίνει το ματς επιθετικά, παίξε λίγο μπασκετικό ξύλο. Αυτή την προσέγγιση πρέπει να έχουμε στο δεύτερο και με την βοήθεια του ΟΑΚΑ να το γυρίσουμε.
1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 325
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι όντως κάκιστος ο ΠΑΟ αλλά διαφωνώ, οι τραυματισμοί φταίνε σίγουρα. Ο ΠΑΟ χρειάζεται κανονικό ψηλό με κάποιες επιθετικές αρετές , αν δεν απειλείς καθόλου από μέσα είναι πιο εύκολο για τον αντίπαλο να σε μαρκάρει στην περιφέρεια όσο ταλαντούχα περιφερειακή γραμμή αν έχεις , έχει τη δυνατότητα για double team για πολύ δυναμικά hedge out κτλ , ειδικά όταν παιζεις απέναντι σε μια τόσο οργανωμένη αμυντικά ομάδα . Αν δεν πάρει ψηλό της προκοπής ο ΠΑΟ άμεσα θα έχει θέμα .
Το ματς με εμάς ήταν ειδικών συνθηκών και γενικά τα ντέρμπι μεταξύ μας είναι λίγο παραπλανητικά όσον αφορά την εικόνα των ομάδων . Ψηλό χθες γιατί μπορεί να χαθεί το τρένο πριν το καταλάβουν .
1
1

- montechristo
- Reactions: 1991
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
-
- Reactions: 2500
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εμφάνιση ΝΤΡΟΠΗ στο 1ο ημίχρονο από την ομάδα, βασικά όχι ντροπή... ΞΕΦΤΙΛΑ!!
Ο Ναν χάλια, ο Σλουκας χάλια, ο Μήτογλου χάλια, ο Παπαπέτρου χάλια, ο Μπράουν για διακοπή συμβολαίου, χειρότερος και από τον Βιλντοζα, δεν ξέρω τι συμβαίνει, αν δεν τους ξυπνήσει ο Αταμαν στο 2ο ημίχρονο και δεν βρει x-factors στην επίθεση θα μιλάμε για πολύ βαριά ήττα.
Το βασικό πρόβλημα είναι η άμυνα όμως, θέλει οπωσδήποτε ΚΑΛΑΪΤΖΆΚΗ για πολύ ώρα στο υπόλοιπο ματς, δεν γίνεται η 17η επίθεση της λίγκας να μας έχει βάλει 51 πόντους στο ημίχρονο. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕ!!!
ΥΓ. Προφανώς και Γιουρτσεβεν να είχαμε σε αυτό το ματς δεν θα άλλαζε κάτι. Με τη σημερινή εικόνα δίνουμε δίκιο στον Χακετ που μας είπε την απογοήτευση της σεζόν...
Ο Ναν χάλια, ο Σλουκας χάλια, ο Μήτογλου χάλια, ο Παπαπέτρου χάλια, ο Μπράουν για διακοπή συμβολαίου, χειρότερος και από τον Βιλντοζα, δεν ξέρω τι συμβαίνει, αν δεν τους ξυπνήσει ο Αταμαν στο 2ο ημίχρονο και δεν βρει x-factors στην επίθεση θα μιλάμε για πολύ βαριά ήττα.
Το βασικό πρόβλημα είναι η άμυνα όμως, θέλει οπωσδήποτε ΚΑΛΑΪΤΖΆΚΗ για πολύ ώρα στο υπόλοιπο ματς, δεν γίνεται η 17η επίθεση της λίγκας να μας έχει βάλει 51 πόντους στο ημίχρονο. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕ!!!
ΥΓ. Προφανώς και Γιουρτσεβεν να είχαμε σε αυτό το ματς δεν θα άλλαζε κάτι. Με τη σημερινή εικόνα δίνουμε δίκιο στον Χακετ που μας είπε την απογοήτευση της σεζόν...
1
1

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πλάκα κάνεις? Είναι συνεχές κυνήγι Μις ματς, μόνιμο τράβηγμα Χουαντσο από τα αριστερά, δύο παίκτες κάνουν έως και 4 σκριν σε κάθε play και τουλάχιστον 1(σε κάποιες φάσεις και δυο) ειναι fake motion μέχρι να ζαλιστεις. Παραδοσιακά στο 3ο παθαίνουν καθίζηση, για να δουμε. Πρέπει να έχουν ρεκόρ αντι-ανατροπης φέτος.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 9:43 pmΚαλά ρε συ Γιώργη δεν κάνουν και τίποτα μαγικό. Προς το παρόν με hand off και pick n roll παίζουν.
1
1