Euroleague Round 23, Panathinaikos AKTOR Athens vs Zalgiris Kaunas
Συντονιστής: Captains
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1711
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- Tuvok
- Reactions: 188
- Αγαπημένος παίκτης: Tarpley, Massey
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το εχουν οικογενειακο.villiskabas έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:20 pmΣλουκας on fire
Αντετοκουμπο πληρωνεται ως χειροκροτητης παγκου![]()
![]()

Εβαλε κανενα καλαθι εντος πεδιας η Καουνας στην 4η περιοδο?
0
Πραγματικά Μπράουν φαινεται αδιάφορος, ξενερωμενος είναι κρίμα.
Μητογλου δε ξέρω τι έχει πάθει, είναι ασύλληπτη η διαφορά με πέρσι.
Μπράβο στην ομάδα που μετά από μια δύσκολη βδομάδα, βρήκε τα αποθέματα και έκανε τέτοια ανατροπή.
Με το καλο και ένα 5αρι τωρα, γιατί με την ατυχία που μας δερνει μας βλέπω με 5αρι το Σαμοντουροφ.
Μπράβο στην ομάδα που μετά από μια δύσκολη βδομάδα, βρήκε τα αποθέματα και έκανε τέτοια ανατροπή.
Με το καλο και ένα 5αρι τωρα, γιατί με την ατυχία που μας δερνει μας βλέπω με 5αρι το Σαμοντουροφ.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4603
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εντωμεταξυ ο μητογλου ζηταει 2 εκατ τον χρονοnikosvip έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:34 pmΠραγματικά Μπράουν φαινεται αδιάφορος, ξενερωμενος είναι κρίμα.

5
1
4

- pan24
- Reactions: 2580
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι ανατροπή ήταν αυτή!
Και τι κατάρρευση η Ζαλγκίρις, έβαλαν μόνο 6 πόντους και μόνο από βολές στο 4ο.
Το παθαίνουν συχνά αλλά ποτέ νομίζω σε τέτοια έκταση.
Τρομερός Γκάμπριελ αλλά και ο Σλούκας, αν ξεκίνησε να ανεβαίνει τώρα και δεν έχει κανέναν τραυματισμό θα είναι σε φουλ φόρμα την κατάλληλη στιγμή.
Ωστόσο ας μην τυφλωθούμε...όπως παίξαμε το πρώτο ημίχρονο με καλύτερο αντίπαλο δεν θα καταφέρναμε να γυρίσουμε.
Πρακτικά με 7 παίκτες παίξαμε.
Και τι κατάρρευση η Ζαλγκίρις, έβαλαν μόνο 6 πόντους και μόνο από βολές στο 4ο.
Το παθαίνουν συχνά αλλά ποτέ νομίζω σε τέτοια έκταση.
Τρομερός Γκάμπριελ αλλά και ο Σλούκας, αν ξεκίνησε να ανεβαίνει τώρα και δεν έχει κανέναν τραυματισμό θα είναι σε φουλ φόρμα την κατάλληλη στιγμή.
Ωστόσο ας μην τυφλωθούμε...όπως παίξαμε το πρώτο ημίχρονο με καλύτερο αντίπαλο δεν θα καταφέρναμε να γυρίσουμε.
Πρακτικά με 7 παίκτες παίξαμε.
3
3

-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Δυστυχώς ο Μπράουν πάει να γίνει Βιλντοζα, αν δεν έχει γίνει ήδη. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να τους έχει όλους χαρούμενους ο Αταμάν όπως κάνει επιτυχημένα ο Μπαρτζώκας φαίνεται ότι ήταν λάθος επιλογή και ήθελε κάποιον ρολιστα.nikosvip έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:34 pmΠραγματικά Μπράουν φαινεται αδιάφορος, ξενερωμενος είναι κρίμα.
1
1

Για την τριετία θα πάρει και πολύ του είναιτουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:36 pmεντωμεταξυ ο μητογλου ζηταει 2 εκατ τον χρονοnikosvip έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:34 pmΠραγματικά Μπράουν φαινεται αδιάφορος, ξενερωμενος είναι κρίμα.
Με το καλο και ένα 5αρι τωρα, γιατί με την ατυχία που μας δερνει μας βλέπω με 5αρι το Σαμοντουροφ.![]()
0
-
- Reactions: 312
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αποκλείεται να ζητάει τόσα;! Ή συνεχίσει να ζητάειτουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:36 pmεντωμεταξυ ο μητογλου ζηταει 2 εκατ τον χρονοnikosvip έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:34 pmΠραγματικά Μπράουν φαινεται αδιάφορος, ξενερωμενος είναι κρίμα.
Με το καλο και ένα 5αρι τωρα, γιατί με την ατυχία που μας δερνει μας βλέπω με 5αρι το Σαμοντουροφ.![]()
0
- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για Ντίνο νομίζω τον εκθέτουν σαν 5αρι. Δυστυχώς δείχνει ότι δεν μπορεί σε αυτή την θέση. Επιπλέον δεν του μπαίνουν και τα μακρινά σουτ, δυστυχώς πάλι δεν πάει τοσο στην επαφή (όπως πχ έκανε ο Τσαρτσαρης που είναι περίπου ίδια κορμιά) όσο στα μακρινά σουτ και όταν δεν τα βάζει πάλι δείχνει κακός.nikosvip έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:34 pmΠραγματικά Μπράουν φαινεται αδιάφορος, ξενερωμενος είναι κρίμα.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4603
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ενιωσε ενοχλησεις στο ζεσταμαvilliskabas έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:20 pmΣλουκας on fire
Αντετοκουμπο πληρωνεται ως χειροκροτητης παγκου![]()
![]()
που να παιζε κιολας πηγαινε μαγνητικη
3
3

-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό τώρα ισχύει, η το λες έτσι να περνάει η ώρα?τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:36 pmεντωμεταξυ ο μητογλου ζηταει 2 εκατ τον χρονοnikosvip έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:34 pmΠραγματικά Μπράουν φαινεται αδιάφορος, ξενερωμενος είναι κρίμα.
0
Κάτσε δεν είναι ακριβώς έτσι , μπήκε μέσα και βαριόταν ,φαινόταν , δεν είναι ότι έχασε ένα δυο σουτ μόνο ...αν έμπαινε με πάθος και ενέργεια θα έπαιζε φουλ.HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:37 pmΔυστυχώς ο Μπράουν πάει να γίνει Βιλντοζα, αν δεν έχει γίνει ήδη. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να τους έχει όλους χαρούμενους ο Αταμάν όπως κάνει επιτυχημένα ο Μπαρτζώκας φαίνεται ότι ήταν λάθος επιλογή και ήθελε κάποιον ρολιστα.nikosvip έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:34 pmΠραγματικά Μπράουν φαινεται αδιάφορος, ξενερωμενος είναι κρίμα.
2
2