Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω είναι μέχρι 26 Φλεβάρη.
https://ftpserver.euroleague.net/genera ... Bylaws.pdf σελίδα 132, 10.6.

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ρε παιδια οι ιταλοι ζητανε 1 εκατ για τον καμπε ποιος θα παει να δωσει τοσα λεφτα
ο φερναντο προτιμησε ρεαλ
για τον αλλον θα πρεπει να περιμενουμε αν αποκλειστει η ομαδα του απτον πρωταθλημα καγκουρο για ξεκινησουμε συζητησεις μαζι του? και αν δεν αποκλειστει?και αν δεν συμφωνησουμε?δεν γινονται αυτα
ο φερναντο προτιμησε ρεαλ
για τον αλλον θα πρεπει να περιμενουμε αν αποκλειστει η ομαδα του απτον πρωταθλημα καγκουρο για ξεκινησουμε συζητησεις μαζι του? και αν δεν αποκλειστει?και αν δεν συμφωνησουμε?δεν γινονται αυτα
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ειναι ο πιο ρεαλιστικος στοχος δυστυχωςnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2025 1:45 amΓια τον Μπάνγκο προσπαθεί ο Παναθηναικός λέει ο Παπαθεδώρου.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
H Fener έδωσε 600 και έφαγε άκυρο πάντως. Οπότε δεν ξέρω τι αξιώνουν κι εκείνοι.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2025 1:51 amειναι ο πιο ρεαλιστικος στοχος δυστυχωςnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2025 1:45 am
Για τον Μπάνγκο προσπαθεί ο Παναθηναικός λέει ο Παπαθεδώρου.

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
τοσα πολλα ζηταει και η σαραγοσα?nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2025 1:52 amH Fener έδωσε 600 και έφαγε άκυρο πάντως. Οπότε δεν ξέρω τι αξιώνουν κι εκείνοι.
καταλαβα παει και αυτος παμε για αλλα
Στην Magic Euroleague ειπαν οτι καναμε προταση μισο μυριο πανω απο τη Ρεαλ για Μπρουνο, αλλα ο παικτης λογω οικογενειας προτιμησε Ρεαλ.
Jilson Bango λοιπον, αν και δεν εχει buy out.
Αν δεν ευδοκιμησει η υποθεησ τοτε θα περιμενει εκμεταλλευομενος τη διακοπη της Euroleague.
Επισης λενε ηταν τελικα η πρωτη επιλογη οταν πηραμε τον Γκαμπριελ.
Jilson Bango λοιπον, αν και δεν εχει buy out.
Αν δεν ευδοκιμησει η υποθεησ τοτε θα περιμενει εκμεταλλευομενος τη διακοπη της Euroleague.
Επισης λενε ηταν τελικα η πρωτη επιλογη οταν πηραμε τον Γκαμπριελ.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Το επόμενο διάστημα εχουμε Προμηθέα, Αρμανι, Περιστέρι και μετά Φενερ 04/02, Εφες 06/02 και Κολοσσό. Μετά υπάρχει κενό για κύπελλο (12-16 Φλεβάρη) και παράθυρα για εθνικές, η γιουρολιγκ συνεχίζεται στις 28 Φλεβαρη αμεσως μετα τη λήξη της προθεσμίας για μεταγραφές. Η regular season στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας τελειώνει στις 07/02 και μάλλον η ομάδα του Harrell δεν θα περάσει στα playoff. Αν δεν βιαζόμαστε υπερβολικά πολύ και μπορούμε να αντέξουμε τη διαβολοβδομάδα με τις 2 τουρκικές στο ΟΑΚΑ (ο Αταμαν τα έχει χαρακτηρίσει ως must win games), τότε μπορούμε να τον πάρουμε, αλλιώς δεν ξέρω ποιος θα είναι διαθέσιμος νωρίτερα, ίσως αυτός ο Bango αν πείσουμε τη Σαραγόσα, αλλά θα πληρώσουμε πολλά, όσα θα πληρώναμε για Kabengele δηλαδή. Άλλη επιλογή δεν ξέρω αν υπάρχει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο