Euroleague Round 23, Olympiacos Piraeus vs Fenerbahce Istanbul

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 25, 2025 12:14 am

karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιαν 24, 2025 11:56 pm
Οπως και να έχει, πάμε παρακάτω, πικρή αυτή η εβδομάδα, το ρόστερ σίγουρα έχει θέματα τόσο στην θέση 5 που δεν έχουμε αθλητικό ψηλό όσο και στα Gurads που δεν έχουμε εναν ελιτ παίκτη. Ο Ντόρσευ είναι εκτός, ο Παπ έχει γεράσει και έδεσε το γλυκό....δεν μπορούμε να αλλάξουμε τώρα το ρόστερ άλλα ας φροντίσει ο κόουτς να ξυπνήσει τους 2 ψηλούς, να ενεργοποιήσει τον Ντόρσει και κάτι μπορεί να γίνει...

Θα έλεγα ντεφορμέ και τον Κόουτς, μοιάζει σαν να μην μπορεί να διαχειριστεί το ρόστερ σωστά, πολλά νεύρα, δεν επεμβαίνει όπως πρέπει στο παιχνίδι, κολλάει σε κάποιους πάικτες....δεν ξέρω, πρέπει να ηρεμίσει και αυτός, να τα βάλει κάτω και να βρει την λύση....νιωθει πίεση φέτος γιατί δεν έχει και την δικαιολογία του χαμηλού Budget, μια ενδεχόμενη αποτυχία αυτή την χρονιά θα είναι καταστροφική ίσως για τον ίδιο και δείχνει να το ξέρει βγάζοντας νεύρα και άγχος παραπάνω από το συνηθισμένο.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένω από την ομάδα, μπορεί να τα πάρουμε και όλα, μπορεί και να κάνουμε μια τρύπα στο νερό....πρώτη φορά νιώθω ότι η ομάδα είναι σαν μαύρο κουτί.
Όχι απλά ντεφορμέ, αλλά αδικεί σφόδρα τον εαυτό του!!! Το ότι είναι προπονηταράς δεν αμφισβητείται, αλλά εγώ δεν θυμάμαι ποτέ και το εννοώ, να μην έχει κανένα εναλλακτικό πλάνο σε δύο ματς μέσα σε μία εβδομάδα όταν του στραβώνει το πλάνο!!! Και επαναλαμβάνω…….η ομάδα ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΙΛΙΑ, όπως θα ακούσουμε και καλά από σήμερα το βράδυ!!! Η ομάδα παρουσιάζει μία συνεχιζόμενη αστάθεια από την αρχή της χρονιάς που αυτή την εποχή ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!!!……..και δυστυχώς ο κόουτς συνεχίζει δογματικά το ίδιο καπέλο plus το ταγέρ Μένσα που θεώρησε ότι έπρεπε να φορτωθεί η ομάδα για να μην στενοχωρηθούν οι δύο δεινόσαυροι!!! Όπως έκανε και με την αποπομπή Πετρούσεφ για να μην στενοχωρηθεί ο Πήτερς!! Μαύρο κουτί η ομάδα φέτος….…συμφωνώ απόλυτα !!

4
4 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1088
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Ιαν 25, 2025 12:16 am

karamelitsa έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 12:13 am
Heisenberg έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 12:08 am

συμφωνω φιλε. αυτο δεν ειναι εδρα. ελπιζω να το δουν αυτο με καποιο τροπο. αντι να σπρωξει λιγο ο κοσμος την ομαδα εκει που θελει ωθηση μουγκαμαρα απο τις κερκιδες.
και μην μου πειτε οτι δεν βοηθαει. το βλεπουμε στο ΟΑΚΑ πως βοηθαει.
Στο ντραγκαο στο ποδοσφαιρο 3 000 δεν σταματησαν να στηριζουν.
αυτο το πραγμα στο ΣΕΦ δηλαδη.
Σου πέρασε από το μυαλό όμως ότι τα 2 παραδείγματα που αναφέρεις είναι από ομάδες που πήρανε πέρυσι Ευρωπαϊκό τρόπαιο? Νιώθουν σιγουριά, χαρά, είναι γεμάτοι και φωνάζουν...πίστεψέ με, ας πάρουμε την Ευρωλίγκα και θα δεις τι θα γίνεται στο Σεφ την νέα χρονιά....ο κόσμος έχει στεναχωρηθεί πολύ και πρέπει η ομάδα να κάνει κάτι να τον κερδίσει πίσω, εμφανίσεις σαν την σημερινή ή της Δευτέρας μας πάνε ακόμα πιο πίσω....να ζητάμε από τον κόσμο να βοηθήσει, άλλα να βοηθήσουν και οι παίκτες και να μην παίζουν σαν Δημόσιοι Υπάλληλοι....για δες πως λύσαγαν εχτές οι παίκτες ου Παναθηναικου, είδες εσύ κάτι τέτοιο σλημερα από τους δικούς μας?
και περσι ηταν εδρα το ΟΑΚΑ πριν παρουν το ευρωπαικο. που ειχαν ποσα χρονια να δουνε φαιναλ φορ. δεν πρεπει να παρουμε ευρωπαικο για να ξυπνησοτν, πρεπει να ξυπνησουν για να παρουμε ευρωπαικο. αναποδα τα λες.

1
1 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 12:11 am
Αν ο Μιλουτίνοφ ήταν κανονικός μπασκετμπολίστας, στη φυσική κατάσταση που αρμόζει στην ηλικία, τον μισθό και το στάτους του (σέντερ στην Εθνική Σερβίας γαρ), δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με την ευαισθησία του Φαλ σε κάθε πιθανό και απίθανο τραυματισμό. Η μεγάλη μου απορία είναι τι κάνουν στο τεχνικό τιμ και ανέχονται τον Σέρβο να είναι ενάμιση χρόνο τώρα σε αυτή την απαράδεκτη φυσική και αγωνιστική κατάσταση αντί να έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στο μυναστήριο και εξτρά προπόνησης στο παρκέ. Υπό κανονικές συνθήκες αυτός θα έπρεπε να είναι ο βασικός σέντερ του Ολυμπιακού και να υπάρχουν απαιτήσεις για ανεβασμένα ατομικά νούμερα που θα έδιναν άλλη διάσταση στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας. Μιλάμε για φαινόμενα που δεν αρμόζουν σε επαγγελματικό επίπεδο και δη επίπεδο πρωταθλητισμού στην Ευρωλίγκα.
Καλή ερώτηση αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι γυμνασμενος ο Μιλουτινοβ. Ειδικά φέτος πρέπει να έχει ρίξει πολύ δουλειά.
Απλά τόσο αντέχει το σώμα του.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry

Σάβ Ιαν 25, 2025 12:17 am

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 12:11 am
Αν ο Μιλουτίνοφ ήταν κανονικός μπασκετμπολίστας, στη φυσική κατάσταση που αρμόζει στην ηλικία, τον μισθό και το στάτους του (σέντερ στην Εθνική Σερβίας γαρ), δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με την ευαισθησία του Φαλ σε κάθε πιθανό και απίθανο τραυματισμό. Η μεγάλη μου απορία είναι τι κάνουν στο τεχνικό τιμ και ανέχονται τον Σέρβο να είναι ενάμιση χρόνο τώρα σε αυτή την απαράδεκτη φυσική και αγωνιστική κατάσταση αντί να έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στο μυναστήριο και εξτρά προπόνησης στο παρκέ. Υπό κανονικές συνθήκες αυτός θα έπρεπε να είναι ο βασικός σέντερ του Ολυμπιακού και να υπάρχουν απαιτήσεις για ανεβασμένα ατομικά νούμερα που θα έδιναν άλλη διάσταση στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας. Μιλάμε για φαινόμενα που δεν αρμόζουν σε επαγγελματικό επίπεδο και δη επίπεδο πρωταθλητισμού στην Ευρωλίγκα.
Απόλυτα σωστός!!!

2
2 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 466
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 25, 2025 12:19 am

karamelitsa έγραψε:
SleeperMonk έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 12:02 am
Κακό παιχνίδι σήμερα. Απών τελείως οι περισσότεροι, μηδέν ενέργεια αν και ξεκινήσαμε δυνατά.

Τώρα αν την μιρλα που βγάζετε κάποιοι, την αντίστοιχη έχετε και στην ζωή σας, τι να πω... κουράγιο (στους οικείους σας )

Από την Φενέρ δεν ξαναχανουμε, ούτε θα αποκλειστουμε όπου και αν τους πετύχουμε.

Χρειάζεται και λίγη πίστη στην ομάδα που συχνά πυκνά έχει αποδείξει ότι το αξίζει .

Η δική μου απογοήτευση είναι το γήπεδο. Πραγματικά δεν είναι έδρα αυτό το πράγμα. Μην τυχόν και πάρει διαφορά 2 κατόχων κάποιος, γίνεται νεκροταφείο. Ώρες ώρες μου φαίνεται πιο δύσκολο να νικήσουμε στο σεφ παρά οπουδήποτε αλλού
Επειδή το συζητώ με κάποιους στο γήπεδο αυτό που λες, ο κόσμος είναι πικραμένος με αυτά που έγιναν τόσο στον τελικό με την Ρεάλ πρόπερσυ όσο και τα περσινά...δεν έχει υπομονή και απογοητεύεται...ήταν μεγάλες πληγές αυτά τα 2 και μόλις σε ματς δεν παίζουμε καλά, κάθονται όλοι κάτω και κοιτάνε....έχει χάσει την αυτοπεποίθηση ο κόσμος και μιζεριάζει. Αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν πάρουμε την Ευρωλίγκα...πίστεψέ με αν την πάρουμε θα δεις πως θα αλλάξει και η συμπεριφορά του κόσμου την νέα χρονιά...
Να σου πω κάτι αυτή την λογική δεν την γουστάρω καθόλου και με βρίσκει απολύτως απέναντι. Η ομάδα είναι κάτι παραπάνω από τίτλους και νίκες, την έχουμε επιλέξει στην αθώα μας ηλικία και την γουστάρουμε και στις χαρές και στις πικρές. Όποιος έχει απογοητευτεί και θέλει αποδείξεις πριν υποστηρίξει την ομάδα ας μην πηγαίνει στο γήπεδο.
Δυστυχώς είναι χαρακτηριστικό του λαού μας να αγαπάμε τις νίκες περισσότερο από οτιδήποτε. Μια νοοτροπία ότι μόνο η πρωτιά μετράει. Σε μια ζωή που αν είμαστε τυχεροί θα ζήσουμε 85 χρόνια, μας νοιάζει περισσότερο να λέμε ότι ανήκουμε στους νικητές παρά να απολαύσουμε το ταξίδι με όλες τις αναποδιες του .
Είναι θέμα νοοτροπίας που το συναντάω καθημερινά στην ζωή μου, σε πολλές εκφάνσεις της καθημερινότητας και δεν το γουστάρω καθόλου

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
SleeperMonk

senior

Σάβ Ιαν 25, 2025 12:24 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 12:07 am
SleeperMonk έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 12:02 am

Η δική μου απογοήτευση είναι το γήπεδο. Πραγματικά δεν είναι έδρα αυτό το πράγμα. Μην τυχόν και πάρει διαφορά 2 κατόχων κάποιος, γίνεται νεκροταφείο. Ώρες ώρες μου φαίνεται πιο δύσκολο να νικήσουμε στο σεφ παρά οπουδήποτε αλλού
3χιλ κοσμος εχτες στο ντραγκαο και νομιζες οτι παιζεις στο καραισκακη..στο σεφ δεν βοηθαει και το γηπεδο αλλα πλεον και ο κοσμος που παει δεν ειναι οπαδος..εχουν παει και τα εισιτηρια στον θεο..Ειχε παει ενας φιλος μου σημερα στην 7 και μου λεει τετοιο πραγμα δεν το χε ξαναδει.. Απο την αλλη δεν μπορεις να διωξεις τα γυναικοπαιδα να πηγαινει ο μπαμπης ο σουγιας..
Ρε συ στο ΟΑΚΑ την ατμόσφαιρα την κάνει ο μπαμπης ο σουγιάς; Δεν υπάρχει δικαιολογία, ούτε ότι το γήπεδο είναι κακό αποτελεί δικαιολογία. Μήπως στο ΟΑΚΑ δεν έχει γυναικόπαιδα; Ακόμα χειρότερα στο ΟΑΚΑ έχει και επιδοξες influencers...

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 632

Σάβ Ιαν 25, 2025 12:27 am

Πού να μην είμαστε και πρώτοι δλδ. Θα μπει κανείς να διαβάσει και θα νομίζει ότι είμαστε μεταξύ 10ης και 12ης θέσης.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν είναι όλα ρόδινα. Η ομάδα περνάει μίνι κρίση.

Αλλά τα ίδια σοφτ 5άρια έχουμε όλη την χρονιά, την ίδια αστάθεια - μετριότητα στα γκαρντ , τους ίδιους άφαντους Ντόρσει κ Παπ , τους ίδιους Σάσα κ Φουρνιέ να κουβαλάνε, την ίδια άμυνα και τα ίδια νεύρα και «εμμονές» του Μπαρτζώκα.

Φαίνεται πως έχουν γίνει λάθη στην στελέχωση / διαχείριση αλλά τα περισσότερα από αυτά προέκυψαν απο συγκυρίες.

Με όλα αυτά λοιπόν είμαστε πρώτοι. Θα δούμε πως θα πάει. Ψυχραιμία. Όλοι εκ του αποτελέσματος θα κριθούν όπως γίνεται πάντα.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1724
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Σάβ Ιαν 25, 2025 12:27 am

Εμένα αυτό που με προβληματίζει από την αρχή της χρονιάς και το παρατήρησα και αυτή τη βδομάδα είναι το εξής: τα 5αρια μας δεν μπορούν να σταματήσουν κανέναν κοντό αντίπαλης ομάδας. Κανέναν όμως! Αυτό δημιουργεί όλο το πρόβλημα στην άμυνα όταν πας με αλλαγές. Στην επίθεση γιβεται ακριβώς το αντίθετο. Κανένα γκαρντ μας δεν μπορεί να περάσει 5αρι και να επιτεθεί στο καλάθι. Σκέψου ότι ακόμα και σήμερα ούτε την αργοκαρουτα τον Σανλι και τον Μπιρτς δεν μπορούσαν να περάσουν. Γι αυτό φαίνεται Όαση ο Φουρνιε ή ο Μακκισικ μιας και είναι οι μόνοι που μπορουν να το κάνουν. Τώρα θα μου πεις πως είμαστε τότε πρώτοι; Ελα μου ντε!!! Δεν ξερω

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 953
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι

Σάβ Ιαν 25, 2025 12:28 am

SleeperMonk έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Επειδή το συζητώ με κάποιους στο γήπεδο αυτό που λες, ο κόσμος είναι πικραμένος με αυτά που έγιναν τόσο στον τελικό με την Ρεάλ πρόπερσυ όσο και τα περσινά...δεν έχει υπομονή και απογοητεύεται...ήταν μεγάλες πληγές αυτά τα 2 και μόλις σε ματς δεν παίζουμε καλά, κάθονται όλοι κάτω και κοιτάνε....έχει χάσει την αυτοπεποίθηση ο κόσμος και μιζεριάζει. Αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν πάρουμε την Ευρωλίγκα...πίστεψέ με αν την πάρουμε θα δεις πως θα αλλάξει και η συμπεριφορά του κόσμου την νέα χρονιά...
Να σου πω κάτι αυτή την λογική δεν την γουστάρω καθόλου και με βρίσκει απολύτως απέναντι. Η ομάδα είναι κάτι παραπάνω από τίτλους και νίκες, την έχουμε επιλέξει στην αθώα μας ηλικία και την γουστάρουμε και στις χαρές και στις πικρές. Όποιος έχει απογοητευτεί και θέλει αποδείξεις πριν υποστηρίξει την ομάδα ας μην πηγαίνει στο γήπεδο.
Δυστυχώς είναι χαρακτηριστικό του λαού μας να αγαπάμε τις νίκες περισσότερο από οτιδήποτε. Μια νοοτροπία ότι μόνο η πρωτιά μετράει. Σε μια ζωή που αν είμαστε τυχεροί θα ζήσουμε 85 χρόνια, μας νοιάζει περισσότερο να λέμε ότι ανήκουμε στους νικητές παρά να απολαύσουμε το ταξίδι με όλες τις αναποδιες του .
Είναι θέμα νοοτροπίας που το συναντάω καθημερινά στην ζωή μου, σε πολλές εκφάνσεις της καθημερινότητας και δεν το γουστάρω καθόλου
Δεν έχεις άδικο, το πρόβλημα της ομάδας μας είναι ότι οι περισσότεροι φίλαθλοι είναι ποδοσφαιρόφιλοι που έχουν μάθει σε μια νοοτροπία σαρώνω τα πάντα από τρόπαια στην χώρα μου κλπ. Οπότε μετά πάνε στο μπάσκετ και δεν βλέπουν τα ίδια και απογοητεύονται…καλώς ή κακώς ο κοσμος του Ολυμπιακού έχει μάθει αλλιώς, να είναι πρώτος, με κούπες, με τρόπαια κλπ. είναι δύσκολο να αλλάξει αυτό..

Δεν είναι ότι συμφωνώ, απλά ανέφερα τι συμβαίνει γιατί πηγαίνω πυκνά συχνά στο ΣΕΦ και τα βλέπω…ο κόσμος εκεί θέλει η ομάδα να κερδίζει, να κερδίζει τρόπαια, να περάσει με κάποιο μαγικό τρόπο τον Παναθηναϊκό στα τρόπαια, ε δεν γίνεται αυτό για αυτό ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει αγκαλιάσει την ομάδα όπως π.χ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού….δεν θα αλλάξει αυτό παρά μόνο αν αρχίσουμε και συρρεύσουμε τρόπαια κυρίως Ευρωλίγκες…

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1397
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 12:14 am
karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιαν 24, 2025 11:56 pm
Οπως και να έχει, πάμε παρακάτω, πικρή αυτή η εβδομάδα, το ρόστερ σίγουρα έχει θέματα τόσο στην θέση 5 που δεν έχουμε αθλητικό ψηλό όσο και στα Gurads που δεν έχουμε εναν ελιτ παίκτη. Ο Ντόρσευ είναι εκτός, ο Παπ έχει γεράσει και έδεσε το γλυκό....δεν μπορούμε να αλλάξουμε τώρα το ρόστερ άλλα ας φροντίσει ο κόουτς να ξυπνήσει τους 2 ψηλούς, να ενεργοποιήσει τον Ντόρσει και κάτι μπορεί να γίνει...

Θα έλεγα ντεφορμέ και τον Κόουτς, μοιάζει σαν να μην μπορεί να διαχειριστεί το ρόστερ σωστά, πολλά νεύρα, δεν επεμβαίνει όπως πρέπει στο παιχνίδι, κολλάει σε κάποιους πάικτες....δεν ξέρω, πρέπει να ηρεμίσει και αυτός, να τα βάλει κάτω και να βρει την λύση....νιωθει πίεση φέτος γιατί δεν έχει και την δικαιολογία του χαμηλού Budget, μια ενδεχόμενη αποτυχία αυτή την χρονιά θα είναι καταστροφική ίσως για τον ίδιο και δείχνει να το ξέρει βγάζοντας νεύρα και άγχος παραπάνω από το συνηθισμένο.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένω από την ομάδα, μπορεί να τα πάρουμε και όλα, μπορεί και να κάνουμε μια τρύπα στο νερό....πρώτη φορά νιώθω ότι η ομάδα είναι σαν μαύρο κουτί.
Όχι απλά ντεφορμέ, αλλά αδικεί σφόδρα τον εαυτό του!!! Το ότι είναι προπονηταράς δεν αμφισβητείται, αλλά εγώ δεν θυμάμαι ποτέ και το εννοώ, να μην έχει κανένα εναλλακτικό πλάνο σε δύο ματς μέσα σε μία εβδομάδα όταν του στραβώνει το πλάνο!!! Και επαναλαμβάνω…….η ομάδα ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΙΛΙΑ, όπως θα ακούσουμε και καλά από σήμερα το βράδυ!!! Η ομάδα παρουσιάζει μία συνεχιζόμενη αστάθεια από την αρχή της χρονιάς που αυτή την εποχή ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!!!……..και δυστυχώς ο κόουτς συνεχίζει δογματικά το ίδιο καπέλο plus το ταγέρ Μένσα που θεώρησε ότι έπρεπε να φορτωθεί η ομάδα για να μην στενοχωρηθούν οι δύο δεινόσαυροι!!! Όπως έκανε και με την αποπομπή Πετρούσεφ για να μην στενοχωρηθεί ο Πήτερς!! Μαύρο κουτί η ομάδα φέτος….…συμφωνώ απόλυτα !!
Προφανέστατα. Είμαστε στη μέση της σεζόν και έχουμε ένα ικανό δείγμα αγώνων για να δούμε ότι υπάρχουν προβλήματα χημείας στο ρόστερ που βγαίνουν στο παρκέ με τη μορφή της διαρκούς αστάθειας ακόμη και σε ματς που η ομάδα μπορεί να τα έχει κερδίσει με σχετική ευκολία. Αυτό απέναντι σε μέτριες-μετριοκαλές ομάδες δεν κοστίζει ιδιαίτερα, απέναντι σε βασικούς ανταγωνιστές κάνει μπαμ. Το σίγουρο είναι ότι δεν βλέπουμε την ομάδα να φορμάρεται και ξεφορμάρεται βδομάδα τη βδομάδα. Δυστυχώς είναι ασταθής και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι γι' αυτό (έχουν αναφερθεί από αρκετούς στα σχόλια πολλάκις). :cool:

0
SleeperMonk

senior

Σάβ Ιαν 25, 2025 12:34 am

karamelitsa έγραψε:
SleeperMonk έγραψε:

Δεν έχεις άδικο, το πρόβλημα της ομάδας μας είναι ότι οι περισσότεροι φίλαθλοι είναι ποδοσφαιρόφιλοι που έχουν μάθει σε μια νοοτροπία σαρώνω τα πάντα από τρόπαια στην χώρα μου κλπ. Οπότε μετά πάνε στο μπάσκετ και δεν βλέπουν τα ίδια και απογοητεύονται…καλώς ή κακώς ο κοσμος του Ολυμπιακού έχει μάθει αλλιώς, να είναι πρώτος, με κούπες, με τρόπαια κλπ. είναι δύσκολο να αλλάξει αυτό..

Δεν είναι ότι συμφωνώ, απλά ανέφερα τι συμβαίνει γιατί πηγαίνω πυκνά συχνά στο ΣΕΦ και τα βλέπω…ο κόσμος εκεί θέλει η ομάδα να κερδίζει, να κερδίζει τρόπαια, να περάσει με κάποιο μαγικό τρόπο τον Παναθηναϊκό στα τρόπαια, ε δεν γίνεται αυτό για αυτό ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει αγκαλιάσει την ομάδα όπως π.χ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού….δεν θα αλλάξει αυτό παρά μόνο αν αρχίσουμε και συρρεύσουμε τρόπαια κυρίως Ευρωλίγκες…
Μη με παρεξηγείς, δεν λέω ότι το υποστηρίζεις. Απλά όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω , αυτό το πράγμα δουλεύει ανάποδα

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1397
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Σάβ Ιαν 25, 2025 12:35 am

HackerBaby έγραψε:
Καλή ερώτηση αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι γυμνασμενος ο Μιλουτινοβ. Ειδικά φέτος πρέπει να έχει ρίξει πολύ δουλειά.
Απλά τόσο αντέχει το σώμα του.
Δεν είμαι καθόλου πεισμένος ότι η παρούσα φυσική κατάσταση του Μιλουτίνοφ είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι στα 29 του χρόνια αν έκανε τη ζωή που οφείλει και υποχρεούται να κάνει ένας παίκτης αυτού του επιπέδου. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και παίζει δύο-τρία πεντάλεπτα μέσα στον αγώνα. Εντάξει τώρα... :cool:

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βήματα εκτός φάσης την Σάβ Ιαν 25, 2025 12:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιαν 25, 2025 12:36 am

SleeperMonk έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 12:24 am
shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 12:07 am

3χιλ κοσμος εχτες στο ντραγκαο και νομιζες οτι παιζεις στο καραισκακη..στο σεφ δεν βοηθαει και το γηπεδο αλλα πλεον και ο κοσμος που παει δεν ειναι οπαδος..εχουν παει και τα εισιτηρια στον θεο..Ειχε παει ενας φιλος μου σημερα στην 7 και μου λεει τετοιο πραγμα δεν το χε ξαναδει.. Απο την αλλη δεν μπορεις να διωξεις τα γυναικοπαιδα να πηγαινει ο μπαμπης ο σουγιας..
Ρε συ στο ΟΑΚΑ την ατμόσφαιρα την κάνει ο μπαμπης ο σουγιάς; Δεν υπάρχει δικαιολογία, ούτε ότι το γήπεδο είναι κακό αποτελεί δικαιολογία. Μήπως στο ΟΑΚΑ δεν έχει γυναικόπαιδα; Ακόμα χειρότερα στο ΟΑΚΑ έχει και επιδοξες influencers...
παντως και οι παναθηναικοι μεχρι πριν ενα μηνα λεγαν οτι δεν εχουν εδρα,εχουν γεμισει πατατακηδες και ινφλουενσερ κτλ..Στα τελευταια ματς ξανα αποκτησαν παλμο.Να σημειωθει οτι εχουν και τις κερκιδες διπλα στο παρκε και οχι ενα χιλιομετρο μακρια.
Εμας εντωμεταξυ η μιση 7 πρεπει να ειναι φυλακη η να φοβαται να μην παει και δεν παταει στο σεφ.

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1088
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Ιαν 25, 2025 12:36 am

Ρε παιδια λετε συνεχως απεναντι σε σοβαρους ανταγωνιστες εχουμε προβλημα. η Ρεαλ και η Μονακο που κερδισαμε εκει μεσα δεν ειναι? ο Παναθηναικος που κερδισαμε μεσα στο ΟΑΚΑ δεν ειναι βασικος ανταγωνιστης?
Ο παναθηναικος με την ιδια λογικη νικησε ολες τις μικρομεσαιες στο ΟΑΚΑ και οταν πηγε να παιξει ισπανια εχασε και τα 2 ματς.
και χτες με ζαλγκιρις το γυρισε αλλα η ζαλγκιρις αυτο το πραγμα κανει στα περισσοτερα παιχνιδια. θεριζει στο 1ο ημιχρονο πεταει αετο στο 2ο και χανει τα ματς.

4
4 Εικόνα
manhac

junior
Reactions: 207

Σάβ Ιαν 25, 2025 12:40 am

Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή επιθετικά ομάδα αλλά αμυντικά τα πράγματα είναι απελπιστικά, ειδικά με τη φετινή καθίζηση του Παπανικολάου. Απέναντι σε ομάδες αθλητικές ή ομάδες με δυνατές άμυνες ζορίζεται. Στην άμυνα με το υπάρχον ρόστερ δεν υπάρχει πιθανότητα βελτίωσης, την ίδια ώρα που οι περισσότερες ομάδες που στοχεύουν φάιναλ φορ με τις προσθήκες που κάνουν ή που προσπαθούν να κάνουν θα ενισχυθούν. Ο Μιλουτίνοφ μεγάλη απογοήτευση. Φυσική κατάσταση ανύπαρκτη, αν τρέξει δύο με τρεις φορές το γήπεδο ή ποστάρει δύο τρεις φορές συνεχόμενα μετά στην άμυνα θυμίζει τουρίστα . Τείνω να συμφωνήσω με έναν φίλο μου που τον θεωρεί παίχτη τουρνουά (του ενός μήνα όλο το χρόνο) και κάνει τάματα να φορμαριστεί τον Μάιο. Με βάση τη μέχρι τώρα εικόνα των ομάδων Παναθηναϊκός και Φενέρ είναι οι ομάδες που είναι τα φαβορί για τη κατάκτηση γιατί και επιθετικά και αμυντικά είναι εξαιρετικές.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”