Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

tarp7

allstar
Reactions: 2120
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιαν 26, 2025 7:00 pm

Rice έγραψε:
Κυρ Ιαν 26, 2025 6:46 pm
Ο Μένσα ήταν μια επιλογή με τεράστιο ρίσκο που δεν βγήκε.Τώρα θα πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας να είναι και οι δυο ψηλοί υγιείς γιατί μια απλή θλάση ενός από τους 2 στο F4 θα κουρέψει της πιθανότητες μας για κατάκτηση κατά πάρα πολύ.Μια από τα ίδια ισχύουν και για τους τελικούς της Α1 .
Μήπως πρέπει να κοιτάξουμε μήπως μπορέσουμε να τον αλλάξουμε;

Αλίμονο αν η ομάδα περιμένει να στηριχτεί σ έναν παίκτη που έχει να παίξει 10 μήνες. . Μακάρι να βγεί αλλά δεν είναι εύκολο

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6618
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιαν 26, 2025 7:03 pm

βιλντοζα σασα φαλ μακισικ θα παιξουν την παρασκευη..μονο για τον γουοκαπ δεν ειπε αν θα παιξει.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 766

Πιστεύω ότι έχει θολώσει το μυαλό του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου από το περσινό στραπάτσο και η πίεση είναι τεράστια φέτος και ας μην το βλέπουμε εμείς αυτό ξεκάθαρα. Αυτό σε συνδυασμό με το δέσιμο και την πίστη που έχει ο coach με κάποιους παίκτες όπως ο Φαλ ή ο Γκός. Είναι πολύ δύσκολο να δεις κάποια πράγματα πιο καθαρά όταν είσαι μέσα στο πρόβλημα.

Εμείς φέτος υποτίθεται ότι πήγαμε με μεγάλο ρόστερ για να παίζουν όλοι αναλόγως τις ανάγκες και τα παιχνίδια. Αντιθέτως, η μισή ομάδα είναι ξεκάθαρα εκτός πλάνων. Βλέπεις τον Σπανούλη στην Μονακό που από τότε που πήγε έχει μπει να παίξει και το παιδί που κουβαλάει τις πετσέτες. Έδωσε ρόλο σε Tarpey-Strazel ενώ γύρισε και ο Καλαθης. Μέχρι και τον Cornelie έβαλε να παίξει που επι Ομπράντοβιτς σκούπιζε τον πάγκο και τη εξέδρα.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 795
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιαν 26, 2025 7:10 pm

tarp7 έγραψε:
Κυρ Ιαν 26, 2025 6:35 pm
golitog7 έγραψε:
Κυρ Ιαν 26, 2025 6:31 pm
Ο Μενσα δεν είναι γι αυτό το επίπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι μεταγραφές μας στα μέσα της χρονιάς είναι τόσο κακές. Μιλάμε δεν παίζουν καν
Πρέπει να ψάξουμε για κάτι καλύτερο γιατί ούτε στην Α1 μπορεί να σταθεί και οι ψηλοί μας έχουν θέματα τραυματισμών
Πάντως είναι να απορείς με κάποια πράγματα………ειλικρινά αυτό με τον Μένσα, όσο και καλοπροαίρετα να το δεις, δεν έχει σαν επιλογή καμία μα καμία λογική!!! Ας κάνουμε τον σταυρό μας τώρα , έτσι που τα κάναμε και για τους επόμενους μήνες μην τυχόν προκύψει κάτι στους επιρρεπείς σε τραυματισμούς Φαλ και Μιλουτίνοφ!!!

0
tarp7

allstar

Κυρ Ιαν 26, 2025 7:12 pm

Dimmitz έγραψε:
Πιστεύω ότι έχει θολώσει το μυαλό του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου από το περσινό στραπάτσο και η πίεση είναι τεράστια φέτος και ας μην το βλέπουμε εμείς αυτό ξεκάθαρα. Αυτό σε συνδυασμό με το δέσιμο και την πίστη που έχει ο coach με κάποιους παίκτες όπως ο Φαλ ή ο Γκός. Είναι πολύ δύσκολο να δεις κάποια πράγματα πιο καθαρά όταν είσαι μέσα στο πρόβλημα.

Εμείς φέτος υποτίθεται ότι πήγαμε με μεγάλο ρόστερ για να παίζουν όλοι αναλόγως τις ανάγκες και τα παιχνίδια. Αντιθέτως, η μισή ομάδα είναι ξεκάθαρα εκτός πλάνων. Βλέπεις τον Σπανούλη στην Μονακό που από τότε που πήγε έχει μπει να παίξει και το παιδί που κουβαλάει τις πετσέτες. Έδωσε ρόλο σε Tarpey-Strazel ενώ γύρισε και ο Καλαθης. Μέχρι και τον Cornelie έβαλε να παίξει που επι Ομπράντοβιτς σκούπιζε τον πάγκο και τη εξέδρα.
Ουσιαστικά μόνο ο Ντόρσεϊ που δικαιολογημένα δεν τον βάζει και Μήτρου λογκ που παίζει Α1. Οι υπόλοιποι όλοι παίζουν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Κυρ Ιαν 26, 2025 7:17 pm

Επειδή βλέπω ότι το αναφέρετε κι εσείς σήμερα, επειδή είδα το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ήθελα απεγνωσμένα να το σχολιάσω και επειδή έλειψα για κάνα μήνα από το forum και δεν έχω ιδέα αν το σχολιάζατε τότε.

Τι όνειρο είδαν με τον Mensah;;; Ακούγεται ότι ήταν εισήγηση Μποζικα. Ειλικρινά όμως, όταν 11 Δεκεμβρίου ανακοινώνεις Mensah και στις 24 ο Παναθηναϊκός τον Gabriel δεν μπορώ να εξηγήσω την επιλογή. Δεν ήταν δηλαδή ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμοι παίκτες καλύτεροι του Mensah. Σίγουρα προτάθηκε και ο Gabriel που ψαχνόταν να φύγει από Ισραήλ και διάφοροι άλλοι που γράφαμε εμείς οι άσχετοι εδώ μέρες πριν ανακοινωθεί. Και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού κατέληξε σε έναν που έχει τόση σχέση με το μπάσκετ όση εγώ με την κβαντική φυσική: μου αρέσει σαν αντικείμενο, ξέρω τις βασικές αρχές της, αλλά μου είναι πολύ δύσκολη στην κατανόηση και δε θα μπορούσα ποτέ να ασχοληθώ επαγγελματικά.

Τον έβλεπες σήμερα και δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν. Και άντε επιθετικά σίγουρα θέλει χρόνο να μάθει το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ιδιαίτερα μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός που παίζει με συγκεκριμένες αρχές. Αλλά υποτίθεται ότι φέραμε "τερματοφύλακα" για την άμυνα, πανάθεμα τόνε. Εκτός κι αν εννοούσαν επιπέδου Κοστανζο :lol: :lol: . Τι να πω, αν καταφέρουν να τον κάνουν αυτόν τον τύπο να μάθει μπάσκετ εγώ θα προσκυνήσω τον Μπαρτζώκα ως μάγο του recruiting και του player development.

3
3 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Dimmitz

euroleague
Reactions: 766

Κυρ Ιαν 26, 2025 7:25 pm

tarp7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Ουσιαστικά μόνο ο Ντόρσεϊ που δικαιολογημένα δεν τον βάζει και Μήτρου λογκ που παίζει Α1. Οι υπόλοιποι όλοι παίζουν
Ντόρσει, Μήτρου-Λονγκ, Λάρε, Μενσά είναι εκτός ομάδας. Δλδ 4 από τους 14 ενεργούς παίκτες που έχουμε. Δεν το λες και μικρό ποσοστό. Εκτός και αν θεωρείς ότι ο Λάρε που μπήκε στο garbage time με την Φενερ 3 λεπτά πριν το τέλος συνεισφέρει. Ακόμα και ο Μήτρου λογκ στην Α1 παίζει ελάχιστα.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Κυρ Ιαν 26, 2025 7:29 pm

Ο Μένσα ήταν μια επιλογή με τεράστιο ρίσκο που δεν βγήκε.
κοιτα... παιχτη που κοστισε 100 χιλιαρικα, ρισκο και ποσο δε τεραστιο... δεν το λες.
απο την αλλη βεβαια ουτε λαχειο μπορεις να πεις εναν παιχτη που τον απριλη γινεται 27 και ουσιαστικα δεν εχει παιξει επαγγελματικο μπασκετ.

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 537
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Ιαν 26, 2025 7:33 pm

Εξαιρετικά ατυχής η επιλογή Mensah...πραγματικά δεν ξέρω με ποιά λογική αποκτήθηκε.

Η μόνη εξήγηση που δίνω είναι να μην υπήρχε οικονομικό περιθώριο για ακριβότερο παίκτη, κάτι που είναι σεβαστό, αλλά και πάλι χίλιες φορές να έπαιρναν κανέναν Γουότσον της Καρδίτσας ή παρόμοιο "λαχείο" με κάποια Ευρωπαϊκή εμπειρία.

Τώρα όπως ειπώθηκε, σε ενδεχόμενο τραυματισμό ενός εκ των δύο σέντερ μας στο κρίσιμο σημείο της σεζόν (πράγμα που μόνο απίθανο δεν είναι όπως ξέρουμε), θα είναι δύσκολα τα πράγματα...

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Ιαν 26, 2025 7:39 pm

Leo_98 έγραψε:
Εξαιρετικά ατυχής η επιλογή Mensah...πραγματικά δεν ξέρω με ποιά λογική αποκτήθηκε.

Η μόνη εξήγηση που δίνω είναι να μην υπήρχε οικονομικό περιθώριο για ακριβότερο παίκτη, κάτι που είναι σεβαστό, αλλά και πάλι χίλιες φορές να έπαιρναν κανέναν Γουότσον της Καρδίτσας ή παρόμοιο "λαχείο" με κάποια Ευρωπαϊκή εμπειρία.

Τώρα όπως ειπώθηκε, σε ενδεχόμενο τραυματισμό ενός εκ των δύο σέντερ μας στο κρίσιμο σημείο της σεζόν (πράγμα που μόνο απίθανο δεν είναι όπως ξέρουμε), θα είναι δύσκολα τα πράγματα...
Και το σημαντικότερο για εμένα. Δεν είναι πλέον η πρώτη φορά.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
tarp7

allstar

Κυρ Ιαν 26, 2025 7:42 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Ιαν 26, 2025 7:25 pm
tarp7 έγραψε:

Ντόρσει, Μήτρου-Λονγκ, Λάρε, Μενσά είναι εκτός ομάδας. Δλδ 4 από τους 14 ενεργούς παίκτες που έχουμε. Δεν το λες και μικρό ποσοστό. Εκτός και αν θεωρείς ότι ο Λάρε που μπήκε στο garbage time με την Φενερ 3 λεπτά πριν το τέλος συνεισφέρει. Ακόμα και ο Μήτρου λογκ στην Α1 παίζει ελάχιστα.
Ο Λαρεντζάκης στην Α1 παίζει και λίγο στην Ευρωλίγκα που έχει μπροστά του φουρνιέ , Σακίλ, Παπ και βιλντοζα, ποιός να βγεί για να παίξει περισσότερο ο Λάρι που δεν το θεωρώ ότι είναι εκτός. Ο Μήτρου λογκ είναι μόνο για Α1 θα πρέπει να βγεί εκτός δωδεκάδας γουοκαπ, γκος για μπει στη δωδεκάδα στην Ευρωλίγκα . Ο Μενσα παίζει Α1 που δεν κάνει ούτε για Α1 και ο Ντόρσεϊ συνεχίζει τις εμφανίσεις που έκανε με τη Φενέρ.
Κι έρχεται κι ο εβανς που αν είναι καλά κι άλλο ένα γκαρντ θα πρέπει να μείνει εκτός
Η Μονακό είναι πιο κάτω από εμάς στην Ευρωλίγκα και τελευταία δεν παίζει κι αυτή πολύ καλά.

0
Rice

senior
Reactions: 341

Κυρ Ιαν 26, 2025 7:43 pm

reignman έγραψε:
Κυρ Ιαν 26, 2025 7:29 pm
Ο Μένσα ήταν μια επιλογή με τεράστιο ρίσκο που δεν βγήκε.
κοιτα... παιχτη που κοστισε 100 χιλιαρικα, ρισκο και ποσο δε τεραστιο... δεν το λες.
απο την αλλη βεβαια ουτε λαχειο μπορεις να πεις εναν παιχτη που τον απριλη γινεται 27 και ουσιαστικα δεν εχει παιξει επαγγελματικο μπασκετ.
Η φετινή ομάδα φτιάχτηκε για να πάρει την Ευρωλίγκα,το ρίσκο δεν είναι τα 100k του Μένσα αλλά τα 20m που έχεις για μπατζετ και θα πάνε στράφι αν πάθει μια θλάση ο Φαλ πριν από το F4.Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι όνειρο είδανε.

Είναι τόσο σίγουροι ότι θα είναι υγιείς και οι δύο?

3
3 Εικόνα
tarp7

allstar

Κυρ Ιαν 26, 2025 7:47 pm

kite26 έγραψε:
Κυρ Ιαν 26, 2025 7:39 pm
Leo_98 έγραψε:

Και το σημαντικότερο για εμένα. Δεν είναι πλέον η πρώτη φορά.
Και εγω δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνουμε παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν, καταλαβαίνω το οικονομικό αλλά θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερες επιλογές

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Ιαν 26, 2025 7:49 pm

Mathematician92 έγραψε:
Κυρ Ιαν 26, 2025 7:17 pm
Επειδή βλέπω ότι το αναφέρετε κι εσείς σήμερα, επειδή είδα το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ήθελα απεγνωσμένα να το σχολιάσω και επειδή έλειψα για κάνα μήνα από το forum και δεν έχω ιδέα αν το σχολιάζατε τότε.

Τι όνειρο είδαν με τον Mensah;;; Ακούγεται ότι ήταν εισήγηση Μποζικα. Ειλικρινά όμως, όταν 11 Δεκεμβρίου ανακοινώνεις Mensah και στις 24 ο Παναθηναϊκός τον Gabriel δεν μπορώ να εξηγήσω την επιλογή. Δεν ήταν δηλαδή ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμοι παίκτες καλύτεροι του Mensah. Σίγουρα προτάθηκε και ο Gabriel που ψαχνόταν να φύγει από Ισραήλ και διάφοροι άλλοι που γράφαμε εμείς οι άσχετοι εδώ μέρες πριν ανακοινωθεί. Και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού κατέληξε σε έναν που έχει τόση σχέση με το μπάσκετ όση εγώ με την κβαντική φυσική: μου αρέσει σαν αντικείμενο, ξέρω τις βασικές αρχές της, αλλά μου είναι πολύ δύσκολη στην κατανόηση και δε θα μπορούσα ποτέ να ασχοληθώ επαγγελματικά.

Τον έβλεπες σήμερα και δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν. Και άντε επιθετικά σίγουρα θέλει χρόνο να μάθει το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ιδιαίτερα μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός που παίζει με συγκεκριμένες αρχές. Αλλά υποτίθεται ότι φέραμε "τερματοφύλακα" για την άμυνα, πανάθεμα τόνε. Εκτός κι αν εννοούσαν επιπέδου Κοστανζο :lol: :lol: . Τι να πω, αν καταφέρουν να τον κάνουν αυτόν τον τύπο να μάθει μπάσκετ εγώ θα προσκυνήσω τον Μπαρτζώκα ως μάγο του recruiting και του player development.
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την επιλογή αυτή, δεν νομίζω ότι η απόκτηση Mensah από τον Ολυμπιακό πρέπει να συγκρίνεται με αυτή του Gabriel από τον ΠΑΟ. Ο ένας ήρθε σαν τρίτος σέντερ με μικρό συμβόλαιο, ο άλλος ήρθε σαν πρωτοδεύτερο σέντερ με μεγαλύτερο συμβόλαιο+buy out. Όποια σύγκριση θα πρέπει να γίνεται μάλλον με πιθανή προσθήκη τρίτου σέντερ για το ΠΑΟ.

Ισχύει πάντως ότι από το δείγμα που έχουμε, υστερεί αρκετά. Επειδή είχε λεχθεί κιόλας ότι θα μπορούσε να βοηθήσει σε ματς της Euroleague που οι ψηλοί μας δεν τράβαγαν (όπως π.χ. με την Φενέρ), αλλά νομίζω θα είχε απειροελάχιστη συνεισφορά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Ιαν 26, 2025 7:51 pm

Ο Νόκο του Πανιωνίου φαίνεται καλός. Αν μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή, δεν ξέρω, γιατί όχι. Θα ήθελα Καμπεγκέλε αλλά λόγω χαρακτήρα δεν...Πάντως παρατηρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι γενικά πιο "εύστοχος" στις μεταγραφές. Θα ήθελα κι εμείς να ανέβουμε λιγάκι σε αυτόν τον τομέα.
Τώρα μην αρχίσετε "μα ο Φουρνιέ είναι καλός ή ο Βιλντόζα". Γενικότερα μιλάω, θα ήθελα μεγαλύτερη ευστοχία στις καλές μεταγραφές, αν και είναι και θέμα τύχης πολλές φορές. Όμως, παίρνουμε παίκτες που δεν χρησιμοποιούμε/εμπιστευόμαστε και κάπου πιστεύω φταίμε κι εμείς σε αυτό.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”