Επειδή βλέπω ότι το αναφέρετε κι εσείς σήμερα, επειδή είδα το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ήθελα απεγνωσμένα να το σχολιάσω και επειδή έλειψα για κάνα μήνα από το forum και δεν έχω ιδέα αν το σχολιάζατε τότε.
Τι όνειρο είδαν με τον Mensah;;; Ακούγεται ότι ήταν εισήγηση Μποζικα. Ειλικρινά όμως, όταν 11 Δεκεμβρίου ανακοινώνεις Mensah και στις 24 ο Παναθηναϊκός τον Gabriel δεν μπορώ να εξηγήσω την επιλογή. Δεν ήταν δηλαδή ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμοι παίκτες καλύτεροι του Mensah. Σίγουρα προτάθηκε και ο Gabriel που ψαχνόταν να φύγει από Ισραήλ και διάφοροι άλλοι που γράφαμε εμείς οι άσχετοι εδώ μέρες πριν ανακοινωθεί. Και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού κατέληξε σε έναν που έχει τόση σχέση με το μπάσκετ όση εγώ με την κβαντική φυσική: μου αρέσει σαν αντικείμενο, ξέρω τις βασικές αρχές της, αλλά μου είναι πολύ δύσκολη στην κατανόηση και δε θα μπορούσα ποτέ να ασχοληθώ επαγγελματικά.
Τον έβλεπες σήμερα και δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν. Και άντε επιθετικά σίγουρα θέλει χρόνο να μάθει το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ιδιαίτερα μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός που παίζει με συγκεκριμένες αρχές. Αλλά υποτίθεται ότι φέραμε
"τερματοφύλακα" για την άμυνα, πανάθεμα τόνε. Εκτός κι αν εννοούσαν επιπέδου Κοστανζο

. Τι να πω, αν καταφέρουν να τον κάνουν αυτόν τον τύπο να μάθει μπάσκετ εγώ θα προσκυνήσω τον Μπαρτζώκα ως μάγο του recruiting και του player development.