Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Gino_Bill
- Reactions: 210
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να σου πω την μαύρη μου αλήθεια, από 1-2 βίντεο που είδα, κάτι τέτοιο μου φάνηκε. Δεν τον ξέρω καθόλου τον άνθρωπο, ελπίζω να είναι πιο μπασκετικός και λιγότερο ξυλοκόπος απ' τον Γκάμπριελ. Α, και καλύτερος στις βολές αλλιώς θα γελάσουμε μάλλον.
Αν τελικά έρθει πάντως θα χει πλάκα τι θα τους κάνουμε όλους όταν θα αρχίσουν να επιστρέφουν οι τραυματίες. Αν και κάτι μου λέει πως θα αργήσουν.
0
- Dimitris L
- Reactions: 62
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
θα φύγει ο Γιουρσεβεν στο τέλος της χρονιάς το δήλωσε και ο ίδιος όταν είπε οτι πάντα έβλεπε τον εαυτό του ως πρώτο σέντερ και οτι τώρα (τραυ. λεσορ) είναι η ευκαιρία του να το αποδείξει αλλά δεν του έκατσε οπότε του χρόνου θα είμαστε με λεσορ γκαμπριελ μπανγκο(αν τον πάρουμε τελικά) και αντετοκουμπο(που ίσως φύγει και πάει ολυμπιακό για 3ος)
Μ'αρέσει ο μπανγκο όντως θυμίζει τον λασμε.. με 3 γκαρντ και μπανγκο γκαμπριελ στην ρακέτα παίζεις αυτό που θέλει ο αταμαν (με τα 3 γκαρντ.) πολλά τα λεφτά τα 700 + 300, θέλαμε παίχτη τύπου καμπολκο πιο ντομιναντ στην ρακέτα λέω εγώ που έχω πάρει 4 ευρωλίγκες.
Μ'αρέσει ο μπανγκο όντως θυμίζει τον λασμε.. με 3 γκαρντ και μπανγκο γκαμπριελ στην ρακέτα παίζεις αυτό που θέλει ο αταμαν (με τα 3 γκαρντ.) πολλά τα λεφτά τα 700 + 300, θέλαμε παίχτη τύπου καμπολκο πιο ντομιναντ στην ρακέτα λέω εγώ που έχω πάρει 4 ευρωλίγκες.

1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3981
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
οτι το καλοκαιρι θα εφευγε ο τουρκος ηταν γνωστο πριν τραυματιστει ο λεσορDimitris L έγραψε: ↑Δευ Ιαν 27, 2025 8:02 pmθα φύγει ο Γιουρσεβεν στο τέλος της χρονιάς το δήλωσε και ο ίδιος όταν είπε οτι πάντα έβλεπε τον εαυτό του ως πρώτο σέντερ και οτι τώρα (τραυ. λεσορ) είναι η ευκαιρία του να το αποδείξει αλλά δεν του έκατσε οπότε του χρόνου θα είμαστε με λεσορ γκαμπριελ μπανγκο(αν τον πάρουμε τελικά) και αντετοκουμπο(που ίσως φύγει και πάει ολυμπιακό για 3ος)
Μ'αρέσει ο μπανγκο όντως θυμίζει τον λασμε.. με 3 γκαρντ και μπανγκο γκαμπριελ στην ρακέτα παίζεις αυτό που θέλει ο αταμαν (με τα 3 γκαρντ.) πολλά τα λεφτά τα 700 + 300, θέλαμε παίχτη τύπου καμπολκο πιο ντομιναντ στην ρακέτα λέω εγώ που έχω πάρει 4 ευρωλίγκες.![]()
ο ιδιος θεωρει οτι πρεπει να ειναι το βασικο σεντερ σε ομαδα οποτε δεν εχει νοημα αν ισχυει η οχι
αν παρουμε παιχτη πολυ πιθανο να μην τον ξαναδουμε με την ομαδα μας
0
- kojito
- Reactions: 2566
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως σε κάτι βιντέακια που είδα, επιθετικά μου θυμίζει περισσότερο Lessort παρά Gabriel. Δεν έχει σουτάκι (ούτε καν από τα 3-4 μέτρα) και δεν παίζει τόσο συχνά με πλάτη, αλλά βλέπω ότι επιτίθεται αρκετά συχνά με πρόσωπο στο καλάθι ή βάζοντας την μπάλα στο παρκέ και είναι και πολύ καλός στο pick n roll. Για το ύψος του πάντως φαίνεται να έχει καλό χειρισμό της μπάλας και είναι πολύ γρήγορος και εκρηκτικός, σε πολλές φάσεις ήταν ο πρώτος που έφευγε στον αιφνιδιασμό. Με έναν καλό pick n roll κοντό όπως είναι ο Σλούκας, θα πιάσει λογικά.
0
- Dimitris L
- Reactions: 62
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0