Euroleague Round 24, EA7 Emporio Armani Milan vs Panathinaikos AKTOR Athens
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2525
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
3
3

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Πέμ Ιαν 30, 2025 11:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- montechristo
- Reactions: 2032
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Το ρεκόρ καριέρας (και ευρωλίγκας) το έκανε ο Λεντέι το 2018 με τον Ολυμπιακό εναντίον της Μπούντουσνοτ, όπου σε 21 λεπτά είχε πιάσει 42 PIR.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 30, 2025 11:14 pmΤο ότι ο Λεντέι κάνει εμφάνιση καριέρας σε αυτό το ματς νομίζω λέει ό,τι χρειάζεται να καταλάβουμε από αυτό το ματς. Απίστευτη κατάρρευση.
0
-
- Reactions: 1354
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειδα λιγο απο το παιχνιδι πριν την εναρξη του europa και στο ημιχρονο.
Εγω σαν εξωτερικος παρατηρητης βλεποντας τον Παο εχω να πω οτι οι βασικες σταθερες του περσινου εκπληκτικου τριμηνου ηταν η αμυνα του Χουαντσο, η σταθεροτητα του γκραντ, η επιθετικη σταθεροτητα του Λεσορ και του Ναν και η εξωπραγματικη εικονα του Σλουκα.
Πλεον εχει χασει τη σταθερα του Λεσορ, ακομη και ο Ναν που σε καποια παιχνιδια ηταν εξωπραγματικος δεν ειναι το ιδιο σταθερος με περυσι. Πλεον εχει πολλους παικτες καλυτερους απο αυτους που ειχε σε αλλες θεσεις πλην την θεση 5 αλλα ειναι ολοι δυατυχως παικτες ημερας και αυτο εχει μεγαλυτερο αντικτυπο στους εκτος εδρας αγωνες.
Κακη ηττα σημερα οχι γιατι ηττα στο Μιλανο που εχει τετοια ροστεραρα αλλα γιατι ηταν χωρις τον καλυτερο της παικτη σημερα.
Αν δεν κανει ο Παο το 3 στ 3 στα επομενα παιχνιδια δυακολευει το πραγμα για 4αδα νομιζω
Εγω σαν εξωτερικος παρατηρητης βλεποντας τον Παο εχω να πω οτι οι βασικες σταθερες του περσινου εκπληκτικου τριμηνου ηταν η αμυνα του Χουαντσο, η σταθεροτητα του γκραντ, η επιθετικη σταθεροτητα του Λεσορ και του Ναν και η εξωπραγματικη εικονα του Σλουκα.
Πλεον εχει χασει τη σταθερα του Λεσορ, ακομη και ο Ναν που σε καποια παιχνιδια ηταν εξωπραγματικος δεν ειναι το ιδιο σταθερος με περυσι. Πλεον εχει πολλους παικτες καλυτερους απο αυτους που ειχε σε αλλες θεσεις πλην την θεση 5 αλλα ειναι ολοι δυατυχως παικτες ημερας και αυτο εχει μεγαλυτερο αντικτυπο στους εκτος εδρας αγωνες.
Κακη ηττα σημερα οχι γιατι ηττα στο Μιλανο που εχει τετοια ροστεραρα αλλα γιατι ηταν χωρις τον καλυτερο της παικτη σημερα.
Αν δεν κανει ο Παο το 3 στ 3 στα επομενα παιχνιδια δυακολευει το πραγμα για 4αδα νομιζω
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1056
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3184
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ήταν μισή ομάδα. Εμείς απλά ήμασταν κλασσικά κουκουρούκου χωρίς το "καλό" μας 4ο δεκάλεπτο.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 30, 2025 11:59 pmΚαι η Αρμάνι σήμερα δεν είχε Νεμπο επίσης εκτός από Μιροτιτς καθώς και 2 αναπληρωματικους ψηλούς. Οπότε οι απουσίες της θα μπορούσαμε να πουμε οτι ηταν αναλογες του παναθηναικου στους ψηλους. Δεν είναι μόνο το πρόβλημα στο 5 επομενως που φταίει. Πχ Μπράουν συνεχίζει να είναι ωσει παρων
0