Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Dimitris L

junior
Reactions: 72
Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιαν 30, 2025 6:06 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιαν 27, 2025 12:49 am
JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιαν 26, 2025 9:33 pm
Μου έκατσε πολύ άσχημα που στο ματς με τον Προμηθέα και ενω η 1η θέση έχει κλειδώσει έπαιξε 30 λεπτά ο Χουαντσο και από 25 οι Σλουκας και Γκάμπριελ. Λόγω των τραυματισμών έχουμε θέμα στο rotation και άρα είναι σίγουρο πως θα προκύψουν προβλήματα έλλειψης ενέργειας στα ευρωλιγκατα ματς, ειδικά στους ψηλούς. Δηλαδή αν έπαιζε λίγο παραπάνω ο Ντίνος, ο Ιωάννης, ο Σαμοντούροφ και αντε και χάναμε... τι θα πείραζε? Τουλάχιστον οι Χουάντσο και Γκάμπριελ θα ήταν φρεσκοι με την Αρμάνι.
αυτο συμβαινει γιατι μονο στο ιντερνετ πιστευουν οτι αν παιχτης παξει 25-30 κουραζεται και δεν θα μπορει να αποδοσει στο επομενο παιχνιδι :welcome:
Στο επόμενο όχι αλλά αν παίζει 8 κάθε μήνα με μέσο ορό 30 λεπτά (ναν) η κόπωση φέρνει πιο εύκολα τραυματισμούς και έλλειψη ενέργειας οπότε είναι καλύτερο το ροτεισον σε λιγότερο σημαντικούς αγώνες καθώς και φρέσκους παίχτες θα έχεις και περσότερους έτοιμους όταν τους χρειαστείς και λιγοστεύεις της πιθανότητες τραυματισμών.
Οι σεκοντ γιουνιτ της ομάδας θα έπρεπε να παίζει περισσότερο χρόνο στην α1.
Το μέγα λάθος φέτος είναι ο μπραουν που είτε ο αταμαν δεν τον αξιοποιεί είτε αυτός ήρθε για την σύνταξη (θέλαμε παίχτη με περισσότερη δίψα για αναγνώριση και τίτλους βλέπε Γκραντ)

1
1 Εικόνα
t0ny3

euroleague
Reactions: 46

Πέμ Ιαν 30, 2025 11:42 pm

Το καμπανάκι το ακούσαμε στα δύο παιχνίδια στην Ισπανία όπου και σταμάτησε η διαστημική φόρμα της ομάδας.

Οι νίκες με Ολυμπιακο και Ζαλγκίρις κάλυψαν λίγο τη γκρίνια, αλλά κι εκεί ήμασταν τυχεροί Κάιντα πήραμε.

Η ομάδα δεν εμπνέει καθόλου όχι για 4αδα αλλά ούτε για playoffs. Θα είναι δύσκολη η τελική ευθεία της regular season. Δυστυχώς η ομάδα επέλεξε να μην πάρει παίκτη και δεν νομίζω πως βγαίνει η συνέχεια έτσι. Είμαστε ομάδα έδρας, θα ζήσουμε και θα πεθάνουμε έτσι. Μακάρι να κρατήσουμε την έδρα αν και δεν βλέπω πως δε θα χάσουμε και εντός.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2385
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιαν 30, 2025 11:45 pm

t0ny3 έγραψε:
Το καμπανάκι το ακούσαμε στα δύο παιχνίδια στην Ισπανία όπου και σταμάτησε η διαστημική φόρμα της ομάδας.

Οι νίκες με Ολυμπιακο και Ζαλγκίρις κάλυψαν λίγο τη γκρίνια, αλλά κι εκεί ήμασταν τυχεροί Κάιντα πήραμε.

Η ομάδα δεν εμπνέει καθόλου όχι για 4αδα αλλά ούτε για playoffs. Θα είναι δύσκολη η τελική ευθεία της regular season. Δυστυχώς η ομάδα επέλεξε να μην πάρει παίκτη και δεν νομίζω πως βγαίνει η συνέχεια έτσι. Είμαστε ομάδα έδρας, θα ζήσουμε και θα πεθάνουμε έτσι. Μακάρι να κρατήσουμε την έδρα αν και δεν βλέπω πως δε θα χάσουμε και εντός.
Άρχισαν οι "κωλοτούμπες"... Και φυσικά στην επόμενη νίκη τα γνωστά, "ομαδάρα", "πάμε για το 8ο" κλπ. Μηδέν υπομονή και ψυχραιμία σε αυτή τη χώρα.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3001
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιαν 30, 2025 11:53 pm

BillyPao έγραψε:
Άρχισαν οι "κωλοτούμπες"... Και φυσικά στην επόμενη νίκη τα γνωστά, "ομαδάρα", "πάμε για το 8ο" κλπ. Μηδέν υπομονή και ψυχραιμία σε αυτή τη χώρα.
Λολ σιγά βρε Μπίλυ, αρκετά μετριοπαθές ήταν το σχόλιο του.

0
Εικόνα
BillyPao

allstar

Πέμ Ιαν 30, 2025 11:57 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιαν 30, 2025 11:53 pm
BillyPao έγραψε:
Λολ σιγά βρε Μπίλυ, αρκετά μετριοπαθές ήταν το σχόλιο του.
Ότι ο μέσος Έλληνας οπαδός αλλάζει άποψη από αγώνα σε αγώνα είναι μια πραγματικότητα, και αυτήν στηλιτεύω. Έχω βαρεθεί οι ίδιοι που όταν κερδίζαμε π.χ. τον Ολυμπιακό άρχιζαν τα "και με μισή ομάδα τους κερδίζουμε" κλπ., οι ίδιοι λίγες μέρες μετά να λένε ότι "δεν πάμε πουθενά" κλπ. επειδή χάσαμε από την Αρμάνι. Δηλαδή δεν είναι καν αστείο αυτό, γελοίο είναι.

0
t0ny3

euroleague
Reactions: 46

Πέμ Ιαν 30, 2025 11:58 pm

BillyPao έγραψε:
t0ny3 έγραψε:

Καμία κωλοτουμπα. Η ομάδα φέτος έκανε έναν καλό μήνα που έβαζε 100αρες εντός έδρας βέβαια με βατό πρόγραμμα. Και στην αρχή την έσωσε που πήρε δύο διπλά σε Φενέρ και Ολυμπιακο. Κατά τα άλλα ξεκίνησε με πολύ νωθρή νοοτροπία ακόμη κι όταν ήταν γεμάτη. Πλέον υπάρχει η δικαιολογία των απουσιών ειδικά όταν μιλάμε για μια ομάδα που παίζει με συγκεκριμένο τρόπο και παίκτες.

Και δύο δυνατές νίκες να κάνουμε την άλλη εβδομάδα με τις τουρκικές ομάδες πάλι δεν μου λέει κάτι. Αυτή τη στιγμή η ομάδα εκτός έδρας δεν μπορεί να κερδίσει ούτε την Άλμπα. Και με Ζαλγκίρις εντός θα έχανε με 20 αν δε κοιμόταν ο Τρινκερι πάλι όπως κάνει όλη τη σεζόν η Ζαλγκίρις στο δεύτερο ημίχρονο.

Ούτε απαξίωση και το τέλος του κόσμου αλλά ούτε και το αντίθετο ότι ο Αταμαν ξέρει και υπομονή είναι νωρίς ακόμα κτλ. Αυτό το ακούμε από την αρχή της χρονιάς. Επειδή δούλεψε πέρυσι δε σημαίνει ότι θα βγει και φέτος.

Προχωράμε και όπου μας βγάλει αυτό αφού επιλέξαμε να περιμένουμε τους τραυματίες. Πάντως η Φενέρ λένε έκλεισε Μπανγκο. Η Ρεαλ πήρε ψηλό δυναμίτη και έναν περιφερειακό. Ο Ολυμπιακός είναι στην αγορά για ψηλό και περιμένει Έβανς. Εμείς και ο Ομερ να γυρίσει δεν έχουμε λύσει τα θέματα μας. Ψηλό θέλαμε ακόμα και όταν ήταν κ Λεσορτ.

Υ.Γ. Δυστυχώς αρχίζω να πιστεύω ότι όποιο γκαρντ και να έρθει σε θα μπορέσει να κουμπώσει με τους άλλους τρεις. Η κατάσταση με τον Μπράουν είναι ευθύνη του Αταμάν και ας μην τα βάζουμε όλα στον παίκτη. Η απουσία του Γκριγκκ με το στατικό σουτ είναι τεράστια.

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar

Παρ Ιαν 31, 2025 12:01 am

t0ny3 έγραψε:
Πέμ Ιαν 30, 2025 11:58 pm
BillyPao έγραψε:

Καμία κωλοτουμπα. Η ομάδα φέτος έκανε έναν καλό μήνα που έβαζε 100αρες εντός έδρας βέβαια με βατό πρόγραμμα. Και στην αρχή την έσωσε που πήρε δύο διπλά σε Φενέρ και Ολυμπιακο. Κατά τα άλλα ξεκίνησε με πολύ νωθρή νοοτροπία ακόμη κι όταν ήταν γεμάτη. Πλέον υπάρχει η δικαιολογία των απουσιών ειδικά όταν μιλάμε για μια ομάδα που παίζει με συγκεκριμένο τρόπο και παίκτες.

Και δύο δυνατές νίκες να κάνουμε την άλλη εβδομάδα με τις τουρκικές ομάδες πάλι δεν μου λέει κάτι. Αυτή τη στιγμή η ομάδα εκτός έδρας δεν μπορεί να κερδίσει ούτε την Άλμπα. Και με Ζαλγκίρις εντός θα έχανε με 20 αν δε κοιμόταν ο Τρινκερι πάλι όπως κάνει όλη τη σεζόν η Ζαλγκίρις στο δεύτερο ημίχρονο.

Ούτε απαξίωση και το τέλος του κόσμου αλλά ούτε και το αντίθετο ότι ο Αταμαν ξέρει και υπομονή είναι νωρίς ακόμα κτλ. Αυτό το ακούμε από την αρχή της χρονιάς. Επειδή δούλεψε πέρυσι δε σημαίνει ότι θα βγει και φέτος.

Προχωράμε και όπου μας βγάλει αυτό αφού επιλέξαμε να περιμένουμε τους τραυματίες. Πάντως η Φενέρ λένε έκλεισε Μπανγκο. Η Ρεαλ πήρε ψηλό δυναμίτη και έναν περιφερειακό. Ο Ολυμπιακός είναι στην αγορά για ψηλό και περιμένει Έβανς. Εμείς και ο Ομερ να γυρίσει δεν έχουμε λύσει τα θέματα μας. Ψηλό θέλαμε ακόμα και όταν ήταν κ Λεσορτ.

Υ.Γ. Δυστυχώς αρχίζω να πιστεύω ότι όποιο γκαρντ και να έρθει σε θα μπορέσει να κουμπώσει με τους άλλους τρεις. Η κατάσταση με τον Μπράουν είναι ευθύνη του Αταμάν και ας μην τα βάζουμε όλα στον παίκτη. Η απουσία του Γκριγκκ με το στατικό σουτ είναι τεράστια.
Εντάξει, έχουμε 3 σημαντικές απουσίες και την ατυχία παίκτες όπως ο Μήτογλου να είναι πολύ πεσμένοι σε σχέση με πέρυσι. Το πραγματικό μπάσκετ δεν είναι NBA 2K, υπάρχουν τραυματισμοί, ντεφορμαρίσματα, και παραμέτρους που δεν μπορεί να ελέγξει η ομάδα. Και η εικόνα του Μπράουν είναι ευθύνη του παίκτη. Γιατί οταν είσαι γκαρντ και χάνεις ένα ζευγάρι βολών, δείχνεις ότι είσαι αλλού για αλλού.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Παρ Ιαν 31, 2025 12:04 am

BillyPao έγραψε:
Έχω βαρεθεί οι ίδιοι που όταν κερδίζαμε π.χ. τον Ολυμπιακό άρχιζαν τα "και με μισή ομάδα τους κερδίζουμε" κλπ., οι ίδιοι λίγες μέρες μετά να λένε ότι "δεν πάμε πουθενά" κλπ. επειδή χάσαμε από την Αρμάνι. Δηλαδή δεν είναι καν αστείο αυτό, γελοίο είναι.
Λες "οι ίδιοι" και δεν νομίζω πως είναι σωστό. Το λες κάθε φορά χωρίς να έχεις δει ποιός λέει τι.
BillyPao έγραψε:
Εντάξει, έχουμε 3 σημαντικές απουσίες και την ατυχία παίκτες όπως ο Μήτογλου να είναι πολύ πεσμένοι σε σχέση με πέρυσι. Το πραγματικό μπάσκετ δεν είναι NBA 2K, υπάρχουν τραυματισμοί, ντεφορμαρίσματα, και παραμέτρους που δεν μπορεί να ελέγξει η ομάδα. Έλεος κάπου.
H Armani είχε καμία σημαντική απουσία;

1
1 Εικόνα
Εικόνα
BillyPao

allstar

Παρ Ιαν 31, 2025 12:09 am

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2025 12:04 am
BillyPao έγραψε:
Έχω βαρεθεί οι ίδιοι που όταν κερδίζαμε π.χ. τον Ολυμπιακό άρχιζαν τα "και με μισή ομάδα τους κερδίζουμε" κλπ., οι ίδιοι λίγες μέρες μετά να λένε ότι "δεν πάμε πουθενά" κλπ. επειδή χάσαμε από την Αρμάνι. Δηλαδή δεν είναι καν αστείο αυτό, γελοίο είναι.
Λες "οι ίδιοι" και δεν νομίζω πως είναι σωστό. Το λες κάθε φορά χωρίς να έχεις δει ποιός λέει τι.
BillyPao έγραψε:
Εντάξει, έχουμε 3 σημαντικές απουσίες και την ατυχία παίκτες όπως ο Μήτογλου να είναι πολύ πεσμένοι σε σχέση με πέρυσι. Το πραγματικό μπάσκετ δεν είναι NBA 2K, υπάρχουν τραυματισμοί, ντεφορμαρίσματα, και παραμέτρους που δεν μπορεί να ελέγξει η ομάδα. Έλεος κάπου.
H Armani είχε καμία σημαντική απουσία;
Η Αρμάνι είχε Λεντέι και εμείς Μήτογλου, νομίζω ότι αυτό αρκεί. Συν τοις άλλοις, αν προσθέσει κανείς και τους ωσεί παρόντες παίκτες μας, λίγοι παίκτες μένουν για να "κουβαλήσουν". Γενικά μόνο με τους τραυματισμούς μπορεί να αποτύχει η φετινή ομάδα και δυστυχώς για άλλη μια φορά η τύχη μας έχει μουντζώσει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Παρ Ιαν 31, 2025 12:19 am

BillyPao έγραψε:
Η Αρμάνι είχε Λεντέι και εμείς Μήτογλου, νομίζω ότι αυτό αρκεί.
Εμείς είχαμε Σλούκα, Ναν κι εκείνοι Μπολμάρο, Σιλντς, νομίζω αυτό θα αρκούσε.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
BillyPao

allstar

Παρ Ιαν 31, 2025 12:24 am

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2025 12:19 am
BillyPao έγραψε:
Η Αρμάνι είχε Λεντέι και εμείς Μήτογλου, νομίζω ότι αυτό αρκεί.
Εμείς είχαμε Σλούκα, Ναν κι εκείνοι Μπολμάρο, Σιλντς, νομίζω αυτό θα αρκούσε.
Μια χαρά παίκτης είναι ο Σιλντς. Απλά όταν όλοι οι ψηλοί μας είναι ανύπαρκτοι, αυτά γίνονται. Είδαμε το ίδιο ακριβώς σενάριο με το περσινό εκτός έδρας με τη "μισή Εφές", δηλαδή την ομάδα να πηγαίνει με τον τίτλο του φαβορί και να την πατάει.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1714
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Ιαν 31, 2025 12:33 am

Ειπαμε,το οτι ο Παναθηναϊκός έχασε με διψηφια διαφορα απο αυτην την Αρμανι,που μαζεψε 40 απο την Εφες,και επαιζε οτι να ναι στην επίθεση,τα λεει όλα για το χαλι του Παναθηναϊκού

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Παρ Ιαν 31, 2025 12:35 am

BillyPao έγραψε:
Μια χαρά παίκτης είναι ο Σιλντς. Απλά όταν όλοι οι ψηλοί μας είναι ανύπαρκτοι, αυτά γίνονται. Είδαμε το ίδιο ακριβώς σενάριο με το περσινό εκτός έδρας με τη "μισή Εφές", δηλαδή την ομάδα να πηγαίνει με τον τίτλο του φαβορί και να την πατάει.
Ναι μιά χαρά είναι. Τον προτιμάς αντί του Ναν; Τέλοσπαντων δικό μου λάθος που ξεκίνησα την κουβέντα απλά καμία φορά έχω πολύ ελεύθερο χρόνο :D

Η κριτική μετά από ήττες δεν είναι ούτε κάτι κακό, ούτε κωλοτούμπα.

Θέλω να μου πεις κάτι τελευταίο: τι πρέπει να γίνει ώστε να θεωρήσεις ότι η ομάδα δεν πάει καλά; Σε ρωτάω τώρα ώστε να μην έχει αλλαγές μετά. Πες μου ώστε να ξέρω να σου πω "έφτασε η ώρα Μπίλυ" χωρίς να μπορείς να κουνήσεις το τέρμα μετά.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2445
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιαν 31, 2025 12:40 am

Η σημερινή αποτελεί μια από τις χειρότερες ήττες της σεζόν και το λέω αναλογικά με το ροστερ του αντιπάλου. Μια Αρμανι χωρίς Nebo, Mirotic, Causeur, Ricci, Diop μας νίκησε με 15 πόντους, με γκαρντ τον Bolmaro και τον Mannion. Ο Leday έφτασε σε σημείο να περνάει στα πόδια τον Σλούκα απτο τρίποντο και να φτάνει μέχρι το καλάθι, ενώ ήμασταν στα 2 ομαδικά φάουλ. Επιθετικά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα να δουλέψει, το τελικό σκορ μιλάει από μόνο του, ποικιλίες από Σλούκα και Nunn και άγιος ο θεός, ο Ataman δεν δίνει κανέναν προσανατολισμό στην ομάδα, δεν υπάρχει σχέδιο. Επίσης ο κόουτς έχει χάσει ανεπιστρεπτί τον Brown, έναν παίχτη που κόστισε συνολικά 6 εκατομμύρια στην ομάδα, τον έβαζε όλη τη χρονιά ως μπακαπ του Osman και να περιμένει στις γωνίες, πλέον δεν υπάρχει ο Lorenzo στην ομάδα, είναι ξένο σώμα. Και υποτίθεται τον θέλαμε για τον πρώτο γύρο μέχρι να πάρει μπρος ο Σλούκας, πλέον το βλέπω ακόμα πιο δύσκολο να αλλάξει κάτι.

Όσον αφορά την άμυνα, είμαστε το ίδιο τραγικοί καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, ειδικά στα εκτός έδρας είναι λες και ρουφάνε την ενέργεια των παιχτών μας τελείως. Ακόμη κι ο Juancho δεν μπορείς να καταλάβεις τι οδηγίες έχει λάβει από τον κόουτς... να κάνει αλλαγή στο αντίπαλο γκαρντ? Να μαρκάρει τον Leday για να μην μας βάλει 40αρα? Και με την Μπαρτσα και τον Parker το ίδιο αναρωτιόμουν. Επιπλέον, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βαζει λίγο παραπάνω τον Καλαϊτζάκη σε τετοια ματς. Το πρόγραμμα από εδώ και στο εξής είναι πάρα πολύ δύσκολο και η ομάδα δεν ειναι σε καθόλου καλή κατάσταση, χρειαζόμαστε 8 νίκες για το πλεονέκτημα και δεν βλέπω τον τρόπο να τις παίρνουμε να πω την αλήθεια. Πέρσι φωνάζαμε πως θέλουμε μπακαπ σεντερ που είχαμε για βασικο τον Lessort, φέτος τι να πούμε δηλαδή που έχουμε για βασικο τον Gabriel... Ταυτόχρονα ο Μήτογλου είναι πολύ χειρότερος από πέρσι (two way, κακός και μπροστά και πίσω). Πέρσι λοιπόν στην 24 αγωνιστική είχαμε ρεκόρ 15-9 (φέτος 14-10) και καταφέρουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα τρομερό 8-2, άρα ίσως να χρειαστούμε και 9 νίκες φέτος για το πλεονέκτημα. Η ομάδα χρειάζεται έναν σοβαρό παίχτη στο "5", όχι ένα ακόμη κορμί, έναν παίχτη με παρουσία αμυντικά και επιθετικά, τον Kabengele, τον Caboclo, τον Harrell, έναν από αυτούς. Τα επόμενα 3 ματς για την ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολα, η Φενερ είναι 2η καθόλη τη χρονιά και έχει μάθει να παίζει χωρίς 5αρι, η Εφες είναι σούπερ στα σεντερ, ο Οσφπ δεν νομίζω να ξανακάνει τα ίδια λάθη στο κύπελλο. Πολύ δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα.

Απομένουν 10 ματς :

Πέρσι (8-2) :

– Εκτός έδρας ήττα από Ζαλγκιρις.
– Μεγάλη εντός έδρας νίκη με Φενερ.
– Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με Ρεαλ.
– Εντός έδρας νίκη με Ασβελ.
– Εκτός έδρας ήττα από ΟΣΦΠ.
– Εκτός έδρας νίκη με Ερυθρό.
– Εντός έδρας νίκη με Μπαρτσα.
– Οριακή εκτός έδρας νίκη με Βιρτους.
– Εκτός έδρας νίκη με Μπαγερν.
– Εντός έδρας νίκη με Αλμπα.

Φέτος :

– Εντός έδρας με Φενερ.
– Εντός έδρας με Εφες.
– Εκτός έδρας με Ασβελ.
– Εντός έδρας με Ρεαλ. (Επιστροφή Ομερ)
– Εκτός έδρας με ΟΣΦΠ.
– Εντός έδρας με Αλμπα.
– Εκτός έδρας με Μακαμπι.
– Εντός έδρας με Παρί.
– Εκτός έδρας με Μονακο. (Επιστροφή Λεσσορ)
– Εντός έδρας με Ερυθρό.

0
BillyPao

allstar

Παρ Ιαν 31, 2025 1:03 am

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2025 12:35 am
BillyPao έγραψε:
Ναι μιά χαρά είναι. Τον προτιμάς αντί του Ναν; Τέλοσπαντων δικό μου λάθος που ξεκίνησα την κουβέντα απλά καμία φορά έχω πολύ ελεύθερο χρόνο :D

Η κριτική μετά από ήττες δεν είναι ούτε κάτι κακό, ούτε κωλοτούμπα.

Θέλω να μου πεις κάτι τελευταίο: τι πρέπει να γίνει ώστε να θεωρήσεις ότι η ομάδα δεν πάει καλά; Σε ρωτάω τώρα ώστε να μην έχει αλλαγές μετά. Πες μου ώστε να ξέρω να σου πω "έφτασε η ώρα Μπίλυ" χωρίς να μπορείς να κουνήσεις το τέρμα μετά.
Ο μηδενισμός δεν είναι κριτική, αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι, ελπίζω τουλάχιστον εσύ να το καταλαβαίνεις. Όταν παίζουμε με τόσες απουσίες, τι κριτική να κάνουμε; Φταίει ο Αταμάν που ο Μπράουν δε βάζει ούτε τις βολές, που έχουμε 3 παίκτες τραυματίες. Ας αναλάβουν πρώτα κάποιοι τις ευθύνες τους, ας δείξουν εγωισμό και μετα μιλάμε και για τον προπονητή. Εγώ δε θα απαξιώσω την ομάδα για να πάω "με το ρεύμα" και να γίνω αρεστός σε κάποιους εδώ μέσα, τόσο απλά.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”