Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2998
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιαν 31, 2025 1:11 am

BillyPao έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2025 1:03 am
Ο μηδενισμός δεν είναι κριτική, αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι, ελπίζω τουλάχιστον εσύ να το καταλαβαίνεις. Όταν παίζουμε με τόσες απουσίες, τι κριτική να κάνουμε; Φταίει ο Αταμάν που ο Μπράουν δε βάζει ούτε τις βολές, που έχουμε 3 παίκτες τραυματίες. Ας αναλάβουν πρώτα κάποιοι τις ευθύνες τους, ας δείξουν εγωισμό και μετα μιλάμε και για τον προπονητή. Εγώ δε θα απαξιώσω την ομάδα για να πάω "με το ρεύμα" και να γίνω αρεστός σε κάποιους εδώ μέσα, τόσο απλά.
Σωστά, δεν είναι κριτική, αλλά δεν είδα κανέναν να μηδενίζει. Είπαμε ότι παίξαμε απαράδεκτα απέναντι σε μία ομάδα με περισσότερες απουσίες από τη δική μας, σε συνέχεια κακών εκτός έδρας εμφανίσεων. Είναι κάτι λάθος εδώ; Ο προπονητής είναι κομμάτι της ομάδας, δεν είναι ξεχωριστό. Όπως πιστώνεται τις νίκες, έτσι έχει μερίδιο και στις ήττες. Δεν υπάρχει μόνο το "μπράβο" αλλά στις στραβοτιμονιές φταίνε οι άλλοι. Δεν υπάρχει κανένα "ρεύμα απαξίωσης" ούτε θα γίνεις αρεστός απαξιώνοντας την ομάδα. Σε ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Δεν είσαυ υποχρεωμένος να μου απαντήσεις, αλλά τουλάχιστον μην υπεκφεύγεις.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2445
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιαν 31, 2025 1:14 am

Η σημερινή αποτελεί μια από τις χειρότερες ήττες της σεζόν και το λέω αναλογικά με το ροστερ του αντιπάλου. Μια Αρμανι χωρίς Nebo, Mirotic, Causeur, Ricci, Diop μας νίκησε με 15 πόντους, με γκαρντ τον Bolmaro και τον Mannion. Ο Leday έφτασε σε σημείο να περνάει στα πόδια τον Σλούκα απτο τρίποντο και να φτάνει μέχρι το καλάθι, ενώ ήμασταν στα 2 ομαδικά φάουλ. Επιθετικά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα να δουλέψει, το τελικό σκορ μιλάει από μόνο του, ποικιλίες από Σλούκα και Nunn και άγιος ο θεός, ο Ataman δεν δίνει κανέναν προσανατολισμό στην ομάδα, δεν υπάρχει σχέδιο. Επίσης ο κόουτς έχει χάσει ανεπιστρεπτί τον Brown, έναν παίχτη που κόστισε συνολικά 6 εκατομμύρια στην ομάδα, τον έβαζε όλη τη χρονιά ως μπακαπ του Osman και να περιμένει στις γωνίες, πλέον δεν υπάρχει ο Lorenzo στην ομάδα, είναι ξένο σώμα. Και υποτίθεται τον θέλαμε για τον πρώτο γύρο μέχρι να πάρει μπρος ο Σλούκας, πλέον το βλέπω ακόμα πιο δύσκολο να αλλάξει κάτι.

Όσον αφορά την άμυνα, είμαστε το ίδιο τραγικοί καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, ειδικά στα εκτός έδρας είναι λες και ρουφάνε την ενέργεια των παιχτών μας τελείως. Ακόμη κι ο Juancho δεν μπορείς να καταλάβεις τι οδηγίες έχει λάβει από τον κόουτς... να κάνει αλλαγή στο αντίπαλο γκαρντ? Να μαρκάρει τον Leday για να μην μας βάλει 40αρα? Και με την Μπαρτσα και τον Parker το ίδιο αναρωτιόμουν. Επιπλέον, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βαζει λίγο παραπάνω τον Καλαϊτζάκη σε τετοια ματς. Το πρόγραμμα από εδώ και στο εξής είναι πάρα πολύ δύσκολο και η ομάδα δεν ειναι σε καθόλου καλή κατάσταση, χρειαζόμαστε 8 νίκες για το πλεονέκτημα και δεν βλέπω τον τρόπο να τις παίρνουμε να πω την αλήθεια. Πέρσι φωνάζαμε πως θέλουμε μπακαπ σεντερ που είχαμε για βασικο τον Lessort, φέτος τι να πούμε δηλαδή που έχουμε για βασικο τον Gabriel... Ταυτόχρονα ο Μήτογλου είναι πολύ χειρότερος από πέρσι (two way, κακός και μπροστά και πίσω). Πέρσι λοιπόν στην 24 αγωνιστική είχαμε ρεκόρ 15-9 (φέτος 14-10) και καταφέρουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα τρομερό 8-2, άρα ίσως να χρειαστούμε και 9 νίκες φέτος για το πλεονέκτημα. Η ομάδα χρειάζεται έναν σοβαρό παίχτη στο "5", όχι ένα ακόμη κορμί, έναν παίχτη με παρουσία αμυντικά και επιθετικά, τον Kabengele, τον Caboclo, τον Harrell, έναν από αυτούς. Τα επόμενα 3 ματς για την ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολα, η Φενερ είναι 2η καθόλη τη χρονιά και έχει μάθει να παίζει χωρίς 5αρι, η Εφες είναι σούπερ στα σεντερ, ο Οσφπ δεν νομίζω να ξανακάνει τα ίδια λάθη στο κύπελλο. Πολύ δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα.

Απομένουν 10 ματς :

Πέρσι (8-2) :

– Εκτός έδρας ήττα από Ζαλγκιρις.
– Μεγάλη εντός έδρας νίκη με Φενερ.
– Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με Ρεαλ.
– Εντός έδρας νίκη με Ασβελ.
– Εκτός έδρας ήττα από ΟΣΦΠ.
– Εκτός έδρας νίκη με Ερυθρό.
– Εντός έδρας νίκη με Μπαρτσα.
– Οριακή εκτός έδρας νίκη με Βιρτους.
– Εκτός έδρας νίκη με Μπαγερν.
– Εντός έδρας νίκη με Αλμπα.

Φέτος :

– Εντός έδρας με Φενερ.
– Εντός έδρας με Εφες.
– Εκτός έδρας με Ασβελ.
– Εντός έδρας με Ρεαλ. (Επιστροφή Ομερ)
– Εκτός έδρας με ΟΣΦΠ.
– Εντός έδρας με Αλμπα.
– Εκτός έδρας με Μακαμπι.
– Εντός έδρας με Παρί.
– Εκτός έδρας με Μονακο. (Επιστροφή Λεσσορ)
– Εντός έδρας με Ερυθρό.

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2383
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιαν 31, 2025 1:15 am

nikolas_asteri έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2025 1:03 am
Ο μηδενισμός δεν είναι κριτική, αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι, ελπίζω τουλάχιστον εσύ να το καταλαβαίνεις. Όταν παίζουμε με τόσες απουσίες, τι κριτική να κάνουμε; Φταίει ο Αταμάν που ο Μπράουν δε βάζει ούτε τις βολές, που έχουμε 3 παίκτες τραυματίες. Ας αναλάβουν πρώτα κάποιοι τις ευθύνες τους, ας δείξουν εγωισμό και μετα μιλάμε και για τον προπονητή. Εγώ δε θα απαξιώσω την ομάδα για να πάω "με το ρεύμα" και να γίνω αρεστός σε κάποιους εδώ μέσα, τόσο απλά.
Σωστά, δεν είναι κριτική, αλλά δεν είδα κανέναν να μηδενίζει. Είπαμε ότι παίξαμε απαράδεκτα απέναντι σε μία ομάδα με περισσότερες απουσίες από τη δική μας, σε συνέχεια κακών εκτός έδρας εμφανίσεων. Είναι κάτι λάθος εδώ; Ο προπονητής είναι κομμάτι της ομάδας, δεν είναι ξεχωριστό. Όπως πιστώνεται τις νίκες, έτσι έχει μερίδιο και στις ήττες. Δεν υπάρχει μόνο το "μπράβο" αλλά στις στραβοτιμονιές φταίνε οι άλλοι. Δεν υπάρχει κανένα "ρεύμα απαξίωσης" ούτε θα γίνεις αρεστός απαξιώνοντας την ομάδα. Σε ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Δεν είσαυ υποχρεωμένος να μου απαντήσεις, αλλά τουλάχιστον μην υπεκφεύγεις.
Έχω κάνει κριτική και σε παίκτες (Μήτογλου και όχι μόνο) και στην εικόνα της ομάδας όταν θεωρώ ότι δεν είναι καλή, επομένως ο ισχυρισμός ότι "τα βλέπω όλα τέλεια" και "δεν κάνω ποτέ κριτική" δε στέκει. Προφανώς και για να χάσαμε σημαίνει ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά με τόσους παίκτες τραυματίες ή ντεφορμέ, αργά ή γρήγορα θα έρθουν και τέτοια αποτελέσματα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dimitris L

junior
Reactions: 72
Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης

Παρ Ιαν 31, 2025 11:43 am

Ο Μπραουν περα του οτι δεν εχει ψυχολογια (ισως του την χαλασε ο αταμαν) ειναι εκτος ρυθμου και δειχνει να μην τον νοιαζει, πειραμε εναν πανακριβο συνταξιουχο δυστυχως, ποσο θα μας τεριαζε ενας παρις λη ας πουμε με το 1/3 συμβόλαιο. Ελπιζω να αναθεωρησουμε ολοι για Μπραουν. ΤΖΙΛΣΟΝ ΜΠΑΝΓΚΟ θα λεμε και θα κλαιμε :drunk:

1
1 Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 402
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Παρ Ιαν 31, 2025 12:32 pm

BillyPao έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Έχω κάνει κριτική και σε παίκτες (Μήτογλου και όχι μόνο) και στην εικόνα της ομάδας όταν θεωρώ ότι δεν είναι καλή, επομένως ο ισχυρισμός ότι "τα βλέπω όλα τέλεια" και "δεν κάνω ποτέ κριτική" δε στέκει. Προφανώς και για να χάσαμε σημαίνει ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά με τόσους παίκτες τραυματίες ή ντεφορμέ, αργά ή γρήγορα θα έρθουν και τέτοια αποτελέσματα.
O Lessort πάει, τέλος, παπαλα, φινίτο, την έχασε τη χρονιά. Θα λέμε μόνιμα για τις απουσίες μας; Οι άλλες ομάδες δεν έχουν απουσίες; Τι κάνουμε από εδώ και πέρα;

Δε βαρέθηκες συνέχεια να κάνεις ποστ για μηδενισμό και απαξίωση; Δεν προσφέρει πραγματικά ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα σε όποια συζήτηση. Κι αν σε ενοχλούν αυτά τα άτομα που λες και λες, ε προσπέρασέ τους, ούτως η άλλως είναι η μειοψηφία στο φόρουμ. Ας μείνουμε σε συζητήσεις που να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar

Παρ Ιαν 31, 2025 12:42 pm

Fitz έγραψε:
BillyPao έγραψε:

O Lessort πάει, τέλος, παπαλα, φινίτο, την έχασε τη χρονιά. Θα λέμε μόνιμα για τις απουσίες μας; Οι άλλες ομάδες δεν έχουν απουσίες; Τι κάνουμε από εδώ και πέρα;

Δε βαρέθηκες συνέχεια να κάνεις ποστ για μηδενισμό και απαξίωση; Δεν προσφέρει πραγματικά ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα σε όποια συζήτηση. Κι αν σε ενοχλούν αυτά τα άτομα που λες και λες, ε προσπέρασέ τους, ούτως η άλλως είναι η μειοψηφία στο φόρουμ. Ας μείνουμε σε συζητήσεις που να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.
Μάλλον με μπερδεύεις με άλλους για να μιλάς για ποστ με "μηδενισμό" κλπ. Την καλημέρα μου.

0
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιαν 31, 2025 12:44 pm

Fitz έγραψε:
BillyPao έγραψε:

το θεμα ειναι απο εδω και περα τι πρεπει να γινει διορθωνετε η κατασταση ετσι χωρις αλλαγη?

0
Fitz

euroleague
Reactions: 402
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Παρ Ιαν 31, 2025 12:55 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2025 12:42 pm
Fitz έγραψε:

Μάλλον με μπερδεύεις με άλλους για να μιλάς για ποστ με "μηδενισμό" κλπ. Την καλημέρα μου.
Την καλημέρα μου κι εμένα. Μιλάω για τις αναφορές σου σε αυτές τις έννοιες, οι περισσότεροι στα thread εδώ έχουμε καταλάβει τον τρόπο που γράφεις χρόνια τώρα. Οπότε ξέρω τι λέω.

Νομίζω ο Νικόλας περιμένει την απάντηση σου σε κάτι, έχω περιέργεια κι εγώ να δω τι έχεις να πεις. Το κλείνω εδώ αυτό και προχωράω.

@villis Προσωπικά θεωρώ πως όχι, δε γίνεται κάτι από τη στιγμή που πήρε τον Gabriel. Δε κρίνω την κίνηση, ίσα ίσα μου αρέσει πολύ με τα στοιχεία που έχει και λείπαν χρόνια. Απλώς, για να έχουμε διάρκεια και να κοντράρουμε τις άλλες (δυνατές) ομάδες όταν σφίξουν τα γάλατα, θέλαμε επιδραστικό παίκτη στο ποστ. Μακάρι ο Yurtseven να κάνει τρελό step up και να βοηθήσει και αμυντικά, αλλά τώρα μας έχουν διαβάσει οι περισσότερες ομάδες και το κάνει υπερβολικά δύσκολο να ελιχθείς. Οπότε εικάζω πως θα μπούμε playoff - πιθανότατα με μειονέκτημα έδρας - και θα παλέψουμε εκεί όσο πάει κυρίως στο ΟΑΚΑ, αλλά δύσκολα θα έχουμε και φέτος ανάλογη πορεία με πέρσυ. Και είναι οκ αυτό.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1293

Παρ Ιαν 31, 2025 1:08 pm

Η εικονα του Παο ειναι απορροια 3 βασικων παραμετρων:

1.των δυο σοβαρων τραυματισμων του Λεσορ και του Γκριγκονις που ειναι κομβικης σημασιας για το αυστημα καθως απασχολουσαν τρομερα την αντιπαλη αμυνα. Οποιος δεν μπορει να το αντιληφθει εθελοτυφλει.

2. Του παρατεταμενου ντεφορμαρισματος παικτων που ηταν σημαντικοι στην περσινη πορεια και ας μην ηταν πρωτα βιολια οπως ο Μητογλου, ο Παπαπετρου, ο Αντετοκουμπο και ο Σλουκας( αυτος φαινεται να ξυπνησε τουλαχιστον επιθετικα)

3. Η αποτυχημενη μεταγραφη του Μπραουν( ημουν σιγουρος για αυτο καθως δεν ταιριαζει καθολου με αυτο που εψαχνε ο Παο) με αποτελεσμα να σκασει η δυαδα ναν γκραντ λογω και της απουσιας γκριγκονις και ντεφορμαρισματος του Σλουκα.

Αν ο Μητογλου θυμιζε τον περσινο Μητογλου ειδικα εκεινον του πρωτου εξαμηνου και ο Αντετοκουμπο εδινε εκεινα τα 7-8 λεπτα ενεργειας σε αμυνα και επιθεση δεν θα χρειαζοταν καμια προσθηκη στο 5.

Υ.Γ. Το ξαναλεω οπως το ειχα πει και το καλοκαιρι ο Μπραουν ηταν μια κινηση προδιεγραμμενη οτι θα αποτυχει. Παικτης που στην καριερα του ηταν εξαιρετικος μονο οταν ειχε ολη την μπαγκετα και πολλη ωρα την μπαλα στα χερια. Ο παο χρειαζοταν ενα παικτη τυπου μακινταιρ που πρωτα θα πασαρει μετα θα σκοραρει

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Παρ Ιαν 31, 2025 1:50 pm

Όπως φαίνεται χρειαζόταν έναν παίκτη ο οποιος θα έχει τρομερό σουτ σαν σποτ, ο Μπράουν υποτίθεται θα είχε οργανωτικό ρολο, το πρόβλημα είναι πως με το ζόρι κατεβάζει τη μπάλα, κάποιες φορές χανει για λίγο και τον έλεγχο κάτι το οποίο το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές και έγινε και χθες.

Δε ξερω αν είναι ψυχολογικο το θέμα η αν εχει ξενερώσει τόσο πολύ.

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Παρ Ιαν 31, 2025 2:00 pm

O Brown στα τελευταία 5 παιχνίδια ήταν τραγικός, για διακοπή συμβολαίου, προκλητικός, όλη η κριτική που του γίνεται είναι δίκαιη. Αλλά κάπως φτάσαμε μέχρι εδώ και αυτός ο υπερπαίχτης έχει πλέον ψυχολογία υπο του μηδενός και νιώθει ξένο σώμα στην ομάδα. Έχει ευθύνη ο Αταμαν, πως να το κάνουμε, τον έχασε τελείως τον παίχτη. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που το κάνει άλλωστε, πέρσι συνέβη το ίδιο και με τον Βιλντοζα. Νομίζω είναι άτοπο να συζητάμε για το αν ταιριάζει ο παίχτης στην ομάδα. Πέρσι είχαμε έναν combo guard που πίεζε καλά πάνω στη μπάλα και είχε και περισσότερο off ball παιχνίδι (περιγράφω το στυλ παίχτη που ξαφνικά ζητάμε όλοι αντι του Brown), δεν μας έκανε, φέτος πήραμε έναν pure playmaker με τρομερή ποιότητα και σε μια ηλικία που θεωρητικά θα μπορούσε να δεχθεί να κάνει το step down και να αναλάβει έναν πιο δευτερο ρόλο, ούτε αυτός μας κάνει.

Αλλά και πως να μας κάνει? Αφού τον πήραμε για μπακαπ ασο και τον κάναμε για μπακαπ 3αρι τον άνθρωπο, εκεί να περιμένει στις γωνίες σαν τον Grigonis ένα πράγμα. Πως να αποδώσει έτσι? Στα παιχνίδια που έπαιξε φέτος πάνω από 17 λεπτά ανά αγώνα και είχε τη μπάλα στα χέρια μέτρησε 10 πόντους και 4 ασίστ για 2 λάθη με καλά ποσοστά ευστοχίας. Του έχει δώσει ο κόουτς τελείως λάθος ρόλο και πλέον έχει χαλάσει εντελώς τη ψυχολογία του με αποτέλεσμα να παίζει λες και είναι ο Μωραΐτης. Θα ήταν πολύ χρήσιμος αν ήταν σε καλό φεγγάρι για αυτο το διάστημα της σεζόν που ο Nunn δεν παίζει στα γνωστά του επίπεδα. Επίσης ο Lorenzo έχει και σοβαρά αμυντικά θέματα, έχει συνηθίσει και από τη Μακαμπι που η φάση ήταν όσα φάμε κι όσα βάλουμε, είναι κι ο ίδιος πριμαντόνα που δεν του αρέσει να τσαλακωνεται... Εεε το ότι τον βάζει ο Ataman μόνιμα δίπλα στον Σλούκα είναι χαντάκωμα και επιθετικά γιατί τρακαρουν και αμυντικά γιατί αφήνουν τα τρένα να περνούν. Είναι τελείως λάθος αυτό το σχήμα.

Από την άλλη για Μήτογλου και Παπαπέτρου δεν μπορώ να ρίξω την ευθύνη στον Ataman γιατί εδώ έχουμε ζητήματα αθλητικοτητας και φυσικής κατάστασης πρώτα από όλα. Περίεργη η μετάπτωση τους από πέρσι.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Παρ Ιαν 31, 2025 2:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BillyPao

allstar

Όταν ο Μπράουν και ο κάθε Μπράουν αντί να παίξει σοβαρά κάνει χαζά λάθη και επιπολαιότητες, καλά κάνει ο προπονητής και δεν τον εμπιστεύεται. Και δε νομίζω να μπορεί να πει κανείς πως ο Αταμάν είναι άδικος, μάλλον το αντίθετο έχει αποδείξει ότι είναι. Είναι ίδια περίπτωση με αυτή του Βιλντόζα πέρυσι και αυτή του Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό φέτος.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1841
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιαν 31, 2025 2:08 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2025 12:35 am
BillyPao έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2025 12:24 am
Μια χαρά παίκτης είναι ο Σιλντς. Απλά όταν όλοι οι ψηλοί μας είναι ανύπαρκτοι, αυτά γίνονται. Είδαμε το ίδιο ακριβώς σενάριο με το περσινό εκτός έδρας με τη "μισή Εφές", δηλαδή την ομάδα να πηγαίνει με τον τίτλο του φαβορί και να την πατάει.
Ναι μιά χαρά είναι. Τον προτιμάς αντί του Ναν; Τέλοσπαντων δικό μου λάθος που ξεκίνησα την κουβέντα απλά καμία φορά έχω πολύ ελεύθερο χρόνο :D

Η κριτική μετά από ήττες δεν είναι ούτε κάτι κακό, ούτε κωλοτούμπα.

Θέλω να μου πεις κάτι τελευταίο: τι πρέπει να γίνει ώστε να θεωρήσεις ότι η ομάδα δεν πάει καλά; Σε ρωτάω τώρα ώστε να μην έχει αλλαγές μετά. Πες μου ώστε να ξέρω να σου πω "έφτασε η ώρα Μπίλυ" χωρίς να μπορείς να κουνήσεις το τέρμα μετά.
Με βάζεις σε πειρασμό να ξέρεις. Θα γυρίσω δύο χρόνια πίσω στα έσοδα έξοδα να ψάξω γαι σχόλια μπίλαρου

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2998
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιαν 31, 2025 2:40 pm

JohnnyPao έγραψε:
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που το κάνει άλλωστε, πέρσι συνέβη το ίδιο και με τον Βιλντοζα.
Να σου πω την αλήθεια δεν συμμερίζομαι την άποψη σου για τον Βιλντοζα. Έγραφα από όταν τον πήραμε (και μετά όταν πήγε ολυμπιακό):
nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Οκτ 14, 2023 11:01 pm
Μπορεί να φανεί λίγο αιρετικό αυτό που θα πω αλλά ο Βιλντόζα ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι σαν πολύ ξύπνιος παίκτης. Δεν είναι απαραίτητα τούβλο αλλά σαν γκαρντ που πρέπει να παίρνει αποφάσεις, θεωρώ τον Γκριγκονις πολύ καλύτερο. Στη Μπασκονια δεν μου άρεσε καθόλου, τον θεωρούσα πολύ φλύαρο, και οκ στον Ερυθρό έκανε μια τίμια χρονιά. Δεν είναι «τα’λεγα εγώ» ποστ, γιατί πίστευα ότι ήταν σε ανοδική πορεία και ήμουν αισιόδοξος, αλλά τελικά μου φαίνεται ότι όντως στη Μπασκονια απλά φαινόταν καλύτερος απ’ότι πραγματικά είναι. Θέλω να πω πως δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι «Ε δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα ξυπνήσει» γιατί νομίζω ότι αυτό μπορεί αυτό κάνει.

0
Εικόνα
JohnnyPao

champion

Παρ Ιαν 31, 2025 3:15 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2025 2:40 pm
JohnnyPao έγραψε:
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που το κάνει άλλωστε, πέρσι συνέβη το ίδιο και με τον Βιλντοζα.
Να σου πω την αλήθεια δεν συμμερίζομαι την άποψη σου για τον Βιλντοζα. Έγραφα από όταν τον πήραμε (και μετά όταν πήγε ολυμπιακό):
nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Οκτ 14, 2023 11:01 pm
Μπορεί να φανεί λίγο αιρετικό αυτό που θα πω αλλά ο Βιλντόζα ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι σαν πολύ ξύπνιος παίκτης. Δεν είναι απαραίτητα τούβλο αλλά σαν γκαρντ που πρέπει να παίρνει αποφάσεις, θεωρώ τον Γκριγκονις πολύ καλύτερο. Στη Μπασκονια δεν μου άρεσε καθόλου, τον θεωρούσα πολύ φλύαρο, και οκ στον Ερυθρό έκανε μια τίμια χρονιά. Δεν είναι «τα’λεγα εγώ» ποστ, γιατί πίστευα ότι ήταν σε ανοδική πορεία και ήμουν αισιόδοξος, αλλά τελικά μου φαίνεται ότι όντως στη Μπασκονια απλά φαινόταν καλύτερος απ’ότι πραγματικά είναι. Θέλω να πω πως δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι «Ε δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα ξυπνήσει» γιατί νομίζω ότι αυτό μπορεί αυτό κάνει.
Η ομάδα θέλει ένα κομπο γκαρντ με σουτ και αμυνα που θα παιζει στο "2" για 15 λεπτά (πίσω απο Ναν) δίπλα σε Σλουκα ή Γκραντ και όποτε χτυπάει ο Σλουκας να μπορεί να δώσει και 10-15 λεπτά στο "1" πίσω από τον Γκραντ.

Ποιος ειναι αυτος?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”