Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2992
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

-
- Reactions: 2440
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Για του χρόνου συζητάμε εννοείται, για φέτος απλά ευχόμαστε να ξεκλειδώσει ο Αταμαν τον Μπραουν ή να επιστρεψουν Ναν, Σλουκας και Γκραντ ταυτόχρονα σε beast mode. Για το καλοκαιρι λοιπόν έναν παίχτη ΣΤΥΛ Βιλντοζα νομιζω θελουμε. Εξαίρεση ο Μισιτς...nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2025 3:19 pmΚαλά αυτό δεν έχει να κάνει με την άποψη μου για τον Βιλντοζα. Απλά είπα ότι δεν πιστεύω πως τον «έκαψε» ο Αταμαν γιατί πιστεύω ότι είναι σούπερ μέτριος/φλύαρος/«χαζός» παίκτης.
Στην ερώτηση σου: εννοείς τώρα ή του χρόνου;
0
- brandon_roy
- Reactions: 571
- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... no/5032548
Τέλειο! Από το επόμενο ματς δηλαδή ο Αντετοκούμπο θα μάθει να βαράει βολές, ο Μπράουν θα εκτελεί σωστά αιφνιδιασμό με έξτρα παίκτη, ο Γκάμπριελ δε θα κάνει ηλίθια φάουλ και ο Μήτογλου θα πηδάει πιο ψηλά.
Τέλειο! Από το επόμενο ματς δηλαδή ο Αντετοκούμπο θα μάθει να βαράει βολές, ο Μπράουν θα εκτελεί σωστά αιφνιδιασμό με έξτρα παίκτη, ο Γκάμπριελ δε θα κάνει ηλίθια φάουλ και ο Μήτογλου θα πηδάει πιο ψηλά.
1
1

-
- Reactions: 2382
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ενώ με ειρωνείες θα γίνει η δουλειά...brandon_roy έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2025 9:03 pmhttps://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... no/5032548
0
- brandon_roy
- Reactions: 571
- Προειδοποιήσεις:
1
Δε νομίζω οτι διαβάζουν τα ποστ μου από την ομάδα φίλτατε Μπιλυ!BillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2025 9:07 pmΕνώ με ειρωνείες θα γίνει η δουλειά...brandon_roy έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2025 9:03 pmhttps://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... no/5032548
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πιο πιθανό είναι λοιπόν κάτι να καταλάβουν από το βίντεο παρά από το τι γράφουμε εμείς εδώ. Και προφανώς δε θα μάθει να σουτάρει βολές ο Αντετοκούνμπο, αλλά καλό είναι να γίνονται αυτά μπας και συνειδητοποιήσουν κάποιοι πού παίζουν.brandon_roy έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2025 9:09 pmΔε νομίζω οτι διαβάζουν τα ποστ μου από την ομάδα φίλτατε Μπιλυ!
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4436
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
για τον αντεντ. το αποκλειωbrandon_roy έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2025 9:03 pmhttps://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... no/5032548

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πιο πιθανό είναι να σουτάρω καλά εγώ στις βολές, παρά ο Κώστας.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2025 9:28 pmγια τον αντεντ. το αποκλειωbrandon_roy έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2025 9:03 pmhttps://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... no/5032548
Τέλειο! Από το επόμενο ματς δηλαδή ο Αντετοκούμπο θα μάθει να βαράει βολές, ο Μπράουν θα εκτελεί σωστά αιφνιδιασμό με έξτρα παίκτη, ο Γκάμπριελ δε θα κάνει ηλίθια φάουλ και ο Μήτογλου θα πηδάει πιο ψηλά.![]()

2
2

Θέλω να σχολιάσω κάτι και την άποψη σας περί αυτου
Πήρε αεροπλάνο με πατερίτσες και πήγε να δει Παρτιζάνο σήμερα ο Λεσσορ....χτες έπαιζε η ομάδα του Μιλάνο .. αλλά προτίμησε να πάει Βελιγράδι . Δε ξέρω μου κάνει άσχημη εντύπωση στη μέση της σεαζον
Μάλλον ιδανικά θα ήθελε να παίζει Βελιγράδι με τα λεφτά που παίρνει στον Παο. Οκ έχεις δέσιμο με την πρώην σου ομμαδα αλλά εν μέση της σεαζον αυτό χτυπάει άσχημα , Η Παρτιζάν είναι βασικός ανταγωνιστής μας.
Οακα δεν έχει πατήσει καν....
Πήρε αεροπλάνο με πατερίτσες και πήγε να δει Παρτιζάνο σήμερα ο Λεσσορ....χτες έπαιζε η ομάδα του Μιλάνο .. αλλά προτίμησε να πάει Βελιγράδι . Δε ξέρω μου κάνει άσχημη εντύπωση στη μέση της σεαζον
Μάλλον ιδανικά θα ήθελε να παίζει Βελιγράδι με τα λεφτά που παίρνει στον Παο. Οκ έχεις δέσιμο με την πρώην σου ομμαδα αλλά εν μέση της σεαζον αυτό χτυπάει άσχημα , Η Παρτιζάν είναι βασικός ανταγωνιστής μας.
5
5

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slok την Σάβ Φεβ 01, 2025 12:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα
- Reactions: 4436
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εχει βγει ηδη οδηγια-κατευθυνση απο τον κομισαριο για αυτο το θεμαslok έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 12:11 amΘέλω να σχολιάσω κάτι και την άποψη σας περί αυτου
με σημειωση να μπλοκαρουν στα σοσιαλ οποιον τολμησει και αναφερθει σε αυτο το θεμα γιατι ειναι <νεοβαζελος>>
δεν θελει λεει να τον δει ο κοσμος στο οακα με πατεριτσες
βεβαια στο μιλανο παιζαμε αλλα σιγα αστειον ποσον

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Λογικά φωτομοντάζ ήταν οι φωτογραφίες που τον έδειχναν να κάνει προπόνηση στο ΟΑΚΑ με πατερίτσες... Μην προσπαθείτε κάποιοι να δημιουργήσετε εντυπώσεις από το πουθενά.slok έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 12:11 amΘέλω να σχολιάσω κάτι και την άποψη σας περί αυτου
0
BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 12:15 amΛογικά φωτομοντάζ ήταν οι φωτογραφίες που τον έδειχναν να κάνει προπόνηση στο ΟΑΚΑ με πατερίτσες... Μην προσπαθείτε κάποιοι να δημιουργήσετε εντυπώσεις από το πουθενά.slok έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 12:11 amΘέλω να σχολιάσω κάτι και την άποψη σας περί αυτου
Δε προσπαθώ να δημιουργήσω εντυπώσεις ...Ξεκάθαρα το γράφω , μου χτυπάει πολύ φάουλ αυτό. Ας ερχόταν χτες με την Ομάδα Μιλάνο
0