Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
προσωπικά αν ήμουν Παναθηναϊκός θα το έπαιρνα πολύ χαλαρά το θέμα, σίγουρα δεν είναι άξιο προβληματισμού. σχολιασμού οκ, αλλά δεν έγινε και κάτι σοβαρό.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 3:04 pmΑυτη ειναι μια πολυ λογικη και πολυ πιθανη ερμηνεια,και εφοσον ισχυει, δεν ειναι καθολου περιεργο το γιατι δεν παει στο ΟΑΚΑ.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 2:57 pm
την έχω γράψει δυο φορές την ερμηνεία μου, ότι δε θέλει να βλέπει την ομάδα του χωρίς να μπορεί να παίξει.
το έχει πει και ο ίδιος σε στόρι απ'ότι βλέπω :
"Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, έστειλε αρχικά το δικό του μήνυμα στήριξης στην ομάδα των «πράσινων», οι οποίοι δοκιμάζονται στην Ιταλία, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.
Ανέβασε ένα βίντεο, όπου από την τηλεόραση του σπιτιού του παρακολουθεί ζωντανά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού.
Χωρίς να περάσει πολλή ώρα, ανέβασε άλλο ένα story, όπου εξέφραζε πόσο δύσκολο είναι για εκείνον να παρακολουθεί από τα πιτς την ομάδα του να δοκιμάζεται."
Ε τωρα οτι πηγε να δει την παλια του ομαδα στο ντερμπι της χωρας της, δεν νομιζω οτι ειναι για να το ανακυκλωνουμε.
Εκτος,για τους Παναθηναικους το λεω,αν θελουμε να ανακαλυπτουμε νεες αφορμες γκρινιας,κατι στο οποιο ειμαστε πρωταθλητες παγκοσμιως.
τα παπατζιλίκια των "δημοσιογράφων" είναι που με ενοχλούν όχι ο Λεσόρ.
Λογικά γουστάρει την Παρτιζάν παραπάνω από εμάς και εδώ βρίσκεται μόνο γιντα λεφτά.
Είναι αδιανόητο που καθόμαστε και κάνουμε τέτοιες σκέψεις ή θεωρίες για έναν παίκτη που έχει δώσει τα πάντα στο γήπεδο με την ομάδα μας και έπαιζε με πρόβλημα στη μέση πέρυσι μόνος του όλη τη χρονιά και έκλαιγε στον τελικό της Ευρωλίγκας.
Αν η ομάδα πήγαινε τρένο τότε ούτε που θα ασχολιόταν κανείς και θα λέγαμε γεια σου ρε τυπαρα Ματίας όπου και να ήταν.
Είναι γνωστό ότι ο Ματίας έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Παρτιζάν και εγώ το σέβομαι. Οπως αντίστοιχα μου αρέσει κι εμένα όταν παίκτες που έφυγαν με εμάς αισθάνονται ακόμα δέσιμο και σύνδεση με την ομάδα μας.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτες οι γελοιες δικαιολογιες σιγουρα ειναι εφευρεση των καθεστωτικων που εντασσονται στο γενικο πλαισιο ασυλιας που εχει ο συγκεκριμενος παιχτηςyawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 3:08 pm
προσωπικά αν ήμουν Παναθηναϊκός θα το έπαιρνα πολύ χαλαρά το θέμα, σίγουρα δεν είναι άξιο προβληματισμού. σχολιασμού οκ, αλλά δεν έγινε και κάτι σοβαρό.
τα παπατζιλίκια των "δημοσιογράφων" είναι που με ενοχλούν όχι ο Λεσόρ.
τωρα θα πει καποιος πως γινεται να περνανε τετοιες αστειοτητες και καποιοι να τις πιστευουν,εχουν περασει στο παρελθον παρομοιες η και χειροτερες απο αυτη δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται
δεν χρειαζεται να σκεφτουν καποια καλυτερη η καποια πιο πειστικη γιατι δεν χρειαζεται
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
η παρτιζαν δεν μπορει να δωσει τετοια ποσα
η φενερ του εδινε 3 εκατ πριν τραυματιστει γιαυτο δεν υπεγραφε σε μας και εκανε τον δυσκολο
οταν χτυπησε η φενερ αποσυρθηκε οποτε μειναμε μονο εμεις και υπεγραψε αμεσως
το καλυτερο ειναι που το εχει πει ο κομισαριος οτι ηθελε να γινει αναπροσαρμογη των 2.5 τον χρονο απο φετος!δηλαδη και τωρα που εχει χτυπησει και δεν θα παιξει μαλλον καθολου ολη την χρονια!
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πριν χτυπησει ειχε γίνει η συζητηση για αναπροσαρμογή.Ελεοςτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 3:41 pmη παρτιζαν δεν μπορει να δωσει τετοια ποσα
η φενερ του εδινε 3 εκατ πριν τραυματιστει γιαυτο δεν υπεγραφε σε μας και εκανε τον δυσκολο
οταν χτυπησε η φενερ αποσυρθηκε οποτε μειναμε μονο εμεις και υπεγραψε αμεσως
το καλυτερο ειναι που το εχει πει ο κομισαριος οτι ηθελε να γινει αναπροσαρμογη των 2.5 τον χρονο απο φετος!δηλαδη και τωρα που εχει χτυπησει και δεν θα παιξει μαλλον καθολου ολη την χρονια!
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να πω την αλήθεια θα μου φαινόταν περίεργο αν δεν είχε ανανεώσει και πήγαινε σε άλλες ομάδες έτσι.
Σκεφτείτε το σενάριο να μην είχε ανανεώσει, να πήγαινε να δει Παρτίζαν, να τον αποθέωνε ο κόσμος όπως έκανε, και πριν ή μετά να έβγαινε και μια φήμη ότι συζητάει με Παρτίζαν για επιστροφή πως θα φαινόταν.
Επίσης θα μου φανεί κάπως αν δεν ξαναπατήσει ΟΑΚΑ σε κανένα παιχνίδι μέχρι να επιστρέψει.
Τώρα οκ, τους αγαπάει τον αγαπάνε και πήγε να τους δει. Θεωρώ θα πάει και ΟΑΚΑ. Στα εκτός έδρας είναι συνηθισμένο οι τραυματίες να μην πηγαίνουν σε κάθε ομάδα.
Σκεφτείτε το σενάριο να μην είχε ανανεώσει, να πήγαινε να δει Παρτίζαν, να τον αποθέωνε ο κόσμος όπως έκανε, και πριν ή μετά να έβγαινε και μια φήμη ότι συζητάει με Παρτίζαν για επιστροφή πως θα φαινόταν.
Επίσης θα μου φανεί κάπως αν δεν ξαναπατήσει ΟΑΚΑ σε κανένα παιχνίδι μέχρι να επιστρέψει.
Τώρα οκ, τους αγαπάει τον αγαπάνε και πήγε να τους δει. Θεωρώ θα πάει και ΟΑΚΑ. Στα εκτός έδρας είναι συνηθισμένο οι τραυματίες να μην πηγαίνουν σε κάθε ομάδα.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντωμεταξύ κανείς που το ανέφερε αρχικά δεν το έκανε μεγάλο θέμα. Έγινε "θέμα" όταν σε προσφιλή τακτική ειδικά σε βαριεστημένα σκ αρχίσαμε να κάνουμε την τρίχα, τριχιά.
Γενικά ειπώθηκε "Έκανε αυτό ο Λεσόρ, το θεωρώ λίγο μλκια δεδομένων των συνθηκών". Ε και βγήκαν άλλοι και άρχισαν τα "ΜΑ ΚΑΛΑ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΤΕ ΠΙΑ; ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ". Κατά το "Η ομάδα δεν έπαιξε καλά σήμερα" --> "ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ".
Γενικά ειπώθηκε "Έκανε αυτό ο Λεσόρ, το θεωρώ λίγο μλκια δεδομένων των συνθηκών". Ε και βγήκαν άλλοι και άρχισαν τα "ΜΑ ΚΑΛΑ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΤΕ ΠΙΑ; ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ". Κατά το "Η ομάδα δεν έπαιξε καλά σήμερα" --> "ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ".

-
Lapro13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλεσμενος απ την Ευρωλιγκα ηταν ο Λεσορ. Βεβαια δεν ειναι και οτι καλητερο μετα τον τραυματισμο του να πηγαινει Βελιγραδι αντι ΟΑΚΑ. Το γιατι και το πως ειναι δικαιολογιες. Αν ερχοτανε ΟΑΚΑ με Ολυμπιακο και Ζαλγκυρις δεν θα με χαλαγε καθολου να πηγαινε στο σερβικο ντερμπυ! Τωρα καπως δεν μου αρεσε σαν κινηση.
Παντως το σημαντικο ειναι οτι δινει 100% για την ομαδα και οτι ανανεωσε για 3 χρονια. Οποτε ολα καλα.
Off topic: τι παιχταρα ειναι ο Πετρουσεεεφ!!
Παντως το σημαντικο ειναι οτι δινει 100% για την ομαδα και οτι ανανεωσε για 3 χρονια. Οποτε ολα καλα.
Off topic: τι παιχταρα ειναι ο Πετρουσεεεφ!!
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
H ομαδα ειναι μονο οι παίκτες;Δεν έχει σταφ,προπονητες,διοικηση κλπ;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο