NBA - Σενάρια, Trades, Offseason 2024/25
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3656
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- SteveNashidis
- Reactions: 3656
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1164
- Προειδοποιήσεις:
1
- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 8:48 amΤι αβάντα αυτοί οι Lakers...
Τι χαζό τρειντ.
Βρώμα και δυσωδία Σίλβερ
Διάβασα την είδηση και αφού την συνειδητοποίησα μετά από 2 λεπτά,μου πέσανε τα σαγόνια...
Κάποιος μας κάνει πλάκα δεν εξηγείται αλλιώς
1
1

Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
- nikolas_asteri
- Reactions: 2730
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
“Πηγές” (ό,τι και να σημαίνει αυτό) είπαν πως οι Νταλας είχαν θέμα με τη μονίμως κακη του φυσική κατάσταση και τα 350 μυρια που θα έπρεπε να τον πληρώσουν του χρόνου. Μάλλον πρέπει να περάσει λίγος καιρός για να δούμε τα πραγματικά αίτια αλλά αυτό το τρειντ δεν βγάζει πολύ νόημα για καμία από τις ομάδες (εκτός κι αν οι Λέικερς έψαχναν τον αντικαταστάτη του Λεμπρόν).
0

- PeristeriBCfan
- Reactions: 510
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Nico Harrison δήλωσε ότι «η άμυνα παίρνει πρωταθλήματα» και ότι παίρνοντας έναν παίκτη σαν τον Ντειβις που είναι All-Defensive, All-NBA, θα τους βάλει στη σωστή ρότα.
Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι αν οι Νταλας έβγαιναν στην αγορά για Λουκα, υπάρχουν ομάδες που θα έδιναν σωρεία από παίκτες, πικς, πρόπονητες, καθαριστές, μέχρι και το παρκέ θα έδιναν. Έδωσαν Λουκα για λιγότερα από τον Μικάλ Μπριτζες
Από την άλλη, το «εκπτωτικό» μαξ του Ντονσιτς, δίνει μια μικρή ευχέρεια στους Λέικερς ώστε να κινηθούν πιο ορθολογικά χτίζοντας γύρω του.
Τα ανταλλάγματα συνεχίζουν να μην βγάζουν νόημα για μένα. Η μόνη περίπτωση που μπορώ να δω είναι να είναι ο Ντειβις ο αγαπημένος all time παίκτης του Χάρισον και να νομίζει ότι θα του χαρίσει πρωτάθλημα στο πολύ εγγύς μέλλον.
Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι αν οι Νταλας έβγαιναν στην αγορά για Λουκα, υπάρχουν ομάδες που θα έδιναν σωρεία από παίκτες, πικς, πρόπονητες, καθαριστές, μέχρι και το παρκέ θα έδιναν. Έδωσαν Λουκα για λιγότερα από τον Μικάλ Μπριτζες

Από την άλλη, το «εκπτωτικό» μαξ του Ντονσιτς, δίνει μια μικρή ευχέρεια στους Λέικερς ώστε να κινηθούν πιο ορθολογικά χτίζοντας γύρω του.
Τα ανταλλάγματα συνεχίζουν να μην βγάζουν νόημα για μένα. Η μόνη περίπτωση που μπορώ να δω είναι να είναι ο Ντειβις ο αγαπημένος all time παίκτης του Χάρισον και να νομίζει ότι θα του χαρίσει πρωτάθλημα στο πολύ εγγύς μέλλον.
3
3

- j-kidd13
- Reactions: 1560
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ενταξει ρε παιδια, τον Ντειβις πηραν ανταλλαγμα οι Μαβς,δεν πηραν τον Γουντ ξερω γω.
Ενδεχομενως να μπορουσαν να βρουν και καλυτερα ανταλλαγματα,αλλο οριζοντα εχει μπροστα του ο Ντονσιτς και αλλο ο Ντειβις που ειναι 5 χρονια μεγαλυτερος (βεβαια μπορει να τριβουμε τα ματια μας με τον Λουκα τωρα, αλλα με το σωμα του να μην εχει αλλαξει καθολου,ειμαι περιεργος να δω πως θα ειναι στα 30 του,και αν θα εχει την ιδια ανθεκτικοτητα) αλλα μια χαρα κινηση ειναι ο φρυδιας,και κανει πολυ πιο λειτουργικο το ροστερ των Μαβς,που ειχαν τους 2 σταρ τους ουσιαστικα στην ιδια θεση με τον ιδιο ρολο.
Λεγεται οτι οι Μαβς ειχαν θεμα με το max contract, αυτο να το ακουσουμε,γιατι για το θεμα των χαμενων παιχνιδιων,ο Ντειβις ειναι χειροτερος απο τον Λουκα.
Εμενα η πρωτη μου σκεψη οταν ακουσα το τρειντ,ειναι για ποιον λογο να κανουν κατι τετοιο οι Λεικερς,αφηνοντας την ομαδα χωρις ψηλο,γιατι αν δει κανεις τις επιλογες που μενουν πισω, θα βαλει τα γελια,ταυτοχρονα με τα κλαματα. Εκει χρειαζεται asap κινηση για βασικο 5.
Γενικα εγω δεν θεωρω τοσο τραγικο το τρειντ.
Ενδεχομενως να μπορουσαν να βρουν και καλυτερα ανταλλαγματα,αλλο οριζοντα εχει μπροστα του ο Ντονσιτς και αλλο ο Ντειβις που ειναι 5 χρονια μεγαλυτερος (βεβαια μπορει να τριβουμε τα ματια μας με τον Λουκα τωρα, αλλα με το σωμα του να μην εχει αλλαξει καθολου,ειμαι περιεργος να δω πως θα ειναι στα 30 του,και αν θα εχει την ιδια ανθεκτικοτητα) αλλα μια χαρα κινηση ειναι ο φρυδιας,και κανει πολυ πιο λειτουργικο το ροστερ των Μαβς,που ειχαν τους 2 σταρ τους ουσιαστικα στην ιδια θεση με τον ιδιο ρολο.
Λεγεται οτι οι Μαβς ειχαν θεμα με το max contract, αυτο να το ακουσουμε,γιατι για το θεμα των χαμενων παιχνιδιων,ο Ντειβις ειναι χειροτερος απο τον Λουκα.
Εμενα η πρωτη μου σκεψη οταν ακουσα το τρειντ,ειναι για ποιον λογο να κανουν κατι τετοιο οι Λεικερς,αφηνοντας την ομαδα χωρις ψηλο,γιατι αν δει κανεις τις επιλογες που μενουν πισω, θα βαλει τα γελια,ταυτοχρονα με τα κλαματα. Εκει χρειαζεται asap κινηση για βασικο 5.
Γενικα εγω δεν θεωρω τοσο τραγικο το τρειντ.
2
1
1

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν δίνεις ποτέ υποψήφιο MVP στα mid-20s του. Δεν έχει καμία λογική, όλες οι ομάδες ψάχνουν ένα τέτοιο παίκτη για να χτίσουν γύρω του. Επισης, 9 μήνες πριν ήταν τελικούς! Δεν είχαν αποτύχει σε κάτι.
Αααααν είναι να τον δώσεις για κάποιο λόγο, τότε πάρε ένα φορτηγό επιλογές, όχι έναν παίκτη στα 30+. Το παράθυρο των Μαβς τώρα είναι 2 χρόνια μαξ, ενώ οι Λέικερς έχουν τον επόμενο σούπερ σταρ με τον οποίον μπορούν να χτίσουν.
2
2

- ssoulliss
- Reactions: 3993
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ανταλλαγή ήταν εντυπωσιακή και η στιγμή που έγινε ίσως να μας οδηγεί σε συμπέρασμα ότι αυτές οι δύο ομάδες θα κάνουν ακόμη μια κίνηση μέχρι την Πέμπτη.
Για τους Mavericks:
- Τα κλειδιά της ομάδας περνάνε πλέον στον Kyrie (33 ετών πλέον), κάτι που δεν είναι παράλογο.
- Ο Davis (32 ετών πλέον) ίσως να αγωνιστεί στη θέση που προτιμά και όχι στο 5. Οι Mavericks έχουν παίκτες να τον στηρίξουν - εντελώς διαφορετικού στύλ - όπως το 2020 οι Lakers είχαν τον Howard, στη "Φούσκα", ενώ ο Kidd αρέσκεται σε διάφορα αγωνιστικά πειράματα.
- Είναι προφανές πως στον οργανισμό δεν πιστεύουν πλέον στις αντοχές του Doncic (ούτε και εγώ
).
- Καλή και τίμια προσθήκη και ο Christie.
- Θεωρώ πως φέτος θα έχουν πολύ καλή ευκαιρία για το πρωτάθλημα, καλύτερη απ' ότι είχαν.
Για τους Lakers:
- Θέλω έναν φίλο να μου πει πως θα αποδεχτεί ο Doncic/LeBron να κρατάει ο έτερος Doncic/LeBron την μπάλα περισσότερη ώρα στα χέρια του και να παίρνει τις αποφάσεις στην επίθεση.
- Στο Franchise είναι μάλλον αδιάφορο το αγωνιστικό και επικεντρώνονται σε πρόσωπα. Αν έρθει και το αγωνιστικό τότε είμαστε win-win που λένε και στο χωριό μου.
- Για όλα έφταιγε ο Davis, τελικά έτσι;
Τα τελευταία 2 χρόνια ο Davis παίζει και δεν μας απασχολεί με τα ιατρικά, αντίθετα ο Doncic ίσως είναι ο εν ενεργεία superstar με τους περισσότερους τραυματισμούς αναλογικά με την ηλικία του (26 ετών μόλις). Θα αντέξει άραγε, να παίζει μπάσκετ στα 30 του;
Για τους Mavericks:
- Τα κλειδιά της ομάδας περνάνε πλέον στον Kyrie (33 ετών πλέον), κάτι που δεν είναι παράλογο.
- Ο Davis (32 ετών πλέον) ίσως να αγωνιστεί στη θέση που προτιμά και όχι στο 5. Οι Mavericks έχουν παίκτες να τον στηρίξουν - εντελώς διαφορετικού στύλ - όπως το 2020 οι Lakers είχαν τον Howard, στη "Φούσκα", ενώ ο Kidd αρέσκεται σε διάφορα αγωνιστικά πειράματα.
- Είναι προφανές πως στον οργανισμό δεν πιστεύουν πλέον στις αντοχές του Doncic (ούτε και εγώ

- Καλή και τίμια προσθήκη και ο Christie.
- Θεωρώ πως φέτος θα έχουν πολύ καλή ευκαιρία για το πρωτάθλημα, καλύτερη απ' ότι είχαν.
Για τους Lakers:
- Θέλω έναν φίλο να μου πει πως θα αποδεχτεί ο Doncic/LeBron να κρατάει ο έτερος Doncic/LeBron την μπάλα περισσότερη ώρα στα χέρια του και να παίρνει τις αποφάσεις στην επίθεση.
- Στο Franchise είναι μάλλον αδιάφορο το αγωνιστικό και επικεντρώνονται σε πρόσωπα. Αν έρθει και το αγωνιστικό τότε είμαστε win-win που λένε και στο χωριό μου.

- Για όλα έφταιγε ο Davis, τελικά έτσι;
Τα τελευταία 2 χρόνια ο Davis παίζει και δεν μας απασχολεί με τα ιατρικά, αντίθετα ο Doncic ίσως είναι ο εν ενεργεία superstar με τους περισσότερους τραυματισμούς αναλογικά με την ηλικία του (26 ετών μόλις). Θα αντέξει άραγε, να παίζει μπάσκετ στα 30 του;
3
3

- j-kidd13
- Reactions: 1560
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα , το εχουν τον επομενο σουπερ σταρ για να χτισουν, θα το δουμε, πως θα ειναι ο Ντονσιτς σωματικα σε 3-4 χρονια απο τωρα,με το σωμα που εξακολουθει να εχει.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 10:50 amΔεν δίνεις ποτέ υποψήφιο MVP στα mid-20s του. Δεν έχει καμία λογική, όλες οι ομάδες ψάχνουν ένα τέτοιο παίκτη για να χτίσουν γύρω του. Επισης, 9 μήνες πριν ήταν τελικούς! Δεν είχαν αποτύχει σε κάτι.
Αααααν είναι να τον δώσεις για κάποιο λόγο, τότε πάρε ένα φορτηγό επιλογές, όχι έναν παίκτη στα 30+. Το παράθυρο των Μαβς τώρα είναι 2 χρόνια μαξ, ενώ οι Λέικερς έχουν τον επόμενο σούπερ σταρ με τον οποίον μπορούν να χτίσουν.
Για την ωρα,μπορει να χανουν λιγο σε αγοραστικη αξια στο Νταλας, αλλα κατ εμε κερδιζουν σε πολυ πιο ορθολογικο καταρτισμο της 5αδας τους.
Γενικα συμφωνω 100% με τον ssouliss απο πανω.
2
2

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω το πρώτο απαντιέται με τον μικρό χρονικό ορίζοντα που έχει ο Λεμπρόν μπροστά του.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:02 amΓια τους Lakers:
- Στο Franchise είναι μάλλον αδιάφορο το αγωνιστικό και επικεντρώνονται σε πρόσωπα. Αν έρθει και το αγωνιστικό τότε είμαστε win-win που λένε και στο χωριό μου.![]()
Εγώ ερμηνεύω την κίνηση ως μελλοντική. Δλδ οκ, ο Λουκα μπορεί να είναι οκ με το να έχει την μπάλα ο Λεμπρόν για 6 μήνες, nbd.
Εντωμεταξύ όσο πιο πολύ περνάει η ώρα τόσο πιο πολύ τάσσομαι με Νασιδη που λέει για παράγκες. Οι Λέικερς ήταν 1-2 (το πολύ) χρόνια μακριά από το να γίνουν εντελώς irrelevant ομάδα για αρκετό και καιρό και ξαφνικά σκάει δωράκι top 3 - top 5 παίκτης με αντάλλαγμα τον 32χρονο Ντειβις. Κάτι δεν πάει καλά εδώ, δεν το χωράει το μυαλό μου.
Για το δεύτερο, όπως ανέφερα πριν, με το εκπτωτικό μαξ του Λούκα και με τον Λεμπρόν μάλλον να φεύγει σύντομα (αυτό μου δείχνει αυτή η κίνηση), οι Λέικερς θα έχουν ευχέρεια στην αγορά από άποψη χρημάτων ώστε να χτίσουν ομάδα.
0