NBA - Σενάρια, Trades, Offseason 2024/25
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Είσαι σίγουρος για αυτό; Το λέω , γιατί ο Σακίλ εκεί ξεκίνησε να "αφρατευει". Στους Heat μάζεψε πάλι και μετά το πρωτάθλημα του 2006, άρχισε ξανά τα ίδια. Γενικά, με τους παίχτες που δεν δείχνουν την δέουσα πειθαρχία στη φροντίδα του σώματος είμαι επιφυλακτικός, αφού τους στοιχίζει σε βάθος χρόνου. Μακάρι να πέσω έξω, γιατί ο Σλοβένος ξέρει πολύ μπάσκετ και μου αρέσει σαν παίχτης.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο λουκα δεν μοιαζει για νυχτερινος τυπος με κλαμπ διασκεδαση και τετοια..απλα ειναι μπουλης και τρωει τυροπιτες με μιλκοggr έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 12:19 pmΕίσαι σίγουρος για αυτό; Το λέω , γιατί ο Σακίλ εκεί ξεκίνησε να "αφρατευει". Στους Heat μάζεψε πάλι και μετά το πρωτάθλημα του 2006, άρχισε ξανά τα ίδια. Γενικά, με τους παίχτες που δεν δείχνουν την δέουσα πειθαρχία στη φροντίδα του σώματος είμαι επιφυλακτικός, αφού τους στοιχίζει σε βάθος χρόνου. Μακάρι να πέσω έξω, γιατί ο Σλοβένος ξέρει πολύ μπάσκετ και μου αρέσει σαν παίχτης.
Να δουμε και τι ψηλο θα φερουν τωρα..στανταρ θα χει και αλλες κινησεις.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
O Oλυμπιακός ή ο Παναθηναικός καλύτερο πακέτο παικτών θα έδινε από ότι οι Λεικερς.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:38 am5πλασια ανταλλαγματα δεν θα εβρισκαν γιατι πηραν ηδη εναν παικταρα οπως τον ΑD,στα 31 οχι στα 35,,αλλα ισως συνολικα σαν πακετο, να μπορουσαν να βρουν κατι καλυτερο. Ποσο δραματικα καλυτερα ανταλλαγματα θα επαιρναν για τον Ντονσιτς δηλαδη?nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:14 am
Δεν αντιλέγω. Όμως αν η κατάσταση του Ντονσιτς είναι συζητήσιμη και θέμα πιθανοτήτων, αυτό που είναι πέρα ως πέρα αντικειμενική αλήθεια είναι ότι αν έβγαιναν στην αγορά θα έβρισκαν 5πλασια ανταλλάγματα. Πάλι δεν βγάζει νόημα η κίνηση. Πρπεει να είναι η πρώτη φορα στην ιστορία που ένας 1st team παίκτης γίνεται ανταλλαγή για έναν 2nd team.
Είμαστε σοβαροί;
Χωρίς κανένα πικ έγινε αυτό το τρέιντ;
Durant και Beal κόστισαν 8 1st round picks και ο Λούκα ένα;
Παίκτης MVP candinate στα 25 του ανταλλάχτηκε για αέρα.
Εννοείται ότι είναι παραγκίστικο το τρέιντ. Οι Νταλας πήραν από μόνοι τους , τους Lakers? Γιατί ;;;;Είχαν υποχρέωση απέναντι σε ένα franchise με μηδενικά ανταλλάγματα;;;;
Ή είχαν από τον θείο Σίλβερ την απαίτηση να γίνει μια κίνηση καθώς οι Lakers ήταν τελειωμένοι για την επόμενη 5ετια. Οι οποίοι θα ζούσαν με το 40χρονο Λεμπρον να κυνηγάει νούμερα, ένα μάτσο κακούς ρολίστες και τον πολύτραυματία Davis.
Εδώ ο Pat Riley δεν αφήνει τον Butler να έρθει Σανς για ποιο λόγο;;; Επειδή και καλά ο Beal παίρνει πολλά φράγκα;;;
Όσοι μιλάνε για αμυντικό προσανατολισμό που θέλει να ακολουθήσει το Ντάλας ή για win mode now ή για το γεγονός ότι δεν θέλουν να δώσουν supermax, μας οδηγούν στον απόλυτο γέλωτα ( όχι προφανώς ο jkidd, αναφέρομαι για τους ρεπόρτερ του ΝΒΑ). ΓΙΑΤΙ.
1)Ο Ντέιβις και άμυνα δε παίζει
2) και είναι τραυματίας για φέτος. Ασε που οι θέσεις 4 και 5 στο Ντάλας είναι πιασμένες.
3) Και ΣούπερΜαξ να του έδιναν , θα υπήρχαν πολλες ομάδες που θα έκαναν το sign and trade από Ντάλας που θα έπαιρνε και τεράστια trade exception. Τώρα τι πήρε;;;;
Ότι έγινε με Johnson Bird στα 80ς , τόσο άκομψα προσπάθησαν να το κάνουν στα 00'ς και 20'ς οι πρόεδροι του ΝΒΑ.
Θα γράψω και άλλα εν καιρό για αυτήν την αθλιότητα. Νομίζω το χειρότερο τρέιντ όλων των εποχών. Θα πρέπει να ψάξουμε αρκετά για να βρούμε ανταγωνιστή.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
και η δικαιολογια για τα κιλα ειναι αστεια..εδω οι πελεκανς εχουν την αλλη την μπουλντοζα και προσπαθουν να την αδυνατισουν τοσα χρονια και με τοσους τραυματισμους και δεν τον δινουν..Τους φραντσαιζ παικτες τους στηριζουν οσο δεν παει αυτοι και τωρα δωσαν τον λουκα που τους πηγε και τελικο για ενα κομματι ψωμι..
Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ιατρικη γνώση, ούτε παρακολουθώ ΝΒΑ φανατικά, αλλά πιστεύουμε ότι κορμιά σαν αυτά του Ντονσιτς μπορούν να αντέξουν σε εξαντλητικούς ρυθμούς 90+ αγώνων 48 λεπτών με γρήγορο Ρυθμό κλπ. ;
Εγώ δε θυμάμαι πολλούς ευρωπαιους παίκτες να μην παίρνουν κιλά παίζοντας στο ΝΒΑ και να χτίζουν κορμί χωρίς λίπος. Το 80% όσων πανε, φουσκωνουν αντί να γίνονται φετες. Πόσο μάλλον ένας παίκτης που είναι σταρ και κρέμεται όλη η ομάδα πάνω του. Θέλω να πω, δεν θεωρώ ότι είναι απολυτα στο χέρι του Ντονσιτς να φτιάξει κορμί.
Όσοι μένουν στεγνοί, όπως πχ ο Μπογκντάνοβιτς και δεν επενδύουν στη δύναμη, γίνονται ρολιστες. Να βάλουν κάνα τρίποντο και να παίξουν περιφερειακη άμυνα.
Εγώ δε θυμάμαι πολλούς ευρωπαιους παίκτες να μην παίρνουν κιλά παίζοντας στο ΝΒΑ και να χτίζουν κορμί χωρίς λίπος. Το 80% όσων πανε, φουσκωνουν αντί να γίνονται φετες. Πόσο μάλλον ένας παίκτης που είναι σταρ και κρέμεται όλη η ομάδα πάνω του. Θέλω να πω, δεν θεωρώ ότι είναι απολυτα στο χέρι του Ντονσιτς να φτιάξει κορμί.
Όσοι μένουν στεγνοί, όπως πχ ο Μπογκντάνοβιτς και δεν επενδύουν στη δύναμη, γίνονται ρολιστες. Να βάλουν κάνα τρίποντο και να παίξουν περιφερειακη άμυνα.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συγγνώμη φίλε μου για το θάρρος αλλά υπερβάλλεις. Δεν είναι τίποτα ο Davis. Επίσης, πέρσι και φέτος έχει χάσει πολύ λίγα παιχνίδια. Θα το ξαναγράψω, είχα ακούσει σε εκπομπή ότι υπήρχε ρήξη ανάμεσα σε αυτόν και τη διοίκηση. Όσο για ανταλλαγές, υπήρξαν και χειρότερες. Θες να σου θυμίσω τι πήρε το Phoenix όταν έδωσε τον Barkley; Όταν οι Lakers έδωσαν τον Σάκ στο Miami; Του Gasol στο Λ.Α.; Γενικά, για τα παρασκήνια έχουν ακουστεί διάφορα για αρκετές ομάδες όλα τα χρόνια. Ακόμη όταν το Phoenix απέκτησε ξανά τον Nash το 2004, αρκετοί το απέδωσαν στο γεγονός ότι ο Collangelo ήταν στην επιτροπή αλλαγής των κανονισμών και ήξερε ότι θα αποδώσει η προσθήκη για αυτό το κυνήγησε. Προσωπικά, κρατάω μικρό καλάθι και για τις δύο ομάδες. Η μία μείωσε το παράθυρο επιτυχίας της και η άλλη απογυμνωθηκε στους ψηλούς, χωρίς να είναι σίγουρη για το πόσο θα αντέξει ο σταρ που πήρε.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 12:37 pm
Θα γράψω και άλλα εν καιρό για αυτήν την αθλιότητα. Νομίζω το χειρότερο τρέιντ όλων των εποχών. Θα πρέπει να ψάξουμε αρκετά για να βρούμε ανταγωνιστή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ggr την Κυρ Φεβ 02, 2025 1:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-Eναν μελλοντικό all star rookie με παγωμένο μπαλάκι ( βλέπε Σπερς-Wemby)nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 12:41 pmEνώ πολύ χοντρικά συμφωνώ με αυτά που γράφεις, δεν καταλαβαίνω τι έχουν κερδίσουν οι Ντάλας από μία τέτοια παρασκηνιακή δράση.
Eπι παραδείγματι έρχεται ο Cooper
-Το Νταλας μπορεί να έφτασε σε διοικητικό αδιέξοδο και η εξυπηρέτηση θα έρθει αργότερα για την ομάδα
- Ο Cuban το διαλύει γιατί κυνηγάει κάτι άλλο με άλλες εταιρίες του και τα ανταλλάγματα θα είναι άλλου είδους
https://www.sportskeeda.com/us/reality- ... t-explored
Nα θυμίσω ότι πούλησε μεγάλο ποσοστό του από το Ντάλας
https://www.sportingnews.com/us/nba/new ... 13b743b5c9
Για αυτό το ΝΒΑ αν είναι αξιόπιστο να επέμβει όπως έκανε με το περίεργο ιδιοκτησιακό καθεστώς των New Orleans πριν κάποια χρόνια.
Πρόχειρα απαντάω , δε μπορώ να διαβάσω πίσω από τις γραμμές αυτού του τρέιντ.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Nash, Barkley, Shaq , Gasol είχαν φύγει από το prime των 25ετών όταν έγιναν τα δικά τους τρέιντ. Χωρίς να λέω ότι δεν ευνόησαν τις ομάδες που πήγαν και τα ανταλλάγματα ήταν ισάξια. Αυτό είναι άλλη κουβέντα.ggr έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 1:21 pmΣυγγνώμη φίλε μου για το θάρρος αλλά υπερβάλλεις. Δεν είναι τίποτα ο Davis. Επίσης, πέρσι και φέτος έχει χάσει πολύ λίγα παιχνίδια. Θα το ξαναγράψω, είχα ακούσει σε εκπομπή ότι υπήρχε ρήξη ανάμεσα σε αυτόν και τη διοίκηση. Όσο για ανταλλαγές, υπήρξαν και χειρότερες. Θες να σου θυμίσω τι πήρε το Phoenix όταν έδωσε τον Barkley; Όταν οι Lakers έδωσαν τον Σάκ στο Miami; Του Gasol στο Λ.Α.; Γενικά, για τα παρασκήνια έχουν ακουστεί διάφορα για αρκετές ομάδες όλα τα χρόνια. Ακόμη όταν το Phoenix απέκτησε ξανά τον Nash το 2004, αρκετοί το απέδωσαν στο γεγονός ότι ο Collangelo ήταν στην επιτροπή αλλαγής των κανονισμών και ήξερε ότι θα αποδώσει η προσθήκη για αυτό το κυνήγησε.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 12:37 pm
Εδώ μιλάμε για μια ανταλλαγή πολύ ιδιαίτερου βάρους.
Φαντάσου Magic Johsnon, Jordan , Bird, Giannis, Jokic να ανταλλαχθούν για έναν 32 χρονο επιρρεπή στους τραυματισμού παίκτη που γινόταν all star την τελευταία περίοδο της καριέρας του με χειρότερα νούμερα του Σαμπόνις των Κινγκς. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΚΣ. Αν έδιναν καμια 5-6 1st rounds θα μπορούσα να είμαι πιο light.
Μπορεί να σφάλλω βέβαια ως προς την τραγικότητα και θα ανακαλέσω αν βρεις κάποιο που να θέτει το παρόν στην #2 θέση.

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά απλά ήθελα ήθελα μερικές ιδέες. Το rigged draft δεν το βρίσκω πιθανό. Όπως στις περισσότερες θεωρίες συνομωσίας απαιτεί πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων να κρατάνε το στόμα τους κλειστό για πολύ καιρό, κάτι που ιστορικά είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Για τις extra curricular δουλειές του Cuban το ακούω...μένει να δούμε.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 1:21 pm-Eναν μελλοντικό all star rookie με παγωμένο μπαλάκι ( βλέπε Σπερς-Wemby)
Eπι παραδείγματι έρχεται ο Cooper
-Το Νταλας μπορεί να έφτασε σε διοικητικό αδιέξοδο και η εξυπηρέτηση θα έρθει αργότερα για την ομάδα
- Ο Cuban το διαλύει γιατί κυνηγάει κάτι άλλο με άλλες εταιρίες του και τα ανταλλάγματα θα είναι άλλου είδους
https://www.sportskeeda.com/us/reality- ... t-explored
Nα θυμίσω ότι πούλησε μεγάλο ποσοστό του από το Ντάλας
https://www.sportingnews.com/us/nba/new ... 13b743b5c9
Για αυτό το ΝΒΑ αν είναι αξιόπιστο να επέμβει όπως έκανε με το περίεργο ιδιοκτησιακό καθεστώς των New Orleans πριν κάποια χρόνια.
Πρόχειρα απαντάω , δε μπορώ να διαβάσω πίσω από τις γραμμές αυτού του τρέιντ.
Edit (οφφτοπικ): Στο βίντεο που έβαλες, καλά εκεί στο NCAA ποιός τους είπε ότι είναι ωραία αυτή η γωνία κάμερας;

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αξίζει να σημειωθεί πως ο GM των Μάβερικς δήλωσε στο «ESPN»: «Πιστεύω πως η άμυνα κερδίζει πρωταθλήματα. Το να προσθέσουμε έναν All-Defense σέντερ και έναν All-NBA παίκτη με αμυντικό mindset μας δίνει καλύτερες πιθανότητες. Έχουμε χτιστεί για να κερδίσουμε τώρα και στο μέλλον».
αντε με το καλο και προπονητη τον πιστο στρατιωτη

αντε με το καλο και προπονητη τον πιστο στρατιωτη

- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καταλαβαίνω ότι σοκαρίστηκες. Κι εγώ όταν το έμαθα στην καφετέρια από έναν φίλο, δεν το πίστεψα μέχρι που το διάβασα ο ίδιος. Οι Lakers βρήκαν πιθανότατα τον μελλοντικό σταρ τους αλλά προς το παρόν είναι μάλλον χειρότεροι. Ο Luka είναι ball dominant, όπως ο LeBron, και στην άμυνα αγνοείται. Θα δείξει η πορεία αλλά, αν το ρόστερ μείνει έτσι, δεν τους βλέπω για πολλά φέτος. Μου θυμίζει κάπως την ανταλλαγή του Jabbar στους Lakers, όταν ήταν 28 χρονών ή του Mourning στο Miami. Θα μου πεις οι Hornets πήραν τον Rice , που έκανε καλές χρονιές στη Charlotte, αλλά εκ πρώτης όψεως έμοιαζε πολύ υπέρ των Heat.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 1:29 pmNash, Barkley, Shaq , Gasol είχαν φύγει από το prime των 25ετών όταν έγιναν τα δικά τους τρέιντ. Χωρίς να λέω ότι δεν ευνόησαν τις ομάδες που πήγαν και τα ανταλλάγματα ήταν ισάξια. Αυτό είναι άλλη κουβέντα.ggr έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 1:21 pm
Συγγνώμη φίλε μου για το θάρρος αλλά υπερβάλλεις. Δεν είναι τίποτα ο Davis. Επίσης, πέρσι και φέτος έχει χάσει πολύ λίγα παιχνίδια. Θα το ξαναγράψω, είχα ακούσει σε εκπομπή ότι υπήρχε ρήξη ανάμεσα σε αυτόν και τη διοίκηση. Όσο για ανταλλαγές, υπήρξαν και χειρότερες. Θες να σου θυμίσω τι πήρε το Phoenix όταν έδωσε τον Barkley; Όταν οι Lakers έδωσαν τον Σάκ στο Miami; Του Gasol στο Λ.Α.; Γενικά, για τα παρασκήνια έχουν ακουστεί διάφορα για αρκετές ομάδες όλα τα χρόνια. Ακόμη όταν το Phoenix απέκτησε ξανά τον Nash το 2004, αρκετοί το απέδωσαν στο γεγονός ότι ο Collangelo ήταν στην επιτροπή αλλαγής των κανονισμών και ήξερε ότι θα αποδώσει η προσθήκη για αυτό το κυνήγησε.
Εδώ μιλάμε για μια ανταλλαγή πολύ ιδιαίτερου βάρους.
Φαντάσου Magic Johsnon, Jordan , Bird, Giannis, Jokic να ανταλλαχθούν για έναν 32 χρονο επιρρεπή στους τραυματισμού παίκτη που γινόταν all star την τελευταία περίοδο της καριέρας του με χειρότερα νούμερα του Σαμπόνις των Κινγκς. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΚΣ. Αν έδιναν καμια 5-6 1st rounds θα μπορούσα να είμαι πιο light.
Μπορεί να σφάλλω βέβαια ως προς την τραγικότητα και θα ανακαλέσω αν βρεις κάποιο που να θέτει το παρόν στην #2 θέση.
Υ. Γ. Συγγνώμη, αλλά πρέπει να αφήσω την ωραία σας παρέα τώρα, γιατί με έπεισαν φέτος να επιστρέψω στην ενεργό δράση και έχω αγώνα, οπότε πρέπει να πάω στο γήπεδο.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο