NBA - Σενάρια, Trades, Offseason 2024/25
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ προσωπικά είμαι με το Dallas σε αυτή την ανταλλαγή. Η απόφαση να ανταλλάξεις τον franchise παίκτη σου είναι πολύ δύσκολη αλλά μάλλον οι Mavs απηύδησαν με την αδιαφορία του Luka να φέρει τη φυσική του κατάσταση στα επίπεδα που οφείλει ως superstar. Αποκορύφωμα το περσινό καλοκαίρι, όπου αποφάσισε να κατέβει με την εθνική του ομάδα στο προολυμπιακό, παρά τους τραυματισμούς και τις ελάχιστες ημέρες ξεκούρασης που είχε μετά τους τελικούς. Έβαλε σε κίνδυνο το κορμί του και εντέλει παρουσιάσε μια άθλια ατομική εικόνα μέσα στο παρκέ, η οποία επηρέασε (αρνητικά) και την υπόλοιπη ομάδα. Φέτος έχει χάσει ήδη 27 ματς στην κανονική περίοδο. Το υπερφυσικό επιθετικό ταλέντο δεν φτάνει σε μια λίγκα που πρέπει να παίξεις περίπου 100 ματς το χρόνο για να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα. Οι Mavs θα έπρεπε να του δώσουν supermax για να τον ανανεώσουν και πιθανότατα έκριναν πως δεν έχει δείξει το απαιτούμενο commitment για να αξίζει αυτά τα χρήματα.
Το επιχείρημα περί "γυάλινου" Davis έχει μικρή βάση μιας και τα τελευταία 2 χρόνια ο Luka έχει χάσει αρκετά περισσότερα ματς της κανονικής περιόδου σε σύγκριση με τον AD. Ο AD είναι ένας από τους καλύτερους two-way παίκτες της λίγκας, εν ενεργεία all-star, μέλος της κορυφαίας αμυντικής πεντάδας και μέλος της 2ης καλύτερης πεντάδας. Δεν αντάλλαξαν τον Doncic για κάποιο παικτάκι οι Mavs.
Το επιχείρημα περί "γυάλινου" Davis έχει μικρή βάση μιας και τα τελευταία 2 χρόνια ο Luka έχει χάσει αρκετά περισσότερα ματς της κανονικής περιόδου σε σύγκριση με τον AD. Ο AD είναι ένας από τους καλύτερους two-way παίκτες της λίγκας, εν ενεργεία all-star, μέλος της κορυφαίας αμυντικής πεντάδας και μέλος της 2ης καλύτερης πεντάδας. Δεν αντάλλαξαν τον Doncic για κάποιο παικτάκι οι Mavs.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Πολύ ωραία όλα τα σχόλια που έχω διαβάσει από όλα τα παιδιά στις τελευταίες 3 σελίδες, αλλά μάλλον με αυτό συμφωνώ περισσότερο. Το θέμα είναι ότι στα μάτια μου ο Mikal Bridges φάνηκε να έχει μεγαλύτερο value στο trade market από τον Doncic. Πάντως και για το L.A. είναι σίγουρα πετυχημένο το trade, αφού τους νοιάζουν κυρίως τα ονόματα και η σταρίλα.GK_23 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 3:00 pmΕγώ προσωπικά είμαι με το Dallas σε αυτή την ανταλλαγή. Η απόφαση να ανταλλάξεις τον franchise παίκτη σου είναι πολύ δύσκολη αλλά μάλλον οι Mavs απηύδησαν με την αδιαφορία του Luka να φέρει τη φυσική του κατάσταση στα επίπεδα που οφείλει ως superstar. Αποκορύφωμα το περσινό καλοκαίρι, όπου αποφάσισε να κατέβει με την εθνική του ομάδα στο προολυμπιακό, παρά τους τραυματισμούς και τις ελάχιστες ημέρες ξεκούρασης που είχε μετά τους τελικούς. Έβαλε σε κίνδυνο το κορμί του και εντέλει παρουσιάσε μια άθλια ατομική εικόνα μέσα στο παρκέ, η οποία επηρέασε (αρνητικά) και την υπόλοιπη ομάδα. Φέτος έχει χάσει ήδη 27 ματς στην κανονική περίοδο. Το υπερφυσικό επιθετικό ταλέντο δεν φτάνει σε μια λίγκα που πρέπει να παίξεις περίπου 100 ματς το χρόνο για να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα. Οι Mavs θα έπρεπε να του δώσουν supermax για να τον ανανεώσουν και πιθανότατα έκριναν πως δεν έχει δείξει το απαιτούμενο commitment για να αξίζει αυτά τα χρήματα.
Πάντως όσα παράπονα κι αν έχουν οι Mavs από τον Luka, δεν παύει να τους πήγε μόνος του στους τελικούς πέρσι για πρώτη φορά μετά τον Dirk (μάλλον θα τον ανταλλασε κι αυτόν ο τωρινός GM τους γιατί οι άμυνες παίρνουν τις κουπες).
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απαντώ γενικά, όχι προσωπικά σε εσένα φίλε nikolas_asteri.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 2:43 pmΜόνο εδώ έχω διαβάσει να χωνεύεται κάπως το deal. Η γενική άποψη είναι ότι δεν βγάζει κανένα νόημα.
- Είστε υπέρ-ευαισθητούληδες με το ξανθό αγόρι απο τη Σλοβενία
- Εδώ θα δείτε τους τραυματισμούς του 26χρονου Doncic και από εδώ το διάστημα που έλειπε. Επίσης εδώ βλέπουμε πόσα παιχνίδια έχει παίξει στην καριέρα του. Αν αφαιρέσεις το όνομα, τον λες ψιλοσαπάκι αυτόν τον 26χρονο ναι ή όχι;
- Ας πούμε όμως ότι εμείς 2-3 φίλοι στο φόρουμ είμαστε εμπαθείς με το παιδί
- Ο Davis από την άλλη ούτε ρούκουνας είναι, ούτε είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό από τον Γενάρη του '23 όταν και επέστρεψε. Έχει και αυτός ιστορικό τραυματισμών, όμως τελευταία παίζει κανονικότατα. Μέχρι προχθές που τραυματίστηκε έπαιζε 2 χρονιά σερί υγιέστατος.
- Και αφήνω ένα ερώτημα. Ο Doncic είναι πιο κοντά στο να γίνει ο Jabbar των 20s στους Lakers ή πιθανότατα να γίνεις ένας Shawn Kemp στους Cavaliers;
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο εδώ διότι ναι μεν ο Λιλαρντ είναι παικταράς αλλά είμασταν αρκετοί που θεωρούσαμε ότι ο Τζρου ήταν σημαντικότατο κομμάτι του παζλ των Μπακς και δεν είχε μεγάλο νόημα αυτή η ανταλλαγή (πέρα από το όνομα). Εκ των υστέρων αποδείχθηκε αυτό που νόμιζαν αρκετοί. Θα δω το βίντεο και θα σου πω τι πιστεύω αλλά δεν νομίζω πως έχει να κάνει με ευαισθησίες. Ο Λούκα είναι αντικειμενικά τοπ 5 παίκτης και παίκτης που κουβάλησε την ομάδα του σε τελικούς. Δεν είναι Λαμέλο Μπολ.
Ούτε έχει να κάνει με εμπάθειες. Μπορεί να μην σου αρέσει ο Λούκα. Δεκτό, όλοι έχουμε διαφορετικό τρόπο που μας διασκεδάζει το μπάσκετ, αλλά αν δεις αυτή την ανταλλαγή αναλογικά με άλλες που γίνονται...ε κάτι δεν κολλάει.
Ίσως στο βίντεο να το εξηγεί οπότε ίσως πάρω την απάντηση μου, αλλά προς το παρόν δεν έχω δει ούτε μισή ικανοποιητική εξήγηση για το γιατί οι Μαβς δεν βγήκαν στην αγορά.

- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Lillard ηλικία 33 όταν έγινε το trade.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 3:20 pmΑπαντώ γενικά, όχι προσωπικά σε εσένα φίλε nikolas_asteri.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 2:43 pm
Μόνο εδώ έχω διαβάσει να χωνεύεται κάπως το deal. Η γενική άποψη είναι ότι δεν βγάζει κανένα νόημα.
- Είστε υπέρ-ευαισθητούληδες με το ξανθό αγόρι απο τη Σλοβενίαενώ πέρυσι σε ανάλογη ανταλλαγή Lillard-Jrue δεν μιλήσαμε για παράγκες που θέλουν να ευνοήσουν το Milwaukee (ασχέτως τελικά αν εκ του αποτελέσματος ευνοήθηκαν οι...Celtics).
- Εδώ θα δείτε τους τραυματισμούς του 26χρονου Doncic και από εδώ το διάστημα που έλειπε. Επίσης εδώ βλέπουμε πόσα παιχνίδια έχει παίξει στην καριέρα του. Αν αφαιρέσεις το όνομα, τον λες ψιλοσαπάκι αυτόν τον 26χρονο ναι ή όχι;
- Ας πούμε όμως ότι εμείς 2-3 φίλοι στο φόρουμ είμαστε εμπαθείς με το παιδί. Είναι και αυτοί εμπαθείς;
- Ο Davis από την άλλη ούτε ρούκουνας είναι, ούτε είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό από τον Γενάρη του '23 όταν και επέστρεψε. Έχει και αυτός ιστορικό τραυματισμών, όμως τελευταία παίζει κανονικότατα. Μέχρι προχθές που τραυματίστηκε έπαιζε 2 χρονιά σερί υγιέστατος.
- Και αφήνω ένα ερώτημα. Ο Doncic είναι πιο κοντά στο να γίνει ο Jabbar των 20s στους Lakers ή πιθανότατα να γίνεις ένας Shawn Kemp στους Cavaliers;
Οι Portland Trail Blazers πήραν νεαρό παίκτη που επιλέχθηκε στο #1 , all star βετεράνο πλειμακερ ( που τον άφησαν ελεύθερο για το τίποτα, εδώ έγινε αβάντα για τους Σελτικς , το είχαμε γράψει) και πικς.
Eπίσης ο Davis την μοναδική χρονιά που δεν χτύπησε ήταν το 2023-2024. Είναι ωραίο να λέμε ότι απο το 23 είναι υγιής αλλά δεν είναι συνεχόμενες χρονιές γιατί χτύπησε ξανά τώρα , οπότε 2η συνεχόμενη χρονιά που θα χάσει μεγάλο διάστημα δεν έχει από την εποχή των Pelicans.Deandre Ayton (via Suns)
Toumani Camara (via Suns)
Jrue Holiday (via Bucks)
2029 1st-round pick (via Bucks)
Two first-round pick swaps with Bucks (2028, 2030
Γιατί κανένας δεν δίνει μια απάντηση για τα πικς που δεν πήρε το Ντάλας ;;;
Ποιος all star caliber δεν αξίζει έστω κάποια πικς;
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για την οικονομία της συζήτησης σου λέω ότι για τα picks πιθανόν να έχετε δίκιο, για την γενική υγεία του Davis έχετε επίσης δίκιο. Ο άλλος όμως έχει να μείνει 2 χρόνια υγιής από τότε που πήγαινε στο δημοτικό ή στο γυμνάσιοSteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 3:40 pm
Eπίσης ο Davis την μοναδική χρονιά που δεν χτύπησε ήταν το 2023-2024. Είναι ωραίο να λέμε ότι απο το 23 είναι υγιής αλλά δεν είναι συνεχόμενες χρονιές γιατί χτύπησε ξανά τώρα , οπότε 2η συνεχόμενη χρονιά που θα χάσει μεγάλο διάστημα δεν έχει από την εποχή των Pelicans.
Καταρχάς δεν κουβάλησε κανένα Dallas μόνος του ο Doncic, αγαπητέ μου φίλε. Το διαβάζω συνεχώς αυτό και δε συμφωνώ. Μπορώ να σου πω πως κομβικότερος ήταν ο Kyrie - ειδικά στις ανατροπές των αγώνων- και σημαντικότατη η ανταλλαγή του Washington που τους έδεσε ως ομάδα. Τώρα αν εμείς θυμόμαστε (δεν το προσωποποιώ) κυρίως το τρίποντο στον Gobert και λέμε ότι αυτός τους κουβάλησε μόνος του, ε τότε τι να πω.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 3:32 pmΔεν ξέρω αν έχεις δίκιο εδώ διότι ναι μεν ο Λιλαρντ είναι παικταράς αλλά είμασταν αρκετοί που θεωρούσαμε ότι ο Τζρου ήταν σημαντικότατο κομμάτι του παζλ των Μπακς και δεν είχε μεγάλο νόημα αυτή η ανταλλαγή (πέρα από το όνομα). Εκ των υστέρων αποδείχθηκε αυτό που νόμιζαν αρκετοί. Θα δω το βίντεο και θα σου πω τι πιστεύω αλλά δεν νομίζω πως έχει να κάνει με ευαισθησίες. Ο Λούκα είναι αντικειμενικά τοπ 5 παίκτης και παίκτης που κουβάλησε την ομάδα του σε τελικούς. Δεν είναι Λαμέλο Μπολ.
Ούτε έχει να κάνει με εμπάθειες. Μπορεί να μην σου αρέσει ο Λούκα. Δεκτό, όλοι έχουμε διαφορετικό τρόπο που μας διασκεδάζει το μπάσκετ, αλλά αν δεις αυτή την ανταλλαγή αναλογικά με άλλες που γίνονται...ε κάτι δεν κολλάει.
Ίσως στο βίντεο να το εξηγεί οπότε ίσως πάρω την απάντηση μου, αλλά προς το παρόν δεν έχω δει ούτε μισή ικανοποιητική εξήγηση για το γιατί οι Μαβς δεν βγήκαν στην αγορά.
Εμένα με ενόχλησαν περισσότερο οι ανταλλαγές που αναφέρεις παρά αυτή. Γενικά με ενοχλούν οι ανταλλαγές με picks παρά αυτές που έχουν κατά βάση έμψυχο υλικό.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οκ το είδα το βίντεο αλλά δυστυχώς η άποψη μου δεν άλλαξε. Αν θέλεις (για την οικονομία της συζήτησης) σου δίνω δίκιο σε ό,τι έχεις παραθέσει. Είναι χοντρός, τραυματίζεται, πάει στην εθνική κλπ κλπ*. Όλα τα δέχομαι.
Θέλεις λοιπόν να δώσεις τον 25χρονο σούπερ σταρ σου για κάποιους λόγους. Που είναι τα πικς; Που είναι η ασφάλεια για το μέλλον σου όταν δίνεις το παρόν (και βραχυπρόθεσμο μέλλον) σου; Ο Ντονσιτς (ανεξάρτητα από το αν σου αρέσει σαν παίκτης) είναι ένας εν δυνάμει MVP candidate κάθε χρονιά. Γιατί πάνε στους Λεικερς κατευθείαν και δεν θέλεις να δεις τι σου προφέρουν άλλοι; Αυτό είναι το κομμάτι που με κάνει εμμονικό με το FO των Dallas, τα υπόλοιπα είναι υπο συζήτηση.
* Παρ'όλα αυτά παίζει σε επίπεδο MVP, είναι All NBA πόσα χρόνια τώρα και τους πήγε τελικούς που είχαν να δουν από άλλο ξανθό αγόρι.
Edit: Απαντώντας στο τελευταίο σου ποστ. Όταν λέω κουβάλησε, δεν εννοώ μόνος του. Προφανώς είναι ομαδική η δουλειά. Αλλά χωρίς εκείνον δεν είχαν ούτε 5% να φτάσουν. Εκείνος είναι ο μαέστρος.

- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Νικόλα, πάρα πολλοί από τους NBA reporters του ESPN έχουν πάρει θέση υπέρ του Dallas σε αυτήν την ανταλλαγή.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 3:32 pmΟύτε έχει να κάνει με εμπάθειες. Μπορεί να μην σου αρέσει ο Λούκα. Δεκτό, όλοι έχουμε διαφορετικό τρόπο που μας διασκεδάζει το μπάσκετ, αλλά αν δεις αυτή την ανταλλαγή αναλογικά με άλλες που γίνονται...ε κάτι δεν κολλάει.
Μια πιθανή απάντηση στο ερώτημα του "γιατί οι Mavs δεν βγήκαν στην αγορά" είναι το γεγονός πως στόχευαν εξαρχής τον AD. Τα ρεπορτάζ λένε πως οι Mavs ξεκίνησαν τις συζητήσεις για την ανταλλαγή, καλώντας τους Lakers και προσφέροντας τον Luka αντί του AD.
Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει να βλέπει τον Doncic να παίζει (στην επίθεση βασικά διότι στην άμυνα δεν υπάρχει) αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν υποφήψιο για supermax συμβόλαιο, ο οποίος αρνείται επανειλλημένα να πάρει στα σοβαρά τη φυσική του κατάσταση. Η προσωπική μου άποψη είναι πως εφόσον ο Luka δεν αλλάξει νοοτροπία, στα 30 του θα μοιάζει παλαίμαχος.
Οι Mavs μας έχουν συνηθίσει να ανακατεύουν την τράπουλα με ηχηρό τρόπο τα τελευταία χρόνια και συνήθως δεν βγαίνουν χαμένοι από τις ανταλλαγές τους.
Οι Mavs θα πάρουν το pick 1ου γύρου των Lakers του 2029, νομίζω πως θα είναι unprotected.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 3:40 pmEπίσης ο Davis την μοναδική χρονιά που δεν χτύπησε ήταν το 2023-2024. Είναι ωραίο να λέμε ότι απο το 23 είναι υγιής αλλά δεν είναι συνεχόμενες χρονιές γιατί χτύπησε ξανά τώρα , οπότε 2η συνεχόμενη χρονιά που θα χάσει μεγάλο διάστημα δεν έχει από την εποχή των Pelicans.
Γιατί κανένας δεν δίνει μια απάντηση για τα πικς που δεν πήρε το Ντάλας ;;;
Ποιος all star caliber δεν αξίζει έστω κάποια πικς;
Πόσα picks δλδ θα έπρεπε να πάρουν από τη στιγμή που ανταλλάσουν έναν all-star με έναν άλλο all-star?
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Tα deal των Durant, Harden, George, Donovan Mitchel είχαν τουλάχιστον 4. Μέχρι και ο Γκομπερτ 4 πικ πήρε.
Δηλαδή το πακέτο των Lakers ήταν το καλύτερο της αγοράς;
Δεν είναι all star = all star σε φάση Sabonis = Towns
Είναι το Top 3 prospect του ΝΒΑ. Είναι 25 χρονών.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Οπως διαρρέει, ο λόγος είναι τα κιλά.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θα μπορούσες να μου παραθέσεις μερικούς θα σου ήμουν ευγνώμων. Δεν βρίσκω κάτι με κάποια γρήγορα ψαξίματα. Προς το παρόν πάρα πολλοί παίκτες στο ΝΒΑ έχουν εκφράσει κάποιου είδους απορία/έκπληξη.GK_23 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 4:08 pmΝικόλα, πάρα πολλοί από τους NBA reporters του ESPN έχουν πάρει θέση υπέρ του Dallas σε αυτήν την ανταλλαγή.
Μια πιθανή απάντηση στο ερώτημα του "γιατί οι Mavs δεν βγήκαν στην αγορά" είναι το γεγονός πως στόχευαν εξαρχής τον AD. Τα ρεπορτάζ λένε πως οι Mavs ξεκίνησαν τις συζητήσεις για την ανταλλαγή, καλώντας τους Lakers και προσφέροντας τον Luka αντί του AD.
Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει να βλέπει τον Doncic να παίζει (στην επίθεση βασικά διότι στην άμυνα δεν υπάρχει) αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν υποφήψιο για supermax συμβόλαιο, ο οποίος αρνείται επανειλλημένα να πάρει στα σοβαρά τη φυσική του κατάσταση. Η προσωπική μου άποψη είναι πως εφόσον ο Luka δεν αλλάξει νοοτροπία, στα 30 του θα μοιάζει παλαίμαχος.
Οι Mavs μας έχουν συνηθίσει να ανακατεύουν την τράπουλα με ηχηρό τρόπο τα τελευταία χρόνια και συνήθως δεν βγαίνουν χαμένοι από τις ανταλλαγές τους.
Οι Mavs θα πάρουν το pick 1ου γύρου των Lakers του 2029, νομίζω πως θα είναι unprotected.
Πόσα picks δλδ θα έπρεπε να πάρουν από τη στιγμή που ανταλλάσουν έναν all-star με έναν άλλο all-star?
Το να έιχαν στοχεύσει τον AD χωρίς να έχουν ιδέα τι θέλουν να προσφέρουν άλλες ομάδες μου φαίνεται τρελό. Ειλικρινά δεν ξέρω πως δεν απορείτε. Εδώ εγώ πρόσφατα ήθελα να πουλήσω την τηλεόραση μου και την έβαλα σχετικά φθηνά για να φύγει γρήγορα. Όταν άρχισα να έχω προτάσεις για αρκετά παραπάνω με έκανε να σκεφτώ μήπως την κοστολόγησα πολύ χαμηλά
Το All Star game είναι beauty pageant, δεν λέει πολλά. Καλύτερο είναι το framing του ο ένας είναι 25 χρονών 1st teamer και ο άλλος είναι 32 χρονών 2nd teamer. Η ηλικία λέει πολλά για τα franchises όπως ξέρεις καλύτερα από μένα. Πρόσφατα trades έχουν δείξει ότι υπάρχουν πολλά θύματα στο ΝΒΑ. Οι Μαβς δεν έψαξαν να βρουν κανένα.

-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδιά, απορώ με εσάς που δικαιολογείτε το φροντ όφις του Νταλάς για αυτή την απίθανη συμφωνία που έκανε! Δεν βγάζει καθόλου νόημα να δίνεις έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου στα 26 του για έναν εξαιρετικό παίκτη μεν, αλλά στα 32 και με αρκετά βαρύ ιστορικό τραυματισμών χώρις μάλιστα να λάβεις τουλάχιστον 4 καλά πικ. Είναι σαν να δίνεις δώρο στους Λείκερς τον επόμενο φρατζαιζ παίκτη τους. Μήπως παίζει τίποτα άλλο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό; Μήπως ο Λούκα είναι πιο σοβαρά τραυματίας από ότι λένε; Έχει πάθει ρήξη αχιλλείου και δεν θα παίξει φέτος; Μήπως ο Σλοβένος είναι μπλεγμένος πουθενά; Τζόγος η κάτι τέτοιο; Μήπως ο Νίκο Χάρισσον να πήρε; Δεν βγάζει νόημα το τρείντ και εγώ που νόμιζα πως αυτό που κάναμε εμείς με τον Τάουνς θα ήταν η πατάτα της χρονιάς αλλά τώρα βλέπουμε την σκόνη του Ντάλλας 
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο