Οι AKME θα κυνηγάνε τους παίκτες με το τουφέκι κυριολεκτικάSteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 11:08 amΤουλάχιστον όμως θα κυνηγήσει το Σικάγο την Free agency του 2026 με ευελιξία στο σαλαρι καπ

Συντονιστής: Captains
Οι AKME θα κυνηγάνε τους παίκτες με το τουφέκι κυριολεκτικάSteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 11:08 amΤουλάχιστον όμως θα κυνηγήσει το Σικάγο την Free agency του 2026 με ευελιξία στο σαλαρι καπ
Δεν βλέπω σχόλια του reignman και φοβάμαι μήπως διαβάζοντας την ανταλλαγή ξεράθηκε...mixalisgate7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 10:54 amΟι ΑΚΜΕ είναι το καλύτερο FO στην ιστορία της ανθρωπότητας![]()
![]()
Καλά, αυτό που έγραψε ο φίλος Nashidis, είναι ουτοπικό. Θα κάνουν ουρές οι free agents έξω από τα γραφεία σας...mixalisgate7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 11:15 amΟι AKME θα κυνηγάνε τους παίκτες με το τουφέκι κυριολεκτικάSteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 11:08 amΤουλάχιστον όμως θα κυνηγήσει το Σικάγο την Free agency του 2026 με ευελιξία στο σαλαρι καπΤο FO δεν έχει κανένα σοβαρό πλάνο και δεν τους εμπιστεύομαι για τίποτα.
Οι δύο ομάδες που αναμετρήθηκαν στους περυσινούς τελικούς δύσης, έχασαν τους καλύτερούς τους παίκτες γιατί δεν μπορούσαν/δεν ήθελαν να επωμιστούν το βάρος του σούπερμαξ.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 10:55 amΤα supermax δεν είμαι σίγουρος ότι ωφελούν τελικά τις ομάδες, ακόμα και αν ένας παίκτης το αξίζει είναι και μεγάλο το ρίσκο για όλα αυτά τα χρόνια και περιορίζει το βάθος του ρόστερ από θέμα διαθέσιμου μπάτζετ, ενώ στην τελική δεν εμποδίζει τους παίκτες μετά που θα το υπογράψουν να ζητήσουν trade.
Διάβαζα και τις δηλώσεις του Γιάννη που εύχεται όλοι οι Ευρωπαίοι παίκτες (που παίζουν NBA προφανώς) να πάνε στις μεγάλες αγορές.
Αυτό το σχολιάζω για 2 λόγους, πρώτον για το πως είναι το παιχνίδι εκεί, εύχεται οι παίκτες να πάνε στις μεγάλες αγορές (markets) όχι στις μεγάλες ομάδες. Δεύτερον δεδομένου ότι είναι Ευρωπαίος εγώ το αντιλαμβάνομαι ότι αφορά και τον ίδιο και ότι δεν σκοπεύει να...γεράσει στους Μπακς.
Μέχρι στιγμής Utah, Brooklyn, Miami, Chicago θα έχουν χώρο στο σαλαρι.ggr έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 11:27 amΚαλά, αυτό που έγραψε ο φίλος Nashidis, είναι ουτοπικό. Θα κάνουν ουρές οι free agents έξω από τα γραφεία σας...mixalisgate7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 11:15 am
Οι AKME θα κυνηγάνε τους παίκτες με το τουφέκι κυριολεκτικάΤο FO δεν έχει κανένα σοβαρό πλάνο και δεν τους εμπιστεύομαι για τίποτα.
Δεν αμφιβάλλω για τον χώρο των Bulls αλλά για την ικανότητα να τα διαθέσουν σωστά.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 12:34 pmΜέχρι στιγμής Utah, Brooklyn, Miami, Chicago θα έχουν χώρο στο σαλαρι.
Μιλαμε για ενα poverty franchise στο Chicago...ggr έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 7:02 amhttps://www.espn.com/nba/story/_/id/436 ... sacramento
Fox στους Spurs, LaVine στους Kings.
Τα 2 picks των hornets ειναι protected που σημαινει οτι θα γινουν 2nd round picks down the road.Τα picks που πήραν οι Kings έχουν κάποιο protection;
οτι μας φανηκαν πολλα τα 8εκ του συμβολαιου του Zeke Nnaji και ακυρωσαμε το trade με τους Nuggets οπου θα παιρναμε MPJ + Nnaji και μερικα 2nd round picks για να παρουμε τα $17εκ συμβολαιο του Zach collins και τα σχεδον $17εκ του Huerter... Μιλαμε για επιστημονες... ή απλα ηθελαν να στειλουν τον Lavine απο την μια κολαση στην αλλη... ετσι ωστε να μην κανει contend ποτε.mixalisgate7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 10:58 am
Δεν ξέρω τι όνειρο έχουν δει και αυτοί οι Kings, δεν έχουν λογική οι κινήσεις τους. Ο ΝτεΡόζαν δεν τους ταίριαζε και τον πήραν και έδιωξαν τον Μπράουν ενώ του έδεσαν τα χέρια με τις κινήσεις που δεν έκαναν. Εγώ περίμενα ο Λαβίν να πήγαινε στους GSW πακέτο μαζί με τον Vucevic.
Ε ναι, γνωστο το Chicago για τις κινησαρες του στις free agency...Βέβαια τα τωρινά ανταλλάγματα είναι μικρότερα σε παικτικη αξία. Τουλάχιστον όμως θα κυνηγήσει το Σικάγο την Free agency του 2026 με ευελιξία στο σαλαρι καπ
Iκανοτητα σιγουρα δεν υπαρχει, αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν υπαρχει διαθεση. middle of the pack forever. threepeat στα playins κτλ. αυτος ειναι ο στοχος.Δεν αμφιβάλλω για τον χώρο των Bulls αλλά για την ικανότητα να τα διαθέσουν σωστά.
Αυτό πλέον είναι ξεκάθαρο. Η ομάδα αρμεγει ακόμη την αγελάδα των 90s. Αν το Πόρτλαντ είχε επιλέξει τον MJ , θα βρισκόταν μόνιμα στη μετριότητα. Κρίμα, τέτοια μεγάλη και μπασκετική αγορά, να μην έχει καλύτερη διαχείριση στην ομάδα της.reignman έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 1:52 pmοτι μας φανηκαν πολλα τα 8εκ του συμβολαιου του Zeke Nnaji και ακυρωσαμε το trade με τους Nuggets οπου θα παιρναμε MPJ + Nnaji και μερικα 2nd round picks για να παρουμε τα $17εκ συμβολαιο του Zach collins και τα σχεδον $17εκ του Huerter... Μιλαμε για επιστημονες... ή απλα ηθελαν να στειλουν τον Lavine απο την μια κολαση στην αλλη... ετσι ωστε να μην κανει contend ποτε.mixalisgate7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 10:58 am
Δεν ξέρω τι όνειρο έχουν δει και αυτοί οι Kings, δεν έχουν λογική οι κινήσεις τους. Ο ΝτεΡόζαν δεν τους ταίριαζε και τον πήραν και έδιωξαν τον Μπράουν ενώ του έδεσαν τα χέρια με τις κινήσεις που δεν έκαναν. Εγώ περίμενα ο Λαβίν να πήγαινε στους GSW πακέτο μαζί με τον Vucevic.
Ε ναι, γνωστο το Chicago για τις κινησαρες του στις free agency...Βέβαια τα τωρινά ανταλλάγματα είναι μικρότερα σε παικτικη αξία. Τουλάχιστον όμως θα κυνηγήσει το Σικάγο την Free agency του 2026 με ευελιξία στο σαλαρι καπ
Declining Carlos Boozer, 34χρονος Pau Gasol, 35χρονος Wade, declining Rajon Rondo.
Iκανοτητα σιγουρα δεν υπαρχει, αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν υπαρχει διαθεση. middle of the pack forever. threepeat στα playins κτλ. αυτος ειναι ο στοχος.Δεν αμφιβάλλω για τον χώρο των Bulls αλλά για την ικανότητα να τα διαθέσουν σωστά.
Θα σε διορθώσω, η οικογένεια Reinsdorf αρμέγει. Αυτό δυστυχώς είναι η νοοτροπία στους Αμερικανούς. Το έχω ζήσει με τη Λίβερπουλ με την FSG του John W. Henry, ο οποίος το μόνο που κοιτά είναι την αύξηση των εσόδων και να μην δίνει λεφτά. Αυτό που εκνευρίζει και με βγάζει από τα ρούχα μου πως και οι δυο αφού δεν έχουν διάθεση να βάζουν το χέρι στην τσέπη, δεν πουλάνε τις ομάδες.
Αυτό εννοούσα αλλά δεν το εξέφρασα σωστά. Δεκτή και σωστή η διόρθωση.mixalisgate7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 5:09 pmΘα σε διορθώσω, η οικογένεια Reinsdorf αρμέγει. Αυτό δυστυχώς είναι η νοοτροπία στους Αμερικανούς. Το έχω ζήσει με τη Λίβερπουλ με την FSG του John W. Henry, ο οποίος το μόνο που κοιτά είναι την αύξηση των εσόδων και να μην δίνει λεφτά. Αυτό που εκνευρίζει και με βγάζει από τα ρούχα μου πως και οι δυο αφού δεν έχουν διάθεση να βάζουν το χέρι στην τσέπη, δεν πουλάνε τις ομάδες.