Μιλάμε για γόνιμη κριτική και αντιπολίτευση. Τα άρθρα Κογκαλιδη που απλά κράζουν χωρίς νόημα, στα μισά δεν βγαίνει συμπέρασμα ώστε να πηγαίνει το άθλημα μπροστά. Ναι μεν ο νυν πρόεδρος έκανε εξυπνάδες αλλά όταν δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή γιατί φταίει ο νυν πρόεδρος;;; Το άρθρο δεν εξηγεί.polykos έγραψε: ↑Τρί Δεκ 24, 2024 8:12 pmΕίναι τέτοιο το μπέρδεμα που δε βγαίνει κανένα νόημα.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Δεκ 24, 2024 7:07 pmΑπορία. Γιατί ενώ παραιτήθηκε από την ΕΣΚΑΝΑ ο πρώην πρόεδρος, δεν υπήρχαν νέες συμμετοχές και όλοι όσοι τον πολεμούσαν εξαφανίστηκαν όταν έπρεπε να δηλώσουν συμμετοχή στην νέα διοικητική σύνθεση; Αυτό δεν κατάλαβα από το πρώτο άρθρο. Τα υπόλοιπα είναι λυπηρά να μην πληρώνονται οι υπάλληλοι.
Δύο πράγματα μπορώ να σημειώσω. Η επίθεση που έκανε ο Λιόλιος στον Γκιουλιστάνη έχει βέβαια να κάνει οτι ήταν υποψήφιος με Φασούλα (που είναι αυτός???), θέλει να ελέγχει την ένωση και βέβαια βρήκε κι έκανε διότι ο δικηγοράκος τα έκανε μπάχαλο και με τα πρωταθλήματα και με τους διατητές, με τις ενωσιακές ομάδες κλπ Φανφάρα.
Οπότε εύκολο θύμα και λείο πεδίο.
Απο την άλλη τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει "ο ιστορικός του παρόντος", όταν ας πούμε ο Μίλωνας, έχει μέλος του που είναι στο ΔΣ της εσκανα, συντάσσεται με την ομάδα των παραιτηθέντων που οδήγησαν τα πράγματα ως εδώ και ταυτόχρονα ο πρόεδρος του, Σακελλαρίδης, γράφει κατεβατά για ομόνοια και οτι ντρέπεται για την ανακατωσούρα στην ενωση. Η λογική σταμάτησε να υπάρχει........
Κι εγώ προβληματίζομαι με αυτα που ακούω και που γίνονται. Αυτά που ήξερα και γούσταρα, βιάζονται καθημερινά κι αν αντιδράσει κάποιος τον αποδομούν. Οπότε???SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Δεκ 24, 2024 7:07 pmΔεν ξέρω, προβληματίζομαι και ειδικότερα στο αναπτυξιακό που μεγεθύνονται οι διαφορές στις ακαδημίες. Μεγάλο θέμα και το rising star. Περιμένω τις απόψεις σας.
ΕΣΚΑΝΑ δεν είναι μόνο ο Μίλωνας, είναι και ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός. Περίεργο να μην υπάρχει έστω ένα διοικητικό σχήμα που να είναι στην επόμενη μέρα.
Όσο για το δεύτερο κομμάτι του ποστ σου, δεν ξέρω τι εννοείς και τι έχεις δει. Ωραία όλα τα θεωρητικά που λέγονται. Ωραία ολα τα πρότζεκτ που γίνονται αλλά από το κέντρο μέχρι την περιφέρεια κάπου χάνεται η κατάσταση και οι τελικοί αποδέκτες, οι περιφερειακες ακαδημίες δε βλέπουν ουσία. Φταίει η ΕΟΚ ή οι ενώσεις δεν παράγουν έργο;
Είχες αναφέρει τα χρήματα για τις μεταγραφές που θα έχουν ως όφελος οι μικρές ακαδημίες αν χάνουν παίκτες, τα διάφορα τουρνουά ενώσεων ή εθνικών ομάδων που έχουν πάλι συγκεκριμένο pool παικτών από μεγάλες ομάδες ( λογικό, αν προβάλεται η ακαδημία της Χ ομάδα κέντρου από εκεί θα διαλέξω παίκτες). Οι ομοσπονδιακοί προπονητές υποτίθεται θα ήταν στην γύρα παντού σε όλες τις ομάδες. Δεν λειτούργησε παντού; Δεν υπάρχει έλεγχος;
Το playbook που το διάβασα και είναι ωραίο πως εφαρμόζεται σε μια πόλη με κορεσμένο ΔΑΚ από πέντε αθλήματα;
Στο μόνο που βλέπω πρόοδο είναι το πρωτάθλημα των γαλανόλευκων αστεριών. Σχεδόν σε όλες τις ενώσεις έχουμε πολλές συμμετοχές ομάδων.
Για διαιτησία δεν ξέρω αν μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση στα τοπικά αν δεν εξομαλυνθεί η κατάσταση από την Α1.