μη μιλας ετσι για τα μπουμπουκια μας........shaq7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 9:13 pmοι μισοι ειναι φυλακοβιοι ξερω γω..μπορει να εχουν ηδη απογορευση εισοδου κτλ.nikolakias έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 8:52 pm
Πώς τους εμποδίζει η επιβεβλημένη υπόδειξη διαπιστευτηρίων απ' το να μπουν; Δεν βλέπω προφανή εξήγηση.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1704
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
2
2

- eddiedimitris
- Reactions: 669
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα έχουν την ευκαιρία οι πρόεδροι όταν φτιαχτεί το νέο Σεφ να πετάξουν έξω όλο αυτό το άρρωστο κομμάτι των οπαδών...
Μερικές κράχτες μεταγραφές,μια καλή καμπάνια,πιτσιρίκια από σχολεία οτιδήποτε φτάνει να πετάξουν έξω αυτή τη γάγγραινα...
Υ.Γ.καποιοι θεωρούν πως η ομάδα δεν τραβάει στο Σεφ γιατί λείπουν οι καφροι...Οι ίδιοι χθες πανηγύριζαν ότι στην Πάτρα μαζεύτηκαν πολλοί από αυτούς και έκαναν τρομερή κερκίδα...Στην Πάτρα οριακά κερδίσαμε μια ομάδα της πλάκας μπροστά σε αυτές της Ευρωλίγκας...Πόσο μυαλό ότι δεν χρειάζεται καφρίλα αλλά καλή ομάδα για τις νίκες ?
Μερικές κράχτες μεταγραφές,μια καλή καμπάνια,πιτσιρίκια από σχολεία οτιδήποτε φτάνει να πετάξουν έξω αυτή τη γάγγραινα...
Υ.Γ.καποιοι θεωρούν πως η ομάδα δεν τραβάει στο Σεφ γιατί λείπουν οι καφροι...Οι ίδιοι χθες πανηγύριζαν ότι στην Πάτρα μαζεύτηκαν πολλοί από αυτούς και έκαναν τρομερή κερκίδα...Στην Πάτρα οριακά κερδίσαμε μια ομάδα της πλάκας μπροστά σε αυτές της Ευρωλίγκας...Πόσο μυαλό ότι δεν χρειάζεται καφρίλα αλλά καλή ομάδα για τις νίκες ?
8
2
6

- montechristo
- Reactions: 1893
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Συνήθως διαφωνούμε, αλλά σε αυτό είμαι μαζί σου 1000%.eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 10:56 pmΘα έχουν την ευκαιρία οι πρόεδροι όταν φτιαχτεί το νέο Σεφ να πετάξουν έξω όλο αυτό το άρρωστο κομμάτι των οπαδών...
Βέβαια, οι περισσότεροι (ακόμα και εδώ) θέλουν άλλου είδους κερκίδα. Προφανώς πιστεύουν ότι χωρίς καφριλίκια δεν φτιάχνεται ατμόσφαιρα.
Τέτοια ατμόσφαιρα, όμως, εγώ δεν θέλω. Πιστεύω πως αν η ομάδα προσφέρει θέαμα και ουσία, ατμόσφαιρα μπορούν να φτιάξουν και οι πατατάκηδες.
Χίλιες φορές μπαμπάδες με τα παιδάκια τους παρά ούγκανους ουρακοτάγκους. Και φυσικά, ωραίες παρουσίες!!!
2
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2998
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είχε κυκλοφορήσει πέρυσι κάτι σχετικά με τους οργανωμένους που είχαν τον έλεγχο σε μερικές εισόδους και μεταπωλούσαν εισιτήρια ή ακόμα και απλά χαρτάκια σε ό,τι τιμή ήθελαν;
Το λέω με επιφύλαξη, δεν έχω ψάξει κάποια πηγή. Μήπως δοκίμασαν να κόψουν αυτό και χαλάστηκαν τα καλόπαιδα;
Μπορεί να ακόμα να κρατάνε και τέτοια στάση λόγω της κατάστασης του ΣΕΦ (ώστε να πιέσουν την διοίκηση να επιταχύνει διαδικασίες).
0

- shaq7
- Reactions: 6617
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
μπα το τελευταιο ουτε καν.. Το πρωτο ισχυει μαλλον...Γενικα οικονομικοι ειναι οι λογοι..επαγγελματιες οπαδοι..nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 12:21 amΔεν είχε κυκλοφορήσει πέρυσι κάτι σχετικά με τους οργανωμένους που είχαν τον έλεγχο σε μερικές εισόδους και μεταπωλούσαν εισιτήρια ή ακόμα και απλά χαρτάκια σε ό,τι τιμή ήθελαν;
Το λέω με επιφύλαξη, δεν έχω ψάξει κάποια πηγή. Μήπως δοκίμασαν να κόψουν αυτό και χαλάστηκαν τα καλόπαιδα;
Μπορεί να ακόμα να κρατάνε και τέτοια στάση λόγω της κατάστασης του ΣΕΦ (ώστε να πιέσουν την διοίκηση να επιταχύνει διαδικασίες).
Για μενα το θεμα με την κερκιδα ειναι καπου στην μεση..Δεν μαρεσει που ειναι νεκρο τωρα το γηπεδο,εχουμε μεγαλωσει σε αλλες ατμοσφαιρες..αλλα απο την αλλη αν ειναι να απαλλαγουμε και απο αυτους ισως ειναι μια θυσια που πρεπει να γινει.Πχ αυτοι της πατρας η γενικα της επαρχιας κανουνε ωραια ατμοσφαιρα χωρις να ειναι επικινδυνοι..
3
3

-
- Reactions: 1076
- Προειδοποιήσεις:
1
καλημερα ! δηλαδη μεση λυση δεν υπαρχει γαι την κερκιδα? ειτε πατατακια και καρδουλες ,ειτε βωμολοχιες και αισχη? φωνη τραγουδι και "ολε" οταν παιζει μπασκεταρα και στηριξη στην ομαδα οταν ζοριζουν τα πραγματα με τη φωνη μονο δεν παιζει ?montechristo έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 11:40 pmΣυνήθως διαφωνούμε, αλλά σε αυτό είμαι μαζί σου 1000%.eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 10:56 pmΘα έχουν την ευκαιρία οι πρόεδροι όταν φτιαχτεί το νέο Σεφ να πετάξουν έξω όλο αυτό το άρρωστο κομμάτι των οπαδών...
Βέβαια, οι περισσότεροι (ακόμα και εδώ) θέλουν άλλου είδους κερκίδα. Προφανώς πιστεύουν ότι χωρίς καφριλίκια δεν φτιάχνεται ατμόσφαιρα.
Τέτοια ατμόσφαιρα, όμως, εγώ δεν θέλω. Πιστεύω πως αν η ομάδα προσφέρει θέαμα και ουσία, ατμόσφαιρα μπορούν να φτιάξουν και οι πατατάκηδες.
Χίλιες φορές μπαμπάδες με τα παιδάκια τους παρά ούγκανους ουρακοτάγκους. Και φυσικά, ωραίες παρουσίες!!!
0
Να τους πετάξουν, αλλά όχι με οικονομικό πόλεμο, με πανάκριβα εισιτήρια. Μην πετάξουν και μεγάλο μέρος του υπόλοιπου, απλου κόσμου δηλαδή, που στηρίζει την ομάδα εδώ και χρονια.eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 10:56 pmΘα έχουν την ευκαιρία οι πρόεδροι όταν φτιαχτεί το νέο Σεφ να πετάξουν έξω όλο αυτό το άρρωστο κομμάτι των οπαδών...
2
2

- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Σαφώς και παίζει, και για μένα είναι το ζητούμενο.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 9:40 amκαλημερα ! δηλαδη μεση λυση δεν υπαρχει γαι την κερκιδα? ειτε πατατακια και καρδουλες ,ειτε βωμολοχιες και αισχη? φωνη τραγουδι και "ολε" οταν παιζει μπασκεταρα και στηριξη στην ομαδα οταν ζοριζουν τα πραγματα με τη φωνη μονο δεν παιζει ?montechristo έγραψε: ↑Δευ Φεβ 03, 2025 11:40 pm
Συνήθως διαφωνούμε, αλλά σε αυτό είμαι μαζί σου 1000%.
Αλλά, φωνή, τραγούδι, "'όλε" και στήριξη με τη φωνή μόνο, μπορεί να προέλθει ανθρώπους και όχι από ανθρωποειδή.
1
1

- golitog7
- Reactions: 1841
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η Ρεάλ που δεν έχει κάφρους πως παίρνει τα ευρωπαικά το ένα μετά το άλλο? Οι δε σέρβοι που έχουν κατά γενική ομολογία τις πιο κάφρικες κερκίδες (και μάλιστα καμαρώνουν γι αυτές ενώ κάποιοπι τις ζηλέυουν κιόλας) στο 99% των περιπτώσεων ούτε πλει οφ. Λοιπόν έξω οι κάφροι από τα γήπεδα να ανασάνουν οι άνθρωποι που αγαπάνε πραγματικά τον αθλητισμό και τις ομάδες τους. Το πιο ευχάριστο φέτος ακόμα και από την πορεία της ομάδας να βλέπω τις κερκίδες της "εξώπορτας 7" άδειες.
8
7
1

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1699
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Έστιν ο πόλεμος ουχ όπλων το πλέον, αλλά δαπάνης.golitog7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 2:59 pmΗ Ρεάλ που δεν έχει κάφρους πως παίρνει τα ευρωπαικά το ένα μετά το άλλο? Οι δε σέρβοι που έχουν κατά γενική ομολογία τις πιο κάφρικες κερκίδες (και μάλιστα καμαρώνουν γι αυτές ενώ κάποιοπι τις ζηλέυουν κιόλας) στο 99% των περιπτώσεων ούτε πλει οφ. Λοιπόν έξω οι κάφροι από τα γήπεδα να ανασάνουν οι άνθρωποι που αγαπάνε πραγματικά τον αθλητισμό και τις ομάδες τους. Το πιο ευχάριστο φέτος ακόμα και από την πορεία της ομάδας να βλέπω τις κερκίδες της "εξώπορτας 7" άδειες.
Στην πραγματικότητα η θερμή ή φλώρικη κερκίδα δεν παίζει κανέναν ρόλο στην πορεία των ομάδων.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλά, πάρα πολλά χρήματα, γι' αυτό παίρνει τα ευρωπαϊκά, κι ας έχει κερκίδα με μέσο όρο ηλικίας τα 61 έτη. Η Μονακό που ξαφνικά απέκτησε χρήματα (δεν είναι της παρούσης να εξηγήσουμε πως, ρωτήστε κάποιον από τους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων να σας πουν). Οι Σέρβοι δεν έχουν γι ' αυτό παλεύουν να φτιάξουν δυναμική έδρας (μάταια) με την τοξικότητα της κερκίδας. Αν ποτέ αποκτήσουν τα χρήματα της Ρεάλ, που δεν το βλέπω για γενικότερους οικονομικούς-γεωπολιτικούς λόγους, θα αρχίσουν να παίρνουν κι αυτοί ευρωπαϊκά. Τότε όμως θα έχουν να αντιμετωπίσουν το εξής δίλημμα: να γίνουν αξιόπιστο κλαμπ με σοβαρή διοίκηση και ανθρώπινο περιβάλλον στην έδρα τους σαν τη Ρεάλ ή να παραμείνουν από τα πιο γελοία κλαμπ της Ευρωλίγκας (μη σου πω και του κόσμου) με κερκίδα ζούγκλα και λεφτά, σαν τον Παναθηναϊκό της τελευταίας τριακονταετίας;
Ο Ολυμπιακός με τη διοίκηση Αγγελόπουλων δείχνει ότι προσανατολίζεται στην πρώτη επιλογή, παρότι κι αυτός έχει περάσει κάμποσα χρόνια από τη δεύτερη. Κατά τη γνώμη μου κάνει καλώς!
7
6
1

- shaq7
- Reactions: 6617
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Η επιστροφή του Μόουζες Ράιτ πλησιάζει…
Η βελτίωση της κατάστασης της υγείας του Αμερικανού σέντερ του Ολυμπιακού, φέρνει ελπίδες για επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μέσα στην τρέχουσα χρονιά.
Το «σοκ» του προβλήματος υγείας που απέκτησε μέσα στη σεζό ο Μόουζες Ράιτ του Ολυμπιακού, φαίνεται πως έχει θετικές εξελίξεις. Όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Βετάκης στο 27ο επεισόδιο της εκπομπής “Strong Side“ του Scorakias TV, ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μέσα στη φετινή σεζόν, καθώς οι μετρήσεις του είναι πολύ καλύτερες και δείχνει εμφανή βελτίωση.
Συγκεκριμένα, ο Ράιτ θα μπει ξανά σε ρυθμό προπονήσεων μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, κάτι που όπως αναφέρθηκε στο 27ο επεισόδιο της “Strong Side by Scorakias.gr“, κάνει τον Ολυμπιακό να σταματήσει να κοιτάει την αγορά για κάποια άλλη περίπτωση ψηλού στο ρόστερ του.
Η βελτίωση της κατάστασης της υγείας του Αμερικανού σέντερ του Ολυμπιακού, φέρνει ελπίδες για επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μέσα στην τρέχουσα χρονιά.
Το «σοκ» του προβλήματος υγείας που απέκτησε μέσα στη σεζό ο Μόουζες Ράιτ του Ολυμπιακού, φαίνεται πως έχει θετικές εξελίξεις. Όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Βετάκης στο 27ο επεισόδιο της εκπομπής “Strong Side“ του Scorakias TV, ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μέσα στη φετινή σεζόν, καθώς οι μετρήσεις του είναι πολύ καλύτερες και δείχνει εμφανή βελτίωση.
Συγκεκριμένα, ο Ράιτ θα μπει ξανά σε ρυθμό προπονήσεων μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, κάτι που όπως αναφέρθηκε στο 27ο επεισόδιο της “Strong Side by Scorakias.gr“, κάνει τον Ολυμπιακό να σταματήσει να κοιτάει την αγορά για κάποια άλλη περίπτωση ψηλού στο ρόστερ του.
1
1

- eddiedimitris
- Reactions: 669
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα μπορούσαν πάντως αυτές τις θέσεις στα πέταλα σε κάθε αγώνα να δίνουν 1-2 χιλιάδες εισητηρια σε σχολεία να πηγαίνουν...και ατμόσφαιρα θα δημιουργείται,και τα πιτσιρίκια θα απολαμβάνουν μπάσκετ και επεισόδια δε θα γίνονται...
Νομίζω σε κάτι τελικούς κυπέλλου μια χαρά έγινε...ταυτόχρονα μπολιάζεις και επόμενες γενιές να γίνουν ολυμπιακοί...
Υ.Γ.Οι οργανωμένοι 43 είμαι ποτέ δεν κατάλαβα στην ουσία τι προσφέρουν...μόνο για κακό είναι...οι εκάστοτε πρόεδροι έχουν τους στρατούς τους,κέντρα ανομίας είναι οι σύνδεσμοι,μαύρο χρήμα βγαίνει,ραντεβού για δολοφονίες δίνουν κλπ κλπ απλά υπάρχουν γιατί κάποιοι τελειωμένοι έχουν μικρό ωφέλη...τίποτα αλλο..
Νομίζω σε κάτι τελικούς κυπέλλου μια χαρά έγινε...ταυτόχρονα μπολιάζεις και επόμενες γενιές να γίνουν ολυμπιακοί...
Υ.Γ.Οι οργανωμένοι 43 είμαι ποτέ δεν κατάλαβα στην ουσία τι προσφέρουν...μόνο για κακό είναι...οι εκάστοτε πρόεδροι έχουν τους στρατούς τους,κέντρα ανομίας είναι οι σύνδεσμοι,μαύρο χρήμα βγαίνει,ραντεβού για δολοφονίες δίνουν κλπ κλπ απλά υπάρχουν γιατί κάποιοι τελειωμένοι έχουν μικρό ωφέλη...τίποτα αλλο..
2
2

- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Οι τελειωμένοι με τα μικροωφέλη είναι το δέντρο. Από πίσω υπάρχει ολόκληρο δάσος, που είναι ο μοχλός πίεσης προς τα κέντρα εξουσίας για ανοχή σε εξωαθλητικές δραστηριότητες των αθλητικών παραγόντων. Όποιος πάει να ακουμπήσει τον πρόεδρα της κάθε μεγάλης ομάδας, θα λάβει ως απάντηση την "αυθόρμητη" αντίδραση των "αγνών" φιλάθλων και οπαδών που θα βλέπουν προσπάθεια να βλαφτεί η ομάδα τους. Αυτά, βέβαια, κυρίως στο χώρο του ποδοσφαίρου, αφού ο Ολυμπιακός (και σε μικρότερο βαθμό ο Παναθηναϊκός) δεν έχει ατόφιο μπασκετικό κοινό, οι δε οργανωμένοι που πηγαίνουν στο μπάσκετ έχουν φτάσει στο αξιοζήλευτο επίπεδο, μετά από πολυετή ενασχόληση, να σταματήσουν να πιστεύουν ότι έχει οφσάιντ και το μπάσκετ. Πάλι καλά!eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 06, 2025 1:37 pmΘα μπορούσαν πάντως αυτές τις θέσεις στα πέταλα σε κάθε αγώνα να δίνουν 1-2 χιλιάδες εισητηρια σε σχολεία να πηγαίνουν...και ατμόσφαιρα θα δημιουργείται,και τα πιτσιρίκια θα απολαμβάνουν μπάσκετ και επεισόδια δε θα γίνονται...
0
-
- Reactions: 775
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε Μποζικα (αν φταις εσυ, δε ξερω) δε χρειαζοταν να πας μεχρι το Αμερικα, εναν μουσκουλατο πανω απο τα 2 μετρα να τσιμπαγες απ' τον δρομο καλυτερος θα ηταν απ αυτον τον Μενσα.
Υγεια να χει το παιδι και να του ερθουν ολα καλα στη ζωη του αλλα μου θυμιζει οταν στο σχολειο στα διαλειμματα ημασταν 2 με 3 ή 3 με 4 και ψαχναμε αυτον τον εναν για να συμπληρωσουμε ομαδες. Κοιταζαμε γυρω γυρω, περνουσε τυχαιας ενας συμμαθητης μας απο διπλα, του λεγαμε "ελα, θες να παιξεις;" αλλα ξεραμε ολοι οτι δε τη παλευει μια ("ασχετος" ηταν η λεξη) και δε του διναμε ποτε τη μπαλα. Αυτος ειναι ο Μενσα.
Απελπισια πραγματικη.
Υγεια να χει το παιδι και να του ερθουν ολα καλα στη ζωη του αλλα μου θυμιζει οταν στο σχολειο στα διαλειμματα ημασταν 2 με 3 ή 3 με 4 και ψαχναμε αυτον τον εναν για να συμπληρωσουμε ομαδες. Κοιταζαμε γυρω γυρω, περνουσε τυχαιας ενας συμμαθητης μας απο διπλα, του λεγαμε "ελα, θες να παιξεις;" αλλα ξεραμε ολοι οτι δε τη παλευει μια ("ασχετος" ηταν η λεξη) και δε του διναμε ποτε τη μπαλα. Αυτος ειναι ο Μενσα.
Απελπισια πραγματικη.
1
1