εννοω στους τελικους θα κοβεται..Αλλιως η α1 μεχρι τοτε δεν εχει κανενα νοημα,ας βαζουν τον σπαρταλη να εξελιχτει η και ο μενσα μπορει να τους ξεκουραζει,κανει δεν κανει το ιδιο και αυτο..vulkanraven έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 01, 2025 4:50 pmΊσα ίσα που στην Α1 θα πάρει αρκετό χρόνο εφόσον ήδη έχει μια σχετική εμπειρία με το Λαύριο. Αυτό σημαίνει ξεκούραση για Φαλ-Μιλου ώστε να είναι πιο φρέσκοι στους αγώνες της Ευρωλίγκας.
Ο Μένσα έτσι κι αλλιώς θα χαιρετίσει το καλοκαίρι, οπότε γιατί να μην τον χρησιμοποιήσουμε ως έμψυχο αντάλλαγμα;
Επίσης, σε αντίθεση με τον Μένσα που φαίνεται πως δεν είναι για το επίπεδο του Ολυμπιακού, ο Γουαχαμπ δείχνει πως έχει καλές προοπτικές να εξελιχθεί σε σημαντική μονάδα για τον σύλλογο(24 χρονών είναι, δεν τον πήραν και τα χρόνια)και θα ήταν μια καλή επένδυση για το μέλλον(περίπου, όπως έγινε πέρσι με τον Ράιτ, ο οποίος επίσης δεν είχε εμπειρία από Ευρωλίγκα).
Ο Χαρελ είναι πολύ καλή περίπτωση(μπασκετικός κλώνος του Λεσορτ). Μακάρι να έρθει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα θέλει να ειναι τρίτη επιλογή.
δεν εχω ιδεα ποιος ειναι ο γουαχαμπ αλλα μου φαινεται δυσκολο να μπορει να βοηθησει οπως πρεπει στην ευρωλιγκα,ακομα και διαμαντακι να ειναι ειναι τελειως απειρος.
o χαρελ δεν ξερω αν μπορει να παιξει αμυνα με αλλαγες και τετοια..αλλα τον ειχα δει με τους λεικερς λιγο ,λογικα ανετα στεκεται στην ευρωλιγκα..και αν τελειωνει τωρα το πρωταθλημα τους εκει δεν βλεπω τον λογο να μην θελει να ρθει.