Euroleague Round 26, Panathinaikos Athens vs Anadolu Efes
Συντονιστής: Captains
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosvip την Πέμ Φεβ 06, 2025 10:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι δε παει αλλο παιζουμε χωρις σεντερ ξεκαθαρα...ειχα πει αν καταφερει να κανει ο Παο ενα 2/3 πριν το ματς με Αρμανι θα κερδισει λιγο χρονο , ειναι στο 1/2 ..μακαρι να μας βγει το σημερινοsocrates13 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 06, 2025 10:04 pmΔεν μπορει να μαρκαρει αδερφε ο γκαμπριελ τετοια κορμια..Θελουμε μεταγραφη..Οκ σου λεει θα περιμενω επιστροφες αλλα ειναι τεραστιο ρισκο καθως δεν ξερεις πως θα γυρισουν και ο τουρκους ειναι καλος για δευτερος,τον λεσορτ φετος δεν τον περιμενω..Θεωρω θα παει για μεταγραφη,εχουν γινει αρκετοι παικτες trade αυτη την στιγμη στο nba και αρκετοι θα αποδεσμευτουν...Ισως ηρθε η ωρα να παρουμε ταις
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3921
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
παντως νομιζω οτι τελικα ο μητογλου δεν ειναι καλυτερο σεντερ απο αυτα που κυκλοφορουν στην αγοραslok έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 06, 2025 10:07 pmΝαι δε παει αλλο παιζουμε χωρις σεντερ ξεκαθαρα...ειχα πει αν καταφερει να κανει ο Παο ενα 2/3 πριν το ματς με Αρμανι θα κερδισει λιγο χρονο , ειναι στο 1/2 ..μακαρι να μας βγει το σημερινοsocrates13 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 06, 2025 10:04 pm
Δεν μπορει να μαρκαρει αδερφε ο γκαμπριελ τετοια κορμια..Θελουμε μεταγραφη..Οκ σου λεει θα περιμενω επιστροφες αλλα ειναι τεραστιο ρισκο καθως δεν ξερεις πως θα γυρισουν και ο τουρκους ειναι καλος για δευτερος,τον λεσορτ φετος δεν τον περιμενω..Θεωρω θα παει για μεταγραφη,εχουν γινει αρκετοι παικτες trade αυτη την στιγμη στο nba και αρκετοι θα αποδεσμευτουν...Ισως ηρθε η ωρα να παρουμε ταις

3
3

-
- Reactions: 466
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 466
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα διαφωνήσω τίμιος είναι μόνο στην οργάνωση, στα αλλά είναι κορυφαίος. Ρε φιλτατοι παναθηναϊκοί με έχετε μπερδέψει, στο τέλος θα πιστέψω ότι εγώ είμαι ο Παναθηναϊκόςgkostas37 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 06, 2025 10:13 pmΑμυντικά είμαστε χάλια, επιθετικά σκίζουμε. Εν τω μεταξύ αυτός ο Γκραντ πόσο ουσιαστικός παίκτης είναι; Τίμια άμυνα, τίμιο σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, τίμια οργάνωση. Χίλιες φορές να έχω 5 τέτοιους παίκτες στην ομάδα μου, πάρα έναν Μάικ Τζέιμς. Πολύ Ομπραντοβιτσικος παίκτης!
1
1